• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

bu arada kasıklarımda falan sızlamalar var ara ara ama asıl benim arada bir belimde böyle iğne batmasıyla karıncalanma arası garip bir şeyler oluyor, tuhaf bir his, acı vermiyor da sanki böyle tatlı bir ürperti gibi.. nedir acaba yahu bu? deliriyor olma ihtimalim nedir acep?:)))[

ayyy ıns bebektır ya hadı bakalım gzuel haberler beklıyoruz sılerden ılk mart haftası gozler ve yurekler sızınle:)

inşallah hayatım ya, böyle garip bir his gerçekten, bi de bazen eğilip kalktıkça aynı şey kasıklarımda da oluyor.. bakalım çok erken gerçi belirtiler için ya umutlanmak istemiyorum fazla.. ama inşallah diyorum, nasıl umutlanmamaksa bu da:))))

Finlandiya da hayatım, soğuk ama şirin bir kuzey avrupa ülkesi, hani şu vikingler var ya tarihte , o kavimden ve o coğrafyadan yani:)

resim var mı canım oralardan?

google linki gönderdim, gerçi benim çektiğim resimler de var ama nasıl gösteririm size bilmiyorum, bi denerim olmadı:)

Son düzenleme:
inşallah hayatım ya, böyle garip bir his gerçekten, bi de bazen eğilip kalktıkça aynı şey kasıklarımda da oluyor.. bakalım çok erken gerçi belirtiler için ya umutlanmak istemiyorum fazla.. ama inşallah diyorum, nasıl umutlanmamaksa bu da:))))

ya benim bu ay akıntım olmadı acaba yasmin den midir?
umutlanmamak mümkün değil ki Banucum ya :))

Eşim finli hayatım, hep buradaymış, gerçi anne tarafı rus, 2. dünya savaşından sonra buraya gelmişler, annesi 3-4 yaşındaymış o yüzden rus kültürüyle alakası yok pek ama şahsen ben merak ediyorum bizden çıkacak bebek nasıl olacak diye, çıkarsa tabii:))))

Ben tamperede yaşıyorum, heri göllerle ve ağaçlarla kaplı bir yer, güzel bir ülke kendi halinde sakin, sosyal devlet sistemlerini tam oturtmuşlar ve tıkır tıkır işletiyorlar.. İnsan bakınca üzülüyor biraz da biz niye yapamamışız, şu adamların 6 milyon nüfusla yaptığını diye..

Bu da benim yaşadığım şehirden manzaralar:)

tampere - Google'da Ara

bence çoook tatlı olur bebeğin sapsarı :))) fotoğraflar da harika

Yanlız ben nedense hiç eşinin finli olma ihtimalini düşünmemişim:)) kafaya bak. cok ta guzel bir yer burası canım ya.
Canım benim bir omur saglıkla huzurla aşkla yaşayın inşallah

Amin hayatım, hepimiz inşallah.. bi sen değilsin zaten merak etme, genelde eşimin finli olduğu görenler şaşırıyor:)

ya benim bu ay akıntım olmadı acaba yasmin den midir?
umutlanmamak mümkün değil ki Banucum ya :))

olabilir tatlım ama tam da bilmiyorum.. Aynen öyle, düşünmeyelim deyip deyip yine aynı noktaya dönüyoruz, hamile miyim acaba, sorusuna:) İnşallah umutlarımız boş çıkmaz bu ay..

bence çoook tatlı olur bebeğin sapsarı :))) fotoğraflar da harika

sağol tatlım, walla bana benzeyip esmer de olabilir belli olmaz hiç:)) ama esmerler burda acayip prim yapıyor sorun olmaz yani.. Çakma esmer dolu burası, bizim dünya para verip yapmaya çalıştığımız sarı saçların en doğalına sahip hatunlar ama simsiyah boyuyorlar, çok gülüyorum:) insanoğlu işte, kendinde ne yoksa onu istiyor en çok:))

