Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ben 1 senedir kartalda oturuyorum.
öncesinde ümraniyedeydim.
öncesinde altunizadedeydim.
eskiden etilerdeydim. ama hiç daha ilerisinde oturmadım, bilemiyorum o hastahaneleri yani canım

anacım kartal son durak tır herhalde sende:) ne kadar cok tasınmıssın. tamam canım dediğin gibi başlık actım bakalım gelcekmi bişiler.

anacım kartal son durak tır herhalde sende:) ne kadar cok tasınmıssın. tamam canım dediğin gibi başlık actım bakalım gelcekmi bişiler.

http://www.kadinlarkulubu.com/doktor-hastane-tavsiyeleriniz-f500/

bak buraya açabilirsin başlığını.

ben, 2002'de mezun oldum okuldan. izmirde okumuştum. ordan geldim istanbula. 2003'ten beri de taşınıyorum :))) uzman taşınıcı oldum.
önce tarabyadaydım, sonra etilerde, sonra altunizade, sonra ümraniye, sonra kartal.
bakalım ne olacak... taşınma vaktim geldi, batıyor bana yine rahat :)))

günaydın kızlarrr
ayy evi temızlıcem bı nete gırıyım dedım kaldım öyle. tulıncım nasılsın nasıl gıdıyo calısmalar eskı sayfaların hepsını okumadım benım cok batmam oldu son bıkac gundur degerlendırıoruz bızde.
hafta sonu nasıldı kızlar hepınız gezmıssınız anlasılan

tasınmak zor ıs canım ya cok zor walla. ben vir defacık tasındım eziyet. sen masallah artık hakkatten de uzman olmussundur

Kızlar günaydın hepinize ,,, hayırlı haftalar olsun herkese...

mukutçum çok sağol verdiğin bilgiler için yeşil çay şuan için bitmiştir ....
şu anda içimde neler oluyor görebilmek isterdim bende ne durumda olduğumuz haftaya netleşmeye başlar önümüzdeki hafta sonundan itibaren ben beklemeye başlarım artık 1 mart bat
bende çok görebilmek isterdim içimde olanı biteni şu on gün geçse biran önce 1 marttan itibaren başlasak güzel haberleri almaya
bende araştırdım banucum mukutun dedikleri doğru özellikle yeşil çay çok tehlikeli ben bıraktım bugün ...
siyahkuğu hoşgeldin arkadaşım ,, seninde hersey gönlüne göre olsun..
hayırlısı olsun banucum düşündümde uzak yerlerde tek başınasın bir bebişin olsa ne moral olur sana inşallah tutar bu ay çok beklemeden alırsın kucağına
inşallah yaprak o kürler yararda güzel haberlerini alırız seninde diğer arkadaşlarımız gibi..
mavibattaniyecim dualarımız seninle emin ol içinide ferah tut hersey yolunda olacak... Sende bizi tecrübelerinle aydınlatıyorsun teşekkür ederiz sanada...sende bize dua et senin duaların da bize yarasın..
kızlar sol kasığımda çok fena ağrı var wc ye bile zor yürüdüm çok acıyor iki büklüm oldum
yaa bendede çok oldu bu ay sol kasığımda benimde sanki ağır bir kütle basınç yapıyor gibiydi.. Ama geçtii..
bizde sonunda anne baba olma yolunda çalışmalara başlamaya karar verdik inşallah.yani şu anda bile bu kararı vermiş olmanın heyecanı var içimde.allah isteyen herkese nasip etsin.
kararınız hayırlı olur canım inşallah...güzel heyecanlar bunlar ,,bizim gibi uğraşmadan alırsın inşallah bebeğini kucağına en yakın zamanda..
günlük pedi çok fazla kullanma canım akıntınıda çamaşırında daha fazla hissediyorsun hiisedincede mutlu oluyorsun...bence kullanma derim,,,her gün çamaşırını değiştir daha sağlıklı hatta çamaşırlarımızında ütülü olmasına dikkat edelim...
günaydın kızlar. şubat ayı topiğinden buraya devroldum. Benide listeye eklermisiniz bat 17 mart
hoşgeldin arkadaşım inşallah hepberaber başka topiğe atlamadan alırız bebişlerimizin haberini..

