Burda bir kis8 daha vardı onunki de baya yavaş ilerliyordu kanaması vardı onada ilk dış gebelik olabilir demişlerdi doktorlar biraz daha bekledi ve geçte olsa keseyi gördü kalp atışını da geç gördü şuan 9 haftalık hamile bence dua et umudunu yitirme
Burda bir kis8 daha vardı onunki de baya yavaş ilerliyordu kanaması vardı onada ilk dış gebelik olabilir demişlerdi doktorlar biraz daha bekledi ve geçte olsa keseyi gördü kalp atışını da geç gördü şuan 9 haftalık hamile bence dua et umudunu yitirme
Korkma canm bolca dinlen rabbim hayirlisini versin insallahBende öyle yapıyorum canım allahtan hayırlısını istiyorum gerçekten çok zor bir süreç korku endişe ne olacağını bilmemek
EvetSaglikla ilerlesin insallah kuzum, hamileymissin ya sen
Hepimiz kuzum hepimiz.. İnşallahCok güzel masallah canim saglikla al bebisini kucagina
Benim hiç akıntım yok kuzum yaa hiç olmadı. Günde 1 kez çoook az belki. Süt gibi. Ama çamaşırımı kirletecek kadar bişey olmuyor.Hanile olanlara sorum:
Akintiniz oluyormu ? Evet ise nasil?
İnşallah dış gebelik değildirKuzum Bugün baya büyük özel bir hastaneye gittim zaten diğer doktor çarşamba gel demişti bana üç seçenek var ya dış gebelik ya düşükle sonlanacak ya da ağır ilerleten bir gebelik dedi çarşamba tekrar gideceğim o gün herhalde belli olur tamamen diye düşünüyorum
Benimdeki dünkü değerim 136 idi battan bir gün sonra verdiğim değer 43.75di doktora muayene oldum bugün artış çok güzel dedi. Ultrasonla rahim güzel dedi. 6000lerde görülür kese dedi. Başka bir şey demediBattan 2 gün önce 27ydi. Sonra ilk defa bugün verdim zaten. Sonucu 1-2 saate öğrenirim daha bilmiyorum. Ama bat günü tahminim 50lerdeydi.
canım güzel artış iki kat artmış... ❤ çok sevindim... hadi bakalım.. güzel olsun inşallah sonuCanım Bugün ki sonucum 573
HarikaBenimdeki dünkü değerim 136 idi battan bir gün sonra verdiğim değer 43.75di doktora muayene oldum bugün artış çok güzel dedi. Ultrasonla rahim güzel dedi. 6000lerde görülür kese dedi. Başka bir şey demedi
Amin inşallah hepimiz mutlu çıkalım doktorların yanındanHarikahep böyle ilerlesin inşallah. Seninle hep aynı ilerlicez Allah izin verirse
oluyor canım hatta regl iken daha net görüyorlarmış ben oldumregli iken alttan muayene olmaz dimi? ben yarın tahlil vermeye gidiyorum ..
O nasıl oluyor ya ?oluyor canım hatta regl iken daha net görüyorlarmış ben oldum
çatala çıkıp muayene oluyosun canım aynıO nasıl oluyor ya ?
Hap verdi canım 100 mg günde üç kez alıyorum kanamam leke şeklinde şu an kahverengi açık renk değil azaldı çok şükürİnşallah dış gebelik değildirprogesteron vermiş miydi? Bi de kanama devam ediyor mu yoğunluğu nasıl
Canım dua ediyorum sadece başka bir şey yapamam Allah’a sığındım sadeceKorkma canm bolca dinlen rabbim hayirlisini versin insallah
Amin canım inşallah dua edin bana çarşamba da iki katı artsın dış gebelik şüphesi kalksın kese gözüksüncanım güzel artış iki kat artmış... ❤ çok sevindim... hadi bakalım.. güzel olsun inşallah sonu