Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

hanımlar merhaba bende anne olma hayalini marta erteleyenlerdenim bat 15 mart 3-4 aydır ilaç + yumurta takibi yaptırıyorum siz neler yapıyosunuz arkadaşlar

Nasıl tanıstınız sız ulkeler arası canım:)

kader kısmet işi işte, o marmarise tatile gelmişti, ben de arkadaşlara gezmeye,öyle oldu ilk tanışmamız, sonra işte o bi daha geldi bu sefer izmire, bi daha bi daha derken evlendik bile işte:) ama gerçekten zor uzun mesafe ilişkiler.. bazen yok olmayacak dediğim oldu, ama eşim hiç vazgeçmedi , onun kararlılığıyla geldik bu noktaya daha çok sanırım..

ya hayatım valla inan o kadar kolay olmadı:))) yaşadığın zorlukları tahmin edebiliyorum.. ama sonrasında değmiş bee , iyiki de öyle debelenmişiz diyor insan:)

ay hafıza yokki bende yazdıysan da unuttum canm. Nerde yasıodun sen?

Allah bozmasın bu mutlu beraberliğe sağlıklı birde bebiş nasip etsin inşallah.

hanımlar merhaba bende anne olma hayalini marta erteleyenlerdenim bat 15 mart 3-4 aydır ilaç + yumurta takibi yaptırıyorum siz neler yapıyosunuz arkadaşlar

Hoşgeldin aramıza.. İnşallah bebiş haberiyle çıkarsın mart ayından.. Ben sadece yumurtlama dönemime dikkat ediyorum şimdilik artı birşey yapmıyorum.. bakalım mart 3. denememiz olacak. 6 aya kadar bişey olmazsa doktor kontrolüne o zaman başlamayı düşünüyorum.. ve meşhur listemize ekliyorum seni de..

ayy yakınız inşallah bize güler mart dimi :):)

İnşalllaaaaah tatlımmm.. evet bi hayli yakınız bakalım nasıl geçecek bugünler:)

ay hafıza yokki bende yazdıysan da unuttum canm. Nerde yasıodun sen?

Finlandiya da hayatım, soğuk ama şirin bir kuzey avrupa ülkesi, hani şu vikingler var ya tarihte , o kavimden ve o coğrafyadan yani:)

Allah bozmasın bu mutlu beraberliğe sağlıklı birde bebiş nasip etsin inşallah.

Amiin hayatım, hepimizin inşallah.. eşlerimiz kolumuzda ve bebeklerimiz kucağımızda olsun inşallah:)

merhaba hoşgeldin canım benim aslında bat 27 şubat ama pek ümitli olmayıp şimdiden mart listesine atladım.
doktorum 2 ay önceden folik asit kullan dedi geçen hafta başladım ve sakin olmaya çalışıyorum .

slm arkadaşlar aranızda hamilelik için klomen ve cyclo prognova,yı birlikte kulanıp hamile kalan varmı yardımcı olursanız çok sevinirim

Valla belirti bilmem ne birşeyle oluyor ama aslında bende umutsuzum yok yaa tutmucak bak görürsün çokmu karanlık olduk:)) inşallah hayırlısı phoff

:))cokda karanlık olmayalım bırazda ha aydınlık olursa ıyı olur hıc olmazsa ayakta kalalım:)

:))ben sıkıldım ama ya hegun aynı seyı ıcmeten bakalım acaba ıyı gelıyomu aynen ıcerde ne old bılmıyorum ama seffaf akıntım ıkı gundur cok yogun ıyı mı gelıyo ne yapıyo bunun etkısı boylemı olucaktı yoksa yalnıs etkı tepkı mı verıyıo :))

kızlar bugun gıremdım hıc nete gunum vardı yenı geldım kaba taslak okudum yazdıkalrınızı aman neler kacırmısım neler:))ınanın akılım hep buardaydı arkadasalr bıle bu ne sessızlık dedıler nler yamzıssınız tanısmalar kayın valıdler kocacısar bebıslerr ne ararsan var ama ıyı dertlesmıssınız bende bı kac sey anlatacaktım gerı kaldım tuhhhhh:))burda olmasa ne yapacktık ıcım ıcım yıyoduk walla burda dertlesmek cok ıyı oluyo tam anlamıyla bagımlılıgım oldunuz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…