- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.661
ben devam edıyorum tatlım:)felaket akıntı yaptı bende yumurtlama gunumu ancak akıntıdan anlıyordum sımdı nasıl anlayacagımı bende bılmıorum::)adet gecıkmesı nıye yapıyormus acaba ıyıkı soyledın ben hemen yıne adapta olurdum kac gun gecıkme yapıyo mus pekı:)
Kıyamam sana.. Hayatım inşallaaaaaaah, isteğin olur , evladınla yaşayacağın güzel bir ömrün olur.. Çok takılma, düşünme diyeceğim, züğürt tesellisi gibi gelecek sana şimdi onun da farkındayım.. Elbette istediğin çok şey değil, inşallah da olur, ama başka odak noktaları, yaşam sevinci verecek şeyler de bulmaya çalış.. eşinle konuştun mu hiç ya da denediniz mi tüp bebek olayını?
araniza ha geldim ha gelicem kizlar 11 ocakta en son adet gordum ve 1 hafta 2 gundur beklentideyim ya adet gecikmesii yaa:s ınsallah bebis
Araniza ha geldim ha gelicem kizlar 11 ocakta en son adet gordum ve 1 hafta 2 gundur beklentideyim ya adet gecikmesii yaa:S Insallah bebis
Araniza ha geldim ha gelicem kizlar 11 ocakta en son adet gordum ve 1 hafta 2 gundur beklentideyim ya adet gecikmesii yaa:S Insallah bebis
canım maalesef eşimde hayatından memnun....
ilk bebek isteği benden çıktı..önceleri erken merken diyordu..etrafta herkesin çocuğu olunca
artık kaçamadı tabi..
bebeğimiz olmayınca oda üzüldüğünü söylüyor ama çok güçlü duruyor..
benim gibi değil,çözüm üretmiyor..
tüp bebek aşılama bunları ben ona anlatıyorum...sadece dinliyor..para biriktirmek için çaba harcar diyorum,tık yok..
şuanda ev taksidi ödüyorum,2-3senesi var..o bitince rahat kredi çekip tüp bebek yaptırabiliriz..ama herşeyi olduğu gibi bebek olayınıda benim düşünmem,çareler aramam ağırıma gidiyor..evin hem kadını hem erkeği olunca bebekte gelmiyor tabi..
6ay kadar önce yine bi gebelik testi yapmıştım ve silikte olsa 2.çizgiyi görmüştüm..şok olmuştum..
eşime testi gösterdim ve yüzündeki hayal kırıklığını size anlatamam kızlar...dünyası başına yıkıldı..
aşkım ayıp olmuyormu bana dedim...üzüldüğünü görebiliyorum dedim cvp vermedi kızlar..
o an kalpten diledim inşallah hamile değilimdir diye...ve kan testim sıfır çıktı...
bilmiyorumm kızlar belkide yanlış insandan bebek sahibi olmak istiyorum..
canım maalesef eşimde hayatından memnun....
Ilk bebek isteği benden çıktı..önceleri erken merken diyordu..etrafta herkesin çocuğu olunca
artık kaçamadı tabi..
Bebeğimiz olmayınca oda üzüldüğünü söylüyor ama çok güçlü duruyor..
Benim gibi değil,çözüm üretmiyor..
Tüp bebek aşılama bunları ben ona anlatıyorum...sadece dinliyor..para biriktirmek için çaba harcar diyorum,tık yok..
şuanda ev taksidi ödüyorum,2-3senesi var..o bitince rahat kredi çekip tüp bebek yaptırabiliriz..ama herşeyi olduğu gibi bebek olayınıda benim düşünmem,çareler aramam ağırıma gidiyor..evin hem kadını hem erkeği olunca bebekte gelmiyor tabi..
6ay kadar önce yine bi gebelik testi yapmıştım ve silikte olsa 2.çizgiyi görmüştüm..şok olmuştum..
