Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Bende öyle yapıyorum canım allahtan hayırlısını istiyorum gerçekten çok zor bir süreç korku endişe ne olacağını bilmemek
Burda bir kis8 daha vardı onunki de baya yavaş ilerliyordu kanaması vardı onada ilk dış gebelik olabilir demişlerdi doktorlar biraz daha bekledi ve geçte olsa keseyi gördü kalp atışını da geç gördü şuan 9 haftalık hamile bence dua et umudunu yitirme 🤗

Bende öyle yapıyorum canım allahtan hayırlısını istiyorum gerçekten çok zor bir süreç korku endişe ne olacağını bilmemek
Burda bir kis8 daha vardı onunki de baya yavaş ilerliyordu kanaması vardı onada ilk dış gebelik olabilir demişlerdi doktorlar biraz daha bekledi ve geçte olsa keseyi gördü kalp atışını da geç gördü şuan 9 haftalık hamile bence dua et umudunu yitirme 🤗

Kuzum Bugün baya büyük özel bir hastaneye gittim zaten diğer doktor çarşamba gel demişti bana üç seçenek var ya dış gebelik ya düşükle sonlanacak ya da ağır ilerleten bir gebelik dedi çarşamba tekrar gideceğim o gün herhalde belli olur tamamen diye düşünüyorum
İnşallah dış gebelik değildir 🙏 progesteron vermiş miydi? Bi de kanama devam ediyor mu yoğunluğu nasıl

Battan 2 gün önce 27ydi. Sonra ilk defa bugün verdim zaten. Sonucu 1-2 saate öğrenirim daha bilmiyorum. Ama bat günü tahminim 50lerdeydi.
Benimdeki dünkü değerim 136 idi battan bir gün sonra verdiğim değer 43.75di doktora muayene oldum bugün artış çok güzel dedi. Ultrasonla rahim güzel dedi. 6000lerde görülür kese dedi. Başka bir şey demedi☺️

Benimdeki dünkü değerim 136 idi battan bir gün sonra verdiğim değer 43.75di doktora muayene oldum bugün artış çok güzel dedi. Ultrasonla rahim güzel dedi. 6000lerde görülür kese dedi. Başka bir şey demedi☺️
Harika 🥰 hep böyle ilerlesin inşallah. Seninle hep aynı ilerlicez Allah izin verirse

X