Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

canım bırkac gun gecırıyo dıye yazmıslar tam olarak kac gun bılmıorum:)) bu sogan kür adetıde duzenlıyomus ya belkı ondandır ne biliyim ıste ıcerde bıseyler oluyo ama ne :)))
soğana alıstım valla kürden sonra ben hergun yapıp ıcıomuşu alıskanlık yapıomuş felan ıyyyk :))
bu arada yenı gelen arkadaslara hosssgeldınız dıorum

Araniza ha geldim ha gelicem kizlar 11 ocakta en son adet gordum ve 1 hafta 2 gundur beklentideyim ya adet gecikmesii yaa:S Insallah bebis

canım maalesef eşimde hayatından memnun....
ilk bebek isteği benden çıktı..önceleri erken merken diyordu..etrafta herkesin çocuğu olunca
artık kaçamadı tabi..
bebeğimiz olmayınca oda üzüldüğünü söylüyor ama çok güçlü duruyor..
benim gibi değil,çözüm üretmiyor..
tüp bebek aşılama bunları ben ona anlatıyorum...sadece dinliyor..para biriktirmek için çaba harcar diyorum,tık yok..
şuanda ev taksidi ödüyorum,2-3senesi var..o bitince rahat kredi çekip tüp bebek yaptırabiliriz..ama herşeyi olduğu gibi bebek olayınıda benim düşünmem,çareler aramam ağırıma gidiyor..evin hem kadını hem erkeği olunca bebekte gelmiyor tabi..

6ay kadar önce yine bi gebelik testi yapmıştım ve silikte olsa 2.çizgiyi görmüştüm..şok olmuştum..
eşime testi gösterdim ve yüzündeki hayal kırıklığını size anlatamam kızlar...dünyası başına yıkıldı..
aşkım ayıp olmuyormu bana dedim...üzüldüğünü görebiliyorum dedim cvp vermedi kızlar..
o an kalpten diledim inşallah hamile değilimdir diye...ve kan testim sıfır çıktı...

bilmiyorumm kızlar belkide yanlış insandan bebek sahibi olmak istiyorum..

offfff kızlar ya bu ne karamsarlık böyle siz öyle derseniz olumsuz düşünür seniz olumsuz olur
allahtan hayırlısı lütfen buökadar karamsar olmayın..
ayrıca unutmayınki her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır..
allahım mutlaka kararlamıştır bi şekilde
hem budünyada 1 sınavda olduğumuzu unutmayın lütfen..

ay canım benim sen bugun beni bitirdin ya ( o kadar ii anlıorum ki ben seni. evin hem erkeği hem kadını olmak: cok cok ii bilirim. bu durum benim artık o kadar canıma tak etmişti ki ben kurban bayramından 1 hafta once evi terk ettim herşeyimi topladım boşanıcam artık dedim. 1 ay falan ayrı kaldık. simdi iyiyiz cok şukur. yeni eve geçtik yeni duzen. ama o da simdi bebek istiyor olmayınca olmuo dio. başka bir hareket yok ama. belki maddi acıdan istemiyodur eşin de ne bilim. yada önemsiyodur ama senin benim gibi dışarı çıkartamıyodur. içinde yaşıodur.

bunlar çok derin mevzular tabii iyi düşünmek gerek,,, senin ne hissettiğinde çok öenmli kalp kırıklarının üstünü örtmeye çalışma birgün batarlar unutma bunuda, ,,,şuan bebeğin yok sadece sen varsın ,,sadece kendini düşün kimseyi değil,,birgün bebeğin olursa onu düşünmek zorunda kalacaksın,,kendini unutacaksın yok olup gideceksin belkide,,

özlemcim üzülme tatlım,ben içimdekileri anlatıyorum,çoğumuzda aynı şeyleri yaşıyoruz
pembe gözlüklerden bakmayı bende isterim ama yanlızım...
hani kayınvalidem konuyu açma şöyle dursun,ben konuyu açınca öyle şaçma konulara geçiş yapıyorki
aklım hayalim almıyor...elbette benide sık boğaz etse bende patlarım ama hiç bahsi geçmiyor,buda büyük sıkıntı inan..
nede olsa oğlunun evinin taksidi çatır çatır ödeniyor..hatta araba taksidimizinde bir kısmını üstlendim..
çalışan bayan olunca,sadece para makinası gibi görülüyorsunuz..annelik,özlem,bebek bunlar bizim yaşayacağımız şeyler değil sanki..
biz şu bankaya şu kadar eft bukadar havale yapmak için gelmişiz dünyaya...
sırtımdaki yüklerin ağırlığıyla çoğu zaman erkek gibi hissediyorum..
hani evlenince çöken erkekler olurya sorumluluktann..aha öyleyim inanın ki...kamburum çıktı resmen..çok yüküm var..

anlattıklarına çok üzüldüm vecanım of sana şimdi ne yazacağımı bilemedim peki hiç oturup eşine çocuk istememesinin sebeplerini sordunmu?

