• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ben 1 senedir kartalda oturuyorum.
öncesinde ümraniyedeydim.
öncesinde altunizadedeydim.
eskiden etilerdeydim. ama hiç daha ilerisinde oturmadım, bilemiyorum o hastahaneleri yani canım

anacım kartal son durak tır herhalde sende:) ne kadar cok tasınmıssın. tamam canım dediğin gibi başlık actım bakalım gelcekmi bişiler.

anacım kartal son durak tır herhalde sende:) ne kadar cok tasınmıssın. tamam canım dediğin gibi başlık actım bakalım gelcekmi bişiler.

http://www.kadinlarkulubu.com/doktor-hastane-tavsiyeleriniz-f500/

bak buraya açabilirsin başlığını.

ben, 2002'de mezun oldum okuldan. izmirde okumuştum. ordan geldim istanbula. 2003'ten beri de taşınıyorum :))) uzman taşınıcı oldum.
önce tarabyadaydım, sonra etilerde, sonra altunizade, sonra ümraniye, sonra kartal.
bakalım ne olacak... taşınma vaktim geldi, batıyor bana yine rahat :)))

günaydın kızlarrr:51:
ayy evi temızlıcem bı nete gırıyım dedım kaldım öyle. tulıncım nasılsın nasıl gıdıyo calısmalar eskı sayfaların hepsını okumadım benım cok batmam oldu son bıkac gundur degerlendırıoruz bızde.
hafta sonu nasıldı kızlar hepınız gezmıssınız anlasılan :31:

http://www.kadinlarkulubu.com/doktor-hastane-tavsiyeleriniz-f500/

bak buraya açabilirsin başlığını.

ben, 2002'de mezun oldum okuldan. izmirde okumuştum. ordan geldim istanbula. 2003'ten beri de taşınıyorum :))) uzman taşınıcı oldum.
önce tarabyadaydım, sonra etilerde, sonra altunizade, sonra ümraniye, sonra kartal.
bakalım ne olacak... taşınma vaktim geldi, batıyor bana yine rahat :)))

tasınmak zor ıs canım ya cok zor walla. ben vir defacık tasındım eziyet. sen masallah artık hakkatten de uzman olmussundur

Kızlar günaydın hepinize ,,, hayırlı haftalar olsun herkese...

merhaba,

hamilelikte bitki caylarini 2 fincandan fazla onermiyorlar. Ozellikle yesil cayi birakmani siddetle tavsiye ediyorum; cunku yesil cay bebegin kalp odaciklarinin arasindaki boslugun kapanmasini onluyor ve bu da bebegi kalp hastasi yapiyor. Calisma varsa birak derim. Diyetisyenim hamilelik ihtimalinde bile hayir dedi ki yesil cay zayiflamaya yardimci oluyor cunku metabolizma hizini artiriyor/

