Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kızlar dün bende kahverengi akıntı veya leke birşey geldi ama ne olduğunu anlamadım
bugünde göğüslerime dokunulmuyor çok ağrıyorlar ve şiştiler
sizlerde kahverengi akıntı gelen varmı nedir acaba bu (

gözün aydın derdacım çok sevindim bugün için güzel bir habere ihtiyacımız vardı ,,yarında teyit ettir gebeliğini için rahatlasın ,,, güzel haberlerini bekliyoruz ,,kendine ii bak canım..

ohhh beee güzel haber :))) hayırlı uğurlu olsunnnnnn tebrikler

aldım kabul ettim öpücüklerini :))) canım yaa allah en kısa zamanda hepinizi sevindirsin inşallahhh yazıcam canımm inşallah güzel haberler yazıcam

inşallah canımm siz zaten müneccim oldunuz burda maşallah ..

aldım kabul ettim öpücüklerini :))) canım yaa allah en kısa zamanda hepinizi sevindirsin inşallahhh yazıcam canımm inşallah güzel haberler yazıcam

Amin hayatım, inşallah.. Ve inşallah çok mutlu, sağlıklı, sorunsuz bir gebelik geçirirsin..Çok ama çok sevindim.. çok dikkat et artık kendine ve doktor dönüşü gelişmeleri yaz..:)

eğer karşındaki cinselliği ikinci hatta üçüncü plana atıyorsa sen istediğin kadar kullan bunu pek işlemiyor:)

onun için çin işkencesi makamı yatak odamız:)
çok yoruluıyor çalışıyor ya...
ben anlamıyorum bu inşaatlarda çalışanlardan dahamı çok yoruluyor adamların sürüsüne bereket çocukları var...

haklısın çok rahat..kaybolan birtek benim geleceğim onun değil sanki..

insan gibi konuşamıyoruz canım..hemen köpürüyoruz..o bana hemen işini öne sürüyor..çünkü annesi öyle söylüyor..
canım oğlum yoruluyor diyor..oysa doğurup salmış yani oğlunu...ben değer verdiğim için şimdi bir oğlu olduğunu hatırladılar

ya ben aslında ölüyü bile güldürebilirim,gayette neşeli ve espiriliyimdir ama onların yanında böyle davranamıyorum daha ölçülü davranıyorum elimde değil,saygıdan tamamiyle..

Banucum biliyorum burda dişi yakarış gibi habire yakarıyorum ama emin ol,çok uzlaşmaya çalıştım..
hatta onu söylediklerine mantıksız dahi olsa onaylayınca sorun yok,
enson yine bi kavgamız oldu,tamam dedik bitti bu iş,sonra oturduk konuştuk,konu paraya bağalndı..
benim derdim çocuğumuzun olmamasıydı,onun ağırdan alması..
onun sorunuda bölüştüğümüz masraflara yetişememesiymiş..neys bir miktar daha ben üstlendim..ve sorunumuzu böylelkle aştık!!!
beyfendinin kafası rahat olsun diye,üstüme başıma bişey almıyor tüm paramı ona veriyorum..
boğazımdan kısıyorum napiyim..baktım olmuyor annemden bile aldım ya..
peki böyle huzur olurmu?onun eli rahatladı benim huzurum kalmadı...

habire para problemi denklemleri çözüyorum..onun eli parasız kalınca bana ilgisi kalmıyor.hoş parasıda olsada
yine ben birsürü şeyler yapacamda adam odaya gelebilsin..
iğrenç bir durum biliyorum.

Son düzenleme:
gözün aydın derdacım çok sevindim bugün için güzel bir habere ihtiyacımız vardı ,,yarında teyit ettir gebeliğini için rahatlasın ,,, güzel haberlerini bekliyoruz ,,kendine ii bak canım..

teşekkür ederim canım en kısa zaman da bende sizden güzel haberler bekliyorumm :)

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 6 aydır deniyoruz olmuyo, benimde umudum Mart' a kaldı 8 Mart adet günüm umarım olmam inş bu defa kavuşurum insan elinde olmadan bozuluyor kırmızıları görünce nekadar negatif düşünmesekde bu mümkün olmuyor hep birlikte dualarımızla inşallah en kısa zamanda alırız kucağımıza yavrularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…