• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ahhh izmirim ahhhh... canım izmirim benim... buram buram burnumda tütüyor her dakika...

ama baharda bi gidicez annemle nasipse yine.
ekimde bi gittik, eşimin üniversiteden arkadaşlarıyla her sene bi toplantısı var izmirde. ekimde yaptılar bu sene. 3 gece ohhh keyifti valla. özdilek'te bi otel var ya ordaydık. bütün izmiri talan ettik topluca. harikaydı.
şimdi de baharda istiyoruz annemle ve begümle... nasip bakalım

İzmir başkadır evet:) belli mi olur bahara benim yasal işlemler biterse belki ben de orada olurum , karşılaşırız bile ayarlayıp belki.. aa ne güzel olurdu valla, düşüncesi bile mutlu etti beni:)

Oturum izni için başvuruyu burdan yaptım o yüzden sonuçlanana kadar hiçbir yere gidemem:( Artık o da 3 ay mı sürecek 6 ay mı bilmiyorum.. Ama pasaportumu geri alır almaz yapacağım ilk iş türkiyeye gelip kendimi anne yemeklerine teslim etmek:)

ınsallah en kısa zamanda sonuclanır cnmm

fasulyeyi bulursam yaparım tabii:)) Burası soğuk memleket her şey yok.. Ama yazın daha bol çeşit olur sanırım ve umarım.. Ama haklısın tadı aynı olmuyor.. Pazar demeee bana, nasıl özledim ben de, hiç güler miyim o yüzden.. Sen neredesin bu arada tatlım, sakıncası yoksa?

Yok canim ne sakincasi olacak, Almanya'da, ama ben burda dogdum büyüdüm, yani pek
Gurbet sayilmiyor benim icin, ailemde yanimda, cokta türk var buralarda, ama yinede
Türkiye'yi cok özlüyorum, senede 2-3 kere gitmeye calisiyorum

Sen Finnlandiya'ya gelin gittin yanlis okumadiysam, nasil alisabildinmi oralara ??

İnşallah bir daha doktora bebişi görmeye gidersiniz arkadaşım, bir de biliyorsun sonsuz ihtimaller denizi bu hamilelik, ne zaman tutacak hiç belli olmuyor..İnşallah bizler çok beklemeyiz..

İyi haftalar olsun sana da tatlım.. Geçmiş olsun, aman dikkat et kendine, hem nereden biliyorsun kırmızılar gelmez belki bu ay?;) Eşine de çatma yazık adama:) gerçi ben de yapıyorum onu ya , telef olacaklar adamcıklar elimizde:)))
SONSUZ İHTİMALLER DENİZİ ,,, DOĞRU SÖYLÜYORSUN AYNEN DE ÖYLE..

Eee senin yumurtan çatladıysa hamişsin o zaman öyle olmuyormuydu alla alla
HAMİŞ DEĞİLİM HAYATIM YUMURTANIN ÇATLAMASI DEMEK SÜRECİN OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ İLERLEMESİ ANLAMINA GELİYOR,, YANİ O ÇATLAYACAK BİZ İLİŞKİYE GİRECEZ TUTTURABİLİRSEK HAMİLE OLACAM TUTTURAMAZSAK GÖBEĞİMDEN ÇATLAYACAM :)
amiinnnnn...... bu ay, marttaaaaaa... kedilerle beraber, bizler de nasipse yavrulayacağızzzzzzz :)))

inşallah canım inşallah

ANNEM DERDİ HEP MART KEDİSİ GİBİ OLUN İNŞALLAH DİYE ,, ANACIM DUALARINA İHTİYACIM VAR...

ay o pepee, insanı deli ediyor. günde 5 kere var, sürekli aynı bölümleri dönüyor. ayda 1 bölüm yeni ilave oluyor.

aaa sen de amma umutsuz konuşmuşsun yahu.. yassaaaakkk arkadaşım :) burda negatif düşünce yassaaaakkkkkk :)))

:)) 9 eylüldeydim ben banu, 98 grişliyim, 2002 çıkışlıyım. sonra da y. lisans yaptım yine 9 aylülde. velhasıl 2005'e kadar izmirdeydim. süperdi. buca'da.
sen nerdeydin? izmirli misin?

ahhh izmirim ahhhh... canım izmirim benim... buram buram burnumda tütüyor her dakika...

