Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kızlar ben de bişey sormak istiyorum tecrübelerinize dayanarak. Bat 13 Ocak ama bugün sanki adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. Erken hamilelik belirtileriniz neydi? Testlerinizi hep battan önce mi yaptınız?

Canım ben bir kür uygulayınca takla atasım geliyor oldu diye tüp bebeğe gitsem kendimi direkt hamile ilan ederdim.

Evet olmazsa sonucu üzücü yıkıcı olabilir ama pes etmeyeceğiz... tam inançla olumlu düşünceler, mutlulukla karşılaman daha fazla katkı sağlayacaktır.

Olmazsa o zaman bakarsın ama olacak inancın tam olsun ben de 5 6 aya giricem tüp bebeğe sonra bana destek verirsiniz falan neşeni hevesini kötü düşüncelerle bozma

Dogum kontrol hapini biraktigimdan beri boyle. Ama bazen o lekelenmeler bi gun suruyo bazen 5 gun sonra sökuluyo.
Taner hoca kim kuzu cokmu pahali?

Bilmiyorum kuzum, olmazsa cok uzulucem gibi. Degisik bi sevinc var icimde

Insallah kuzum yaa. Bende kendimi hamile ilan etim sayilir
Ilk tedavide olucak diye dusunmesem iydi

Teşekkür ederim daha yeniyim bu konularda bilmiyorum destek almak istedim İğnemin 13.günü zaten bugün bekliyorum
Tamam canim ovu testi yapmana gerek yok reglini bekle.
Igneden sonra testlere devam etseydin bi kac gun sonra ikinci cizgi siliklesirdi

Insallah kuzum yaa. Bende kendimi hamile ilan etim sayilir
Ilk tedavide olucak diye dusunmesem iydi
canımcım sen pozitif düşün çünkü gerçekten çok önemli bir de nacizane tavsiyem çok kimsyee bahsetmeyin tabiki seçim sizin ama herkese kaf anlatmak sonrasında daha da yoruyo

Tamam canim ovu testi yapmana gerek yok reglini bekle.
Igneden sonra testlere devam etseydin bi kac gun sonra ikinci cizgi siliklesirdi
Ben yapmaya devam ettim ama koyu çıkınca bıraktım burdanda yapma iğne etkisi diyen arkadaşlar olmuştu Adet olmayı bekliyim artık bakalım

Ben yapmaya devam ettim ama koyu çıkınca bıraktım burdanda yapma iğne etkisi diyen arkadaşlar olmuştu Adet olmayı bekliyim artık bakalım
Evet canim zaten doktor kontrolunde ilerliyosan ultrason ve catlama ignesi oluyosan bosuna test yapma

Kızlar 4 ay oldu benim deneyeli ama sizce rahim filmi çektirmeme gerek var mı yoksa daha erken mi? 23 yaşındayım 10 aylık evliyim

Soruma cevap verebilecek birileri yok mu

Son düzenleme:
Kızlar 4 ay oldu benim deneyeli ama sizce rahim filmi çektirmeme gerek var mı yoksa daha erken mi? 23 yaşındayım 10 aylık evliyim
Bence çekil eşinse ürolojiye gitsin sperm testi verdin neden dersen ben 7.ayımı doldurdum her ay bekledim eşimde varikosel cıktı gitmeseydik Allah bilir daha ne kadar beklicektik

Batina daha cok var canim, test yapma bosuna cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…