• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Pınar reklamları yayından kalmadan ben annelik tutkuma ara veremem...

dün yinde eczaneden gebelik testi aldım...bigün mutlaka çift çizgiyi bulacam diyerek:)
eczacı güldü bana:)napiyim artık utanıyorum her ay mütemadiyen aynı yere gidiyorum artık tanıdılar beni:)
dün bi test yaptım varya keşke resmini çekseydim,okadar aptalca bir sonuç çıktı ki anlatamam..

tam ortada bi çizgi...hani ne sağa yakın ne sola...kutusunda bile hatalı olan şeklini çizmişler
benim sonuçla alakası yok..herşeymi karşı bana yaa...ulen test bile dalgasını geçiyor benle..

bananeee hala bigün mutlakaaaa....

Allahım hayırlı zamanda versin hepimize..

Son düzenleme:
eğer karşındaki cinselliği ikinci hatta üçüncü plana atıyorsa sen istediğin kadar kullan bunu pek işlemiyor:)

onun için çin işkencesi makamı yatak odamız:)
çok yoruluıyor çalışıyor ya...
ben anlamıyorum bu inşaatlarda çalışanlardan dahamı çok yoruluyor adamların sürüsüne bereket çocukları var...

haklısın çok rahat..kaybolan birtek benim geleceğim onun değil sanki..

insan gibi konuşamıyoruz canım..hemen köpürüyoruz..o bana hemen işini öne sürüyor..çünkü annesi öyle söylüyor..
canım oğlum yoruluyor diyor..oysa doğurup salmış yani oğlunu...ben değer verdiğim için şimdi bir oğlu olduğunu hatırladılar

ya ben aslında ölüyü bile güldürebilirim,gayette neşeli ve espiriliyimdir ama onların yanında böyle davranamıyorum daha ölçülü davranıyorum elimde değil,saygıdan tamamiyle..

Banucum biliyorum burda dişi yakarış gibi habire yakarıyorum ama emin ol,çok uzlaşmaya çalıştım..
hatta onu söylediklerine mantıksız dahi olsa onaylayınca sorun yok,
enson yine bi kavgamız oldu,tamam dedik bitti bu iş,sonra oturduk konuştuk,konu paraya bağalndı..
benim derdim çocuğumuzun olmamasıydı,onun ağırdan alması..
onun sorunuda bölüştüğümüz masraflara yetişememesiymiş..neys bir miktar daha ben üstlendim..ve sorunumuzu böylelkle aştık!!!
beyfendinin kafası rahat olsun diye,üstüme başıma bişey almıyor tüm paramı ona veriyorum..
boğazımdan kısıyorum napiyim..baktım olmuyor annemden bile aldım ya..
peki böyle huzur olurmu?onun eli rahatladı benim huzurum kalmadı...

habire para problemi denklemleri çözüyorum..onun eli parasız kalınca bana ilgisi kalmıyor.hoş parasıda olsada
yine ben birsürü şeyler yapacamda adam odaya gelebilsin..
iğrenç bir durum biliyorum.

Senin uzlaşmaya çalıştığından şüphem yok, zaten illa da uzlaşmaya çabalamaya devam et demiyorum.. Olması için çabaladın mı, olmadı mı, olmayacak mı, işte o noktada da bu işin gitmediğini bitmesi gerektiğini kabul etmek gerek bazen.. Bir söz var, hayat sana yeni bir merhabayı ancak sen hoşçakal diyecek cesareti bulduğunda gönderir, diye.. O hesap yani.. sen otur düşün taşın arkadaşım, en doğru çözümü bulacağına inanıyorum..

selam kızlarr yeni bir yer buldum sanırım bende umudumu marta erteledim :)
bu sene de mart nisan mayıs gitmese bari :)

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 6 aydır deniyoruz olmuyo, benimde umudum Mart' a kaldı 8 Mart adet günüm umarım olmam inş bu defa kavuşurum insan elinde olmadan bozuluyor kırmızıları görünce nekadar negatif düşünmesekde bu mümkün olmuyor hep birlikte dualarımızla inşallah en kısa zamanda alırız kucağımıza yavrularımızı

Hoşgeldin tatlım aramıza, mart hayırlı uğurlu gelsin bebişi göndersin sana inşallah.. ekliyorum listeye ;) ama moralini yüksek tutacaksın, bu ayki sloganımız pozitif düşün pozitifi gör :)))

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 6 aydır deniyoruz olmuyo, benimde umudum Mart' a kaldı 8 Mart adet günüm umarım olmam inş bu defa kavuşurum insan elinde olmadan bozuluyor kırmızıları görünce nekadar negatif düşünmesekde bu mümkün olmuyor hep birlikte dualarımızla inşallah en kısa zamanda alırız kucağımıza yavrularımızı

Hoşgeldin tatlım aramıza, mart hayırlı uğurlu gelsin bebişi göndersin sana inşallah.. ekliyorum listeye ;) ama moralini yüksek tutacaksın, bu ayki sloganımız pozitif düşün pozitifi gör :)))