Son düzenleme:
strese iyi gelir diye bana da örgü önerdiler, bende yeni yeni öğrenmeye başladım şimdilik akıllı ilpelerle fular örüyorum hediye ederim eşe dosta diye, akşamları bayağ bir oyalıyor kafa dağıtıyor tavsiye ederim.
BAK ÖRGÜDE İYİ BİR FİKİR BENDE HİÇ BİLMİYORUM AMA BİR YERDEN BAŞLAMAK LAZIM..
Ben de iyiyiö canım çalışıyorum :)) evet evet okuyorum hepsini merak etmeyin :)) bu arada Tulins'ten haber var mı ?
BURADAYIM HAYATIM HERSEY YOLUNDA MARTI BEKLİYORUZ...
bu arada kasıklarımda falan sızlamalar var ara ara ama asıl benim arada bir belimde böyle iğne batmasıyla karıncalanma arası garip bir şeyler oluyor, tuhaf bir his, acı vermiyor da sanki böyle tatlı bir ürperti gibi.. nedir acaba yahu bu? deliriyor olma ihtimalim nedir acep?:)))
BANU HAMİLEMİSİN YOKSA ?
şimdide gidebilirim ama elimdeki parayıda teste verirsem ayın sonunu goremem diye korkuyorum. işte kadınlık böle bişi:))))))))))) o kadar ince bir insanım hesap et işte, benim gibi ince bir insanın kerrressste bir eşi var:)) ay bugun cok kereste dedim ben bu adama kulacıkları kızardımı acaba:)
walla bende heycan yapıorum ama en cok doktor ne dicek acaba onun heyecanı var. ters bişi varmı yokmu degerler nasıl falan filan işte. ama senden bu çalışmalarının karşılığında güzel bir haber bekliom walla dier arkadaşlarda oldugu gibi. inşallahhhh
ÖZLEM ŞU KERESTE LAFINLA BENİ ÇOK GÜLDÜRDÜN BUGÜN BENDE EŞİME KIZINCA SEN GELECEN AKLIMA KERESTEEEE DİYECEM..
Eşim finli hayatım, hep buradaymış, gerçi anne tarafı rus, 2. dünya savaşından sonra buraya gelmişler, annesi 3-4 yaşındaymış o yüzden rus kültürüyle alakası yok pek ama şahsen ben merak ediyorum bizden çıkacak bebek nasıl olacak diye, çıkarsa tabii:))))

Ben tamperede yaşıyorum, heri göllerle ve ağaçlarla kaplı bir yer, güzel bir ülke kendi halinde sakin, sosyal devlet sistemlerini tam oturtmuşlar ve tıkır tıkır işletiyorlar.. İnsan bakınca üzülüyor biraz da biz niye yapamamışız, şu adamların 6 milyon nüfusla yaptığını diye..

Bu da benim yaşadığım şehirden manzaralar:)

tampere - Google'da Ara

FİNLANDİYA GERÇEKTEN GÜZEL BİR ÜLKE ZENGİN BİR ÜLKE EN BAŞTA ,,GEÇ YAPILANMALARINA RAĞMEN HERSEY İYİ... BİRAZ SOĞUK OLMASININ DIŞINDA HERSEY GÜZEL ,,,MUTLU MESUT YAŞA HAYATIM ORADA...RESİMLERDE ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR..

alalala. ne diyim şimdi bilemedim walla ya. siz ne kadar flört ettiniz. nasıl tanıstınız. bende cok ozele girdim ama meraktan yani

10 sene önce işyerinde tanıştık 4 sene platonik aştan sonra flörte başladık ve 2 sene sonra nişan düğün oldu.
evlenirken iş değiştirdim,iyi bir tazminat aldım ve yuvamızın eşyalarının bir kısmını bu parayla aldık..
düğünümüzde takılarla ödendi..kaynanamla kocası sadece düğüne zahmet ettiler,ne eşya alırken nede gelinlik..hiç yanımda değillerdi..
hep uzaklık vardı aramızda oysa yan yana muhitlerde oturuyorduk..ama kaynanamlar birtürlü memleketten gelemediler..

evlilik yükünüde paylaşmadı eşim..hep işi vardı ve hep yarın yapalım derdi..
ağustosta evleneceğimi zannederken kasımda evlendim..okadar ağır davrandılar ki,ben de onlara uysam sittinsene evlenemezdik..

