Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kızlar anladığım kadarıyla herkes özele gidiyor benim yaşadığım şehirde 1 tane özel hastane var ve orası da berbaat doktorları hiç iyi değil zaten yakında kapanacak kimse gitmiyor. 1 tane de araştırma hastanesi var devlet yani bu ilaç tedavilerini falan devlet yapıyor mu klomen çatlatma iğnesi falan diyorsunuz ya onu yoksa ben il dışı başka özele mi gıdım öyle de çok zahmetli olur

Kuzum biraz açık olcak ama kan akmıyor mu ya
canım benm zaten üçüncü gün azalır akmadı hiç o zaten bi
15-20 snlik bişiy altına bişiy seriyorlar . regli yoğun olanlar için tabi akablir ama onlar alışmışlardır artık :)

canım benm zaten üçüncü gün azalır akmadı hiç o zaten bi
15-20 snlik bişiy altına bişiy seriyorlar . regli yoğun olanlar için tabi akablir ama onlar alışmışlardır artık :)
Ne zor şeyler aslında baktığında yıpratıcı şeyler hastane git gel git gel o bile yorar insanı

Devlet hastanelernde de var kuzum

Bat 30 aralık benide eklermisiniz belirtim yok ama bir umut yarın test yapıcam belki uğurlu gelir sayfa bugünkü testim gün içinde yaptım yumurtlamanın 14. Günü negatif yarın da negatif se diğer gün bat zaten

Devlet hastaneleri yapıyor canım. Ben ilk kontrolu özelde oldum dr hap verdi iç gel dedi uzaktı hastane ben de devlete gittim orada takibi devam ettrdm iğnemi de vurdundum. Test pozitif çıkınca kan tahlili de yapıp öyle özele gittim. Çok şükür bebeğimi kucağıma aldm

Cani merhaba
ne yaptın varmi bir gelism
Ay nasıl güzel olmuş bayıldım Rabbim bi an önce kullandırmayı nasip etsin

yaaaa... eyvah eyvahhh... o zaman hazırlıklı gitmekte fayda var...sağolasın canım...
Yanınızda peçete bulundurun altınızı çıkardığınızda peçeteyi tutuşturun oraya tuta tuta çatala oturun ben öyle yapıyorum zaten oturacağız yere de seriyorlar lazımlıktan

Herkese hayırlı geceler ben adete 1 hafta kala kan testi yaptım negatif çıktı ama şimdi 3 gündür adet günüm geciyo sizce hamile olma olasılığım varmı

Benimde 3 gün gecikme var ve kasık ağrılarım çok fazla

Korkuyorum ya çok uzun uyurmuyum yarım uyustursalar olmuyor mu
Korkma canım ben çekindim sen anlamıyorsun bile koldan verdiler boğazımdan ağzıma mentollü tadı geldi uykuya dalar gibi uyuyorsun normalde uzun sürmez ben horul horul uyumuşum zor uyandırdılar kayınvalidemin sesini duyunca uyanmışım :):) ahahaha uykuyu çok severim ben bidaha uyumuşum arsız gibi hiç panik yapma bizzat yaşadım bugün olsa yine korkmadan yaptırırım bana güven :)

Kasım Aralık çatlatma iğnesi oldum büyük ihtimal sonrasında bizde aşılamaya geçeriz peki film çekildikten ne kadar süre sonra ilişki olabilir yada o ay hiç olmuyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…