Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Günaydıııın ve Tünaydın Mart topiğinin birbirinden güzel ve tatlı kızları..

Bugün erken kalktım ama önce evin işini bitirip geldim nete zira sonradan kalıyor bütün işler , bebek derken adam beni boşayacak elim böğrümde kalıvericem diye korkttum:)))

Dün eşimin puzzle hazinesi deposundan 1000 ve 1500 parçalık iki puzzle aldım, onlarla uğraşayım şu belirtileri düşünmeyeyim diyorum.. Kasıklarımda batmalar başladı yine ama artık bilemiyorum, beynim bana oyun oyunuyor da olabilir.. Ama hesapladım, mart başı kırmızılar gelirse bi dahaki adetim mart sonunda başlayacak.. Artık şu martın ya başını ya sonunu tutturayım diyorum:)))

Mart Listemiz..Yeni arkadaşlarla birlikte, Bekleyen herkese bol şans dilerim..

ahirimsin_S = 1 Mart
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
berceste = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
derda_ = 9 Mart (inşallah hamile)
yasenyasar = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
yalel = 11 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
nariko = 18 Mart
sesise = 19 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
ramrod = 26 Mart

canommmm
güney
ay_nur
bonbons

bende de14 aydır tık yok. bende karamsardım. ama saolsun burdakiler sayesinde geçti o şevklendim wallaha:) hepimiz en azn kendimizde oldugu kadar birbirimizin de guzel haberini beklioruz sabırsızlıkla. inşallah seninkini de alıcaz hayırlı zamanda

selam kızlar benimde martın 5i batım ama beklemiyorum kırmızıları benide listeye ekler misinizzz
yarın görüşürüzzzz

ekliyorum hayatım listeye:) Hoşgeldin aramıza, güzel haberler alırsın inşallah mart ayında:)

Bizde sonunda anne baba olma yolunda çalışmalara başlamaya karar verdik inşallah.Yani şu anda bile bu kararı vermiş olmanın heyecanı var içimde.Allah isteyen herkese nasip etsin.

amin hayatım inşallah hepimiz alırız beklediğimiz o müjdeli haber tez zamanda ve hayırlısıya.. Senin ne zaman bat mart ayında?

günaydın kızlar. şubat ayı topiğinden buraya devroldum. benide listeye eklermisiniz bat 17 mart

Hoşgeldin hayatım, üzme kendini.. İnşallah bu ay güzel ve bereketli olur bizim için, ekliyorum seni de.. Bol şans tatlım..

İnşallah bekleyişin sona erer ve güzel haberler alırsın, hatta yarın kırmızıları görmezsin de bebek için gidersin doktora..:) Ama eğer olursa da git derim ben, bazı testleri adetin 3. günü kan alarak yapıyorlar çünkü..

ıns canım benım:)

İnşallah hayatım, işe yarıyor diyorlar bakalım görücez uygulayan kızlarda

Kızlarr hala yuvarlanıp gidiyoruz dimi banucum nasılsın batma, fenalıklar falan devam mı cnm benımde dün aksam az batmam oldu sonra geçti dahada çok var bat a yaa offf :92:

Evet hayatım, walla benim yumurtlama zamanı oldu bi kasıklarımda ağrı sonra geçti ama 2 gün sonra yani h.sonu yine başladı.. ama çok takılmıyorum buna, geçen ayda olmuştu ama kırmızılarda gelmişti:) bakalım adeti bekliycem artık... sen nasılsın ?

Kuzummmm, inşallah hayatım tutar duaların.. Bugün doktor günün ne zaman gideceksin? dönüşte haber ver mutlaka.. Gerçekten dua ediyorum senin ve bebeğin için, inşallah sorunsuz geçer bugünkü kontrolün, miniğin sesini duyalım artık ama di mi:)

ee ben nasıl anlıycam hiç dikkat etmemiştim daha önce, şimdi baksam da anlamam ki şiş mi değil mi diye hay allah..

ben de takip edebilmek için kullanmadım bu ay:))

Aaa sen izmirde mi okudun yalelcim hangi üniversite?:) belki karşılaşmışızdır seninle:)))

İnşallah arkadaşım, gerçekten iyi olurdu, gerçi bi yandan da yalnız olacağım zor olacak ama olsun yaparım ben..:) İnşallah hepimiz en kısa zamanda alırız bebklerimizi kucağımıza sağlıkla..

doğru pozitif düşünelim , test sonuçlarıda pozitif gelsin... Bu ayın sloganıda bu olsun ,,

banucum sanada günaydın... Hayırlı haftalar ne güzel bir enerji sabah sabah , mart başı olmazsa mart sonu diyorsun yani ya olacak ya olacak hadi inşallah güzelimmm,,,,şu puzzle olayını bende düşünüyorum işten çıkıp eve gidince eşimle bana eğlence olur baya oyalar bizi...mantıklı bir karar...