şimdi diğer oğullarını evlendirdiler,üstlerinden tır geçmiş gibi..elin kızı istiyor tabi,şunu alın bunu alın..
benim gibi safolarda tazminatlarıyla kimseye zorluk çıkarmadan evini kurar..

bunları eşim biliyor ama asla birşey demez..hak sahibi etmez beni..
ona göre olması gereken buydu ve ben sadece mecbur olduğum şeyi yaptım..

kızlar bugun gıremdım hıc nete gunum vardı yenı geldım kaba taslak okudum yazdıkalrınızı aman neler kacırmısım neler:))ınanın akılım hep buardaydı arkadasalr bıle bu ne sessızlık dedıler nler yamzıssınız tanısmalar kayın valıdler kocacısar bebıslerr ne ararsan var ama ıyı dertlesmıssınız bende bı kac sey anlatacaktım gerı kaldım tuhhhhh:))burda olmasa ne yapacktık ıcım ıcım yıyoduk walla burda dertlesmek cok ıyı oluyo tam anlamıyla bagımlılıgım oldunuz :))

iş çıkış saati gelmiş farkında değilim kafamı kıracaklar bütün gün çalışmadım.ben artık çıkıyorum mecburen iyi akşamlar :)))

BANU HAMİLEMİSİN YOKSA ?

ÖZLEM ŞU KERESTE LAFINLA BENİ ÇOK GÜLDÜRDÜN BUGÜN BENDE EŞİME KIZINCA SEN GELECEN AKLIMA KERESTEEEE DİYECEM..
canım benim napim eşimin yaptıgı bazı şeyler aklıma geline ilhai bir şey soyletio bana bu lafı kereste die cıkıveriyor:))

BANU HAMİLEMİSİN YOKSA ?

FİNLANDİYA GERÇEKTEN GÜZEL BİR ÜLKE ZENGİN BİR ÜLKE EN BAŞTA ,,GEÇ YAPILANMALARINA RAĞMEN HERSEY İYİ... BİRAZ SOĞUK OLMASININ DIŞINDA HERSEY GÜZEL ,,,MUTLU MESUT YAŞA HAYATIM ORADA...RESİMLERDE ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR..

Ay inşallah öyleyimdir, ne bileyim, böyle o garip ürperti gelip geçince vücudumdan ara ara ümitendim birden, ağrı sancı falan değil çünkü, karıncalanma, iğne batması gibi ama sıkıntı vermiyor, bi hoşluk duygusu veriyor sadece:) ya da diyorum ya ben delirdim galiba:)))

Finlandiya zengin ama aynı oranda pahalı bir ülke.. İnşallah hepimizin hayatında mutluluklarımız katlanarak artar, keyif dolu bir ömür yaşarız arkadaşım..

Son düzenleme:
10 sene önce işyerinde tanıştık 4 sene platonik aştan sonra flörte başladık ve 2 sene sonra nişan düğün oldu.
evlenirken iş değiştirdim,iyi bir tazminat aldım ve yuvamızın eşyalarının bir kısmını bu parayla aldık..
düğünümüzde takılarla ödendi..kaynanamla kocası sadece düğüne zahmet ettiler,ne eşya alırken nede gelinlik..hiç yanımda değillerdi..
hep uzaklık vardı aramızda oysa yan yana muhitlerde oturuyorduk..ama kaynanamlar birtürlü memleketten gelemediler..

evlilik yükünüde paylaşmadı eşim..hep işi vardı ve hep yarın yapalım derdi..
ağustosta evleneceğimi zannederken kasımda evlendim..okadar ağır davrandılar ki,ben de onlara uysam sittinsene evlenemezdik..

