Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Pik gördüğünüz günü de değerlendirin, çatlamayı gördüğünüz günü de mutlaka değerlendirin. Çatlama daha önemli aslında. Pik günü de önceden kalan Spermler dölleyebilir diye garantiye almak için. Çatlamadan sonra 24 saat içinde döllenir yumurta
Yaa çok teşekkür ederim. O zaman yarın da deneme atışı yapmak lazım. Muhtemelen çatlama yarın olur.

Bende bir aydan fazladır folik asit kullanıyorum ve 6 gün soğan kürü içtim. Bugün yumurtlama günüm diye soğan kürünü bıraktım bilmiyorum sizce iyi mi ettim. Rahmim temiz i. Yumurtaya zarar verir mi diye düşündüm ve içmeye çekindim. Siz ne dersiniz doğru mu ettim sizce
Hic bilmiyorum ki herhqngi bir yan etkisi olurmu internettr arastirdinizmi ama sanmam bitkisel sonucta ilac falan degilki

Ya çok teşekkür ederim cevabınız için. Son bir soru da sormak istiyorum. Bugün ben ovulasyon testine pik gördüm ve değerlendirdik. Yarın çatlama olursa yine mi denemek lazım iç ovulasyon testini ilk kez kullanıyorum da. Pikten öncemi denemek laızm sonra mı kafam karıştı
Xanm sen yinede akintino da takip et. Seffhaf ve sünen cinstense hamile kalma olasaligin yüksek o günlero degerlendirin kesinlikle

Klomen kullanan Arkadaşlar size sorum olacak eşimde sperm hareketliliği düşük yinede bana doktorum klomen yazdı sperm testi sonucunuda gösterdim kendi doktoruma adetin, 3.gün kullancaksın günde sabah akşam 2 tane dedi sonra bitimce kontrole gidecem yumurta takibi için aklıma takılan benim testlerim iyi cıktı neye göre klomen verdi eşimin sperm hızıda düşük çünkü? Cevaplarsanız sevinirim

Klomen kullanan Arkadaşlar size sorum olacak eşimde sperm hareketliliği düşük yinede bana doktorum klomen yazdı sperm testi sonucunuda gösterdim kendi doktoruma adetin, 3.gün kullancaksın günde sabah akşam 2 tane dedi sonra bitimce kontrole gidecem yumurta takibi için aklıma takılan benim testlerim iyi cıktı neye göre klomen verdi eşimin sperm hızıda düşük çünkü? Cevaplarsanız sevinirim
Asilama yapicak olabilirmi?

KAÇ YAŞINDASIN
23
KAÇ AYDIR/SENEDİR İSTİYORSUN
5 sene
İLK GEBELİĞİN Mİ
Hayır ilkini 4 sene önce düşük yaprım
KAÇINCI ÇOCUĞUN OLACAK
Daha yok hiç
REGLİN DÜZENLİ MİYDİ?
Bazen sabar gün
EŞİNDE YA DA SENDE BİR SAĞLIK PROBLEMİ VAR MIYDI? VARSA NEYDİ
Bende sadece amh düşük eşimde birşey yok
KÜR YA DA İLAÇ KULLANDINIZ MI?
Evet kullandım

23

5 sene

Hayır ilkini 4 sene önce düşük yaprım

Daha yok hiç

Bazen sabar gün

Bende sadece amh düşük eşimde birşey yok

Evet kullandım
Kiz daha coook gencsin. Hic korkmana gerek yok elbet olur belki vücut hazir degil henüz veyahutta yumurtlama haftasini kaciriyorsunuz? O günleri degerlendirin sorununuz yokmus zaten..

Kiz daha coook gencsin. Hic korkmana gerek yok elbet olur belki vücut hazir degil henüz veyahutta yumurtlama haftasini kaciriyorsunuz? O günleri degerlendirin sorununuz yokmus zaten..
Çok değerlendirdik doktorla çatlama iğnesi bile kullandım ama olmuyor doktorlar bile şaşırıyor

X