- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.421
Günaydın herkese , güzel bir hafta sonu diliyorum izmirden hepinize özelliklede banucum sana ...
Ne kadar çok şey paylaşılmış neler kaçırmışım öle bir saatten fazla süredir okuyorum kaçırdıklarımı...yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz aramıza gittikçe çoğalıyoruz ne güzel..
merhabaaa tatlımmm.. Izmirimin kokusu geldi burnuma valla:) evet çoğalıyoruz her gün, inşallah mart ayında da hamiş dolar listemiz..Nasılsın, nasıl keyifler?
çok şükür hayatım keyfim yerinde dün doktor kontrolüm vardı söylemiştim.. Yumurtalarım çatlamış hersey yolunda tatlım...bu arada ben bugüne kadar hiç yumurtlama ağrısı yaşamamışım herhalde çok şaşkınım karnımda batma falan hiç olmazdı bende ama şuan hepsi var.. Akıntım tam doktoruin istediği gibi şeffaf sakız gibi...bu beni çok mutlu etti tabi,,ilişki verdi tam gaz devam yani..
ay çok sevindim güzel haberler bunlar:) inşallah yumurtalar bebişe dönüşür bu ay:))) ben iyiyim hayatım keyfim yerinde, bende 15-16 sı gibi yaşadım o yumurtlama günlerini, bende oluyor o batmalar ve akıntı, oradan anlıyorum zaten.. Gerçi şimdi o kasılmalar geçti, akıntım normale dönmeye başladı.. Bakalım cici tatlı spremcikler başarıya ulaştı mı görücem 2 hafta sonra:))
inşallah tatlımm büyük sevinç ve heyecanla bekliyoruz,,,şu cici spermleri bu kadar sevebileceğim hiç aklıma gelmezdii. Bende normal yolla yumurtlama olamadığı için yaşamıyormuşum demekki hiç ama şuan bol bol yaşıyorum..
Sana birsey soracam tatlım ben çok fazla yeşil çay ve papatya çayı tüketiyorum alışkanlık malesef bunların bir sakıncası varmıdır acaba şuan ve hamilelik döneminde bir bilgim varmı bu konuda..
inşallah güzelim umutluyum ama hersey nasip tabii...papatya çayının bir zararı yokmuş öyle okudum , ama yeşil çayı bilmiyorum hiç tatlım iyi midir kötü müdür diye.. Bi araştırmak lazım netten:)) inşallah bu sancılar bebiş sancılarına dönüşsün tatlım..
buldum.. Içme hayatım yeşilçay, zararlı olabiliyormuş..
Içmeyeyim o zaman tutayım kendimi müptelasıyım ama bebiş için dayanacaz ,,,
yeşil çay: Hamilelikte yeşil çay tüketimi
inşallah güzelim umutluyum ama hersey nasip tabii...
araştırman içinde teşekkür ederim
öncelikle günaydın canım o günleri bizde görürüz inşallah bizimde midemiz hafif haff bulanarak uyanırız da bebişlerimizin varlığını hissederiz:)
selam canım muhtemelen geç yumurtluyorsun çünkü bende de aynı şeyler var reglimden 6 gün geçmesine rağman 2 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim bebeğimi kaybettim ama geç yumurtladığımı öğrendim yukarda arkadaşları dediği gibi regl dönemi içinde bile yumurtlayanlar varmış bende ovulasyon testi yapmayı düşünüyorum yine de bu ay tam emin olmak için pahalı mı bu testler hiç almadım da canım...
arkadaslar ben yumurtladim galiba bu kesin akintim o kadar sunuyoki inanamazsiniz belkide ben hep son hafta yumurtluyodum ondan bebisim olmuodu 4 aydirbugun calisma var insallah adet olana kadar hergun yapmayi planliyorum sevincten havalara ucuyorum dua edin bana nolur bu ay yumurtlamadim diye o kadar agladimki Rabbim yuzume guldu ovulasyon testi yapmasaydim bu ay yine 14 15 16 da calisip bu gunlerimde ihmal edicektim dua edinde bebisimiz olsun bu ay:)[
dualarımız hep birbirimizle tatlıcım inşallah sana tutunmuştur yavrucun:)
canim ben internetten aldim cokta pahali deildi baya vardi icinde coretests die bi internet sitesinden 3 gunde eve kargoyla yolladilar insaallah bakalim bu ayin sonunda nolcak
GÜNAYDDIIIINNNNNNN
ramrod, ben sana bişey diyim mi.. sen kendine bak, o testleri çok kafaya takma canım benim.
