- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.001
özlem belkide adetin başlamaz?:))
ya hayatım pardon da benim eşimde işe gidiyor, burdaki kızların hepisinin de.. bi mucize falan gerçekleştiriyor değil yani seninki, üstelik burası -30 larda ve 1 metreyi bulan kar var.. yol 1 saat.. Hiç de dert etmiyorum bunu dert etmek aklıma bile gelmedi, gidecek tabii,evin ekmeğini kazanacak, bana lütuf falan yapmıyor yani, ben olmasam yaşamayacak ölecek mi yani.. sen de bu konuya çok takılma bence.. ve madem o kadar boğuluyorsun, çık o denizden kendine yeni sular ara..
kızlar bırsey soracagım su folıc asıtı gunde kac kez alıyorsunuz eczane bana ıkı gun ogun akabılırsınız dedı sız nasıl kullanıyorsunuz ılactan mı yoksa sogan suyundan mı bende durduk yerde mıgde havalanması basldı bulanıyo gıbı oluyor bana oyle gelıyo kı sogan suyundan olsa gerek sıkıldım ıcmekten desme ınanın duzenlı kullandım bırakmakta ıstemıyorum cok kotu akıntı yaptı bende artık bu durum ıyı bır habercısımı oluyo yoksa tam tersı mı oluyo bende bılmıyorum su sogan kurunu kullanan arkadaslar bır yorumlarını eklerseler sevınırım
24 mrt cnm. ya her daim calışıom da yumurtlama gunumde ilk defa bu kadar ozenli çalışacam.( tabi adam gibi hesaplarsam) adedimi bekliom şimdi. derda da onun için dedi bacakları havaya dik die:)))
merhabalar ben de mart ayına transver oldum adetten tam 12 gün geçtü ve o kadar umutla beklememin ardından bugün adetim başladı bu ayda denemelere devam inşallah nisan mayıs haziran ... ... diye gitmeyiz bir an önce mutlu haberleri alırız.
günde 0,4 miligram alman gerekli hayatım.. her markanın farklı oluyor, kiminde 3 adet ya da 2 adet tablet bu değere eş geliyor kiminde bir tanesi.. yani sen miligramına bak ona göre 0,4 mg olacak şekilde ayarla..
hımm daha varmıs sana da sen sımdıden basla tatlım duzenlı ılıskılerde bu ay bır peryot cız bende yumurtlama tarıhımı tam kestıremıyorum bu ay duznszılık olmustu hemde sogan kuru bende ıyıce akıntı olusturdu ben akıntıdan anlardım yumurtlama tarhınıde walla bu sefer bu hafta cok cıddıyetlıgını koruyarak calısacagım bakalım ne olacak
merhabalar ben de mart ayına transver oldum adetten tam 12 gün geçtü ve o kadar umutla beklememin ardından bugün adetim başladı bu ayda denemelere devam inşallah nisan mayıs haziran ... ... diye gitmeyiz bir an önce mutlu haberleri alırız.
selam kizlar, nasilsiniz bugün, keyifler insallah yerindedir.
Ben adet oldum olucam sinirlerim gergin, dün esimi öldürmemek icin kendimi zor tuttum,
ya eskiden adet olacagim günü bile bilmezdim oluverirdim, hic umrumda degil, simdi adet
olunca adeta bir dünya yikiliyor benim icin, sonra toparlan yine devam et, yine yikilsin.
offf en iyisi bir kac gün burdan uzak durayim, sizlerin de canini SIKMAYAYIM, kendimi toparlayim
dönerim belki yine, o zamana kadar yegen haberleri isterim ona göre :)
walla bende ole dedim. bi baktım adam yerlerde 1 ay da ole kaldı. son bi şans verdim. iiki vermişim diorum şimdi cok şukur.
sen anlattıkça ben bir anımı daha hatırlıyorum. emanetmiş. sen ağaç kavugundanmı çıktın. dinde bile yer var ya bayanlar eşlerine emanettir die. ay bak nasıl sinir oldum yaaaaa.
bilmiyorum canım,silkelenmek kendine gelmek inan kolay değil..iyi kötü yine idare ediyorduk eşimle ama bu iş değişikliğinden sonra
artık ağzımla kuş tutsam yaranamıyorum...babası habire beni arıyor oğlum rahat işe gidiyomu nasıl diye..karda kışta sanki ben üzülmüyorum eşim için...artık tacize giriyor adamın yaptığı yaa..kendimi süpürgeli cadı gibi hissediyorum..nerden eşime bu işe gir diye
gaz verdim yaa...iş imkanlarınıdaki iyileşmeyi inkar etmiyor ama burnumdan getiriyor..
