• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Banucum merhabalarr:3: Sanmaki unuttum sizi:1: ara ara bakıorum size:9: Kendimi uzak tutmaya çalışıorum kafama takmamaya çalışıorum hamişlik olayını:27: o yuzden yok şu test bu kür konularından uzak duruyorum hatta okumamaya çalışıorum hep acabalar kafamı bulandırıyor:27:her şeyi oluruna bıraktım ben saten yolun başındayım diye teskin ediorum kendimi :27:
Bu arada biliorsun adet oldum du ondan mıdır nedir bir bel ağrısı mafoldum hırsımdan ağladım hareketlerim sınırlandı resmen :27:
kaç gundur yatıyordum:27:bugun biraz daha iyiyim şükürler olsun:27:

cok geçmiş olsun. benimde belim cok agrıo. sağa sola donemiorum rahat sanki oldugum yerde kalıcakmısım gibi geliyor. ii bari dinlenebilmişsin. tekrar geçmiş olsun dikkat et

doktor bana dediki yumurtaların oluşmuş , çatlamış bundan sonrası sizin becerinize kalmış ,,,eğer bu ay tutmazsa yani biz beceremezsek hangi doktora gitmem gerekecek bilemiyorum...:):)

İnşallah bir daha doktora bebişi görmeye gidersiniz arkadaşım, bir de biliyorsun sonsuz ihtimaller denizi bu hamilelik, ne zaman tutacak hiç belli olmuyor..İnşallah bizler çok beklemeyiz..

Selam kizlar, herkese güzel bir hafta dilerim, ben kötü basladim bu haftaya, grip oldum
bide bir kac gün sonra adet olucam, sinirlerim alt üst her gördügüme catiyorum, en cokta
esim nasibini aliyor :)

İyi haftalar olsun sana da tatlım.. Geçmiş olsun, aman dikkat et kendine, hem nereden biliyorsun kırmızılar gelmez belki bu ay?;) Eşine de çatma yazık adama:) gerçi ben de yapıyorum onu ya , telef olacaklar adamcıklar elimizde:)))

doktor bana dediki yumurtaların oluşmuş , çatlamış bundan sonrası sizin becerinize kalmış ,,,eğer bu ay tutmazsa yani biz beceremezsek hangi doktora gitmem gerekecek bilemiyorum...:):)

Eee senin yumurtan çatladıysa hamişsin o zaman öyle olmuyormuydu alla alla

sağolun kızlar:)bende yüksek moralle deneyeceğim bundan sonra:)

ama karnım ağrımaya başladı bile,yarın adet olacağıma eminim,maşallah belirtilerim bile standart,hani hamile kalsam o an bile hissederim okadar vücudumu tanıyorum:P

napalım bu ayda genç kız misali olurum adetimi ama önümüzdeki aya gol olsun bee:)

Banucum merhabalarr:3: Sanmaki unuttum sizi:1: ara ara bakıorum size:9: Kendimi uzak tutmaya çalışıorum kafama takmamaya çalışıorum hamişlik olayını:27: o yuzden yok şu test bu kür konularından uzak duruyorum hatta okumamaya çalışıorum hep acabalar kafamı bulandırıyor:27:her şeyi oluruna bıraktım ben saten yolun başındayım diye teskin ediorum kendimi :27:
Bu arada biliorsun adet oldum du ondan mıdır nedir bir bel ağrısı mafoldum hırsımdan ağladım hareketlerim sınırlandı resmen :27:
kaç gundur yatıyordum:27:bugun biraz daha iyiyim şükürler olsun:27:

geçmiş olsun tatlımmm... hemen iyileş, keyfin neşen yerine gelsin bir an önce.. Haklısın bazen okudukça insanın kafası daha bir bulanıyor, tüm belirtileri kendinde aramaya başlıyor farketmeden, seni de kötü yapıyorsa okumamakla iyi yapıyorsun..

hoşgeldin. geçmiş olsun canım. coook dikkat et kendine. bu sene cok fenal salgın oldu bu yine. bir de bir yakaladımı kolay kolay bırakmıo. bende aynen adet olucam geçen haftadan beri sancım var. hele bugun. ayaklarım BUZZZZ gibi suanda. olecem, dişlerim kırılcak artık sıkmaktan:)

canim benim cok dikkat et hele ayaklarina, valla benim ayagim bir üsüdümü artik kasik agrilarindan
duramiyorum, onun icin cok dikkatliyim, yatakta bile corap giyiniyorum

Ya sizede oluyormu benim cok kasik agrilarim oluyor, doktora gittim bir sey yok diyor, bazen kafam cok takiliyor,
kesin bir sorun var diyorum, artik doktor sinir olmaya basladi bana galiba, ters ters cevaplar veriyor :)

