- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.581
sevdim bu sloganı... Mart sloganımız budur evet, pozitif düşünce pozitif testi getirir:))
bu sabah güzel uyandım, hava da güzel burda bugün güneşli pırıl pırıl bir gökyüzü var..Evimi de temizledim ohh misler gibi değmeyin keyfime yani:))) walla tutsun artık diyorum marta iki adet dönemi geliyor çünkü:) ama hayırlısı tabii..
Puzzle olayını dün düşündüm ben de, yoksa aman oram ağrıdı buram sızladı diye düşün düşün sıyırıcam..Sen de al dene derim, ben şu şehir manzaralarından seçtim bitirince koridorda yeri bile hazır :)
ewet ewet kesin alacam tamam benimde yerim var ama koridorda ben bebeğimin odasına asayım ben seni tutturana kadar neler çektim diye anlatırım büyüyünce :)
Herkeze tünaydın kızlar benim derecem yükselmeye başladı hayırlısı. Banucum dediğin gibi bende takılmamaya çalışıyorum ama dün akşam çok fena kasık ağrım başladı iki büklüm oldum o derece tutanarak oturdum kalktım neyse bugün geçmiş çok hafif batmam var okdr hayırlısı diyorum hepimiz adına... Amaaaaaaaaaaaaaann yok beee tutmucak geneeee diyorum benBöyle diyimde tersi çıksın bu sefer inş.
Evet hayatım, walla benim yumurtlama zamanı oldu bi kasıklarımda ağrı sonra geçti ama 2 gün sonra yani h.sonu yine başladı.. ama çok takılmıyorum buna, geçen ayda olmuştu ama kırmızılarda gelmişti:) bakalım adeti bekliycem artık... sen nasılsın ?
Herkeze tünaydın kızlar benim derecem yükselmeye başladı hayırlısı. Banucum dediğin gibi bende takılmamaya çalışıyorum ama dün akşam çok fena kasık ağrım başladı iki büklüm oldum o derece tutanarak oturdum kalktım neyse bugün geçmiş çok hafif batmam var okdr hayırlısı diyorum hepimiz adına... Amaaaaaaaaaaaaaann yok beee tutmucak geneeee diyorum benBöyle diyimde tersi çıksın bu sefer inş.
belki yumurtanın çatlamasından kaynaklı bir ağrıdır o? Ben de oluyor çünkü, o bir gün şiddetli oluyor, hatta bazen gece uykumdan bile uyandırıyor o derece.. Ve inşallah tutsun bu ay tatlım..:)
ewet ewet kesin alacam tamam benimde yerim var ama koridorda ben bebeğimin odasına asayım ben seni tutturana kadar neler çektim diye anlatırım büyüyünce :)
bende çok şiddetli hissettim o ağrıyı bu ay sol tarafımda çatlamayla alakalı muhakkak çünkü ben o ağrıyı çekerken doktorda çatladığımı söylemişti.. Hehe
:))ay neler cekıyoruz kızlar ıyıkı bıraradayız yoksa tek kalmak daha kotu olurdu bazı yazıklarınızdan okadar zevk alıyorum kı anlatamam herkez bır telas ve caba ıcerısınde bende onlardan brıyım tek degılım bu yuzden sankı bu yuk bıraz hafıflıyor allah hepmızın gonlune gore versın:))
Belki yumurtanın çatlamasından kaynaklı bir ağrıdır o? ben de oluyor çünkü, o bir gün şiddetli oluyor, hatta bazen gece uykumdan bile uyandırıyor o derece.. Ve İnşallah tutsun bu ay tatlım..:)
:))ay neler cekıyoruz kızlar ıyıkı bıraradayız yoksa tek kalmak daha kotu olurdu bazı yazıklarınızdan okadar zevk alıyorum kı anlatamam herkez bır telas ve caba ıcerısınde bende onlardan brıyım tek degılım bu yuzden sankı bu yuk bıraz hafıflıyor allah hepmızın gonlune gore versın:))
Ayyy tatlım ya ağzından bal damlıyor hadi inşallahh hepimiz için
aynı şeyleri hissediyorum ben de, tamam debeleniyorum ama yalnız değilim, beni anlayan bir sürü insan var, onlarda aynı çabanın içinde diyorum.. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun ama dua ediyorum hepimiz için sürekli..
bende çok şiddetli hissettim o ağrıyı bu ay sol tarafımda çatlamayla alakalı muhakkak çünkü ben o ağrıyı çekerken doktorda çatladığımı söylemişti.. Hehe
sıkıntılar paylaştıkça azalır,,, bilgilerimizde paylaştıkça çoğalır...bencede iyiki burdayız..
çatlamış yumurtalarımız bebiş olsun inşallah bu ay:) bende de oldu sonra geçti.. Ama h.sonu şiddetli olmamakla birlikte batmalar hafif sancılar olmaya başladı yine, artık hamileliğe mi yoksa üşütmeye mi ya da hayalgücümün ilerlemesine mi delalettir göreceğim 12-13 gün sonra:)
tatlım biz bence meraktan çatlamayalım :116: şaka bi yana inşallah yarabbim çatlamıştır hepimiz için :116:
BENde dua ediyorum. Allah hayırlı zamanda versin inş. Buradan bir dunya seyi ogrendim ve daha bir dunya kadar daha ogreneceğim şey var. Suanda pek bişi sormuyorum artık kontrolden geldikten sonra ne olup bittiğini anlatıcam size ona gore yorumlarınızı alıcam. keşke daha onceden fark etseydim burayı ve daha onceden gelseydim diorum.
Tatlım biz bence meraktan çatlamayalım :116: şaka bi yana inşallah yarabbim çatlamıştır hepimiz için :116:
aynı şeyleri hissediyorum ben de, tamam debeleniyorum ama yalnız değilim, beni anlayan bir sürü insan var, onlarda aynı çabanın içinde diyorum.. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun ama dua ediyorum hepimiz için sürekli..
Selam kizlar, herkese güzel bir hafta dilerim, ben kötü basladim bu haftaya, grip oldum
bide bir kac gün sonra adet olucam, sinirlerim alt üst her gördügüme catiyorum, en cokta
esim nasibini aliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?