- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.561
özlemcim karamsar olduğumu bile farketmemişim canım,kusura bakmayın moral bozmak için yazmadım,inşallah sizler benim kadar beklemeden kavuşursunuz bebişlerinize:)
nebiliyim 2yıldır mütemadiyen olmayınca:)
olsa şaşarım gibisinden moda giriyo insan:)
kızlar kanım çok ısındı size verdiğiniz cevaplar için çoook teşekkür ederim:)
selam kızlar benimde martın 5i batım ama beklemiyorum kırmızıları benide listeye ekler misinizzz
yarın görüşürüzzzz
Bizde sonunda anne baba olma yolunda çalışmalara başlamaya karar verdik inşallah.Yani şu anda bile bu kararı vermiş olmanın heyecanı var içimde.Allah isteyen herkese nasip etsin.
günaydın kızlar. şubat ayı topiğinden buraya devroldum. benide listeye eklermisiniz bat 17 mart
merhabalar,bende bu ay doktor kontrolünde takip edeyim diyorum,aslında eşiminde benimde testleri normal çıktı ama 2 senedirde
bebek olmuyor,acaba hap falan kullansam bebek gelirmi,yumurtlamam adetim düzenli ama nebiliyim kısmet galiba,gelmiyor birtürlü.
yarın adet günüm,adet olur olmaz mı gitmem lazıım doktora yardımcı olabilirmisiniz?
canım günaydın... Vallaha bizim çalışmalar çok güzel geçti e son günleri yaşıyoruz artık batmalar falan çok oldu bendede bu ay dr. Sonuçlar güzel geldi yumurtalar büyümüş çatlamış hersey şimdilik yolunda umarım sonuda güzel olur...
kızlar benimde bat 10 mart . 1 haftadır soğan kürü uyguluyorum soğan kürü kullandıktan sonra çok hamile kalanlar olmuş çok araştırdım . inş bende faydasını görürüm de 10 mart da adet olmam :))
Kızlarr hala yuvarlanıp gidiyoruz dimi banucum nasılsın batma, fenalıklar falan devam mı cnm benımde dün aksam az batmam oldu sonra geçti dahada çok var bat a yaa offf :92:
Banu'cuğum...Takipçinim hala:) İnşallah bakalım 2 hafta sonra alırız senden güzel haberleriÇok heyecanla bekliyorum seni inan ki. Ben de yarın kontrole gideceğim. İnşallah bebeğimin kalbi atıyorur. Abdominal kontrolle duyulmasa bile alltan muayene ile duyulabiliyormuş. Doktor eğer karından duyamaz ise alttan bakmasını rica edeceğim. Seyahat etme durumumuz var. Bebeğin kalp atışlarını bekliyoruz. Yoksa izin kağıdı vermiyor doktor hhahah İnşallah canlanırsın bebeğim
rkadaşlar bu arada benim yeni aklıma geldi. Hemen sizinle paylaşayım dedim. Adet öncesi yaşadığımız göğüs şişmesi evet hamilelik belirtisinde de aynen oluyor ama benim fark ettiğim şey, hani memelerimizin içinde böyle sert çekirdek gibi bir doku var ya... İşte oradan şişmeye başlıyor. Benim normalde o doku şişmezdi çünkü hep elle kontrol ediyorum kendimi. Hatta bu ne böyle, şimdi birde bununla da mı uğraşacağım diye yakınmış ama birtek onu hamileliğe bağlamamıştım. Bu gayet normalmiş ve asıl belirti buymuş. Yeni öğrendim. Göğüs hassasiyeti ve şişmesinden önce o içindeki dokuyu takibe alın. Hem allah göstermesin bir terslik yaşayacak olursanız önceden öğrenir doktora gidersiniz. Yada iyi bir gebelik tiyosu alırsınız diyorum benİnşallah bu ay hepiniz alırsınız. Ben size duacıyım. Sizde bebeğimin kalbinin atması için dua edin lütfen....
selam kızlar gündüz gıremıyorum yazısmaları kacırıyorum umarım herkes ıyıdır ya ben bısey dıcem bu yumurtlamada akıntı kontrollerını falan takıp edıyoruz ya ben bırsey kesfetım kendımde günlük ped kullandıgımdan günlük pedde akıntı ıncelemesı yapılmıyor ped emdıgınden mesela bugün banyodan sonra ped koymamaıstım baktım yumurta akına benzer beyazımsı akıntı baslamıs yavastan bu dönemde günlük ped kullanmasakımı?
http://www.kadinlarkulubu.com/doktor-hastane-tavsiyeleriniz-f500/
bak buraya açabilirsin başlığını.
ben, 2002'de mezun oldum okuldan. izmirde okumuştum. ordan geldim istanbula. 2003'ten beri de taşınıyorum :))) uzman taşınıcı oldum.