Eşime testi gösterdim ve yüzündeki hayal kırıklığını size anlatamam kızlar...dünyası başına yıkıldı..
Aşkım ayıp olmuyormu bana dedim...üzüldüğünü görebiliyorum dedim cvp vermedi kızlar..
O an kalpten diledim inşallah hamile değilimdir diye...ve kan testim sıfır çıktı...
Bilmiyorumm kızlar belkide yanlış insandan bebek sahibi olmak istiyorum..
canım senin bu yazdıklarını cok uzdu beni inanOncelikle lutfen hersey bıtmıs gıbı dusunme. Rabbim izin verdiğinde senin de bir bebegin olacak ınsallah. Hey hayırlı evlat isterim HAYIRLI ZAMANDA. Belki yazılarımdan farkedenler de olmustur hep HAYIRLI ZAMANDA derim. Kotu dusunceler geldıgınde de herşey senden derim. Lutfen uzme kendını. Malesef erkekler bizim kadar ince olamıyor, ben sımdı eşime bebek gibi bakıorum, ama o bazen o kadar kereste oluyor ki anlatamam. Bak en basiti bugun dedimki ona senin hastanedeki doktora sorsana su su isimdeki doktoru duymusmu. bana ne dese begenirsin; " daha cocuk yokki piyasada doktor arıorus" Demekki bu kereste adam daha tam yontulmamış anlamıo beni diorum bende. Kaynanam sda her dakka sorar bebek bebek die artık beni çileden çıakrdı onla da hoş olmayan konuşmalar yaptım cts gunu o an itibari ile bir daha muhatap olmamaya karar verdim. Bosver senın ıstemen onemlı eşinin istegi onemli. Onların hayatı degil ki senin hayatın bu. Sen onlara guvenipte dunyaya getirmeyeceksin bu cocugu kaldı ki torun haberini aldıklrına havalara ucacaklarından eminim. Bilmiyorum bu yazdığım uzuuuuunca yazının bi faydası olurmu ama sölemek istedim
anlattıklarına çok üzüldüm vecanım of sana şimdi ne yazacağımı bilemedim peki hiç oturup eşine çocuk istememesinin sebeplerini sordunmu?canım maalesef eşimde hayatından memnun....
ilk bebek isteği benden çıktı..önceleri erken merken diyordu..etrafta herkesin çocuğu olunca
artık kaçamadı tabi..
bebeğimiz olmayınca oda üzüldüğünü söylüyor ama çok güçlü duruyor..
benim gibi değil,çözüm üretmiyor..
tüp bebek aşılama bunları ben ona anlatıyorum...sadece dinliyor..para biriktirmek için çaba harcar diyorum,tık yok..
eşime testi gösterdim ve yüzündeki hayal kırıklığını size anlatamam kızlar...dünyası başına yıkıldı..
aşkım ayıp olmuyormu bana dedim...üzüldüğünü görebiliyorum dedim cvp vermedi kızlar..
o an kalpten diledim inşallah hamile değilimdir diye...ve kan testim sıfır çıktı...
bilmiyorumm kızlar belkide yanlış insandan bebek sahibi olmak istiyorum..
özlemcim üzülme tatlım,ben içimdekileri anlatıyorum,çoğumuzda aynı şeyleri yaşıyoruz
pembe gözlüklerden bakmayı bende isterim ama yanlızım...
hani kayınvalidem konuyu açma şöyle dursun,ben konuyu açınca öyle şaçma konulara geçiş yapıyorki
aklım hayalim almıyor...elbette benide sık boğaz etse bende patlarım ama hiç bahsi geçmiyor,buda büyük sıkıntı inan..
nede olsa oğlunun evinin taksidi çatır çatır ödeniyor..hatta araba taksidimizinde bir kısmını üstlendim..
