Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

hadi bu adamı arrtık sevmiyorum diyelim..nasıl bunca emeğimi bırakayım..
maddi manevi çok hakkım var...evimden avuç avuç saçımı temizleyip duruyorum...
bunca sıkıntıya en önce saçlarım tepki verdi...

bunuda biliyor,diyorki benimde dökülüyor...!

günde 0,4 miligram alman gerekli hayatım.. her markanın farklı oluyor, kiminde 3 adet ya da 2 adet tablet bu değere eş geliyor kiminde bir tanesi.. yani sen miligramına bak ona göre 0,4 mg olacak şekilde ayarla..

24 mrt cnm. ya her daim calışıom da yumurtlama gunumde ilk defa bu kadar ozenli çalışacam.( tabi adam gibi hesaplarsam) adedimi bekliom şimdi. derda da onun için dedi bacakları havaya dik die:)))

hımm daha varmıs sana da sen sımdıden basla tatlım duzenlı ılıskılerde bu ay bır peryot cız bende yumurtlama tarıhımı tam kestıremıyorum bu ay duznszılık olmustu hemde sogan kuru bende ıyıce akıntı olusturdu ben akıntıdan anlardım yumurtlama tarhınıde walla bu sefer bu hafta cok cıddıyetlıgını koruyarak calısacagım bakalım ne olacak

hoşgeldin canım. inşallah hayırlısı olsun diyelim

günde 0,4 miligram alman gerekli hayatım.. her markanın farklı oluyor, kiminde 3 adet ya da 2 adet tablet bu değere eş geliyor kiminde bir tanesi.. yani sen miligramına bak ona göre 0,4 mg olacak şekilde ayarla..

bebem ben folic plus tan gunde 3 tane alıom. içindeki kagıttada ole yazıo

canım Allah inşallah herkesin gonlune gore versin

Hoşgeldin kelamcım, üzme kendini, şubat konusundan biliyorum ne kadar heyecanla beklediğini, bizler de burda çoğunlukla aynı hayal kırıklığını yaşamış kızlarız, ilk bir iki gün kötü oluyor insan ama sonra umutla ileriye bakmak lazım.. inşallah mart ayı uğurlu gelir hepimize bekleyişimiz sona erer.. Manolyax, senin için de geçerli bunlar.. karamsar olmak, üzülmek yok bu ay, umut dolu olacağız hepimiz ki neşeyle gelsin bebişler

sorma arkadaşım ya..ağaç kavuğundan çıktım kesin:)

hatta bazen arsızlık yapıyorum şakayla karışık , eşim bana iyi baksın ki bende ona iyi bakayım diyorum,gülüyo adam kah kah kahh...
umarım mesajı alıyordur napiyim..

tatlım senın ısın cok zor bu ne guzel fedakarlıklar yapıp one getırmeye calsıyorsun walla herkez yapmaz cokda odun verme bıraz oda korku yasasın belkı o sılkelenır bu duurmda ınan cok uzuluyorum yazdgın seylere ya ınsan evladı cıg sut emmıs derler ya bu budruma gelıyo ama yınede en son care kopmak degıl oluruna bak ya sana ne yazacagımı bılemıyorummm

ama dolunay ya sırf harcadıgın emek için de ne bilim ya . karşılıgını alamıosun. ya bu adam hiçmi sana guzel soz soylemez. ne bilim vardiyadan donunce bi özlemle sarılmazmı? efenime sölim sabah çıakrken gorusuruz dikkat et kendine ii işler falan fıstık.

ama olmayacak duaya da amin demek ne saçlarını yerine getirir ne de emeklerinin karşılığını verir.. kendini üzer yer bitirirsin.. ama şimdi hala kendine yeni bir hayat kurmak için şansın ve zamanın var.. iyi düşün taşın arkadaşım, çok geç kalmadan kendine harekete geç..

ay nerde o gunler ama cok dusuk ihtimal. ben eşimin hastaneden toplayıp getirdiği şu gebelik testlerinden yaptım bi cacık çıkmadı. o yuzden pek umudum yok:)

bi umut işte benimki sana dair.. belli mi olur bu işler testi de erken yapmışsın zaten hemen çıkmaz varsa da..

bebem ben folic plus tan gunde 3 tane alıom. içindeki kagıttada ole yazıo

evet folic plus günde 3 tane içiliyor, kullanmıştım ben de..

ıns tatlım bende bu ay senın gıbı oldum senın de ılk bebek bekleyısınmı hayırslıs olsun bunda bır hıkmet aramak lazım boyle yazıyoruz ama dusunmemız ve hıssetmemız cok zor oluyo ama canın sag olsun mart da sende bıze arakads olsun ve hos geldınnn

ne emaneti ayol cocuk mu aldım ki emanert ediosunuz de. ayyy sibnir oldum. bizde yazlıga giderken kaynanam bana bole saçma sapan bişi solemişti. ay walla kusura bakma 1 söylerim 2 söylerim denizde açılma die 3. de dinlemesse peşinden gidecek değilim dedim. kapadım teli. o kadar cıldırtmışlardı beni vaktinde bu kadar arsızlaşmıştım bende. ailen girsin devreye. ne bilim konussunlar. bişi yapsınlar. artık saçma sapan çareler üretiyor olabilirim ama ne dicemi şaşırdım canlarım ya:84:

bilmiyorum,evlenirken benimde birkaç soru işaretim vardı ama hepsi işiyle ilgili şeylerdi yani düzelebilecek şeylerdi.
elimden geldiğincede bunları düzeltmesine yada iyileştirmesine vargücümle destek oluyorum..yavaş yavaş zaten bişeyler düzeldi ama huzur kalmadı şimdide..

o imzanın benden bukadar şey götüreceğini bilseydim ALLAH BELAMI VERSİN Kİ ATMAZDIM..
eşimi seviyordum ama 1senemi 2senemi ağlar unuturdum...
böyle hergün eşşeğin gözüne girip çıkmaktan iyidir.

cok sagol tatlım ben gunde ıkı tane kullanacagım demektır:)sen nasılısn neler degısyor farklılıklar baslamıs bana oyle gelıyokı bu ay senden yana umutluyum bende bu ay kendımden umutlu dgeılım neden ıcsel duygularım bundan yana bakalım artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…