Dolunaycım çok üzgünüm seni motive etmem gerekirken biraz aksi şeyler yazdım ,,,ben her zaman beni kimse üzümez bu hayatta benden başka derim.. Sende kimsenin seni üzmesine izin verme..

canım artık yanlız değilsin..
bizimle istediğin herşeyi paylaşa bilirsin lütfen öyledüşünme..

tamam tamam yaa..daha fazla bozmayacağım moralinizi..
kusuruma bakmayım tamam mı..inşallah bigün güzel haberlerle gelirim topiğinize...

dolunaycım bir dakka ev taksidini sen kendinmi ödüosun. peki eşin çalıştıgını ne yapıyor. ya yanlış bişi sorarsam nolur kızma. ben de o kadar agır şeyler yasadımki bu terketme olayından once seni cokk cokkk iyi anlıyorum. ay inan su anda tuylerım dıken dıken oldu gozlerım doldu. sana sıkı sıkı sarılmak ısterdım su anda. bız varya sorumluluk sahıbı ınsalarız o yuzden bunları yasıyoruz. benimde esim kirasını babası oderken benım altınlarımı bozudurp araba aldı altına ve bunun arkasından takip etti olaylar. ayy nler neler bak sinirim bozuldu yine. bilemiorum tabi su an detaylı neler olup bitio o yuzden yanlış bişi yazarsam nolur kusuruma bakma. yanı senin sırtında manevisini geçtim artık maddi sıkıntı var buyuk. eşin bunun ne kadarını paylaşıyor bilemedim. maddiyat yuzunden mi istemiyor bebek bunu da bilemedim. ((

kusuruma bakmayım tamam mı..inşallah bigün güzel haberlerle gelirim topiğinize...

canım öyle düşünme özlem seni anladığını söylemek istiyo ve yaşadıkların hiç kolay değil oyüzden üzülüyoruz..
fakat nedemişler acılar paylaşıldıkça azalrı mutluluklarda paylaşıldıkça çoğalır
sen anlatmaya devam et biz herzaman dinlemeye hazırız..

saolasın canım ya valla solemek istediğimi yazdın hemencecik. dolunaycım biz burda birbirimizn mutlulugunuda sıkınıtısını da paylaşmak isteriz. lutfen dokulmek istediğinde dokul salıver gitsin buraya. tutma tutma. tutarsan benim gibi olursun genç yaşta ne hafıza kalır ne başka bişi

dolunaycım walla ben seni cok ii anladıgım için böle şeyler yazıyorum. asla rahatsız olmak sozkonusu degil senin yada başkalarının sıkıntılarıyla. aksine biz paylaşmak isteris. asıl ben ozur dilerim herkesten walla kaptırdım gitti sana yorum yazarken birden kendimi düşündüm hırs sayım tavan yaptı:) sinir degil yanlız dikaktinizi çekerim hırs

aynen öyle ne anlatmak istersen anlata bilirsin..
bbelkide sana fikir veririz elimizden birşey gelirse yapa bileceğimz birşey varsa..

anlattıklarına çok üzüldüm vecanım of sana şimdi ne yazacağımı bilemedim peki hiç oturup eşine çocuk istememesinin sebeplerini sordunmu?
çok sordum..öncelikle neden bukadar kafama taktığımı soruyor..2senedir çocuğumuzn olmadığını bilmiyor sanırım..
olur diyor..ne gerekiyosa yapalım diyor..ama gerekenleri ben listeliyorum,o araştırmıyor bile..
neyse testlerimizi falan yaptırdık,o konuda sıkıntı yaratmadı çok şükür..ikimizinde testleri normal...

Dolunaycım çok üzgünüm seni motive etmem gerekirken biraz aksi şeyler yazdım ,,,ben her zaman beni kimse üzümez bu hayatta benden başka derim.. Sende kimsenin seni üzmesine izin verme..
yok hayatım üzülme canım...hepiniz çok doğru şeyler yazıyorsunuz..

sağolun kızlar:)ama topiğnizden ayrılmam daha hayırlı olacak,çünkü yazıklarım elimde olmadan çok umutsuz şeyler
birkaç güne doktora gideceğim,gelişmeleri yazarım size,ozaman daha yüksek enerjim olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…