önce tarabyadaydım, sonra etilerde, sonra altunizade, sonra ümraniye, sonra kartal.
bakalım ne olacak... taşınma vaktim geldi, batıyor bana yine rahat :)))
Kızlar günaydın hepinize ,,, hayırlı haftalar olsun herkese...
bende araştırdım banucum mukutun dedikleri doğru özellikle yeşil çay çok tehlikeli ben bıraktım bugün ...
hayırlısı olsun banucum düşündümde uzak yerlerde tek başınasın bir bebişin olsa ne moral olur sana inşallah tutar bu ay çok beklemeden alırsın kucağına
doğru pozitif düşünelim , test sonuçlarıda pozitif gelsin... Bu ayın sloganıda bu olsun ,,nedemek canım ama ben senin kafanın rahatlaması için söylemedim ..
Ama bunlar gerçektler sen hiç merak etme canım kafanı rahat tut yeter..
Herşey çok güzel lacak kızlar
pozitif düşünün pozitif olsun..
günaydıııın ve tünaydın mart topiğinin birbirinden güzel ve tatlı kızları..
Bugün erken kalktım ama önce evin işini bitirip geldim nete zira sonradan kalıyor bütün işler , bebek derken adam beni boşayacak elim böğrümde kalıvericem diye korkttum:)))
dün eşimin puzzle hazinesi deposundan 1000 ve 1500 parçalık iki puzzle aldım, onlarla uğraşayım şu belirtileri düşünmeyeyim diyorum.. Kasıklarımda batmalar başladı yine ama artık bilemiyorum, beynim bana oyun oyunuyor da olabilir.. Ama hesapladım, mart başı kırmızılar gelirse bi dahaki adetim mart sonunda başlayacak.. Artık şu martın ya başını ya sonunu tutturayım diyorum:)))
mart listemiz..yeni arkadaşlarla birlikte, bekleyen herkese bol şans dilerim..
Ahirimsin_s = 1 mart
9ay = 2 mart
banu_k = 2 mart
ayseem = 2 mart
kandilll = 2 mart
simsiyah83 = 4 mart
furtadoo = 5 mart
berceste = 5 mart
kullanilmayannick = 6 mart
tulins = 6 mart
mukut31 = 7 mart
ebru_1907 = 7 mart
berrak = 8 mart
lata = 9 mart
gulden59 = 9 mart
derda_ = 9 mart (inşallah hamile)
yasenyasar = 9 mart
nurdansvs = 10 mart
yaprak15 = 10 mart
yalel = 11 mart
elabebek = 13 mart
haver87 = 13 mart
okkesa = 14 mart
ness66 = 15 mart
siyahkugu = 15 mart
ilkbhr = 16 mart
edaerdugan = 17 mart
nariko = 18 mart
sesise = 19 mart
ozlem2334 = 24 mart
manolyax = 24 mart
ramrod = 26 mart
canommmm
güney
ay_nur
bonbons
aslında ablalarım maşallah hepsi doğurgan,ama nasip kısmet işte,korunduklarında bile hamile kalabiliyolar:)
benimki tamamiyle şans...hani her ay %25 şansımız var ya işte onu tutturamıyorum,aslında borçlarımız olmasa direkt tüp bebeğe yöneleceğim ama 2-3senemiz daha var..neyse bu bile moral bana..o vakte kadar olmasada tüple müple çaresine bakacağız:)
elimden geldiğince takmamaya çalışıyorum ama yinede umut dünyası..karnım ağrıyor adet ağrısı ama diyorum ya hamileysem
çok safoyum biliyorum ama napiyim ümitleniyo insan...
tesetlerimiz normal ama belkide doktorların görmediği bişey var,ama neee o?bi bulsam?
yoksa şu soğan kürü diyolar,onamı başlasam??
canım soğan kürü hamile kalmayı kolaylaştıra bilir ama folikasitin bununla bi ilgisi yok bilgin olsun..
folikasit sadece bebek olduğu zaman yani hamile kalınca hemen bebeğin omur iliği kapanmasını sağlıyo
inşallah hayatım, işe yarıyor diyorlar bakalım görücez uygulayan kızlarda
evet hayatım, walla benim yumurtlama zamanı oldu bi kasıklarımda ağrı sonra geçti ama 2 gün sonra yani h.sonu yine başladı.. Ama çok takılmıyorum buna, geçen ayda olmuştu ama kırmızılarda gelmişti:) bakalım adeti bekliycem artık... Sen nasılsın ?
Kuzummmm, inşallah hayatım tutar duaların.. Bugün doktor günün ne zaman gideceksin? Dönüşte haber ver mutlaka.. Gerçekten dua ediyorum senin ve bebeğin için, inşallah sorunsuz geçer bugünkü kontrolün, miniğin sesini duyalım artık ama di mi:)
ee ben nasıl anlıycam hiç dikkat etmemiştim daha önce, şimdi baksam da anlamam ki şiş mi değil mi diye hay allah..
Ben de takip edebilmek için kullanmadım bu ay:))
aaa sen izmirde mi okudun yalelcim hangi üniversite?:) belki karşılaşmışızdır seninle:)))
inşallah arkadaşım, gerçekten iyi olurdu, gerçi bi yandan da yalnız olacağım zor olacak ama olsun yaparım ben..:) inşallah hepimiz en kısa zamanda alırız bebklerimizi kucağımıza sağlıkla..
