Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kaynat bence

bence keşke ben de o zmaan çekilseydim en azından vaka sayılarını veriyolardı kuzu o zaman. ben tam niyetlendim gerçek rakamlar açıklandj :)
Canim rahim filmini anestezisiz cekilirsem maskeni falan cikarmiyosun. Zaten doktorlar da meskeli oluyo. Covidli falan girmiyo oraya.
Gerci ben tup bebek yapmayi goze almisim bu surecte ama bilmiorum yap gitsin modundayim, maskeni falan taktiktan sonra

Iyi aksamlar kuzular
Ben gene sacma sapan isler pesindeyim, sunlari siyaha boyamaya calisiyorum ojeyle
Bi sonraki isimde su iplerle bataniye yapmaya calismak
Toplar çok güzel olmuş ojeyle boyanmadan dahii ... O iperden bende battaniye yapmayı çok istiyordum iyi hatırladım yarın ilk işim ip almak gerçekten başka şeylerle uğraşmak iyi geliyor iş covid ev işleri iyice bunalttı..

Kocaelinde mi oturuyorsun

Aynen kuzu cok iyi geliyo. Bu ipler coktandir bendeydi bugun gordum baslicam dedim

Foto atsana kuzu. Ben daha hic denemedim. Once yap yap sök alisana kadar dediler oyle yapicam youtube den bakip
Biraz karanlık oldu galiba. Bunu büyük yaptım baya. Bi de su yeşili yaptım o biraz karışık ama çok eğlenceli bi model. Dur yaptıklarımın bi fotosu olacaktı bulayım hemen

Foto atsana kuzu. Ben daha hic denemedim. Once yap yap sök alisana kadar dediler oyle yapicam youtube den bakip
İşte bunun su yeşilini yaptım efsane oldu. Youtube dan bu modelin yapılışını bul. Örneği bi kağıda yaz çünkü aklında tutamazsın her sırada bakman gerekir.

Eklentiler

• Screenshot_20201228_192752_com.instagram.android.jpg
    85,3 KB · Görüntüleme: 52
Cok guzel yapmissin kuzu, bu iplerin renklilerinden oldugunu bilmiodum
Sağol canım çeşit fazla bulamıyorsun o yüzden ben internetten almıştım hatta başkalarına da çok yaptım çünkü çok keyifli. Kız için çok güzel renkli ipler var. Bi daha yapacak olursan internetten bak renklerine kuzum

canım ben kasarım kendimi bir de çok enfeksiyon oluyorum ben ters rahimliyim. ondan dolayı kasarsam net gözükmez diye korkuyorum . ben geçmişte çok uzun dönemli kanama yaşadım polip sebepli o zaman tıkanmış olabiliceğini düşünüyorum nedense kendimce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…