ama baharda bi gidicez annemle nasipse yine.
ekimde bi gittik, eşimin üniversiteden arkadaşlarıyla her sene bi toplantısı var izmirde. ekimde yaptılar bu sene. 3 gece ohhh keyifti valla. özdilek'te bi otel var ya ordaydık. bütün izmiri talan ettik topluca. harikaydı.
şimdi de baharda istiyoruz annemle ve begümle... nasip bakalım

Umutsuzluğa kapılman ara ara çok normal, hepimiz şimdi deniyoruz ya, hiçbirimiz bilmiyoruz aslında ne olacağını ne zaman olacağını ya da olup olmayacağını.. Ben kendimi biraz da yaşımın etkisiyle, olmama ihtimaline de hazırlıyorum her zaman.. Çok isterim kendim için de isteyen herkes içinde annelik duygusunu, evlat sevgisini tatmasını. Ama bazen de düşünüyorum, olmazsa da vardır bunun da bir sebebi illa ki diye.. ben çok yakın tandıklarımız da , özürlü çocuklarına yıılarca nasıl acılarla baktıklarını, o çocukların 18-19 lu yaşlara kadar yaşatıp sonra ölüşlerini nasıl izlediklerini çok yakından gördüm, şahit oldum.. Allahım düşmanıma göstermesin, öyle bir acı, insanın hayat sevincini öyle yavaş yavaş emen başka bir şey yoktur herhalde.. O yüzden, her zaman, allahım eğer bebek için de bizim için de hayırlı olacaksa ver değilse verme , bana böyle veya benzeri acılar yaşatma diye dua ediyorum.. O yüzden sıkma üzme kendini arkadaşım, hakkım da hayırlısı olsun de geç, kolay değil ama böyle düşünmeye çalış..

Oturum izni için başvuruyu burdan yaptım o yüzden sonuçlanana kadar hiçbir yere gidemem:( Artık o da 3 ay mı sürecek 6 ay mı bilmiyorum.. Ama pasaportumu geri alır almaz yapacağım ilk iş türkiyeye gelip kendimi anne yemeklerine teslim etmek:)

aynı şeyleri hissediyorum ben de, tamam debeleniyorum ama yalnız değilim, beni anlayan bir sürü insan var, onlarda aynı çabanın içinde diyorum.. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun ama dua ediyorum hepimiz için sürekli..

aynen öyle canım sonuçta yanlız değiliz hepimiz birşeyler paylaşıyoruz..

Umutsuzluğa kapılman ara ara çok normal, hepimiz şimdi deniyoruz ya, hiçbirimiz bilmiyoruz aslında ne olacağını ne zaman olacağını ya da olup olmayacağını.. Ben kendimi biraz da yaşımın etkisiyle, olmama ihtimaline de hazırlıyorum her zaman.. Çok isterim kendim için de isteyen herkes içinde annelik duygusunu, evlat sevgisini tatmasını. Ama bazen de düşünüyorum, olmazsa da vardır bunun da bir sebebi illa ki diye.. ben çok yakın tandıklarımız da , özürlü çocuklarına yıılarca nasıl acılarla baktıklarını, o çocukların 18-19 lu yaşlara kadar yaşatıp sonra ölüşlerini nasıl izlediklerini çok yakından gördüm, şahit oldum.. Allahım düşmanıma göstermesin, öyle bir acı, insanın hayat sevincini öyle yavaş yavaş emen başka bir şey yoktur herhalde.. O yüzden, her zaman, allahım eğer bebek için de bizim için de hayırlı olacaksa ver değilse verme , bana böyle veya benzeri acılar yaşatma diye dua ediyorum.. O yüzden sıkma üzme kendini arkadaşım, hakkım da hayırlısı olsun de geç, kolay değil ama böyle düşünmeye çalış..

Banucum senin bu anlattıklarını bende düşünüyorum,elbette şükrediyorum ama hep olumsuzluklardan güç almaya çalışmakta nekadar psikolojimize iyi gelir tartışılır..
madem geldim bu dünyaya benimde beklentilerim var,ne zenginlikte var gözüm nede süste püste...bi bebeğim olsun..büyüteyim...anne desin bana..
babasıyla ömür boyu mutlu olalım istedim,çok şey istedim...
zaten eşimlede armız iyi değil..habire püskürüyorum adama..sağolsun artık oda beni anlamıyor..
bebek konusunu hiç açmayan bir kaynanam var..umrunda bile değil onun..
bilmiyorum annemler dışında kimse istemiyor galiba..

