Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ewet ewet kesin alacam tamam benimde yerim var ama koridorda ben bebeğimin odasına asayım ben seni tutturana kadar neler çektim diye anlatırım büyüyünce :)

ewet ewet kesin alacam tamam benimde yerim var ama koridorda ben bebeğimin odasına asayım ben seni tutturana kadar neler çektim diye anlatırım büyüyünce :)

Bak bu da güzel fikir tatlım:) bebek odası için yap sen bence de..:)

Son düzenleme:

Belki yumurtanın çatlamasından kaynaklı bir ağrıdır o? ben de oluyor çünkü, o bir gün şiddetli oluyor, hatta bazen gece uykumdan bile uyandırıyor o derece.. Ve İnşallah tutsun bu ay tatlım..:)

:))ıns canım ya hep oyle oluyo dogru walla bende bu ay kendımı bıle dınlemek ıstemıyorum nerde ne zmna ne oldu ne degısıklık var adapta olmayacagım bu ay bırde boyle denemk lazım cunku sonu olumsz olunca dunyam basıma yıkılıyo resmen bunu tekrarlamak ıstemıyorum artık...

belki yumurtanın çatlamasından kaynaklı bir ağrıdır o? Ben de oluyor çünkü, o bir gün şiddetli oluyor, hatta bazen gece uykumdan bile uyandırıyor o derece.. Ve inşallah tutsun bu ay tatlım..:)

bende çok şiddetli hissettim o ağrıyı bu ay sol tarafımda çatlamayla alakalı muhakkak çünkü ben o ağrıyı çekerken doktorda çatladığımı söylemişti.. Hehe

:))ay neler cekıyoruz kızlar ıyıkı bıraradayız yoksa tek kalmak daha kotu olurdu bazı yazıklarınızdan okadar zevk alıyorum kı anlatamam herkez bır telas ve caba ıcerısınde bende onlardan brıyım tek degılım bu yuzden sankı bu yuk bıraz hafıflıyor allah hepmızın gonlune gore versın:))

bende çok şiddetli hissettim o ağrıyı bu ay sol tarafımda çatlamayla alakalı muhakkak çünkü ben o ağrıyı çekerken doktorda çatladığımı söylemişti.. Hehe

çatlamış yumurtalarımız bebiş olsun inşallah bu ay:) Bende de oldu sonra geçti.. ama h.sonu şiddetli olmamakla birlikte batmalar hafif sancılar olmaya başladı yine, artık hamileliğe mi yoksa üşütmeye mi ya da hayalgücümün ilerlemesine mi delalettir göreceğim 12-13 gün sonra:)

sıkıntılar paylaştıkça azalır,,, bilgilerimizde paylaştıkça çoğalır...bencede iyiki burdayız..

Belki yumurtanın çatlamasından kaynaklı bir ağrıdır o? ben de oluyor çünkü, o bir gün şiddetli oluyor, hatta bazen gece uykumdan bile uyandırıyor o derece.. Ve İnşallah tutsun bu ay tatlım..:)

Ayyy tatlım ya ağzından bal damlıyor hadi inşallahh hepimiz için

aynı şeyleri hissediyorum ben de, tamam debeleniyorum ama yalnız değilim, beni anlayan bir sürü insan var, onlarda aynı çabanın içinde diyorum.. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun ama dua ediyorum hepimiz için sürekli..

BENde dua ediyorum. Allah hayırlı zamanda versin inş. Buradan bir dunya seyi ogrendim ve daha bir dunya kadar daha ogreneceğim şey var. Suanda pek bişi sormuyorum artık kontrolden geldikten sonra ne olup bittiğini anlatıcam size ona gore yorumlarınızı alıcam. keşke daha onceden fark etseydim burayı ve daha onceden gelseydim diorum.

Tatlım biz bence meraktan çatlamayalım :116: şaka bi yana inşallah yarabbim çatlamıştır hepimiz için :116:

tatlım biz bence meraktan çatlamayalım :116: şaka bi yana inşallah yarabbim çatlamıştır hepimiz için :116:

doktor bana dediki yumurtaların oluşmuş , çatlamış bundan sonrası sizin becerinize kalmış ,,,eğer bu ay tutmazsa yani biz beceremezsek hangi doktora gitmem gerekecek bilemiyorum...:):)

Selam kizlar, herkese güzel bir hafta dilerim, ben kötü basladim bu haftaya, grip oldum
bide bir kac gün sonra adet olucam, sinirlerim alt üst her gördügüme catiyorum, en cokta
esim nasibini aliyor :)

Bekliyoruz hayatım haberlerini.. geç kalmadın bizi bulmakta, bundan sonra inşallah hep birlikte debelenip , onu mu yapsak bunu mu içsek derken derken güzel haberlerimizi paylaşıcaz inşallah..Ve Hakkımızda hayırlısı neyse, hayırlısı ne zamansa öyle olsun inşallah...

Tatlım biz bence meraktan çatlamayalım :116: şaka bi yana inşallah yarabbim çatlamıştır hepimiz için :116:

Evet hayatım ya, deneme dönemi bitti bundan sonra 2. kısım bekleme faslı kaldı.. günler geçmiiyoooorrrr ama:))

bende tatlım soyle bırsey duymustum; mumının mumıne olan dular kabul olurmus o yuzden ılk basta sızlere sonrada kendımı katıyorum dularıma rabbım yardımcımız olsun hepımızın...yıne soyluyorum ıyıkı de kızlar varsınız..

Banucum merhabalarr Sanmaki unuttum sizi ara ara bakıorum size Kendimi uzak tutmaya çalışıorum kafama takmamaya çalışıorum hamişlik olayını o yuzden yok şu test bu kür konularından uzak duruyorum hatta okumamaya çalışıorum hep acabalar kafamı bulandırıyorher şeyi oluruna bıraktım ben saten yolun başındayım diye teskin ediorum kendimi
Bu arada biliorsun adet oldum du ondan mıdır nedir bir bel ağrısı mafoldum hırsımdan ağladım hareketlerim sınırlandı resmen
kaç gundur yatıyordumbugun biraz daha iyiyim şükürler olsun

Selam kizlar, herkese güzel bir hafta dilerim, ben kötü basladim bu haftaya, grip oldum
bide bir kac gün sonra adet olucam, sinirlerim alt üst her gördügüme catiyorum, en cokta
esim nasibini aliyor :)

hoşgeldin. geçmiş olsun canım. coook dikkat et kendine. bu sene cok fenal salgın oldu bu yine. bir de bir yakaladımı kolay kolay bırakmıo. bende aynen adet olucam geçen haftadan beri sancım var. hele bugun. ayaklarım BUZZZZ gibi suanda. olecem, dişlerim kırılcak artık sıkmaktan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…