tatlım basla ya evde ve elınden gelen bırseyler varsa dene hanı allahtan umıt kesılmez herseyde bır sebep vardır bazen o tıp kurlerın vucuda cok cok ıyı geldgını duyabılıyoruz atalarımız nınelerrımız nasıl saglıklı ve ayakda kalabılmısler bunlarıda dusunmek lazım denemkte fayda var bence....

canım soğan kürü hamile kalmayı kolaylaştıra bilir ama folikasitin bununla bi ilgisi yok bilgin olsun..
folikasit sadece bebek olduğu zaman yani hamile kalınca hemen bebeğin omur iliği kapanmasını sağlıyo

bılıyorum tatlım onu hanı bu ay yaptıgım ıslevlerı yazdım sana:)bakalım artık hayırlsı...

doğurursunda çatır çatır büyütürsünde yaparsın sen izmirin suyunu içmiş insansın o güç var sende o enerjiyide hergün alıyoruz zaten problem olmaz..

tatlım ıyı yapmıssın bu ayda dusunme bu tıp seylerı ben kendımı bıle dınlemıcem bu ay zaten sogan kuru kullanıyorum ya bende bır seffaflık akıntı olustu kı anlatamam sana nasıl yumurtlayacagım gununıu tahmın edecegımı bılmıyorum artık bu sayfada kı yumurtlama hesaplamasından yola cıktım yumurtlama tarıhını boyle hesaplayabılcegım artık sana az kaldı suan tum gzoler mart ılk haftasında hayırlı haberlerınız olur ıns:)

Sevdim bu sloganı... mart sloganımız budur evet, pozitif düşünce pozitif testi getirir:))

Bu sabah güzel uyandım, hava da güzel burda bugün güneşli pırıl pırıl bir gökyüzü var.. Evimi de temizledim ohh misler gibi değmeyin keyfime yani:))) Walla tutsun artık diyorum marta iki adet dönemi geliyor çünkü:) ama hayırlısı tabii..

Puzzle olayını dün düşündüm ben de, yoksa aman oram ağrıdı buram sızladı diye düşün düşün sıyırıcam.. Sen de al dene derim, ben şu şehir manzaralarından seçtim bitirince koridorda yeri bile hazır :)

tünaydın banucum..
eet bu ayın sloganı bu olsun pozitif düşünce..

Amiiiiiin, inşallah hayatım.. Bence yumurtlama gününe takılma ben bu ay adet bitiminden başladım denemelere.. sende şimdiden başla gün aşırı denemeye.. en azından kaçtı mı yakaladım mı diye dertlenmezsin..

canım gunaydın. keşke bende suanda evde olsam(( işyerindeyim üztelik bir sırt ve bel ağrısı cekiorumki sormayın.
puzzle aldım bende ama gittim seçe seçe şu kaplumbağa terbiyecisi var onu aldım allahım bir karışık bir karışık beynim döndü artıkın. eşim de en sonunda canım biz daha düşük bi level den başlayalım dedi. kaldırdık:))

ahahahahaha:))) ay sen beni güldürdün allah da seni güldürsün:) Bence de biraz kolay olanını seç, bi de bitince hani bir yere asabileceğin türde olsun, hem hobi hem dekorasyon bir arada olur:)

ahahahahaha:))) ay sen beni güldürdün allah da seni güldürsün:) Bence de biraz kolay olanını seç, bi de bitince hani bir yere asabileceğin türde olsun, hem hobi hem dekorasyon bir arada olur:)

Amin canm hep beraber gülelim inş:)) Oyle yapcaz artıkın su boğaz manzarası, galata kulesi olanlar var herhalde ondan alırız bu sefer:))

evet haklısın aslında deneyıp duruyoruz bakalım neler olcak artık hayırlsı :)

Evet hayatım, walla benim yumurtlama zamanı oldu bi kasıklarımda ağrı sonra geçti ama 2 gün sonra yani h.sonu yine başladı.. ama çok takılmıyorum buna, geçen ayda olmuştu ama kırmızılarda gelmişti:) bakalım adeti bekliycem artık... sen nasılsın ?

Herkeze tünaydın kızlar benim derecem yükselmeye başladı hayırlısı. Banucum dediğin gibi bende takılmamaya çalışıyorum ama dün akşam çok fena kasık ağrım başladı iki büklüm oldum o derece tutanarak oturdum kalktım neyse bugün geçmiş çok hafif batmam var okdr hayırlısı diyorum hepimiz adına... Amaaaaaaaaaaaaaann yok beee tutmucak geneeee diyorum ben Böyle diyimde tersi çıksın bu sefer inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…