Yok canim ne sakincasi olacak, Almanya'da, ama ben burda dogdum büyüdüm, yani pek
Gurbet sayilmiyor benim icin, ailemde yanimda, cokta türk var buralarda, ama yinede
Türkiye'yi cok özlüyorum, senede 2-3 kere gitmeye calisiyorum

Sen Finnlandiya'ya gelin gittin yanlis okumadiysam, nasil alisabildinmi oralara ??

ee sen şanslısın yine, gerçi vatandan uzakta gurbet gurbettir.. Evet finlandiya.. başta ben nasıl alışcam bu soğuğa diyordum ama insan alışıyor, şimdi hava -5 olunca aman ne harika diye kendimi dışarı atıyorum:))) Bulunduğum şehir Tampere, 2.büyük şehri buranın ve doğası harika bir şehir.. zaten finlandiya bin göller ülkesi diye de bilinir, 200.000 e yakın göl var ülkede..:))) Her yer göl ve orman, dışarı çıkıp dolaşınca insan kendini o orman göl manzaralı tablolardan birinin içine girmiş gibi hissediyor.. O açıdan güzel, ama yine de türkiyeyi özlüyorum ben, dilimi konuşabilmeyi, ailemi, yemeklerimiz..:) bakalım kısmet olur çabuk biterse işler gidicem ziyarete zaten..

Evt tatlım yaa hep ümit ettik bu sefer etmeyelim tmm pozitif düşün pozitif çıksın ne güzel ama 2 aydır pozitif düşündüm negatif çıktı bu sefer negatif düşünmeye çalışıyorum diyim bari pozitif çıksın söyle bi şok olalımm inşallahhh :))))

:))bencede bırde boyle deneyelım bakalım ne olacak ama gercekten ben bu ay umutsuzum bana oyle gelıyo nısan ayına adapda oldum nedenını bılmeksızın bakalım artık:)

Banucum senin bu anlattıklarını bende düşünüyorum,elbette şükrediyorum ama hep olumsuzluklardan güç almaya çalışmakta nekadar psikolojimize iyi gelir tartışılır..
madem geldim bu dünyaya benimde beklentilerim var,ne zenginlikte var gözüm nede süste püste...bi bebeğim olsun..büyüteyim...anne desin bana..
zaten eşimlede armız iyi değil..habire püskürüyorum adama..sağolsun artık oda beni anlamıyor..

Kıyamam sana.. Hayatım inşallaaaaaaah, isteğin olur , evladınla yaşayacağın güzel bir ömrün olur.. Çok takılma, düşünme diyeceğim, züğürt tesellisi gibi gelecek sana şimdi onun da farkındayım.. Elbette istediğin çok şey değil, inşallah da olur, ama başka odak noktaları, yaşam sevinci verecek şeyler de bulmaya çalış.. eşinle konuştun mu hiç ya da denediniz mi tüp bebek olayını?

canım senin bu yazdıklarını cok uzdu beni inan:( Oncelikle lutfen hersey bıtmıs gıbı dusunme. Rabbim izin verdiğinde senin de bir bebegin olacak ınsallah. Hey hayırlı evlat isterim HAYIRLI ZAMANDA. Belki yazılarımdan farkedenler de olmustur hep HAYIRLI ZAMANDA derim. Kotu dusunceler geldıgınde de herşey senden derim. Lutfen uzme kendını. Malesef erkekler bizim kadar ince olamıyor, ben sımdı eşime bebek gibi bakıorum, ama o bazen o kadar kereste oluyor ki anlatamam. Bak en basiti bugun dedimki ona senin hastanedeki doktora sorsana su su isimdeki doktoru duymusmu. bana ne dese begenirsin; " daha cocuk yokki piyasada doktor arıorus" Demekki bu kereste adam daha tam yontulmamış anlamıo beni diorum bende. Kaynanam sda her dakka sorar bebek bebek die artık beni çileden çıakrdı onla da hoş olmayan konuşmalar yaptım cts gunu o an itibari ile bir daha muhatap olmamaya karar verdim. Bosver senın ıstemen onemlı eşinin istegi onemli. Onların hayatı degil ki senin hayatın bu. Sen onlara guvenipte dunyaya getirmeyeceksin bu cocugu kaldı ki torun haberini aldıklrına havalara ucacaklarından eminim. Bilmiyorum bu yazdığım uzuuuuunca yazının bi faydası olurmu ama sölemek istedim

hayır hayatım, yumurta önce oluşur sonra çatlar ve döllenmeye hazır hale gelir, hamilelik sonra oluşur. Yumurta çatlamazsa sağlık sorunudur bu hatta kiste çevirebilir. Bazı arkadaşlarımız çatlatma iğnesi vuruyorlar ya, işte bu yüzden, yumurtaları kendiliğinden çatlamadığı için , ilaçla çatlatmak için..

