Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Canım kuruduğu için cumanın kuruma çizgisi netleşmiş. Yoksa aynı değiller bu kuruyunca daha koyu olacak inşallah.
Canm kurudu ama ne biliyim ben bir fark görmedm 2 gün arayla daha net olmasini beklerdim

Bu kurumus hali

Eklentiler

• 20210103_092358.jpg
    80,1 KB · Görüntüleme: 35
Canm kurudu ama ne biliyim ben bir fark görmedm 2 gün arayla daha net olmasini beklerdim

Bu kurumus hali
Canım şöyle düşün kanda bakmıyorsun idrarda bakıyorsun. İlk çıktığında idrarda 5 olsun çünkü çok silikti bugün idrarda 8-10 arasında olacak çok büyük fark yok.. Kanda 10 sa bugün 16-20 gibi.. Artış yüzde 60 yüzde yüz arasında ama miktar az olduğu için koyulaşma yı henüz net göremezsin.. Olumlu düşün inşallah bu ay tutacak.. geçen ay kimyasal olduysa zaten bu ay kimyasal olma olasılığı çok düşük.

Insallah canm bnm haklisin iste burda kan verememe korkutuyo insani artiyormu artmiyormu haberimm yok

Insallah canm bnm haklisin iste burda kan verememe korkutuyo insani artiyormu artmiyormu haberimm yok
Adetine 4 gün var, 6 gün önceden öğrendin. Malesef erken öğrenmenin dezavantajı yaşıyorsun.. şuan bunu görmen bile çok iyi içini ferah tut, regl günü yapıp içini rahatlatırsın inşallah Rabbim sağlıklı gebelik sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Amin insallah canm erkenden test yapmak sacmaluk baska bisey degil cidden.

Bende senin gibi oluyorum canim, tam ayni senin gibi
Ben sordum, ne sorsam gecistiriyolar aman

Arkadaşlar ben bi şey sorucam bilgi verirseniz çok sevinirim
Ben çatlatma iğnesi olmadan önce ovülasyon testi kullanıyordum onun etkisinden dolayı koyu çıkınca bıraktım
Bugün iğnemin 13.günü saydım şimdi tekrar ovülasyon testine başlasam olur mu acaba ?

Evet dünkü yaptığım 19.gün ovulasyon testim de koyuydu. Yumurtlama akıntılarım 12.13.günlerde olmuştu oysaki...aradaki günlerde yapmadığım için bilemiyorum.. ya hiç yumurtam çatlamadı ya ha bire yumurtluyorum tavuk gibim var mı böyle yaşayan.

Onu bilmiyorum kuzu yani problem eşteyse evet biraz mantıksız aşılama daha mantıklı bu tarz durumlarda
Arkadaşlar ben bi şey sorucam bilgi verirseniz çok sevinirim
Ben çatlatma iğnesi olmadan önce ovülasyon testi kullanıyordum onun etkisinden dolayı koyu çıkınca bıraktım
Bugün iğnemin 13.günü saydım şimdi tekrar ovülasyon testine başlasam olur mu acaba ?

Simdi neden ovu testi yapmak istiosun

Canim zaten catlama ignesini yumurtlamak icin yani, catlamasi icin vuruluyosun. Vurulduktan 36 saat sonra falan catliyo normalde. O yuzden ovu testi yapmana gerek yok artik regl bekliceksin
Teşekkür ederim daha yeniyim bu konularda bilmiyorum destek almak istedim İğnemin 13.günü zaten bugün bekliyorum

Zaten yumurtlaman çatlatma iğnesi ile gerçekleşti neden ovü yapacaksın ki?

Bende senin gibi oluyorum canim, tam ayni senin gibi
Ben sordum, ne sorsam gecistiriyolar aman
Allah Allah ya böyle miydi senin hep ? Ben inan hatırlamıyorum benim normalim nasıldı diye. 6 yıl doğum kontrol hapı kullanınca onun standardına alışmıştım ilaçsız nasıl adet olduğumu unutmuşum valla galiba ben kafayı yiyip Taner ustaya gideceğim en son herhalde ne var günübirlik gider dönerim valla en azından endometriozis dedi mi her şeye hakim biri

Canım benim çok normal değil mi başka başka tedaviler için adım atınca da böyle oluyor, bu en büyük tedavi ister istemez heyecan yapıp umutlanacaksın tabi ki. Tabi çok heveslenince hayal kırıklığı da çok oluyor ama bence olsun sen yine içini ferah tut bence. Takvim nasıl şimdi senin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…