• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ben ölcmeyı yapamıyorum oglum yan odada yattıgından ona kalkıyorum gece sabah falan oyüzden yataktan yere basmadan ölcme sansım olmuyor bu yumurtlama kıtlerı fıyatı nekdar 30 tl cıvarı faln galıba pekı ıcınde kac tane var yanı 1 ayda bıtıyormu bırde adetten kacgün sonra baslıyosunuz yapmaya

inşallah :) okuduğum kadarıyla senin adetin erken geldi biraz galiba değil mi?

yok tatlim daha regl olmadim sadece vucut isi grafigime gore yumurtlama benim hesapladigimdan daha erken olmus. Onun icin 14. gune takili kalmayin firsat buldukca deneyin diyorum :)

ben hala umitliyim bu aydan. bakalim insallah olur.

yok tatlim daha regl olmadim sadece vucut isi grafigime gore yumurtlama benim hesapladigimdan daha erken olmus. Onun icin 14. gune takili kalmayin firsat buldukca deneyin diyorum :)

ben hala umitliyim bu aydan. bakalim insallah olur.

Ben bu ayda ümitli değilim hep ümitlendim olmadı bu sefer ümitlenmiyim diyorum rahimde beyin gibi kafayı oraya takıyoruz olmuyor tabi neticede allahım bilir tak veya takma olucağı varsa olur yani :13:

inşallah tatlımm büyük sevinç ve heyecanla bekliyoruz,,,şu cici spermleri bu kadar sevebileceğim hiç aklıma gelmezdii. Bende normal yolla yumurtlama olamadığı için yaşamıyormuşum demekki hiç ama şuan bol bol yaşıyorum..
Sana birsey soracam tatlım ben çok fazla yeşil çay ve papatya çayı tüketiyorum alışkanlık malesef bunların bir sakıncası varmıdır acaba şuan ve hamilelik döneminde bir bilgim varmı bu konuda..

Merhaba,

Hamilelikte bitki caylarini 2 fincandan fazla onermiyorlar. Ozellikle yesil cayi birakmani siddetle tavsiye ediyorum; cunku yesil cay bebegin kalp odaciklarinin arasindaki boslugun kapanmasini onluyor ve bu da bebegi kalp hastasi yapiyor. Calisma varsa birak derim. Diyetisyenim hamilelik ihtimalinde bile hayir dedi ki yesil cay zayiflamaya yardimci oluyor cunku metabolizma hizini artiriyor/

Ayrica adacayini da tuketmeyin dusuklere neden olabiliyor

kızlar belki inanmıyacaksınız ama..
ben akşam namaz kılıyodum ve namazdan sonra dua ederken gerçekten hepimizi için dua ettim inanın bunu tüm içtenliğimle söylüyorum oanda hepiniz aklıma geldiniz ..

Cok tskler. Bizde senin dualarina Amin diyelim.

Kizlar ben bugun yine duramadim gunluk ovulasyon testimi yaptim ayni renk resmen ve benim adetime kaldi 6 gun saka gibi

oh yukleyebildm:_)

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
şu anda içimde neler oluyor görebilmek isterdim bende ne durumda olduğumuz haftaya netleşmeye başlar önümüzdeki hafta sonundan itibaren ben beklemeye başlarım artık 1 mart bat

Benim de 2 mart.. aynen ,keşke görebilsem neler olduğunu en azından boş boş beklemezdim:))) İnşallah diyorum ya bakalım nolcak..

Kizlar ben bugun yine duramadim gunluk ovulasyon testimi yaptim ayni renk resmen ve benim adetime kaldi 6 gun saka gibi

Ya hayatım bence o testlere çok takılma, burda bir kaç forumda okudum, çoğu insan testlerin her zaman güvenilir sonuçlar vermediğini söylüyor.. İnşallah, hamişsindir de zaten teste falan gerek kalmaz tekrar..:16:

Merhaba,

Hamilelikte bitki caylarini 2 fincandan fazla onermiyorlar. Ozellikle yesil cayi birakmani siddetle tavsiye ediyorum; cunku yesil cay bebegin kalp odaciklarinin arasindaki boslugun kapanmasini onluyor ve bu da bebegi kalp hastasi yapiyor. Calisma varsa birak derim. Diyetisyenim hamilelik ihtimalinde bile hayir dedi ki yesil cay zayiflamaya yardimci oluyor cunku metabolizma hizini artiriyor/

Ayrica adacayini da tuketmeyin dusuklere neden olabiliyor

evet hayatım öyleymiş ben de bugün araştırdım biraz.. Şifa olur diye herşeyi içmemek ya da öncesinden bir araştırmak lazım.. malum hepimiz deneme turlarındayız, hamile olma ihtimalimiz yüksek, dikkat etmemiz lazım..

Son düzenleme:
Folik asit bilgilerimi paylasayim dedim. Cok onemli bir madde. Bebegin ilk once sinir sistemi olusuyor ve bu beyin ve sinir hucrelerinin saglikli olusmasi icin en onemli etken madde. Hicbir zarari yok. Cok faydasi var. Ne kadar erken baslayip depoyu doldurmak bebek icin o kadar iyi.Aksi halde bebek sizin depolarinizi cekiyor. En iyi folik asit kaynaklarindan 2si ceviz ve brokoli. Ayrica brokoli C vitamini acisindan da oldukca zengin....