ben kullanmıştım, 1 ay boyunca hiç gülen surat görmedim, hep somurtan surat vardı testte sonuç olarak. o ay hamile kalmıştım. nasıl oldu bilemiyorum... yumurtlamadığımı söyleyen testle hamileydim neticede...
sen kendini kontrol et, en güzeli akıntı kontrolü. çok keyifli bir yöntem olmamakla birlikte, %99 güvenilirliği olan bi yöntem.
soğan kürü de o kadar çabuk yaramaz :))) sen muhtemelen geç yumurtluyorsundur zaten. olur öyle şeyler zaman zmaan... kuzenimin kızı, adet günlerinde birlikte olduğu ilişki neticesinde döllenmişti. eşi askerdi, mecburen o günlerde denk geldi görüşmeleri.. birliktelik sonucu da hamile kalmıştı. bu kız kocasını aldatmadığına göre, demekki adetliyken yumurtlamıştı :))
cok guzel bi ornek verdin cnm cok tesekkurederim bakalim nolucak hevesle beklemelerdeyim:)
dualarım seninle ramrod, inşallah canım inşallah...... vardır her şeyde bir hayır bak... inşallah o test bi biçimde vesile olmuş olur bebişine..
insaallah cnm insaallllllh cok saol(
günaydın canım bugün tatil şekerlemesi yapıyor heralde bizim kızlarDAHA UYANAN PEK YOK
Arkadaslar GUNAYDINNN. Hayirli bir cumartesi diliyorum hepinize.
Ben ay basindan beri vucut sicakligimi olcuyordum. Bugun grafik cizeyim dedim bir de ne goreyim yumurtlamam 9 veya 10. gunde yani beklenen tarihten 4-5 gun once olmus! Sizin yazdiklarinizi da okudum. Gec olanlar da var. Ben 14 gun civari diye hesaplamistim ve muhtemelen is seyahatinde oldugum gunlere denk geldigi icin bu aykini kacirdim
Size tavsiyem ya ovulasyon testlerinden alin yada vucut sicakliginizi olcun. Ancak bu yontemle yumurtlamayi ancak is isten gectikten sonra gorebiliyorsunuz. Vucut sicakliginizin dustugu an yumurtlama olmus demek. Sonrasinda yukselmeye basliyor ve ancak yukseldigi zaman anliyorsunuz ki yumurtalama gerceklesmis. Size grafigimi gonderiyorum. noktalar vucut sicakligimi gosteriyor.
Eki Görüntüle 349514
bende bu ay başladım çalışmalara arkadaşlar bat 29 şubat bakalım hayırlısı herkes için
kızlar meraba,umarım herkes iyidir.
daha önce de sormuştum,benim yumurtlama günlerim 27 şubatla 6 mart arası.
bir gün arayla değil de hergün ilişki olsa olur mu?yani meraklı olduğumdan değil,zaten vajiiyi yeni yendiğim için hiç hevesim falan yok ama garantiye alma açısından hergün üşenmeden yapsak yani çok afedersiniz ama sormam lazım bilmiyorum çünkü
çünkü yumurtlama testi, vücut sıcaklığı ölçmek beni sitrese sokar da
kızlar meraba,umarım herkes iyidir.
bir gün arayla değil de hergün ilişki olsa olur mu?yani meraklı olduğumdan değil,zaten vajiiyi yeni yendiğim için hiç hevesim falan yok ama garantiye alma açısından hergün üşenmeden yapsak yani çok afedersiniz ama sormam lazım bilmiyorum çünkü
çok şükür hayatım keyfim yerinde dün doktor kontrolüm vardı söylemiştim.. Yumurtalarım çatlamış hersey yolunda tatlım...bu arada ben bugüne kadar hiç yumurtlama ağrısı yaşamamışım herhalde çok şaşkınım karnımda batma falan hiç olmazdı bende ama şuan hepsi var.. Akıntım tam doktoruin istediği gibi şeffaf sakız gibi...bu beni çok mutlu etti tabi,,ilişki verdi tam gaz devam yani..
spermlerın kalıtelı olması ıcın günasırı ılıskı olmalı canım hergün olursa bır faydası olmazkızlar meraba,umarım herkes iyidir.
Slm kızlar tatlım bende ölçüyorum ama ben çok düzensiz ölçüyorum unutuyorum hep düşük çıkıyor biraz çıktı ama düzensiiz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?