Yaa çok teşekkür ederim. O zaman yarın da deneme atışı yapmak lazım. Muhtemelen çatlama yarın olur.Pik gördüğünüz günü de değerlendirin, çatlamayı gördüğünüz günü de mutlaka değerlendirin. Çatlama daha önemli aslında. Pik günü de önceden kalan Spermler dölleyebilir diye garantiye almak için. Çatlamadan sonra 24 saat içinde döllenir yumurta
Evet 1 haftayı iyi değerlendirinYaa çok teşekkür ederim. O zaman yarın da deneme atışı yapmak lazım. Muhtemelen çatlama yarın olur.
Hic bilmiyorum ki herhqngi bir yan etkisi olurmu internettr arastirdinizmi ama sanmam bitkisel sonucta ilac falan degilkiBende bir aydan fazladır folik asit kullanıyorum ve 6 gün soğan kürü içtim. Bugün yumurtlama günüm diye soğan kürünü bıraktım bilmiyorum sizce iyi mi ettim. Rahmim temiz i. Yumurtaya zarar verir mi diye düşündüm ve içmeye çekindim. Siz ne dersiniz doğru mu ettim sizce
Amin canım Allah razı olsunAyy çok sevindim canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Xanm sen yinede akintino da takip et. Seffhaf ve sünen cinstense hamile kalma olasaligin yüksek o günlero degerlendirin kesinlikleYa çok teşekkür ederim cevabınız için. Son bir soru da sormak istiyorum. Bugün ben ovulasyon testine pik gördüm ve değerlendirdik. Yarın çatlama olursa yine mi denemek lazım iç ovulasyon testini ilk kez kullanıyorum da. Pikten öncemi denemek laızm sonra mı kafam karıştı
Asilama yapicak olabilirmi?Klomen kullanan Arkadaşlar size sorum olacak eşimde sperm hareketliliği düşük yinede bana doktorum klomen yazdı sperm testi sonucunuda gösterdim kendi doktoruma adetin, 3.gün kullancaksın günde sabah akşam 2 tane dedi sonra bitimce kontrole gidecem yumurta takibi için aklıma takılan benim testlerim iyi cıktı neye göre klomen verdi eşimin sperm hızıda düşük çünkü? Cevaplarsanız sevinirim
Hayır öyle bişe konuşmadıkAsilama yapicak olabilirmi?
Birde günde 2 tane cok deglmiAsilama yapicak olabilirmi?
Asilama olmicaksa tuhaf yani esine hic bi tedavi uygulanmadimi?Hayır öyle bişe konuşmadık
Eşimin doktoru eşimede ilaç yazdı 10 gün sonra kontrole cagırdı onudaAsilama olmicaksa tuhaf yani esine hic bi tedavi uygulanmadimi?
Ben bu konuda bilgili degilim ama, esimde sorun yok bende var
Bilmiyorum canim ama nette bir veya iki diyo gunde, 50mglik demi bir hap?Birde günde 2 tane cok deglmi
Evet 50 mgBilmiyorum canim ama nette bir veya iki diyo gunde, 50mglik demi bir hap?
23KAÇ YAŞINDASIN
5 seneKAÇ AYDIR/SENEDİR İSTİYORSUN
Hayır ilkini 4 sene önce düşük yaprımİLK GEBELİĞİN Mİ
Daha yok hiçKAÇINCI ÇOCUĞUN OLACAK
Bazen sabar günREGLİN DÜZENLİ MİYDİ?
Bende sadece amh düşük eşimde birşey yokEŞİNDE YA DA SENDE BİR SAĞLIK PROBLEMİ VAR MIYDI? VARSA NEYDİ➔
Evet kullandımKÜR YA DA İLAÇ KULLANDINIZ MI?
Tamamdır çok teşekkür ederim.Xanm sen yinede akintino da takip et. Seffhaf ve sünen cinstense hamile kalma olasaligin yüksek o günlero degerlendirin kesinlikle
Kiz daha coook gencsin. Hic korkmana gerek yok elbet olur belki vücut hazir degil henüz veyahutta yumurtlama haftasini kaciriyorsunuz? O günleri degerlendirin sorununuz yokmus zaten..23
5 sene
Hayır ilkini 4 sene önce düşük yaprım
Daha yok hiç
Bazen sabar gün
Bende sadece amh düşük eşimde birşey yok
Evet kullandım
Çok değerlendirdik doktorla çatlama iğnesi bile kullandım ama olmuyor doktorlar bile şaşırıyorKiz daha coook gencsin. Hic korkmana gerek yok elbet olur belki vücut hazir degil henüz veyahutta yumurtlama haftasini kaciriyorsunuz? O günleri degerlendirin sorununuz yokmus zaten..
Doktor aşılama dedi bakalım inşallah bu ay yaptıracamKiz daha coook gencsin. Hic korkmana gerek yok elbet olur belki vücut hazir degil henüz veyahutta yumurtlama haftasini kaciriyorsunuz? O günleri degerlendirin sorununuz yokmus zaten..