Erken gebelik testinde belki daha koyu olabilirdi bilemiyorum. Sağolasın kuzum Allah bekleyen herkese sağlıkla nasip etsin27 yi daha net gösterir diye düşünüyordum hep.
Neyse takipteyim, okuyorum hep sizleri
Hamile olanlara Allahım kucaklarına almayı nasip etsin, bekleyenlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Evet hormonlarımızı bi salmıyoruz çünkü kafada bitirmek gerekiyor bu düşünceyi, kabullenmek gerekiyor. Sigarayı bırakmak gibi bişey :)Çok doğru aslında kendimizi o kadar şartlıyoruz ki başka hiçbişey düşünemiyorum ve olumsuz etkileniyor aslında hormonlarını konudan uzak kalmak en doğrusu
Test yaptın mı? En doğru sonucu test çubuğu verir reglin de geçmiş varsa çıkar. Bahsettiğin durumlar pms te de olan şeylerSelam kızlar bat 27 aralıktı hala olmadım benim günüm asla şaşmaz 28 günde bir pazar günü olurum çok nadir cumartesi old olur ama hiç gecikmezdi o yüzden çok heyecanlıyım öyle bariz belirtilerim de olmadı yalnızca aşırı ve çok erken sivilcelenme yaşadım hala da var bir de çok stres yaptım bu ay ondan da olabilir diye düşünüyorum hem sivilce hem gecikme. Diyeceğim belirti yaşamadan hamile kalan var mı? Ya da hamilelik belirtisi sivilce olan var mı ? Cevaplarınızı bekliyorum
İdrar testi yaptım 3 tane en sonuncusunu battan 1 gün önce yapmıştım hepsi tek çizgi şu an tekrar yapmaya korkuyorum yine negatif görürüm diyeTest yaptın mı? En doğru sonucu test çubuğu verir reglin de geçmiş varsa çıkar. Bahsettiğin durumlar pms te de olan şeyler
Canım Bugün ki sonucum 573Cani merhaba
ne yaptın varmi bir gelisme
Moralini bozmak istemem ama başka bi doktora daha mı görünsen? Beta artışı dengesiz çünkü kanaman da var. Dış gebelik olabilir eğer öyleyse iyice büyümeden düşürmek çok daha iyi olurdu umarım geç kalmaz doktor teşhisi koymaktaKızlar Bugün üçüncü beta testimi yaptım ilki 134 geçen hafta salıydı ikincisi geçen hafta cuma 273 ve Bugün yaptım 573 doktor usg ile hep alttan hep üsten baktı kese gözükmedi çarşamba günü tekrar çağırdı beta testi için yavaş ilerliyor dedi dış gebelik için bir kaç defa daha yapıcam dedi dua edin bana çarşamba kese gözükür umarım
Kuzum Bugün baya büyük özel bir hastaneye gittim zaten diğer doktor çarşamba gel demişti bana üç seçenek var ya dış gebelik ya düşükle sonlanacak ya da ağır ilerleten bir gebelik dedi çarşamba tekrar gideceğim o gün herhalde belli olur tamamen diye düşünüyorumMoralini bozmak istemem ama başka bi doktora daha mı görünsen? Beta artışı dengesiz çünkü kanaman da var. Dış gebelik olabilir eğer öyleyse iyice büyümeden düşürmek çok daha iyi olurdu umarım geç kalmaz doktor teşhisi koymakta
Burda bir kis8 daha vardı onunki de baya yavaş ilerliyordu kanaması vardı onada ilk dış gebelik olabilir demişlerdi doktorlar biraz daha bekledi ve geçte olsa keseyi gördü kalp atışını da geç gördü şuan 9 haftalık hamile bence dua et umudunu yitirmeKuzum Bugün baya büyük özel bir hastaneye gittim zaten diğer doktor çarşamba gel demişti bana üç seçenek var ya dış gebelik ya düşükle sonlanacak ya da ağır ilerleten bir gebelik dedi çarşamba tekrar gideceğim o gün herhalde belli olur tamamen diye düşünüyorum
Aminn canım aminnnn çok teşekkür ederimAyy muhteşem olmuş emeğine sağlık bayıldımen kısa zamanda içini doldursun bebişin inşallah
Olsun herşeyde bi hayır vardır öyle düşünÇok çok şükür o zaman canım iyi denk gelmiş... Benim tam yumurtlama çatlama günlerim kesin ocakta su kaynardı 2 gün Bugünü es geçiyorum da yarın ihtimali yok. Yani inşallah
İlk valla..Yaptığın ilk örgü müüçok çok güzel olmuş... ben de denicem olmayan bebeğime battaniye. Aslında kendime düşünüyordum bu fikir hoşuma gitti belki böyle bir şey yaparsam evrene pozitif mesaj veririm
Videolar izleyerek yapabilirsin canım çok güzel anlatımlar var.. bu arada teşekkür ederimBende yapmak istiyorum ama örgü nasıl yapılır hiç bilmiyorum çok güzel olmussss
Saglikla ilerlesin insallah kuzum, hamileymissin ya senErken gebelik testinde belki daha koyu olabilirdi bilemiyorum. Sağolasın kuzum Allah bekleyen herkese sağlıkla nasip etsin
Sende sağol canımInsallah kuzum ellerine saglik seninkide cok guzel olmus. Heveslendim bu hafta yapicam bu bataniyeyi ha
Cok güzel masallah canim saglikla al bebisini kucaginaŞimdi öğrendim sonucu 144 olmuş bugün. Dediğim gibiymiş demek ki adet günü 50lerdeymiş canım ve anca o kadardı işte çizgi
Aynen bendede yok olmasi gerekmio canim bazilari hic belirti yasamiyoYa benim niye belirtim yok ama nasıl yok öyle böyle yokaz bir belirtim olsa da ben de heveslensem sapık gibi kendimi elleyip duruyorum burda yazanları okudukça yok hiç şişlik mişlik yok insanın azcık akıntısı filan olur o da yok
Bencede test yaprsan gösterir bati gecmissin zatenSelam kızlar bat 27 aralıktı hala olmadım benim günüm asla şaşmaz 28 günde bir pazar günü olurum çok nadir cumartesi old olur ama hiç gecikmezdi o yüzden çok heyecanlıyım öyle bariz belirtilerim de olmadı yalnızca aşırı ve çok erken sivilcelenme yaşadım hala da var bir de çok stres yaptım bu ay ondan da olabilir diye düşünüyorum hem sivilce hem gecikme. Diyeceğim belirti yaşamadan hamile kalan var mı? Ya da hamilelik belirtisi sivilce olan var mı ? Cevaplarınızı bekliyorum
Orası da öyle tabi inşallah belirtisizlerden oluruzAynen bendede yok olmasi gerekmio canim bazilari hic belirti yasamiyo