ayrica adacayini da tuketmeyin dusuklere neden olabiliyor
mukutçum çok sağol verdiğin bilgiler için yeşil çay şuan için bitmiştir ....
şu anda içimde neler oluyor görebilmek isterdim bende ne durumda olduğumuz haftaya netleşmeye başlar önümüzdeki hafta sonundan itibaren ben beklemeye başlarım artık 1 mart bat
bende çok görebilmek isterdim içimde olanı biteni şu on gün geçse biran önce 1 marttan itibaren başlasak güzel haberleri almaya
evet hayatım öyleymiş ben de bugün araştırdım biraz.. şifa olur diye herşeyi içmemek ya da öncesinden bir araştırmak lazım.. Malum hepimiz deneme turlarındayız, hamile olma ihtimalimiz yüksek, dikkat etmemiz lazım..
bende araştırdım banucum mukutun dedikleri doğru özellikle yeşil çay çok tehlikeli ben bıraktım bugün ...
sevgili kızlar. Ben 4 aylık evliyim, biz de 3 aydır deniyoruz. Doktora gittim en başta, hemen folik asite başlattı, bir de yumurtlamani takip et, günaşırı ilişkiye girin dedi. Bir de iliskiden sonra yarım saat sırt üstü yat dedi. Sag yumurtaligimda tembellikten dolayı ici boş bir kist varmış, onu yok etmek için de bir hap verdi. Kistin de hamileliğe engel olmayacağını söyledi. 3 aydır dediklerini yapıyoruz.umarım, mart'ta calışmalarımızın karşılığını alırız. Bugün bitti adetim. Umarım mart'ta hepimiz burada bebek haberlerimizi paylaşırız, bir de benim dogum gunüm de mart'ta.umarım, bana dogum gunü hediyesi olur bebeğim. Herkese sevgiler.rabbim dualarımızı kabul etsin.
siyahkuğu hoşgeldin arkadaşım ,, seninde hersey gönlüne göre olsun..
amiin hayatım, inşallah... Mart bize çift çizgiyi versin artık di mi:)))) ben de senin gibi yeni eviliyim ve mart 3. Ayımız olacak denemelerde.. Son olur dilerim fazla beklemeyiz.. Ama kader kısmet işi bu tabii.. Hayırlısı olsun hakkımızda..:)
hayırlısı olsun banucum düşündümde uzak yerlerde tek başınasın bir bebişin olsa ne moral olur sana inşallah tutar bu ay çok beklemeden alırsın kucağına
kızlar benimde bat 10 mart . 1 haftadır soğan kürü uyguluyorum soğan kürü kullandıktan sonra çok hamile kalanlar olmuş çok araştırdım . Inş bende faydasını görürüm de 10 mart da adet olmam :))
inşallah yaprak o kürler yararda güzel haberlerini alırız seninde diğer arkadaşlarımız gibi..
rkadaşlar bu arada benim yeni aklıma geldi. Hemen sizinle paylaşayım dedim. Adet öncesi yaşadığımız göğüs şişmesi evet hamilelik belirtisinde de aynen oluyor ama benim fark ettiğim şey, hani memelerimizin içinde böyle sert çekirdek gibi bir doku var ya... Işte oradan şişmeye başlıyor. Benim normalde o doku şişmezdi çünkü hep elle kontrol ediyorum kendimi. Hatta bu ne böyle, şimdi birde bununla da mı uğraşacağım diye yakınmış ama birtek onu hamileliğe bağlamamıştım. Bu gayet normalmiş ve asıl belirti buymuş. Yeni öğrendim. Göğüs hassasiyeti ve şişmesinden önce o içindeki dokuyu takibe alın. Hem allah göstermesin bir terslik yaşayacak olursanız önceden öğrenir doktora gidersiniz. Yada iyi bir gebelik tiyosu alırsınız diyorum ben :d inşallah bu ay hepiniz alırsınız. Ben size duacıyım. Sizde bebeğimin kalbinin atması için dua edin lütfen....
mavibattaniyecim dualarımız seninle emin ol içinide ferah tut hersey yolunda olacak... Sende bizi tecrübelerinle aydınlatıyorsun teşekkür ederiz sanada...sende bize dua et senin duaların da bize yarasın..
kızlar sol kasığımda çok fena ağrı var wc ye bile zor yürüdüm çok acıyor iki büklüm oldum
yaa bendede çok oldu bu ay sol kasığımda benimde sanki ağır bir kütle basınç yapıyor gibiydi.. Ama geçtii..
bizde sonunda anne baba olma yolunda çalışmalara başlamaya karar verdik inşallah.yani şu anda bile bu kararı vermiş olmanın heyecanı var içimde.allah isteyen herkese nasip etsin.
kararınız hayırlı olur canım inşallah...güzel heyecanlar bunlar ,,bizim gibi uğraşmadan alırsın inşallah bebeğini kucağına en yakın zamanda..
selam kızlar gündüz gıremıyorum yazısmaları kacırıyorum umarım herkes ıyıdır ya ben bısey dıcem bu yumurtlamada akıntı kontrollerını falan takıp edıyoruz ya ben bırsey kesfetım kendımde günlük ped kullandıgımdan günlük pedde akıntı ıncelemesı yapılmıyor ped emdıgınden mesela bugün banyodan sonra ped koymamaıstım baktım yumurta akına benzer beyazımsı akıntı baslamıs yavastan bu dönemde günlük ped kullanmasakımı?
günlük pedi çok fazla kullanma canım akıntınıda çamaşırında daha fazla hissediyorsun hiisedincede mutlu oluyorsun...bence kullanma derim,,,her gün çamaşırını değiştir daha sağlıklı hatta çamaşırlarımızında ütülü olmasına dikkat edelim...
günaydın kızlar. şubat ayı topiğinden buraya devroldum. Benide listeye eklermisiniz bat 17 mart
hoşgeldin arkadaşım inşallah hepberaber başka topiğe atlamadan alırız bebişlerimizin haberini..

ayy evi temızlıcem bı nete gırıyım dedım kaldım öyle. tulıncım nasılsın nasıl gıdıyo calısmalar eskı sayfaların hepsını okumadım benım cok batmam oldu son bıkac gundur degerlendırıoruz bızde.
hafta sonu nasıldı kızlar hepınız gezmıssınız anlasılan :31:

değerlendirin değerlendirin arkadaşım.. ohhhh.... hayırlarla sonuçlansın inşallah bu çalışmalar, bebişin gelsin göbüşüne inşallah..

