Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
R Random3 Cartedor Cartedor kızlar siz paylaşınca benimde 2 yıl önce can sıkıntısından yaptığım battaniyem geldi aklıma☺️ Yaptığım ilk örgüydü kız için pembe erkek için yeşil renk katmıştım ama daha çok kız bebek battaniyesi gibi oldu sanki🙈 Kaldırdım sakladım vaktini bekliyor🍀.. Rabbim kullanmakta nasip eyler inşallah🤲🏻

Eklentiler

• AB932043-90D1-4089-A3E2-11049008727E.jpeg
    AB932043-90D1-4089-A3E2-11049008727E.jpeg
    148,3 KB · Görüntüleme: 60
R Random3 Cartedor Cartedor kızlar siz paylaşınca benimde 2 yıl önce can sıkıntısından yaptığım battaniyem geldi aklıma☺️ Yaptığım ilk örgüydü kız için pembe erkek için yeşil renk katmıştım ama daha çok kız bebek battaniyesi gibi oldu sanki🙈 Kaldırdım sakladım vaktini bekliyor🍀.. Rabbim kullanmakta nasip eyler inşallah🤲🏻
Ayy muhteşem olmuş emeğine sağlık bayıldım 😍 en kısa zamanda içini doldursun bebişin inşallah ❤️

İşte bunun su yeşilini yaptım efsane oldu. Youtube dan bu modelin yapılışını bul. Örneği bi kağıda yaz çünkü aklında tutamazsın her sırada bakman gerekir.
Ellerinize sağlık kızlar süper olmuş 😍 bu modelin adı ne diye geçiyor, ben de yapayım. İşi bıraktım 4 ay önce, canım sıkılıyor evde 😅

Evet😂 ben kocaelinde oturuyorum ama adetim öyle bi durumumuz yok çok şükür😂
Çok çok şükür o zaman canım iyi denk gelmiş.😀 .. Benim tam yumurtlama çatlama günlerim kesin ocakta su kaynardı 2 gün 😏 Bugünü es geçiyorum da yarın ihtimali yok. Yani inşallah 😊

Yaptığın ilk örgü müü😍😍 çok çok güzel olmuş... ben de denicem olmayan bebeğime battaniye. Aslında kendime düşünüyordum 😎bu fikir hoşuma gitti belki böyle bir şey yaparsam evrene pozitif mesaj veririm😀

Bende yapmak istiyorum ama örgü nasıl yapılır hiç bilmiyorum çok güzel olmussss

Insallah kuzum ellerine saglik seninkide cok guzel olmus. Heveslendim bu hafta yapicam bu bataniyeyi ha 😂

Korkma işlem bitince bir ilaç daha yapıyolar ayılman için. ben çekilmedim daha ama eşim anestezist ordan biliyorum, korkulacak bişey yok yani
Ben de aynı dertten muzdaribim küçüklükten beri korkarim narkozdan ama ben de alacam galiba yakin zamanda safradan ameliyat olmam gerekiyor yarin belli olacak günüm cok korkuyorum narkozdan 😔😔

Battan 2 gün önce 27ydi. Sonra ilk defa bugün verdim zaten. Sonucu 1-2 saate öğrenirim daha bilmiyorum. Ama bat günü tahminim 50lerdeydi.
27 yi daha net gösterir diye düşünüyordum hep.
Neyse takipteyim, okuyorum hep sizleri🌷
Hamile olanlara Allahım kucaklarına almayı nasip etsin, bekleyenlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallah🙏🙏🙏🙏🤲

X