- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.621
benimde sancılı olur adetlerim. bel agrımda agır kaldırınca oluo. cts temizlik yaptım o zamanda beri böle. dikkat etmek lazım.
:))ıns canım ya hep oyle oluyo dogru walla bende bu ay kendımı bıle dınlemek ıstemıyorum nerde ne zmna ne oldu ne degısıklık var adapta olmayacagım bu ay bırde boyle denemk lazım cunku sonu olumsz olunca dunyam basıma yıkılıyo resmen bunu tekrarlamak ıstemıyorum artık...
amiinnnnn...... bu ay, marttaaaaaa... kedilerle beraber, bizler de nasipse yavrulayacağızzzzzzz :)))
inşallah canım inşallah
ay o pepee, insanı deli ediyor. günde 5 kere var, sürekli aynı bölümleri dönüyor. ayda 1 bölüm yeni ilave oluyor.
aaa sen de amma umutsuz konuşmuşsun yahu.. yassaaaakkk arkadaşım :) burda negatif düşünce yassaaaakkkkkk :)))
:)) 9 eylüldeydim ben banu, 98 grişliyim, 2002 çıkışlıyım. sonra da y. lisans yaptım yine 9 aylülde. velhasıl 2005'e kadar izmirdeydim. süperdi. buca'da.
sen nerdeydin? izmirli misin?
hayır hayatım, yumurta önce oluşur sonra çatlar ve döllenmeye hazır hale gelir, hamilelik sonra oluşur. Yumurta çatlamazsa sağlık sorunudur bu hatta kiste çevirebilir. Bazı arkadaşlarımız çatlatma iğnesi vuruyorlar ya, işte bu yüzden, yumurtaları kendiliğinden çatlamadığı için , ilaçla çatlatmak için..
kendi vücudunu insan yine kendi biliyor en iyi.. öyle diyorsan, o zaman bence de önümüzdeki ay okkalı bir gol olsun inşallah ..
inşallah diyelim canım...
begüm uyurken ben de bi yemek bişey ayarlıyım.
var mı tavsiyesi olan?
var mı tavsiyesi olan?
Evt tatlım yaa hep ümit ettik bu sefer etmeyelim tmm pozitif düşün pozitif çıksın ne güzel ama 2 aydır pozitif düşündüm negatif çıktı bu sefer negatif düşünmeye çalışıyorum diyim bari pozitif çıksın söyle bi şok olalımm inşallahhh :))))
Ben kist aldırdım güya adetimin bu kadar sancılı olması ondandı çünki kist yerleşirmiş oluşum yaptığı için yumurtalıkta ağrı yaparmışee hani aldılar kisti yine sancı var Evlenmeden önce derlerdi evlen evlen ağrın geçerr hani nerde tam tersine arttı Şimdide doğur sen doğur bak nasıl geçecek ağrıların diolar Hep aldatmaca vallahi
hımmm, hasret kaldım ben türk yemeklerine, şöyle güzel bi zeytinyağlı fasülye olsa bana yeter de artar bile..:)
Selam kizlar, herkese güzel bir hafta dilerim, ben kötü basladim bu haftaya, grip oldum
bide bir kac gün sonra adet olucam, sinirlerim alt üst her gördügüme catiyorum, en cokta
esim nasibini aliyor :)
Var mı tavsiyesi olan?
hımmm, hasret kaldım ben türk yemeklerine, şöyle güzel bi zeytinyağlı fasülye olsa bana yeter de artar bile..:)
evet tatlım, ben de izmirden ayrılmadan ünv.de orada ege de okudum, 1995-1999 arası.. sonra 2004 2008 arası istanbuldaydım ortaköyde oturdum, biz kesin biryerlerde karşılaşmışızdır eminim:)) İzmir güzeldir, rahattır, keyif şehridir..:)
kızlar size bişey diyim mi.. kasık ağrılarımız var, batmalarımız vaarrr... her bişeyler var velhasıl hepimizde :)))
ama bunlar eskiden de vardı muhtemelen.. şimdi farkediyoruz.
kafaya takınca, farkediyoruz. veya olmayan şeyleri var gibi hissediyoruz :))
dün akşam da benim kasıklarım çatladı ağrıdan... ne yumurtlama günüm, ne regl günüm... hiçbişey yok :)) üşüttüm mü naptım bilemiyorum.
Yalelcim haklısınız hepiniz ama azönce bile başıma gelen şeyi anlatsam,ya sabır dersiniz..
yemekteyiz arkadaşım yengesinin yeni hamile olduğunu söyeldi,bunlarda benimle aynı yıl,aynı ay evlenmişler..
tabi ben önce bi mutlu oldum,demek ki benim zamanımda evlenenler yeni yeni bebek sahibi oluyor diye..
bu sevincim yengesinin beklediği 2.çocuk olduğunu öğrenince kursağımda kaldı...
Allaha isyan etmem haşa,hele en son azdaha babamı kaybediyorduk,Allahım onu bize bağışladı çok şükür,
ama insan bir evlat sahibi olmak istiyor...neden olmuyor diye soruyor..çok umutlu olamıyorum kızlar..
çabalıyorum ama sonucunu bildiğim bir sınav gibi..
Geçmiş olsun cnm dur bakalım daha adetine varmış olmazsın belki yaklaştı diyede stress yapmış olabilirsin cnm
ayy canım benim yaa( gelme ihtimali varmı buralara
canim benim 2 ay nedirki, yani bu kadar kisa bir sürede böyle düsünürsen, ben 1 sene sonra ne diyim ya((
Canim ya fasulye'yi orda da yaparsin, ama türkiye'deki lezzetti olmuyor dimi, ben önümüzdeki
ay Türkiye'ye izine gidiyorum, en cokta neyi özledim biliyormusun, ama gülme, pazarlari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?