tasınmak zor ıs canım ya cok zor walla. ben vir defacık tasındım eziyet. sen masallah artık hakkatten de uzman olmussundur

ben önce izmire, sonra bursaya, sonra izmire, sonra istanbula (tarabya, etiler, altunizade, ümraniye, kartal) taşındaım bacım. bak 8 kere taşınmışım.....
evet evet uzmanlaşmışım. buna rağmen, bu kadar sık taşınan biri olmama rağmen, kırılacak dökülecek eşyam da o kadar çokki.... hatta eşyam çok. 2 büyük kamyonla (tır gibi bişeylerdi) taşındık en son buraya biz.
bakalım bi sonraki taşınmamda, eşyalarımı eleyip eksilticem biraz.

ben kaçtım kızlar....

ara öğün meyve saatimiz geldi bizim. onu da atlatalım hayırlısıyla.... evimize çeki düzen verelim... çamaşırdı toparlamaydı.. ütüydü derken.. gelirim nasipse yine..

öpüyorum hepinizi....

herkese hayırlı haftalar diliyoruummmm.....

valla siz neyse de.. ben de takılıyorum, bazen Begüm zırlayınca farkediyorum çok kaldığımı nette :))
çamaşırlar makinede bekliyorlar asılmak için, bulaşıklar makinede bekliyorlar yerleştirilmek için, evi (-)ok götürüyor bir süredir, bakıyorum eşim arıyor akşam gelirken bişey lazım mı diye.... bende daha yemek bile yok :))
biraz çeki düzen vermem lazım bu konuda kendime.
kızımı bahçeye falan çıkartmam lazım malum...... :))) takılıp kalıyorum nete...

haydi bakalım tulins, hayırlısı olsun.. inşallah iyi değerlendirebilmişsinizdir.. inşallah meleğin görmüştür çabalarınızı, ne kadar çok istediğinizi... bu ay gelmeye karar vermiştir.

haydi bakalım bekliyoruz banu, güzel haberler ver bize inşallah...

daha çok yeniymiş çalışmalarınız. inşallah çok bekletmez meleğiniz sizi de canım.

ramrod, o testlere güvenme bacım. takılma, sen kendni kontrol et. bilirsin işte nelere bakacağını. en garantisi, akıntı kontrolü yapmak.

inşallah duyacaksın minik pıt pıtlarınızı... güzel haberlerini bekliyoruz mavibattaniye...

özlemcim, güldencim.. süperdi valla haftasonum.
çok ihtiyacım varmış böyle gezip tozmaya... değişik bişeyler yapmaya... çok ihtiyacım varmış. şarj oldum resmen :))

cumartesi günü sabah kalhvaltıdan sonra bi çıktık, akşamın körüne kadar dolaştık, yedik içtik hoş geçtik.
dün sabah da, kahvaltıya gittik. galata kulesinin dibinde bi KONAK pastahanesi var. muazzam bi manzarası var. eskiden giderdik eşimle, evlendikten sonra hiç gidememiştik. oraya gittik, süperdi.
Begüm orda uyudu. uyanınca, karşıda (avrupa yakasında) dolaştık biraz. Benim ofisim eskiden etilerdeydi, oraları özlemişim, 3-5 aydır gidememiştim etiler tarafına. istinye park... bebek sahil... ortaköy.. derken akşam oldu, begümün uyku saatine eve geldik.
ay bayıldım.. ne zamandır böyle değişiklik yapmamıştık kendimize... çocukla kapandım kaldım eve... enerji doldum haftasonu :))

canım wallahi keyif yapmışsınız. Allah daim etsin inş bu keyfinizi, mutlulugunuzu. Ben de muhteşem haftasonmu yazcam:)) sabah 8 de kalktım kursa gittim saat 2 de eve geldim. sil süpir silkele cifle yıka as derken hooop akşam olmuş, pazar yine 8 de kalktım kursa gittim saat 2 de evdeydim. accık yatim dedim din dan don eşim dışardaydı o gelmiş, yine tam uyucaktım din dan dn bu sefer annem yne tam dalacam derken din dan don bu sefer babam. özlem dedim kalk sen kim hafta sonu iki bacagı uzatıp yayılmak kim:) derken hop akşam olmuş sabah burdayım işte:)))

YALEL GÜNAYDIN SANADA İYİ HAFTALAR OLSUN... GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM UMARIM DEDİĞİN GİBİ OLUR ..SENİNDE GÖNLÜNE GÖRE OLSUN HERSEY...

değerlendirin değerlendirin arkadaşım.. ohhhh.... hayırlarla sonuçlansın inşallah bu çalışmalar, bebişin gelsin göbüşüne inşallah..

