Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ekle canım.
düşünmemeye çalışıyorum ama etkisinde kalıyo insan ister istemez..
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..

Banucum teşekkür ederim bekliyorum listemizi

hayatım sana cevap yazdım ama arada kaynadı görmedin sanırım, adetin üzerinden geçmiş, önce git eczaneye bir idrar testi al dene evde, negatif çıkarsa da sağlık ocağına gidip kan testi yaptırırsan kesin sonucu alırsın, boşuna bekleyip acaba mı diye düşüneceğine git yap öğren:) hayırlı haberlerin olsun inşallah..

Güncel Mart Listesi.. Yoğun istek üzerine:)))))
Bol şans herkese:)

ahirimsin_S = 1 Mart
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
berceste = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
ay_nur = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
elvan_byz = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
derda_ = 9 Mart (inşallah hamile)
yasenyasar = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
yalel = 11 Mart
Oflu = 11 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
nariko = 18 Mart
sesise = 19 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
ramrod = 26 Mart

canommmm
güney
ay_nur
bonbons

Son düzenleme:

bebem bu 24 mart gelirmi ya:))

Banu canım bilmiyorum ya bugün birşey yok sadece göğüslerim çok ağrıyor (
geçen ay da göğüslerimde çok ağrı oldu arkasından kırmızılar gelmişti (
gelicek diye korkuyorum (
bu ay tek fark dünkü lekelerdi hayır olsun diyorum ama yinede içim içimi yiyor...

ay bilmiyorum ki yavrimoooo, bana 2-3 mart bile uzay boşluğunda bilinmeyen uzaklıkta bi nokta gibi geliyor:)))

:)) süper tarif. ben hiç düşünmemeye calışıorum inan ki yoksa insanın kalbi pıt pıt atıo:) su gunlerde yogunlastıgım tek sey adet gunum ve buna gore hesaplayacagım yumurtlama gunlerim:))))))))

herkeze bol şans bol bebili bir mart ayı olur inş
benim tarihimde 6 mart
korunmayı bu ay bıraktım o yüzden tutma ihtimali çok düşük ama ben umutluyum inş bebeğim bu ay gelir

walla çok duydum ben o yerleşme kanaması durumlarını burada.. tabii insan kesin sonucu alana kadar bişey diyemez , ama inşallah güzel haberin belirtisidir bunlar..

:)) süper tarif. ben hiç düşünmemeye calışıorum inan ki yoksa insanın kalbi pıt pıt atıo:) su gunlerde yogunlastıgım tek sey adet gunum ve buna gore hesaplayacagım yumurtlama gunlerim:))))))))

evet tatlım, sen tamamen kendine ve eşine yoğunlaş bu ara, güzel vakit geçir, alabildiğine mutlu ve rahat ol , zaten öyle olunca daha pozitif etkisi olacaktır diye inanıyorum..

herkeze bol şans bol bebili bir mart ayı olur inş
benim tarihimde 6 mart
korunmayı bu ay bıraktım o yüzden tutma ihtimali çok düşük ama ben umutluyum inş bebeğim bu ay gelir

Ekliyorum seni de listeye:) Bol şans tatlım, beklediğin haber en hayırlısından gelsin tez vakitte..

canım kopmayı düşünmüyorum benim zaten 2 adet hamilelik tecrübem var biri iyi çoook şükür ama biri acı dolu özellikle bu topicte anlatmadım çünkü burda herkez güzel beklentiler içinde ve müjdeli haberler alıyoruz benim kötü tecrübelerim kimsenin aklına gelmesin diye yazmadım çünkü hamilelik çok duygusal bir süreç ve anne adayları çok ufak şeylerden bile etkilenebiliyo o edenle burda sizinle bende yeni bebek heyecanlarınızı paylaşmak istiyorum.yeni anne adaylarının içini karartmak istemem

o zaman sen de bize hamilelik belirtileri hakkında yazabilirsin, bizde aaa bizde de var diye kendimizi avuturuz tatlım:)

Şaka bi yana üzüldüm tabii kötü tecrübene, allah bir daha göstermesin ve sağlıklı bir gebelik nasip etsin sana inşalllah..

tşk ederim cnm inş hep beraber alırız bu güzel haberi
7 ay ilaç kullandım ilacı bırakınca hemen olur dediler ama bilmiyorum

hiç belli olmuyor hayatım bu işler, kimin de hemen tutuyor kimi bekliyor, o yüzden denemeye yeni başlamışsın, inşallah hemen hamile kalan şanslılardan olursun dilerim, ama olmazsa da üzme kendini hiç..

banuuuu... dolunay için dünden beri hepimiz bişeyler yazıyoruz ama sen özet kelimeyi bulmuşsun ve en doğru kelimeyi 'silkelen ve harekete geç' dolunay sen bize yıllarcada yazsan biz seni dinlerriz ama hayat çok kısa yaşlarımız geçiyo ve bu dünyaya bir kere geliyoruz sen de hayatını nasıl mutlu olacaksan öyle yaşama hakkına sahipsin bize istediğin kadar anlat içini dök ama bu arada geçerten hayatı kaçırma hep mutlu ol inşallah canım

selam kızlar bir kaç gündür giremedim işlerin yoğunluğundan sayfalar çoğalmış okumaya başlasam herhalde alır 1-2 günümü ben bu mart ayını sabırsızlıkla bekliyorum ne güzel böyle hep beraber umut içinde olmak inşallah bol bol güzel haberler duyarız liste git gide çoğalıyor.

selam kızlar bir kaç gündür giremedim işlerin yoğunluğundan sayfalar çoğalmış okumaya başlasam herhalde alır 1-2 günümü ben bu mart ayını sabırsızlıkla bekliyorum ne güzel böyle hep beraber umut içinde olmak inşallah bol bol güzel haberler duyarız liste git gide çoğalıyor.

tatlım bende katılıyorum banu ya ıyı dusun ve hareket et yanı ılerısını gor bılmyorum tekraradn ıkıncı bır hayat sana ne geıterbılır herseyın ılk goz agrısı cok onemlıdır ama yıne de bız senın ıcını bu kadar ıyı goremez ve anlayamyız bence cok ıyı dusun derım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…