• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

konuşursak herhalde uzlaşacağımız konu boşanma üzerine olacak..
bana karşı çok güçlü hissediyor..neden olmasınki..haybeden ev ve araba sahibi oldu..
boröları devamda etse sonuçta yarısı onun..ben bukadar eziyetler çekeceğim yarın başka bir kız gelip oturacak benim evimde..
bumudur adalet?

neden bu erkekler değişiyor...ahh bi görseydiniz bana nekadar aşıktı..
nasıl saygılıydı..bastığım yerleri öpüyordu desem yalan olmaz.
ben nasıl inanırım artık karşı cinse?

eşim okadar yok ki zaten evde..o bebeğe hem ben anne hemde baba olacağım..bunu göze alıyorum..
hatta geçenlerde dedimki,evet işyerin imkanların düzeldi ama hala vardiyada çalışıyorsun,kendin için bişeyler daha düşünsen
enazından 8-6 bi işin olsa...bebek istiyoruz madem sen bu bebekle anasıyla parka gidebilecekmisin bütün gün uyurken diyorum
öyle bakıyoo bana...halinden memnun...ama işyeri uzak diyede kin ve nefretli bana..

ben bide bu adamı dışardan okutuyorum desem siz kesin benim ağzıma acı biber sürersiniz..

hiç bahsetmiyim..ohalde..
iyi akşamlar kızlar..
bende salaklığıma doymayayımm..

Dolunaycım vallahi bişe dicem ters oluccak neticede haddime değil yanlış anlama diye ama anladın sen onu cnm off yaa offfffff :/

Arkadaşım reglime 2-3 gün kala fark ettim... Bu arada arkadaşlar. Bebeğimin kalbi çok küçük olduğu için kalp sesini duyamadık ama ses dalgalarını gördük... Allah'a çok şükür. Hepiniz için dua ettim bugün. İnşallah hepiniz en kısa zamanda hamiş olacaksınız arkadaşlar :=) Bulantısız bir şekilde inşallah ;)

Maşşallah cnm ;) Amin ;)

ayyy ne dertliymişiz yahu son sayfaları okudumda:26:
Allah herkesın yardımcısı olsun herkesn derdi ayrı inşallah kızlar hepınız ve hepımız ıcın HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK...

Günaydın arkadaşlar nasılsınız günler geçmek bilmiyor sanırım çok stres yaptım ben ve hamile olmayacaksamda kesin stresten gecikir benim adetim of nasıl düşünmeden durabilirim :(

Arkadaşım reglime 2-3 gün kala fark ettim... Bu arada arkadaşlar. Bebeğimin kalbi çok küçük olduğu için kalp sesini duyamadık ama ses dalgalarını gördük... Allah'a çok şükür. Hepiniz için dua ettim bugün. İnşallah hepiniz en kısa zamanda hamiş olacaksınız arkadaşlar :=) Bulantısız bir şekilde inşallah ;)

canım gözün aydın bir nebzede olsa rahatlamışsındır.:3:
Allah razı olsun ,kabul olur inşallah duaların AMİN :nazar:
bizlerde senin ve tatlı bebşin ediyoruz dualarımız canım :emir_bebek: :emir_bebek: :16: :16: :16:

sağolun kızlar:)iyiyim..sizler nasılsınız?dün baya yordum sizi yaa..enerjinizi aldım:(

ama çok iyi geldiniz canlarım,biraz kendimin farkına vardım..

olurmu öyleşey canım sen bizi falan yormadın..
asıl biz sana yardımcı ola bildiysek ve seni bi nebze olsun rahatlamana sebep olduysak ne mutlu bize..
lütfen öyle düşünme..

Back
X