ben önce izmire, sonra bursaya, sonra izmire, sonra istanbula (tarabya, etiler, altunizade, ümraniye, kartal) taşındaım bacım. bak 8 kere taşınmışım.....
evet evet uzmanlaşmışım. buna rağmen, bu kadar sık taşınan biri olmama rağmen, kırılacak dökülecek eşyam da o kadar çokki.... hatta eşyam çok. 2 büyük kamyonla (tır gibi bişeylerdi) taşındık en son buraya biz.

inşallah canım bu ay cok umutluyum... inşallah dıger arkadaslarla beraber mart ayında hamile kalanlar topiği açarız bıdahakı aya:54:

canım masallah sana:)

Ayy evi temızlıcem bı nete gırıyım dedım kaldım öyle. Tulıncım nasılsın nasıl gıdıyo calısmalar eskı sayfaların hepsını okumadım benım cok batmam oldu son bıkac gundur degerlendırıoruz bızde.
Hafta sonu nasıldı kızlar hepınız gezmıssınız anlasılan :31:

canım günaydın... Vallaha bizim çalışmalar çok güzel geçti e son günleri yaşıyoruz artık batmalar falan çok oldu bendede bu ay dr. Sonuçlar güzel geldi yumurtalar büyümüş çatlamış hersey şimdilik yolunda umarım sonuda güzel olur...

canım günaydın... Vallaha bizim çalışmalar çok güzel geçti e son günleri yaşıyoruz artık batmalar falan çok oldu bendede bu ay dr. Sonuçlar güzel geldi yumurtalar büyümüş çatlamış hersey şimdilik yolunda umarım sonuda güzel olur...

sen aynı zamanda doktorada gıdıyodun dimi..hadı bakalım hayırlı olsun ınsallah canım..ayy ınsallah benımkılerde catlamıstır ya bızde ıyı calısıyoruz bu ay dahada cok var bat tarıhıne merak etmeye basladım bıle nası geccek bılmıorum valla

sen aynı zamanda doktorada gıdıyodun dimi..hadı bakalım hayırlı olsun ınsallah canım..ayy ınsallah benımkılerde catlamıstır ya bızde ıyı calısıyoruz bu ay dahada cok var bat tarıhıne merak etmeye basladım bıle nası geccek bılmıorum valla

ewet doktor gidiyorum hayatım... Doktor kontrolünde yapıyoruz herseyi bugünde duphaston hapını içmeye başladım...içiyorum ama tedirginim ne işe yarar tam olarak anlayamadım okudum ettim ama tatmin olamadım...

gözünden uyku akıyor sıpanın, artık geberiyor uykusuzluktan yorgunluktan... koysan yere, ayakta duramaz yorgunluktan.... hala yalvarıyor eşşek sıpası :)))
bu yalvarmaları falan da, ''peppee'' var bi çizgi film.. ordan öğreniyorlar bunlar. pepee sürekli yalvarıyor... '''noluurrr şuşu, nolurrrr annee'' falan diye.. bunlar da öğreniyorlar.

dün bi oyuncakçıda gördüm bi 3 yaş civarında paşa vardı.. tutturuyor annesine.. '''nolluurrrr anne, şuşu gibi konuş benimle anne, noluurrr anne alalım bunu annee'' falan diye :))))
onu görünce benimki de başladı yalvarmaya durup dururken.. ''noluuvvv annegim, noluuvvv bunu da alalım mı'' diye :)

ay ama o peppe de pek şirin pek tatlı :) çocuğum olmadığı halde şarkılarını ezberledim resmen :)

ewet doktor gidiyorum hayatım... Doktor kontrolünde yapıyoruz herseyi bugünde duphaston hapını içmeye başladım...içiyorum ama tedirginim ne işe yarar tam olarak anlayamadım okudum ettim ama tatmin olamadım...

canım dıphaston hem adet düzenleyecisi olarak kullanılıyo hemde..
bebişin tutunması için hiç merak etme yani bebişine birşey olomasın diye olursa

canım dıphaston hem adet düzenleyecisi olarak kullanılıyo hemde..
Bebişin tutunması için hiç merak etme yani bebişine birşey olomasın diye olursa

hııı o zaman iyi birsey bebeşim olursa annesine daha rahat tutanabilsin diye bunu düşünmek rahatlattı... Teşekkür ederim canım..

merhabalar,bende bu ay doktor kontrolünde takip edeyim diyorum,aslında eşiminde benimde testleri normal çıktı ama 2 senedirde
bebek olmuyor,acaba hap falan kullansam bebek gelirmi,yumurtlamam adetim düzenli ama nebiliyim kısmet galiba,gelmiyor birtürlü.

yarın adet günüm,adet olur olmaz mı gitmem lazıım doktora yardımcı olabilirmisiniz?

Back
X