- 14 Kasım 2011
- 1.144
- 9
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.441
furtada sen de gunluk olc sana da bir grafik cikaralim. zevkli oluyor :) ben dereceyi ve bir kalem kagidi bas ucuma koydum. sabah uyanir uyanmaz yapiyorum.
inşallah :) okuduğum kadarıyla senin adetin erken geldi biraz galiba değil mi?
yok tatlim daha regl olmadim sadece vucut isi grafigime gore yumurtlama benim hesapladigimdan daha erken olmus. Onun icin 14. gune takili kalmayin firsat buldukca deneyin diyorum :)
ben hala umitliyim bu aydan. bakalim insallah olur.
inşallah tatlımm büyük sevinç ve heyecanla bekliyoruz,,,şu cici spermleri bu kadar sevebileceğim hiç aklıma gelmezdii. Bende normal yolla yumurtlama olamadığı için yaşamıyormuşum demekki hiç ama şuan bol bol yaşıyorum..
Sana birsey soracam tatlım ben çok fazla yeşil çay ve papatya çayı tüketiyorum alışkanlık malesef bunların bir sakıncası varmıdır acaba şuan ve hamilelik döneminde bir bilgim varmı bu konuda..
kızlar belki inanmıyacaksınız ama..
ben akşam namaz kılıyodum ve namazdan sonra dua ederken gerçekten hepimizi için dua ettim inanın bunu tüm içtenliğimle söylüyorum oanda hepiniz aklıma geldiniz ..
şu anda içimde neler oluyor görebilmek isterdim bende ne durumda olduğumuz haftaya netleşmeye başlar önümüzdeki hafta sonundan itibaren ben beklemeye başlarım artık 1 mart bat
Kizlar ben bugun yine duramadim gunluk ovulasyon testimi yaptim ayni renk resmen ve benim adetime kaldi 6 gun saka gibi
Merhaba,
Hamilelikte bitki caylarini 2 fincandan fazla onermiyorlar. Ozellikle yesil cayi birakmani siddetle tavsiye ediyorum; cunku yesil cay bebegin kalp odaciklarinin arasindaki boslugun kapanmasini onluyor ve bu da bebegi kalp hastasi yapiyor. Calisma varsa birak derim. Diyetisyenim hamilelik ihtimalinde bile hayir dedi ki yesil cay zayiflamaya yardimci oluyor cunku metabolizma hizini artiriyor/
Ayrica adacayini da tuketmeyin dusuklere neden olabiliyor
Kizlar ben bugun yine duramadim gunluk ovulasyon testimi yaptim ayni renk resmen ve benim adetime kaldi 6 gun saka gibi
Sevgili kızlar. Ben 4 aylık evliyim, biz de 3 aydır deniyoruz. Doktora gittim en başta, hemen folik asite başlattı, bir de yumurtlamani takip et, günaşırı ilişkiye girin dedi. Bir de iliskiden sonra yarım saat sırt üstü yat dedi. Sag yumurtaligimda tembellikten dolayı ici boş bir kist varmış, onu yok etmek için de bir hap verdi. Kistin de hamileliğe engel olmayacağını söyledi. 3 aydır dediklerini yapıyoruz.umarım, Mart'ta calışmalarımızın karşılığını alırız. Bugün bitti adetim. Umarım Mart'ta hepimiz burada bebek haberlerimizi paylaşırız, bir de benim dogum gunüm de Mart'ta.Umarım, bana dogum gunü hediyesi olur bebeğim. Herkese sevgiler.Rabbim dualarımızı kabul etsin.
Sevgili kızlar. Ben 4 aylık evliyim, biz de 3 aydır deniyoruz. Doktora gittim en başta, hemen folik asite başlattı, bir de yumurtlamani takip et, günaşırı ilişkiye girin dedi. Bir de iliskiden sonra yarım saat sırt üstü yat dedi. Sag yumurtaligimda tembellikten dolayı ici boş bir kist varmış, onu yok etmek için de bir hap verdi. Kistin de hamileliğe engel olmayacağını söyledi. 3 aydır dediklerini yapıyoruz.umarım, Mart'ta calışmalarımızın karşılığını alırız. Bugün bitti adetim. Umarım Mart'ta hepimiz burada bebek haberlerimizi paylaşırız, bir de benim dogum gunüm de Mart'ta.Umarım, bana dogum gunü hediyesi olur bebeğim. Herkese sevgiler.Rabbim dualarımızı kabul etsin.
Benim bat, sanıyorum, 15 Mart. İnşallah, kırmızı değil, çift çizgi görürüz, hep beraber.Merhaba tatlım, hoşgeldin aramıza.. İnşallah mart uğurlu gelir sana, dolu göbüşle çıkarsın..Mart ayında beklediğin adet tarihin(bat) nedir söylersen seve seve ekleriz listeye
Benim bat, sanıyorum, 15 Mart. İnşallah, kırmızı değil, çift çizgi görürüz, hep beraber.
Folik asit bilgilerimi paylasayim dedim. Cok onemli bir madde. Bebegin ilk once sinir sistemi olusuyor ve bu beyin ve sinir hucrelerinin saglikli olusmasi icin en onemli etken madde. Hicbir zarari yok. Cok faydasi var. Ne kadar erken baslayip depoyu doldurmak bebek icin o kadar iyi.Aksi halde bebek sizin depolarinizi cekiyor. En iyi folik asit kaynaklarindan 2si ceviz ve brokoli. Ayrica brokoli C vitamini acisindan da oldukca zengin....
Eczanelerde Folbiol diye bir folik asit var Ucreti 1 yada 2 tl. Herkes bundan alip icebilir. Ben 6-7 aydan beri kullandigim icin doktor folik asit depolarin dolmustur. Artik 3 gunde bir alabilirsin dedi. Eger sizde folik asidi 4-5 aydir kullaniyorsaniz 2 gunde 1e yada 3 gunde 1e dusurun. Cunku depo dolduktan sonra ictigimiz de bir ise yaramiyormus. Bunu 2 ayri doktor soyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?