Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

benim uzun bir süredir devam ediyor doktor takibim ama ilaç tedavisine genellikle hastalığın 3, günü başlanıyor 2, günüde hormon testleri istemişti benden zaman kaybetmek istemiyorsan 2, gün git durumunu anlat belki sendende test falan ister bir ay beklemek zorunda kalmazsın 3, günde ilaç verirse başlarsın..bunlar sadece benim yaşadıklarım sana ne uygulanır bilemem tabiki..

sende nasıl bir süreç izlenir bilemiyorum ama istersen hastalığının ikinci günü git çünkü ilaçlara genelde 3, günü başlanıyor..en azından zaman kaybetmemiş olursun...

ben devam edıyorum tatlım:)felaket akıntı yaptı bende yumurtlama gunumu ancak akıntıdan anlıyordum sımdı nasıl anlayacagımı bende bılmıorum::)adet gecıkmesı nıye yapıyormus acaba ıyıkı soyledın ben hemen yıne adapta olurdum kac gun gecıkme yapıyo mus pekı:)

canım benim 2.gün zaten kan(hormon) testlerim yapıldı..eşimde spermiyogram yapıldı,normal dendi ama
şimdiki doktorumu yeni buldum sonuçlarımıda götürürüm yanıma,bidaha test istemez herhalde..
doktor değiştirdim çünkü işyerime yakın biyerden buldum ki çağırdığında gidebileyim..

off umarım bu ay hamiş olurumda uğraşmam doktorla falan neyse benimkide züğürt tesellisi:)
2senedir olmayan şimdimi oalcak:)
Çocuk nasıl yapılamaz kitap yazacağım valla:)

evet adetinizin 4 yada 5inci günüde gide bilirsiniz.
zaten adetliyken yumurtalıklar daha iyi görünüyomuş demişti bana doktorum çünkü ben adetliyken gitmek istememiştim..

bazen iki taraftada birşey olmuyor ama stres yada nebileyim herşeyden kaynaklana biliyor..
kısmet işte bu işler istersin olmaz istemezsin olur..

bebiş olursa inşallah olacak sana sıkı sıkı tutunacak canımbu arada tülincim evet kafanı rahatlata bilirsin canım hiç merak etme..

sende nasıl bir süreç izlenir bilemiyorum ama istersen hastalığının ikinci günü git çünkü ilaçlara genelde 3, günü başlanıyor..en azından zaman kaybetmemiş olursun...

tamam canım,hele bi adet olayımda gideceğim doktora kaybetcek vakit kalmadı yav 32 yaşındayım:)
neyse Allahım en iyisini bilir:)
aslında adetim falan düzenlidir bi şikayetim yok ,bu ilaçların yan etkisi olurmu?düzenim bozulurmu diye endişem var...
ilaçlarla kendi kendimi hasta etmekten korkuyorum ama öbür türlüde eli kolu bağlı oturuyoruz,bebek için bişey yapmıyormuşum gibi
hissedip akıp giden zamana üzülüyorum...şaka maka 2yıl oldu

bu işler hiç belli olmaz canım hemen umutsuzluğa kapılma hayırlısı artık..
ama sen tülüninde dediği gibi 2. günüde gide bilirsin..

evet bayagı yazmıslar hafta sonu yenı arkadaslar da katılmıs aramza ama bende cogu sayfayı okuyamdım artık yavas yavas tanısrız bızlerde bızım cadı ne yapıyo ay mıllettte batmalar falan basalmıs bende bırsey yok bu hafta da bız sıkı bır calsımaya baslayacagım bakalım onumdekı haftalar neler yasacagız:)ben sogan kuru kullanıyorum cok sıkıldım artık ama duzenı kaybetmeyım dedım de bır arkadasımız yazmıs kı adet gecıkmesı yapabılırmıs bak sımdı bu ay neler beklıyo benı bılmıyorum ama sankı bu ay degıl ama nısan ayı gıbı bazı seyler gerceklesecek gıbı bana ole gelıyo ılk defa bu ay boyle rahat ve umursamaz oldum yadahanı sogan kurunu bu ay yapmam ve folıc asıt bu ay ıcınde baslamam yeterlı olmayacgını dusunuyorum dıger aylar gosterır etkısını dıyorum ama bakalım en basta herseyın hayırlısı olsun:)

