- 10 Mart 2013
- 1.862
- 1.491
- 133
- Konu Sahibi elmalikurabiyee
-
Sorun sanirim hangisi onceligim tam karar verememem. Hani anne oldugumu dusunuyorum icim pir pir ediyor sonra madagaskar gezimizi planliyoruz esimle yine pir pir ediyor. Garip bi durum.Bu size kalmış birşey
Öncelikler kişiye göre değişiyor
Sorun sanirim hangisi onceligim tam karar verememem. Hani anne oldugumu dusunuyorum icim pir pir ediyor sonra madagaskar gezimizi planliyoruz esimle yine pir pir ediyor. Garip bi durum.
Maldivlerde hamile kal diyosun yaniGezinizi bu yıl gezin
Çocuğu da ertelemeyin
Neden olmasınMaldivlerde hamile kal diyosun yani
Bunu nir dusuniciiiimmNeden olmasın
Amin insallah. Kisa mesafede zaten alirim kucagima hopp gezeriz beraberBen önce gezer sonra cocuk yapardım sanırım. Cunku Ilk 3 yıl 15 16 saatlık yolculuk bıraz zor olucak.. Cocuk demek sorumluluk demek hayatınız komple degısıyor.. Yorucu ama guzel Bı duygu.. Allah herkese nasip etsin...
Rabbim isteyen herkese nasip etsinBunu nir dusuniciiiimm
Amin insallahhhRabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin insallah. Kisa mesafede zaten alirim kucagima hopp gezeriz beraber
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Evet cocukla zor oluyor diyorlar. Ama yine de onunla o anlari paylasmak birlikte bir yerlere gitmek eminim cok guzel duygulardir.Ya inan o bile yorucu yaa :) yani benım oglum cok zor bi bebekti arabanın arka koltugunda amuda kalkıp gitmediğimiz kalıyordu yani o da imkansız oldugu için imkanı olsaydı o sekılde de giderdik :)
Eeen başta sana (Allahım insallah nolur )
Evet cocukla zor oluyor diyorlar. Ama yine de onunla o anlari paylasmak birlikte bir yerlere gitmek eminim cok guzel duygulardir.
Kac yasinda anne oldunuz merak ettim?Tabiki öyle guzel duygular bunlar.
Kac yasinda anne oldunuz merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?