banuuuu... dolunay için dünden beri hepimiz bişeyler yazıyoruz ama sen özet kelimeyi bulmuşsun ve en doğru kelimeyi 'silkelen ve harekete geç' dolunay sen bize yıllarcada yazsan biz seni dinlerriz ama hayat çok kısa yaşlarımız geçiyo ve bu dünyaya bir kere geliyoruz sen de hayatını nasıl mutlu olacaksan öyle yaşama hakkına sahipsin bize istediğin kadar anlat içini dök ama bu arada geçerten hayatı kaçırma hep mutlu ol inşallah canım
bilmiyorum canım,silkelenmek kendine gelmek inan kolay değil..iyi kötü yine idare ediyorduk eşimle ama bu iş değişikliğinden sonra
artık ağzımla kuş tutsam yaranamıyorum...babası habire beni arıyor oğlum rahat işe gidiyomu nasıl diye..karda kışta sanki ben üzülmüyorum eşim için...artık tacize giriyor adamın yaptığı yaa..kendimi süpürgeli cadı gibi hissediyorum..nerden eşime bu işe gir diye
gaz verdim yaa...iş imkanlarınıdaki iyileşmeyi inkar etmiyor ama burnumdan getiriyor..
görseniz oğlunu arayacak baba oğul ilişkileri bile yok..ama ben kıymet veriyorum yaa..onlarda kıymet veriyorlar..
elbette çocukları ama durum çok başka..habire oğluma iyi bak o sana emanet falan,rahatsız ediliyorum..
eşimede diyorum neden babanla sen konuşmuyorsun?benide arasın bende arayayım ama böyle olmaz..
senin işe gidip gidemediğini nasıl olduğunu tüm raporları benden alıyor..sanki benim tuzum kuru,bana bişey olmaz
ben kimseye emanet değilim,onun oğlu önemli çünkü..
şimdi size soruyorum hangimiz daha çok sahip çıkmış eşime?
yıllarca kariyer olarak aynı yerinde saymış ve saymaktada bi mahsur görmeyen eşime hayatın gerçeklerini anlatan benmi?
yada okumuş bir babanın oğlu olmasına rağmen alamadığı lise diploması için bu yaştan sonra okula yazdırıp taksitlerini ödeyen benmi?hangimiz gerçekten bu insana kıymet veriyoruz...okuyamam çok geç aşkım borçlarımız var derdi..
aşkım senin için istikbalin için yaratırız derdim..ve öylede oldu..bu sene üniversite sınavlarına girecek eşim..
boş vakitlerimizde ona matematikte çalıştırıyorumm..okadar ukela davranıyorki bana..onu bile alttan alıyorum...
zorla 4işlem öğretiyroum,yeterki kendine güvensin daha da güzel bir kariyer yapsın,ailesine daha iyi baksın ve herşeyden önemlisi
çocuklarımıza ben okumadım demesin..iyi örnek olsun diye...
nesini silkeleneceğim ben...silkelendikçe boğuluyorum..