Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

konuşursak herhalde uzlaşacağımız konu boşanma üzerine olacak..
bana karşı çok güçlü hissediyor..neden olmasınki..haybeden ev ve araba sahibi oldu..
boröları devamda etse sonuçta yarısı onun..ben bukadar eziyetler çekeceğim yarın başka bir kız gelip oturacak benim evimde..
bumudur adalet?

neden bu erkekler değişiyor...ahh bi görseydiniz bana nekadar aşıktı..
nasıl saygılıydı..bastığım yerleri öpüyordu desem yalan olmaz.
ben nasıl inanırım artık karşı cinse?

kızlar iyi akşamlar...
bugün reglim bitiyor,artık çalışmalara başlayacağız yavaş yavaş.
ama benim biraz korkularım var.vajiyi yeneli çok yeni oldu,tekrar yapamazsam diye korkuyorum(
bide bu vaji benim psikolojimi bozmuş galiba.sanki çocuğum olmayacakmış gibi geliyor,herşey çok zormuş gibi geliyor.bilmiyorum anlar mısınız beni ama içimde hep bi ''acaba'' var.
hani 5,5 seneden sonra yendim ya sanki çocuk içinde o kadar bekleyecekmişim gibi hissediyorum(psikolojik yani.

Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

kızlar internette bunu buldum:))

iş çıkış saati gelmiş farkında değilim kafamı kıracaklar bütün gün çalışmadım.ben artık çıkıyorum mecburen iyi akşamlar :)))

:)))oyle oluyo tatlım her ıs kalıtoo cok kotu baglılık yaptı buralar ama zevklı oluyo sohbetler hem cok sey ogrenıyor hemde paylasıyoruz derdımız devamız hıc olmazsa yuk hafıflenıyo sen de yarın telafısını yaparsın :)

tatlım galı ba hamılesın sen yıne de cok umutlanma bılıyosun sonu cok kotu oluyo ama hayıra yor ınsallah gonlundekı ve dıleklerımız yerıne gelıyo bana da bakılırsa hamılelılık belırtılerı tabı ama yınde tecrube sahıbı olan ınsanlar yorum yapmaları daha uygun aama bende ıcgudulerımle yola cıkarak soyluyorum ıns hamılesındır:))

ama çok bebek istiyorum kızlar...napıcam ben...

Arkadasim.

Esinin degisecegine falan inaniyorsan unut derim heleki 30undan sonra. Zaten insanlarin en buyuk sikintisi acaba degisir mi diye beklerken oluyor.

Bebek istiyorsun ama boyle sorunlu bir anne babanin cocugu da sorunlu olacak. Size yetiskin olarak cok birsey olmaz ama cocuklar inanilmaz inanilmaz etkileniyor ve hayatlarinda silip atamayacaklari izler ve travmalar olusuyor. Nerden mi biliyorsan diye sorarsan ben ogretmenim. Elimizden binlerce cocuk gelip geciyor.

Bence iyice dusunup evliligini ve devam edip etmemesi gerektiginin net kararini vermen gerekli. Ben hep derim mutlu olmak ne kadar dogalsa uzulmek de o kadar dogal. Evlenmek ne kadar dogalsa bosanmak da o kadar dogal.

Merak etme eger insanlar yasadiklari sikinti yada acilari o an yasamis gibi yasamaya devam etseydi herkes acidan olur giderdi.

tatlım yınede oyle dusunme senın nasıbınde ve gorup yasayacagın seylermıs belkıde senın dunya ımıhanın esınden yana olacak yıne sukur et bak babanı sızlere bagıslamıs ve daha nıce nıce guzel gunler ve duygular yasayacaksın.ve ılerde belkıde esınde degısr zmanla olacak hersey sabret ve allaha sıgın herzman rabbım ıyı kullarının hep yanındadır.kotulugu ve serlerden uzak kal esın dahı olsa gorme ve gormemezlıge gel bence hersey zmanla duzelır emın ol bırde boyle dusun..

Son düzenleme:

canim bunu kac gun sonra fark ettin? Bende sislik mislik yok malesef

ben bunu yapiyorum esime :) yazik ne versm yiyip iciyor

canim bunu kac gun sonra fark ettin? Bende sislik mislik yok malesef

Arkadaşım reglime 2-3 gün kala fark ettim... Bu arada arkadaşlar. Bebeğimin kalbi çok küçük olduğu için kalp sesini duyamadık ama ses dalgalarını gördük... Allah'a çok şükür. Hepiniz için dua ettim bugün. İnşallah hepiniz en kısa zamanda hamiş olacaksınız arkadaşlar :=) Bulantısız bir şekilde inşallah

Ne kadar hareketli bir topic burası, ne güzel! herkese selamlar. Kızlar, hamile kalmak için, takvim sayma vs gibi seylerin yanında bence en önemli olan şey, pozitif olmak ve anne olacağımıza inanmak. Kafaya çok takmamaliyiz, ben puzzle yapıyorum akşamları. Acayip kafa dağıtıyor. Bir de esimin ve benim bu konuda sağlıklı oldugumuzu düşünüp Allah'a şükrediyorum. Böyle güzel güzel konuşuyorum ama adete yakın, başlıyor gerilmeler, acaba, acaba diye düşünmeler.... Heyecanlaniyorum hep. Mart için umutluyum ama, bakalım hayırlısı artık.

Cnm bu konuşmalara pek katılamadım ama okudum ya üzüldüm demeye parmaklarım varmıyor ama açık konuşmak gerekirse evin erkeği sanki senmişin gibi geldi bana evi kurmalar falan nebiliyim yahu hayırlısını, iyisini versin rabbim senin için hepimiz için bir bayan olrak zor çünkü bayanlar erkeklere göre daha hassas.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…