şimdi diğer oğullarını evlendirdiler,üstlerinden tır geçmiş gibi..elin kızı istiyor tabi,şunu alın bunu alın..
benim gibi safolarda tazminatlarıyla kimseye zorluk çıkarmadan evini kurar..

bunları eşim biliyor ama asla birşey demez..hak sahibi etmez beni..
ona göre olması gereken buydu ve ben sadece mecbur olduğum şeyi yaptım..

canım ailen bu durumundan haberdarmı, ne diyorlar. ayrıca ailen yakınmı sana uzakmı

iş çıkış saati gelmiş farkında değilim kafamı kıracaklar bütün gün çalışmadım.ben artık çıkıyorum mecburen iyi akşamlar :)))

iyi akşamlar tatlım, benim de mutfağa girme saatim geldi de geçiyor, adam gelecek yemek yok ortada:))))

BANU HAMİLEMİSİN YOKSA ?

canım benim napim eşimin yaptıgı bazı şeyler aklıma geline ilhai bir şey soyletio bana bu lafı kereste die cıkıveriyor:))
BENCE GÜZEL EŞLER ARASINDA GEÇİYOR BÖLE DYALOGLAR BİZDE EŞİMLE ÇOK İİYİZ ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR ONUNDA BENDE BİR İSMİ VAR ONU SÖYLEYİNCE ANLAR BİR TERSLİK OLDUĞUNU , DUDAĞIMIN HAREKETİNDEN HİSSEDER HAHAHA ÇOK KOMİK YA..
Ay inşallah öyleyimdir, ne bileyim, böyle o garip ürperti gelip geçince vücudumdan ara ara ümitendim birden, ağrı sancı falan değil çünkü, karıncalanma, iğne batması gibi ama sıkıntı vermiyor, bi hoşluk duygusu veriyor sadece:) ya da diyorum ya ben delirdim galiba:)))

Finlandiya zengin ama aynı oranda pahalı bir ülke.. İnşallah hepimizin hayatında mutluluklarımız katlanarak artar, keyif dolu bir ömür yaşarız arkadaşım..

İNŞALLH ARKADAŞIMMM ,,,NE GÜZEL TEMENNİLER BUNLAR, İÇİM BİR HOŞ BENİMDE BANU BU AY FARKLI AĞRILAR SANCILAR HİSSETTİM YA E DOKTORDA HERSEY YOLUNDA DEYİNCE UMUTLANDIM. BELKİ ÜZÜLECEM SONRASINDA AMA BEKLENTİM YÜKSEK...

canım ailen bu durumundan haberdarmı, ne diyorlar. ayrıca ailen yakınmı sana uzakmı

annemle babam hep benim kararıma saygı duydular..ama annem kızım o senin layığın değil diye nasihatte bulunurdu..
ben ün.mezunuyum o değil diye düüşünürdüm ama demek ki kadıncağız geleceği görmüş..
ya böyle anlattıkça nefret etmeye başladım ondan..bugün geçmişle muhasebe yaptım resmen..

daha yazmadıklarım var..
babam ise 1,5ay önce çok ciddi trafik kazası geçirdi ve Allahım çok şükür onu bize bağışladı..
ben o acıları yaşarken ilk kez eşimin üzülmediğini hissettim..oysa babam onu çok severdi,evladından ayırmazdı..

babamı bırak benim yanımda bile yeterli olamadı..1gün bile işten izin almadı..
hatta babam ameliyattan çıkmış,akşam üstü eşim gelmiş beni eve götürecek..
bana diyorki şuraya uğrayıp kzenimide alalım evine bırakacakmış..
yahu benim içim yanıyor adam kuzenini evine bırakma derdinde..
kuzeni dediğim kadında zengin atlayabilir bi taksiye yada 2oğlu var gelsin cipleriyle alsınlar anasını..
ama eşim asla akrabalrını kırmaz..beni kırar ama..neredeyse kendimi atıcam okadar acıyorki içim..
canım babam için doktorlar ümitsiz konuşuyorlardı...

bu olaydan sonra zaten bana verdiği değeride gördüm kızlar..telafisiz çok kırıldım...
yine yuttum ama yok artık yaa...offfffff...kendim ettim kendim buldum..

BANU HAMİLEMİSİN YOKSA ?