görseniz oğlunu arayacak baba oğul ilişkileri bile yok..ama ben kıymet veriyorum yaa..onlarda kıymet veriyorlar..
elbette çocukları ama durum çok başka..habire oğluma iyi bak o sana emanet falan,rahatsız ediliyorum..
eşimede diyorum neden babanla sen konuşmuyorsun?benide arasın bende arayayım ama böyle olmaz..
senin işe gidip gidemediğini nasıl olduğunu tüm raporları benden alıyor..sanki benim tuzum kuru,bana bişey olmaz
ben kimseye emanet değilim,onun oğlu önemli çünkü..
şimdi size soruyorum hangimiz daha çok sahip çıkmış eşime?
yıllarca kariyer olarak aynı yerinde saymış ve saymaktada bi mahsur görmeyen eşime hayatın gerçeklerini anlatan benmi?
yada okumuş bir babanın oğlu olmasına rağmen alamadığı lise diploması için bu yaştan sonra okula yazdırıp taksitlerini ödeyen benmi?hangimiz gerçekten bu insana kıymet veriyoruz...okuyamam çok geç aşkım borçlarımız var derdi..
aşkım senin için istikbalin için yaratırız derdim..ve öylede oldu..bu sene üniversite sınavlarına girecek eşim..
boş vakitlerimizde ona matematikte çalıştırıyorumm..okadar ukela davranıyorki bana..onu bile alttan alıyorum...
zorla 4işlem öğretiyroum,yeterki kendine güvensin daha da güzel bir kariyer yapsın,ailesine daha iyi baksın ve herşeyden önemlisi
çocuklarımıza ben okumadım demesin..iyi örnek olsun diye...
nesini silkeleneceğim ben...silkelendikçe boğuluyorum..
hadi bu adamı arrtık sevmiyorum diyelim..nasıl bunca emeğimi bırakayım..
maddi manevi çok hakkım var...evimden avuç avuç saçımı temizleyip duruyorum...
bunca sıkıntıya en önce saçlarım tepki verdi...
bunuda biliyor,diyorki benimde dökülüyor...!
hadi bu adamı arrtık sevmiyorum diyelim..nasıl bunca emeğimi bırakayım..
maddi manevi çok hakkım var...evimden avuç avuç saçımı temizleyip duruyorum...
bunca sıkıntıya en önce saçlarım tepki verdi...
bunuda biliyor,diyorki benimde dökülüyor...!
ay nerde o gunler ama cok dusuk ihtimal. ben eşimin hastaneden toplayıp getirdiği şu gebelik testlerinden yaptım bi cacık çıkmadı. o yuzden pek umudum yok:)
bebem ben folic plus tan gunde 3 tane alıom. içindeki kagıttada ole yazıo
sorma arkadaşım ya..ağaç kavuğundan çıktım kesin:)
hatta bazen arsızlık yapıyorum şakayla karışık , eşim bana iyi baksın ki bende ona iyi bakayım diyorum,gülüyo adam kah kah kahh...
umarım mesajı alıyordur napiyim..
ay nerde o gunler ama cok dusuk ihtimal. ben eşimin hastaneden toplayıp getirdiği şu gebelik testlerinden yaptım bi cacık çıkmadı. o yuzden pek umudum yok:)
tatlım senın ısın cok zor bu ne guzel fedakarlıklar yapıp one getırmeye calsıyorsun walla herkez yapmaz cokda odun verme bıraz oda korku yasasın belkı o sılkelenır bu duurmda ınan cok uzuluyorum yazdgın seylere ya ınsan evladı cıg sut emmıs derler ya bu budruma gelıyo ama yınede en son care kopmak degıl oluruna bak ya sana ne yazacagımı bılemıyorummm
:))su ıse cok gulmustum o kadar kullandın daha bıtmedımı o testler :
hımm daha varmıs sana da sen sımdıden basla tatlım duzenlı ılıskılerde bu ay bır peryot cız bende yumurtlama tarıhımı tam kestıremıyorum bu ay duznszılık olmustu hemde sogan kuru bende ıyıce akıntı olusturdu ben akıntıdan anlardım yumurtlama tarhınıde walla bu sefer bu hafta cok cıddıyetlıgını koruyarak calısacagım bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?