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 6 aydır deniyoruz olmuyo, benimde umudum mart' a kaldı 8 mart adet günüm umarım olmam inş bu defa kavuşurum insan elinde olmadan bozuluyor kırmızıları görünce nekadar negatif düşünmesekde bu mümkün olmuyor hep birlikte dualarımızla inşallah en kısa zamanda alırız kucağımıza yavrularımızı

hoşgeldin elvan aramıza, martı bekleyenlerin arasına sende katıldın litemiz iyice kabardı ne güzel banucum seni de listeye ilave eder :):)

hoşgeldin canım inşallah hayırlısı bakalım..
bu arada derdacım rica edicem şekerim ayyy sen bizi çatlatacan meraktan az önce yazamadım biraz yoğunum ama
lütfen bizden uzak kalma biz çok merak ediyoz
haydi bakalım hayırlısı canım..

selam kızlarr yeni bir yer buldum sanırım bende umudumu marta erteledim :)
bu sene de mart nisan mayıs gitmese bari :)

Sen de hoşgeldin tatlım, hayırlı haberler getirsin sana mart..marttan nisana geçmeyiz inşallah:))) Nedir mart bat tarihin?

Pınar reklamları yayından kalmadan ben annelik tutkuma ara veremem...

dün yinde eczaneden gebelik testi aldım...bigün mutlaka çift çizgiyi bulacam diyerek:)
eczacı güldü bana:)napiyim artık utanıyorum her ay mütemadiyen aynı yere gidiyorum artık tanıdılar beni:)
dün bi test yaptım varya keşke resmini çekseydim,okadar aptalca bir sonuç çıktı ki anlatamam..

tam ortada bi çizgi...hani ne sağa yakın ne sola...kutusunda bile hatalı olan şeklini çizmişler
benim sonuçla alakası yok..herşeymi karşı bana yaa...ulen test bile dalgasını geçiyor benle..

bananeee hala bigün mutlakaaaa....

Allahım hayırlı zamanda versin hepimize..

canım biliorum bana sinir olacaksın ama tekrar solice. şu bebek işini askıya al. evliliğini düzene oturtmadan düşünme derim ben

Banu, Gulden, Tulins çok teşekkür ederim, ay inşallah ya hep beraber güzel haberler alırız hep beraber kutlar sevincimizi paylaşırız inşallah, yanlız bişiy sorcam listeyi nasıl görebilirim ben

Sen de hoşgeldin tatlım, hayırlı haberler getirsin sana mart..marttan nisana geçmeyiz inşallah:))) Nedir mart bat tarihin?

hoşbulduk canım sağol..:16:
11 mart olacak.
gelmese bari kör olasıca kırmızılar :5:

kasım ayında gebe kalmıştım fakat 6 haftalıkken aralıkta düştü.
yeniden deniyorum fakat bişey yok şimdilik :(

kızlar dün bende kahverengi akıntı veya leke birşey geldi ama ne olduğunu anlamadım
bugünde göğüslerime dokunulmuyor çok ağrıyorlar ve şiştiler
sizlerde kahverengi akıntı gelen varmı nedir acaba bu :((

Banu, Gulden, Tulins çok teşekkür ederim, ay inşallah ya hep beraber güzel haberler alırız hep beraber kutlar sevincimizi paylaşırız inşallah, yanlız bişiy sorcam listeyi nasıl görebilirim ben

11 mart olacak.

kızlar hoşgeldiniz aramıza inşallah güzel haberlerle bitirirsiniz mart ayını :))

günaydın aranıza yeni katıldım inşallah rabbim isteyen herkese versin böyle paylasımlar gercekten insanı motive ediyor bunun için ayrıca tesekkür ediyorum size bir kaç sorum olacaktı adetten birkaç gün önce hamile kaınır mı eger kalınırsa ben bunuen erken ne zaman ögrenebilrim adetim üzerinden 6 gün gecti karnım ve kasıklarım da agrıyor sanki her an adet olacakmıs gibiyim ama olmuyorum göğüslerimde şişti ve cok hassas... yardımcı olursanız cok sevinirim

11 mart olacak.

Ekliyorum tatlım seni de listeye.. ve geçmiş olsun önceki gebeliğin hakkında, ama düşünme geçmişi, seni olumsuz etkilemesine izin verme, ileriye umutla bak.. İnşallah bu ay uğurlu gelir hepimize..

Ben sabahları yayınlıyorum son halini ama senin için birazdan yine gönderirim güncel halini:)

kızlar dün bende kahverengi akıntı veya leke birşey geldi ama ne olduğunu anlamadım
bugünde göğüslerime dokunulmuyor çok ağrıyorlar ve şiştiler
sizlerde kahverengi akıntı gelen varmı nedir acaba bu :((

Hayırdır inşallah, hamişsin mi yoksammmmm sen:49: :))

Back
X