Aminn inşallah o günler de gelecekBi bebisim olsa bebisime bayaniye ormek cok istiyorum
Ayy muhteşem olmuş emeğine sağlık bayıldımR Random3Cartedor kızlar siz paylaşınca benimde 2 yıl önce can sıkıntısından yaptığım battaniyem geldi aklıma Yaptığım ilk örgüydü kız için pembe erkek için yeşil renk katmıştım ama daha çok kız bebek battaniyesi gibi oldu sanki Kaldırdım sakladım vaktini bekliyor .. Rabbim kullanmakta nasip eyler inşallah
Ellerinize sağlık kızlar süper olmuşİşte bunun su yeşilini yaptım efsane oldu. Youtube dan bu modelin yapılışını bul. Örneği bi kağıda yaz çünkü aklında tutamazsın her sırada bakman gerekir.
Çok çok şükür o zaman canım iyi denk gelmiş.Evetben kocaelinde oturuyorum ama adetim öyle bi durumumuz yok çok şükür
Yaptığın ilk örgü müüR Random3Cartedor kızlar siz paylaşınca benimde 2 yıl önce can sıkıntısından yaptığım battaniyem geldi aklıma Yaptığım ilk örgüydü kız için pembe erkek için yeşil renk katmıştım ama daha çok kız bebek battaniyesi gibi oldu sanki Kaldırdım sakladım vaktini bekliyor .. Rabbim kullanmakta nasip eyler inşallah
Baklava dilimiydi galiba canım. Yap valla çok iyi geliyorEllerinize sağlık kızlar süper olmuşbu modelin adı ne diye geçiyor, ben de yapayım. İşi bıraktım 4 ay önce, canım sıkılıyor evde
Bende yapmak istiyorum ama örgü nasıl yapılır hiç bilmiyorum çok güzel olmussssR Random3Cartedor kızlar siz paylaşınca benimde 2 yıl önce can sıkıntısından yaptığım battaniyem geldi aklıma Yaptığım ilk örgüydü kız için pembe erkek için yeşil renk katmıştım ama daha çok kız bebek battaniyesi gibi oldu sanki Kaldırdım sakladım vaktini bekliyor .. Rabbim kullanmakta nasip eyler inşallah
Ben de hiç bilmem ki.. Video izleyerek gayet kolay yapıyorsun. Zaten bu ipler elle örülüyor tığ falan gerek yok.Bende yapmak istiyorum ama örgü nasıl yapılır hiç bilmiyorum çok güzel olmussss
Hiç bilmiyordum bakayım youtubeden bende çok hoş hepsiBen de hiç bilmem ki.. Video izleyerek gayet kolay yapıyorsun. Zaten bu ipler elle örülüyor tığ falan gerek yok.
Canım adet gününde bile incecik bişey çıkmışBak üstteki dün regl günümde. Hala ne kadar silikti gördün mü? Bence sende de gebelik olabilir. Heyecanlandım bişeyler yap
Çok doğru aslında kendimizi o kadar şartlıyoruz ki başka hiçbişey düşünemiyorum ve olumsuz etkileniyor aslında hormonlarını konudan uzak kalmak en doğrusu
Battan 2 gün önce 27ydi. Sonra ilk defa bugün verdim zaten. Sonucu 1-2 saate öğrenirim daha bilmiyorum. Ama bat günü tahminim 50lerdeydi.Canım adet gününde bile incecik bişey çıkmış, bu çizgiye betan kaç çıkmıştı?
Insallah kuzum ellerine saglik seninkide cok guzel olmus. Heveslendim bu hafta yapicam bu bataniyeyi haR Random3Cartedor kızlar siz paylaşınca benimde 2 yıl önce can sıkıntısından yaptığım battaniyem geldi aklıma Yaptığım ilk örgüydü kız için pembe erkek için yeşil renk katmıştım ama daha çok kız bebek battaniyesi gibi oldu sanki Kaldırdım sakladım vaktini bekliyor .. Rabbim kullanmakta nasip eyler inşallah
Ben de aynı dertten muzdaribim küçüklükten beri korkarim narkozdan ama ben de alacam galiba yakin zamanda safradan ameliyat olmam gerekiyor yarin belli olacak günüm cok korkuyorum narkozdanKorkma işlem bitince bir ilaç daha yapıyolar ayılman için. ben çekilmedim daha ama eşim anestezist ordan biliyorum, korkulacak bişey yok yani
27 yi daha net gösterir diye düşünüyordum hep.Battan 2 gün önce 27ydi. Sonra ilk defa bugün verdim zaten. Sonucu 1-2 saate öğrenirim daha bilmiyorum. Ama bat günü tahminim 50lerdeydi.
Şimdi öğrendim sonucu 144 olmuş bugün. Dediğim gibiymiş demek ki adet günü 50lerdeymiş canım ve anca o kadardı işte çizgiCanım adet gününde bile incecik bişey çıkmış, bu çizgiye betan kaç çıkmıştı?
Harika yaaŞimdi öğrendim sonucu 144 olmuş bugün. Dediğim gibiymiş demek ki adet günü 50lerdeymiş canım ve anca o kadardı işte çizgi