YALEL GÜNAYDIN SANADA İYİ HAFTALAR OLSUN... GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM UMARIM DEDİĞİN GİBİ OLUR ..SENİNDE GÖNLÜNE GÖRE OLSUN HERSEY...

amiinnnnn...... bu ay, marttaaaaaa... kedilerle beraber, bizler de nasipse yavrulayacağızzzzzzz :)))

inşallah canım bu ay cok umutluyum... inşallah dıger arkadaslarla beraber mart ayında hamile kalanlar topiği açarız bıdahakı aya:54:

inşallah canım inşallah

ay ama o peppe de pek şirin pek tatlı :) çocuğum olmadığı halde şarkılarını ezberledim resmen :)

ay o pepee, insanı deli ediyor. günde 5 kere var, sürekli aynı bölümleri dönüyor. ayda 1 bölüm yeni ilave oluyor.

canım benim 2.gün zaten kan(hormon) testlerim yapıldı..eşimde spermiyogram yapıldı,normal dendi ama
şimdiki doktorumu yeni buldum sonuçlarımıda götürürüm yanıma,bidaha test istemez herhalde..
doktor değiştirdim çünkü işyerime yakın biyerden buldum ki çağırdığında gidebileyim..

off umarım bu ay hamiş olurumda uğraşmam doktorla falan neyse benimkide züğürt tesellisi:)
2senedir olmayan şimdimi oalcak:)
Çocuk nasıl yapılamaz kitap yazacağım valla:):9:

aaa sen de amma umutsuz konuşmuşsun yahu.. yassaaaakkk arkadaşım :) burda negatif düşünce yassaaaakkkkkk :)))

Aaa sen izmirde mi okudun yalelcim hangi üniversite?:) belki karşılaşmışızdır seninle:)))

:)) 9 eylüldeydim ben banu, 98 grişliyim, 2002 çıkışlıyım. sonra da y. lisans yaptım yine 9 aylülde. velhasıl 2005'e kadar izmirdeydim. süperdi. buca'da.
sen nerdeydin? izmirli misin?

cok geçmiş olsun. benimde belim cok agrıo. sağa sola donemiorum rahat sanki oldugum yerde kalıcakmısım gibi geliyor. ii bari dinlenebilmişsin. tekrar geçmiş olsun dikkat et

Benim adetlerim çok sancılı geçer ağrı kesici almayıncada geçmezdi bu sefer sanki belime vurdu kazık gibi oldu belim :53:
Yıllar önce inciltmiştim belimi hep kollarım dikkat ederim ama bu sfeerki çok başkaydı sonunda ağrıkesici aldımda kesti:27:
Teşekkur ederim Sende dikkat et bazı bel hareketleri var onları yapıorum sabahları bel kaslarım kuvvetlensin die bakalım inş. şifa bulurum...

İyi haftalar olsun sana da tatlım.. Geçmiş olsun, aman dikkat et kendine, hem nereden biliyorsun kırmızılar gelmez belki bu ay?;) Eşine de çatma yazık adama:) gerçi ben de yapıyorum onu ya , telef olacaklar adamcıklar elimizde:)))

haha kizlar düsünsenize simdi böyleysek hamile olsak 9 ay yandi bizim kocalar, herhalde onlar
da bizimle dogurur :)

Yok canim ya hic bir belirtim yok, bu ay cok erken yumurtladim (kendimi tavuk gibi his ediyorum böyle deyince),
kacirdim galiba :(

kızlar size bişey diyim mi.. kasık ağrılarımız var, batmalarımız vaarrr... her bişeyler var velhasıl hepimizde :)))

ama bunlar eskiden de vardı muhtemelen.. şimdi farkediyoruz.
kafaya takınca, farkediyoruz. veya olmayan şeyleri var gibi hissediyoruz :))

dün akşam da benim kasıklarım çatladı ağrıdan... ne yumurtlama günüm, ne regl günüm... hiçbişey yok :)) üşüttüm mü naptım bilemiyorum.

canim benim cok dikkat et hele ayaklarina, valla benim ayagim bir üsüdümü artik kasik agrilarindan

Ya sizede oluyormu benim cok kasik agrilarim oluyor, doktora gittim bir sey yok diyor, bazen kafam cok takiliyor,
kesin bir sorun var diyorum, artik doktor sinir olmaya basladi bana galiba, ters ters cevaplar veriyor :)

ya canım benim ayaklarım sogudumu ısınmıyor bir daha, yıllardır böyle. suanda var ya sanki soguk suyun içinde ayaklarım. üstelik 3 kat corap ve bir botun içinde:)))
kasıklarım agrıyor, özellikle şu sağ tarafım cok agrıo. sinirde olsa catlasada patlasa da sorcan tabi cnm, önemli şeyler bunlar bir bayan için

geçmiş olsun tatlımmm... hemen iyileş, keyfin neşen yerine gelsin bir an önce.. Haklısın bazen okudukça insanın kafası daha bir bulanıyor, tüm belirtileri kendinde aramaya başlıyor farketmeden, seni de kötü yapıyorsa okumamakla iyi yapıyorsun..