çalışan bayan olunca,sadece para makinası gibi görülüyorsunuz..annelik,özlem,bebek bunlar bizim yaşayacağımız şeyler değil sanki..
biz şu bankaya şu kadar eft bukadar havale yapmak için gelmişiz dünyaya...
sırtımdaki yüklerin ağırlığıyla çoğu zaman erkek gibi hissediyorum..
hani evlenince çöken erkekler olurya sorumluluktann..aha öyleyim inanın ki...kamburum çıktı resmen..çok yüküm var..
ay canım benim sen bugun beni bitirdin ya( o kadar ii anlıorum ki ben seni. evin hem erkeği hem kadını olmak: cok cok ii bilirim. bu durum benim artık o kadar canıma tak etmişti ki ben kurban bayramından 1 hafta once evi terk ettim herşeyimi topladım boşanıcam artık dedim. 1 ay falan ayrı kaldık. simdi iyiyiz cok şukur. yeni eve geçtik yeni duzen. ama o da simdi bebek istiyor olmayınca olmuo dio. başka bir hareket yok ama. belki maddi acıdan istemiyodur eşin de ne bilim. yada önemsiyodur ama senin benim gibi dışarı çıkartamıyodur. içinde yaşıodur.
özlemcim üzülme tatlım,ben içimdekileri anlatıyorum,çoğumuzda aynı şeyleri yaşıyoruz
pembe gözlüklerden bakmayı bende isterim ama yanlızım...
hani kayınvalidem konuyu açma şöyle dursun,ben konuyu açınca öyle şaçma konulara geçiş yapıyorki
aklım hayalim almıyor...elbette benide sık boğaz etse bende patlarım ama hiç bahsi geçmiyor,buda büyük sıkıntı inan..
nede olsa oğlunun evinin taksidi çatır çatır ödeniyor..hatta araba taksidimizinde bir kısmını üstlendim..
çalışan bayan olunca,sadece para makinası gibi görülüyorsunuz..annelik,özlem,bebek bunlar bizim yaşayacağımız şeyler değil sanki..
biz şu bankaya şu kadar eft bukadar havale yapmak için gelmişiz dünyaya...
sırtımdaki yüklerin ağırlığıyla çoğu zaman erkek gibi hissediyorum..
hani evlenince çöken erkekler olurya sorumluluktann..aha öyleyim inanın ki...kamburum çıktı resmen..çok yüküm var..
tamam tamam yaa..daha fazla bozmayacağım moralinizi..
kusuruma bakmayım tamam mı..inşallah bigün güzel haberlerle gelirim topiğinize...
canım artık yanlız değilsin..
bizimle istediğin herşeyi paylaşa bilirsin lütfen öyledüşünme..
tamam tamam yaa..daha fazla bozmayacağım moralinizi..
kusuruma bakmayım tamam mı..inşallah bigün güzel haberlerle gelirim topiğinize...
saolasın canım ya valla solemek istediğimi yazdın hemencecik. dolunaycım biz burda birbirimizn mutlulugunuda sıkınıtısını da paylaşmak isteriz. lutfen dokulmek istediğinde dokul salıver gitsin buraya. tutma tutma. tutarsan benim gibi olursun genç yaşta ne hafıza kalır ne başka bişi
çok sordum..öncelikle neden bukadar kafama taktığımı soruyor..2senedir çocuğumuzn olmadığını bilmiyor sanırım..anlattıklarına çok üzüldüm vecanım of sana şimdi ne yazacağımı bilemedim peki hiç oturup eşine çocuk istememesinin sebeplerini sordunmu?
yok hayatım üzülme canım...hepiniz çok doğru şeyler yazıyorsunuz..Dolunaycım çok üzgünüm seni motive etmem gerekirken biraz aksi şeyler yazdım ,,,ben her zaman beni kimse üzümez bu hayatta benden başka derim.. Sende kimsenin seni üzmesine izin verme..
canım artık yanlız değilsin..
bizimle istediğin herşeyi paylaşa bilirsin lütfen öyledüşünme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?