rica ederim böle şeyler söyleme arkadaşım neden olmasınmış sakın böle yıpratma kendini vardır onunda bir vakti zamanı ,,,kıyamam kimse üzmesin kendisini

ya inşallah üsten bakarlar(karından)
yoksa alttan bakacaklarsa baya iğrenç dakikalar yaşayacağız
valla artık okadar canıma tak ettiki adetlide olsa sorun değil yeterki güzel haberlerle dönelim evimize:)

canım bende 32 yaşındayım ..
ama doktor konturollerini ihmal etme derim benn..
nede ols yaşımız ilerliyo..
kaybedecek zamanımız yok..

aslında benimde kafamı kurcalayan konu oydu , benimde adetim düzenlidir acaba bendede bir sıkıntı yaratırmı diye düşünür dururum ama yaşayıp görecez çaresi yok...

canım arkadaşlar gibi tecrubelerim yok sna yorum yazmak için:) ama su son 3 satırını okuyunca yazmak istedim. böyle karamsar olma lutfen. Hayırlısı olsun inş. Sende inş guzel haberini alacaksın hayırlı zamanda. umutsuzluga sakın sakın kapılma

rica ederim böle şeyler söyleme arkadaşım neden olmasınmış sakın böle yıpratma kendini vardır onunda bir vakti zamanı ,,,kıyamam kimse üzmesin kendisini

aslında ablalarım maşallah hepsi doğurgan,ama nasip kısmet işte,korunduklarında bile hamile kalabiliyolar:)

benimki tamamiyle şans...hani her ay %25 şansımız var ya işte onu tutturamıyorum,aslında borçlarımız olmasa direkt tüp bebeğe yöneleceğim ama 2-3senemiz daha var..neyse bu bile moral bana..o vakte kadar olmasada tüple müple çaresine bakacağız:)
elimden geldiğince takmamaya çalışıyorum ama yinede umut dünyası..karnım ağrıyor adet ağrısı ama diyorum ya hamileysem
çok safoyum biliyorum ama napiyim ümitleniyo insan...

tesetlerimiz normal ama belkide doktorların görmediği bişey var,ama neee o?bi bulsam?
yoksa şu soğan kürü diyolar,onamı başlasam??

sağol güldencim rahatlattın sen beni bugün allah razı olsun...:)

canım soğan kürü hamile kalmayı kolaylaştıra bilir ama folikasitin bununla bi ilgisi yok bilgin olsun..
folikasit sadece bebek olduğu zaman yani hamile kalınca hemen bebeğin omur iliği kapanmasını sağlıyo

bence bu tamamen bizim pskolojimizle alakalı aynı şeyleri bende hissediyorum ama kesinlikle düşündüğümüz için..
kafanı başka şeylerle meşkul etmeyi dene canım..

haklsın guldencım bu ay ben cok rahatım olmayacak dusuncem var bılmıyorum neden bu esneklık oldu bende anlamdım ama hanı sogan kurunu bu ay yaptım ve folıc asıt bu ay basladım bence yanı bana oyle gelıyo kı etkılerını ancak nısan ayında gosterır dusuncem bu bakalım hayırlısı yınede:)

özlemcim karamsar olduğumu bile farketmemişim canım,kusura bakmayın moral bozmak için yazmadım,inşallah sizler benim kadar beklemeden kavuşursunuz bebişlerinize:)

nebiliyim 2yıldır mütemadiyen olmayınca:)
olsa şaşarım gibisinden moda giriyo insan:)
kızlar kanım çok ısındı size verdiğiniz cevaplar için çoook teşekkür ederim:)

safoluk mafoluk değil arkadaşım bekliyoruz istiyoruz heyecanlanıyoruz umut ediyoruz...bundan daha doğal bişi yok hiçbirimiz senden daha farklı değiliz emin ol..

sağol güldencim rahatlattın sen beni bugün allah razı olsun...:)

nedemek canım ama ben senin kafanın rahatlaması için söylemedim ..
ama bunlar gerçektler sen hiç merak etme canım kafanı rahat tut yeter..

herşey çok güzel lacak kızlar
pozitif düşünün pozitif olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…