TEşekkur ederim canım...

Eee senin yumurtan çatladıysa hamişsin o zaman öyle olmuyormuydu alla alla

hayır hayatım, yumurta önce oluşur sonra çatlar ve döllenmeye hazır hale gelir, hamilelik sonra oluşur. Yumurta çatlamazsa sağlık sorunudur bu hatta kiste çevirebilir. Bazı arkadaşlarımız çatlatma iğnesi vuruyorlar ya, işte bu yüzden, yumurtaları kendiliğinden çatlamadığı için , ilaçla çatlatmak için..

sağolun kızlar:)bende yüksek moralle deneyeceğim bundan sonra:)

ama karnım ağrımaya başladı bile,yarın adet olacağıma eminim,maşallah belirtilerim bile standart,hani hamile kalsam o an bile hissederim okadar vücudumu tanıyorum:P

napalım bu ayda genç kız misali olurum adetimi ama önümüzdeki aya gol olsun bee:)

kendi vücudunu insan yine kendi biliyor en iyi.. öyle diyorsan, o zaman bence de önümüzdeki ay okkalı bir gol olsun inşallah ..:31:

Benim adetlerim çok sancılı geçer ağrı kesici almayıncada geçmezdi bu sefer sanki belime vurdu kazık gibi oldu belim :53:
Yıllar önce inciltmiştim belimi hep kollarım dikkat ederim ama bu sfeerki çok başkaydı sonunda ağrıkesici aldımda kesti:27:
Teşekkur ederim Sende dikkat et bazı bel hareketleri var onları yapıorum sabahları bel kaslarım kuvvetlensin die bakalım inş. şifa bulurum...

benimde sancılı olur adetlerim. bel agrımda agır kaldırınca oluo. cts temizlik yaptım o zamanda beri böle. dikkat etmek lazım.

canım benim 2.gün zaten kan(hormon) testlerim yapıldı..eşimde spermiyogram yapıldı,normal dendi ama
şimdiki doktorumu yeni buldum sonuçlarımıda götürürüm yanıma,bidaha test istemez herhalde..
doktor değiştirdim çünkü işyerime yakın biyerden buldum ki çağırdığında gidebileyim..

off umarım bu ay hamiş olurumda uğraşmam doktorla falan neyse benimkide züğürt tesellisi:)
2senedir olmayan şimdimi oalcak:)
Çocuk nasıl yapılamaz kitap yazacağım valla:):9:

:)
eger bir yardimciya ihityacin olursa kitap konusunda, ben varim merak etme, bende bir seneyi
gecti ama olmuyor

kızlar size bişey diyim mi.. kasık ağrılarımız var, batmalarımız vaarrr... her bişeyler var velhasıl hepimizde :)))

dün akşam da benim kasıklarım çatladı ağrıdan... ne yumurtlama günüm, ne regl günüm... hiçbişey yok :)) üşüttüm mü naptım bilemiyorum.

eskiden de bu kör olasıca adet sancıları vardı efeettt hiç unutmam dedemin evinedki çarşafı yırttıgımı:) şimdi hepimiz beklenti içindeyiz. yok adeet olcam, yok yumurtlama gunumu hesaplıcam, yok sogan kurune başlıcam su günde:))). artık herbişeyden bi hesap çıkartmaya başladım ben kendi adıma:))

ahahahaha, kendimiz delirdiğimiz yetmedi doktorları da delirticez desene:)))))

:)) 9 eylüldeydim ben banu, 98 grişliyim, 2002 çıkışlıyım. sonra da y. lisans yaptım yine 9 aylülde. velhasıl 2005'e kadar izmirdeydim. süperdi. buca'da.
sen nerdeydin? izmirli misin?

evet tatlım, ben de izmirden ayrılmadan ünv.de orada ege de okudum, 1995-1999 arası.. sonra 2004 2008 arası istanbuldaydım ortaköyde oturdum, biz kesin biryerlerde karşılaşmışızdır eminim:)) İzmir güzeldir, rahattır, keyif şehridir..:)

kesinlikle cok haklisin canim eskiden de olan seyler, ama simdi daha cok dikkat ediyoruz bunlara
hepsinde bir belirti ariyoruz :(

Back
X