değerlendirin değerlendirin arkadaşım.. ohhhh.... hayırlarla sonuçlansın inşallah bu çalışmalar, bebişin gelsin göbüşüne inşallah..

tasınmak zor ıs canım ya cok zor walla. ben vir defacık tasındım eziyet. sen masallah artık hakkatten de uzman olmussundur

ben önce izmire, sonra bursaya, sonra izmire, sonra istanbula (tarabya, etiler, altunizade, ümraniye, kartal) taşındaım bacım. bak 8 kere taşınmışım.....
evet evet uzmanlaşmışım. buna rağmen, bu kadar sık taşınan biri olmama rağmen, kırılacak dökülecek eşyam da o kadar çokki.... hatta eşyam çok. 2 büyük kamyonla (tır gibi bişeylerdi) taşındık en son buraya biz.
bakalım bi sonraki taşınmamda, eşyalarımı eleyip eksilticem biraz.

ben kaçtım kızlar....

ara öğün meyve saatimiz geldi bizim. onu da atlatalım hayırlısıyla.... evimize çeki düzen verelim... çamaşırdı toparlamaydı.. ütüydü derken.. gelirim nasipse yine..

öpüyorum hepinizi....

herkese hayırlı haftalar diliyoruummmm.....

inşallah canım bu ay cok umutluyum... inşallah dıger arkadaslarla beraber mart ayında hamile kalanlar topiği açarız bıdahakı aya

canım masallah sana:)

canım günaydın... Vallaha bizim çalışmalar çok güzel geçti e son günleri yaşıyoruz artık batmalar falan çok oldu bendede bu ay dr. Sonuçlar güzel geldi yumurtalar büyümüş çatlamış hersey şimdilik yolunda umarım sonuda güzel olur...

sen aynı zamanda doktorada gıdıyodun dimi..hadı bakalım hayırlı olsun ınsallah canım..ayy ınsallah benımkılerde catlamıstır ya bızde ıyı calısıyoruz bu ay dahada cok var bat tarıhıne merak etmeye basladım bıle nası geccek bılmıorum valla

ayy kızlar hemen yazamadımya biraz yoğunumda..
herkes tekrardan hoşgeldi..
umarım mart ayı hepimize uğur getirsin...

ewet doktor gidiyorum hayatım... Doktor kontrolünde yapıyoruz herseyi bugünde duphaston hapını içmeye başladım...içiyorum ama tedirginim ne işe yarar tam olarak anlayamadım okudum ettim ama tatmin olamadım...

ay ama o peppe de pek şirin pek tatlı :) çocuğum olmadığı halde şarkılarını ezberledim resmen :)

ewet doktor gidiyorum hayatım... Doktor kontrolünde yapıyoruz herseyi bugünde duphaston hapını içmeye başladım...içiyorum ama tedirginim ne işe yarar tam olarak anlayamadım okudum ettim ama tatmin olamadım...

canım dıphaston hem adet düzenleyecisi olarak kullanılıyo hemde..
bebişin tutunması için hiç merak etme yani bebişine birşey olomasın diye olursa

canım dıphaston hem adet düzenleyecisi olarak kullanılıyo hemde..
Bebişin tutunması için hiç merak etme yani bebişine birşey olomasın diye olursa

hııı o zaman iyi birsey bebeşim olursa annesine daha rahat tutanabilsin diye bunu düşünmek rahatlattı... Teşekkür ederim canım..

merhabalar,bende bu ay doktor kontrolünde takip edeyim diyorum,aslında eşiminde benimde testleri normal çıktı ama 2 senedirde
bebek olmuyor,acaba hap falan kullansam bebek gelirmi,yumurtlamam adetim düzenli ama nebiliyim kısmet galiba,gelmiyor birtürlü.

yarın adet günüm,adet olur olmaz mı gitmem lazıım doktora yardımcı olabilirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…