Günaydıııın ve Tünaydın Mart topiğinin birbirinden güzel ve tatlı kızları..
Bugün erken kalktım ama önce evin işini bitirip geldim nete zira sonradan kalıyor bütün işler , bebek derken adam beni boşayacak elim böğrümde kalıvericem diye korkttum:)))
Dün eşimin puzzle hazinesi deposundan 1000 ve 1500 parçalık iki puzzle aldım, onlarla uğraşayım şu belirtileri düşünmeyeyim diyorum.. Kasıklarımda batmalar başladı yine ama artık bilemiyorum, beynim bana oyun oyunuyor da olabilir.. Ama hesapladım, mart başı kırmızılar gelirse bi dahaki adetim mart sonunda başlayacak.. Artık şu martın ya başını ya sonunu tutturayım diyorum:)))
Mart Listemiz..Yeni arkadaşlarla birlikte, Bekleyen herkese bol şans dilerim..
ahirimsin_S = 1 Mart
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
berceste = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
derda_ = 9 Mart (inşallah hamile)
yasenyasar = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
yalel = 11 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
nariko = 18 Mart
sesise = 19 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
ramrod = 26 Mart
canommmm
güney
ay_nur
bonbons
doğru pozitif düşünelim , test sonuçlarıda pozitif gelsin... Bu ayın sloganıda bu olsun ,,
banucum sanada günaydın... Hayırlı haftalar ne güzel bir enerji sabah sabah , mart başı olmazsa mart sonu diyorsun yani ya olacak ya olacak hadi inşallah güzelimmm,,,,şu puzzle olayını bende düşünüyorum işten çıkıp eve gidince eşimle bana eğlence olur baya oyalar bizi...mantıklı bir karar...
Sevdim bu sloganı... mart sloganımız budur evet, pozitif düşünce pozitif testi getirir:))
Bu sabah güzel uyandım, hava da güzel burda bugün güneşli pırıl pırıl bir gökyüzü var..Evimi de temizledim ohh misler gibi değmeyin keyfime yani:))) Walla tutsun artık diyorum marta iki adet dönemi geliyor çünkü:) ama hayırlısı tabii..
Puzzle olayını dün düşündüm ben de, yoksa aman oram ağrıdı buram sızladı diye düşün düşün sıyırıcam..Sen de al dene derim, ben şu şehir manzaralarından seçtim bitirince koridorda yeri bile hazır :)
tatlım ıyı yapmıssın bu ayda dusunme bu tıp seylerı ben kendımı bıle dınlemıcem bu ay zaten sogan kuru kullanıyorum ya bende bır seffaflık akıntı olustu kı anlatamam sana nasıl yumurtlayacagım gununıu tahmın edecegımı bılmıyorum artık bu sayfada kı yumurtlama hesaplamasından yola cıktım yumurtlama tarıhını boyle hesaplayabılcegım artık sana az kaldı suan tum gzoler mart ılk haftasında hayırlı haberlerınız olur ıns:)
Sevdim bu sloganı... mart sloganımız budur evet, pozitif düşünce pozitif testi getirir:))
Bu sabah güzel uyandım, hava da güzel burda bugün güneşli pırıl pırıl bir gökyüzü var..Evimi de temizledim ohh misler gibi değmeyin keyfime yani:))) Walla tutsun artık diyorum marta iki adet dönemi geliyor çünkü:) ama hayırlısı tabii..
Puzzle olayını dün düşündüm ben de, yoksa aman oram ağrıdı buram sızladı diye düşün düşün sıyırıcam..Sen de al dene derim, ben şu şehir manzaralarından seçtim bitirince koridorda yeri bile hazır :)
tünaydın banucum..
eet bu ayın sloganı bu olsun pozitif düşünce..
canım gunaydın. keşke bende suanda evde olsam(( işyerindeyim üztelik bir sırt ve bel ağrısı cekiorumki sormayın.
puzzle aldım bende ama gittim seçe seçe şu kaplumbağa terbiyecisi var onu aldım allahım bir karışık bir karışık beynim döndü artıkın. eşim de en sonunda canım biz daha düşük bi level den başlayalım dedi. kaldırdık:))
ahahahahaha:))) ay sen beni güldürdün allah da seni güldürsün:) Bence de biraz kolay olanını seç, bi de bitince hani bir yere asabileceğin türde olsun, hem hobi hem dekorasyon bir arada olur:)
Amiiiiiin, inşallah hayatım.. Bence yumurtlama gününe takılma ben bu ay adet bitiminden başladım denemelere.. sende şimdiden başla gün aşırı denemeye.. en azından kaçtı mı yakaladım mı diye dertlenmezsin..
sana da tünaydın tatlım, evet ben de beğendim bu sloganı:) inşallah mart sonunda da pozitif düşündük pozitifi gördük diye değiştiririz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?