BENCE GÜZEL EŞLER ARASINDA GEÇİYOR BÖLE DYALOGLAR BİZDE EŞİMLE ÇOK İİYİZ ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR ONUNDA BENDE BİR İSMİ VAR ONU SÖYLEYİNCE ANLAR BİR TERSLİK OLDUĞUNU , DUDAĞIMIN HAREKETİNDEN HİSSEDER HAHAHA ÇOK KOMİK YA..

tabi cnm saygı asla gitmemeli. kereste derm ben ona ne var kesilen dalım der mesela:)) sen bilmiosun ben 3-4 yıl once cok guzel yeşilliklerle dolu bir agactım ama senle tanıstım dallarımı kestiler yonttular beni kereste oldum der:)))))))))))) saolsun cok guldurur beni.

annemle babam hep benim kararıma saygı duydular..ama annem kızım o senin layığın değil diye nasihatte bulunurdu..
ben ün.mezunuyum o değil diye düüşünürdüm ama demek ki kadıncağız geleceği görmüş..
ya böyle anlattıkça nefret etmeye başladım ondan..bugün geçmişle muhasebe yaptım resmen..

daha yazmadıklarım var..
babam ise 1,5ay önce çok ciddi trafik kazası geçirdi ve Allahım çok şükür onu bize bağışladı..
ben o acıları yaşarken ilk kez eşimin üzülmediğini hissettim..oysa babam onu çok severdi,evladından ayırmazdı..

babamı bırak benim yanımda bile yeterli olamadı..1gün bile işten izin almadı..
hatta babam ameliyattan çıkmış,akşam üstü eşim gelmiş beni eve götürecek..
bana diyorki şuraya uğrayıp kzenimide alalım evine bırakacakmış..
yahu benim içim yanıyor adam kuzenini evine bırakma derdinde..
kuzeni dediğim kadında zengin atlayabilir bi taksiye yada 2oğlu var gelsin cipleriyle alsınlar anasını..
ama eşim asla akrabalrını kırmaz..beni kırar ama..neredeyse kendimi atıcam okadar acıyorki içim..
canım babam için doktorlar ümitsiz konuşuyorlardı...

bu olaydan sonra zaten bana verdiği değeride gördüm kızlar..telafisiz çok kırıldım...
yine yuttum ama yok artık yaa...offfffff...kendim ettim kendim buldum..

dolunaycım, sen ciddi bir huzursuzluk içindesin. kimle dertleşiosun kime açılıosun bilmiorum. ama sana yazık. lutfen kendine bir yol çiz, al adamı karşına acık acık konus. tek taraflı nasıl olucak bu işler. ailene karşıda mahcup oluosun tabi o da ayrı cabası. annen hissedio senin bu halini o ayrı yiyodur kendini. canım bence sakinleşmye calıs ve sakin kafayla dusun. ne diyebilirimki başka.

kızlar kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin..
sağolun beni dinlediniz..şuanda çok mutsuzum ama bu günler geçecek..
daha ölmedim ben 32yaşındayım ama bişeyler için daha da geç olmadan belkide yeni bir sayfa açmam lazım..
sevgide bir yere kadar..keşke benim gibi her işi mantıklı olan biririn evliliğide mantık evlilği olsaydı..
ama artık geç tabi..

artık hayriye hanım gibi alttan almayacağım..o kendi kendine anlayacak..o konuşmak isteyecek benimle..

madem konuşmaya değmiyorum yada bu yuva okadar önemli değil,gitsin boşasın napiyim..

kızlar kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin..
sağolun beni dinlediniz..şuanda çok mutsuzum ama bu günler geçecek..
daha ölmedim ben 32yaşındayım ama bişeyler için daha da geç olmadan belkide yeni bir sayfa açmam lazım..
sevgide bir yere kadar..keşke benim gibi her işi mantıklı olan biririn evliliğide mantık evlilği olsaydı..
ama artık geç tabi..

artık hayriye hanım gibi alttan almayacağım..o kendi kendine anlayacak..o konuşmak isteyecek benimle..

madem konuşmaya değmiyorum yada bu yuva okadar önemli değil,gitsin boşasın napiyim..

ay canım dur alalala. sakin kafayla düşün. şimdi burda konustuk konustuk tazelendi tabi sıkıntıların. düşün iice, konusmaya calış tekrar ne bilim kurtarmaya calışın.
kafa şişirmek ne demek. hepimiz birbirimiz için burdayız unutma. baglantnı koparma sakın. yaz bize iyinide kötünüde. paylaşalım, yardımlaşalım, sevinelim üzülelim beraberce. artık ne yapabilirsek

Back
X