Tatlım yumurta çatlayınca sperm içine giriyor ve döllenme oluyor sonra gebelik başlıyor aynı şeyden bahsetmiyoruzmu ben direk yumurtanın çatlamasından düşünüyorum olayı yani yumurta olurşmasını falan geçmişim yanlış var mı :)))

ee sen şanslısın yine, gerçi vatandan uzakta gurbet gurbettir.. Evet finlandiya.. başta ben nasıl alışcam bu soğuğa diyordum ama insan alışıyor, şimdi hava -5 olunca aman ne harika diye kendimi dışarı atıyorum:))) Bulunduğum şehir Tampere, 2.büyük şehri buranın ve doğası harika bir şehir.. zaten finlandiya bin göller ülkesi diye de bilinir, 200.000 e yakın göl var ülkede..:))) Her yer göl ve orman, dışarı çıkıp dolaşınca insan kendini o orman göl manzaralı tablolardan birinin içine girmiş gibi hissediyor.. O açıdan güzel, ama yine de türkiyeyi özlüyorum ben, dilimi konuşabilmeyi, ailemi, yemeklerimiz..:) bakalım kısmet olur çabuk biterse işler gidicem ziyarete zaten..

ayy canim ya, ama bak burda hep beraberiz, türkce konusuyoruz, bebek özlemimizin yaninda biraz da
vatan özlemimizi gideriyoruz :)

Insallah islemlerin cabuk hal olurda bir an önce kavusursun ailene

Ben kaciyorum, öglen paydosum bitti, masamda isler beni bekliyor, hepinize iyi günler dilerim

begüm uyurken ben de bi yemek bişey ayarlıyım.
var mı tavsiyesi olan?

ah ah yok malesef akşam kuru fasülye ıslamıştım bu akşam eve gidince onu yapıcam eşimde kursta geç gelecek birde plav süper olacak hehe:
bu arada canım benim eşimde izmir 9 eylülde okumuş
bana hep diyo izmire taşınalım diye..

HAMİŞ DEĞİLİM HAYATIM YUMURTANIN ÇATLAMASI DEMEK SÜRECİN OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ İLERLEMESİ ANLAMINA GELİYOR,, YANİ O ÇATLAYACAK BİZ İLİŞKİYE GİRECEZ TUTTURABİLİRSEK HAMİLE OLACAM TUTTURAMAZSAK GÖBEĞİMDEN ÇATLAYACAM :)

Ben olayı yumurta çatladıktan sonra düşünüyorum demek ki :))

hayır hayatım, yumurta önce oluşur sonra çatlar ve döllenmeye hazır hale gelir, hamilelik sonra oluşur. Yumurta çatlamazsa sağlık sorunudur bu hatta kiste çevirebilir. Bazı arkadaşlarımız çatlatma iğnesi vuruyorlar ya, işte bu yüzden, yumurtaları kendiliğinden çatlamadığı için , ilaçla çatlatmak için..

Tatlım yumurta çatlayınca sperm içine giriyor ve döllenme oluyor sonra gebelik başlıyor aynı şeyden bahsetmiyoruzmu ben direk yumurtanın çatlamasından düşünüyorum olayı yani yumurta olurşmasını falan geçmişim yanlış var mı :)))

CANIM ARKADAŞIM NASIL UMUTLANDIRDIN BAK BENİ HEYECANLANDIRDIN,,,MUHAKKAK ÖLE DEDİĞİN DOĞRUDA , HANİ DOKTOR DEDİ YA SİZİN BECERİNİZE KALMIŞ DİYE İŞİN O KISMI MUAMMA ZATEN ACABA BECEREBİLDİK Mİ YA BECEREMEDİYSEK :):):)

:))bencede bırde boyle deneyelım bakalım ne olacak ama gercekten ben bu ay umutsuzum bana oyle gelıyo nısan ayına adapda oldum nedenını bılmeksızın bakalım artık:)

Valla belirti bilmem ne birşeyle oluyor ama aslında bende umutsuzum yok yaa tutmucak bak görürsün çokmu karanlık olduk:)) inşallah hayırlısı phoff

Back
X