Eczanelerde Folbiol diye bir folik asit var Ucreti 1 yada 2 tl. Herkes bundan alip icebilir. Ben 6-7 aydan beri kullandigim icin doktor folik asit depolarin dolmustur. Artik 3 gunde bir alabilirsin dedi. Eger sizde folik asidi 4-5 aydir kullaniyorsaniz 2 gunde 1e yada 3 gunde 1e dusurun. Cunku depo dolduktan sonra ictigimiz de bir ise yaramiyormus. Bunu 2 ayri doktor soyledi

Tatlım bilgilerin için çok sağol bende folbiol kullanıyorum daha bir hafta olcak geç keşfettim bilseydim 3 ay önceden başlardım hayırlısı zaten tutacağıda yok gibi devammm folik asit e :34:

Sen bence hamile olablilirsin arkadaşım, çünkü başka bir forumda ovulasyon testi yapıp adetine az kala çift çizgi gören arkadaslar daha sonra hamile olduklarını farketmislerdi. Seni çok umitlendirmek istemem ama bir hamilelik testi al bence, su erken gebelik testi olanlardan, bir dene bakalım. İnşallah hamilesindir. Sevgilerle...

Sevgili kızlar. Ben 4 aylık evliyim, biz de 3 aydır deniyoruz. Doktora gittim en başta, hemen folik asite başlattı, bir de yumurtlamani takip et, günaşırı ilişkiye girin dedi. Bir de iliskiden sonra yarım saat sırt üstü yat dedi. Sag yumurtaligimda tembellikten dolayı ici boş bir kist varmış, onu yok etmek için de bir hap verdi. Kistin de hamileliğe engel olmayacağını söyledi. 3 aydır dediklerini yapıyoruz.umarım, Mart'ta calışmalarımızın karşılığını alırız. Bugün bitti adetim. Umarım Mart'ta hepimiz burada bebek haberlerimizi paylaşırız, bir de benim dogum gunüm de Mart'ta.Umarım, bana dogum gunü hediyesi olur bebeğim. Herkese sevgiler.Rabbim dualarımızı kabul etsin.

Sevgili kızlar. Ben 4 aylık evliyim, biz de 3 aydır deniyoruz. Doktora gittim en başta, hemen folik asite başlattı, bir de yumurtlamani takip et, günaşırı ilişkiye girin dedi. Bir de iliskiden sonra yarım saat sırt üstü yat dedi. Sag yumurtaligimda tembellikten dolayı ici boş bir kist varmış, onu yok etmek için de bir hap verdi. Kistin de hamileliğe engel olmayacağını söyledi. 3 aydır dediklerini yapıyoruz.umarım, Mart'ta calışmalarımızın karşılığını alırız. Bugün bitti adetim. Umarım Mart'ta hepimiz burada bebek haberlerimizi paylaşırız, bir de benim dogum gunüm de Mart'ta.Umarım, bana dogum gunü hediyesi olur bebeğim. Herkese sevgiler.Rabbim dualarımızı kabul etsin.

canim insallah hepimiz bebek sahibi oluruz:) hosgeldn aramiza:)INsallah dogum gunun hediyesi tatlimi tatli bi bebis haberi alirsin:)

Merhaba tatlım, hoşgeldin aramıza.. İnşallah mart uğurlu gelir sana, dolu göbüşle çıkarsın..:49: Mart ayında beklediğin adet tarihin(bat) nedir söylersen seve seve ekleriz listeye;)

Benim bat, sanıyorum, 15 Mart. İnşallah, kırmızı değil, çift çizgi görürüz, hep beraber.

Amiin hayatım, inşallah... mart bize çift çizgiyi versin artık di mi:)))) Ben de senin gibi yeni eviliyim ve mart 3. ayımız olacak denemelerde.. Son olur dilerim fazla beklemeyiz.. Ama kader kısmet işi bu tabii.. Hayırlısı olsun hakkımızda..:)

Folik asit bilgilerimi paylasayim dedim. Cok onemli bir madde. Bebegin ilk once sinir sistemi olusuyor ve bu beyin ve sinir hucrelerinin saglikli olusmasi icin en onemli etken madde. Hicbir zarari yok. Cok faydasi var. Ne kadar erken baslayip depoyu doldurmak bebek icin o kadar iyi.Aksi halde bebek sizin depolarinizi cekiyor. En iyi folik asit kaynaklarindan 2si ceviz ve brokoli. Ayrica brokoli C vitamini acisindan da oldukca zengin....

Eczanelerde Folbiol diye bir folik asit var Ucreti 1 yada 2 tl. Herkes bundan alip icebilir. Ben 6-7 aydan beri kullandigim icin doktor folik asit depolarin dolmustur. Artik 3 gunde bir alabilirsin dedi. Eger sizde folik asidi 4-5 aydir kullaniyorsaniz 2 gunde 1e yada 3 gunde 1e dusurun. Cunku depo dolduktan sonra ictigimiz de bir ise yaramiyormus. Bunu 2 ayri doktor soyledi

selam canım bu bilgileri verdiğin ii olmuş bende 2 haftadır folik asit alıyorum bana da folbiol önerilmişti hem hamilelikte bulantıyı en az yapan bu imiş hayırlısı bakalım RABBİM hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inşallah:16:

hoşgeldin canım aramıza ahh canım bat tarihleimiz anı gibi bu ay benim de eşimin doğum günü sevgililer gününde veremedim bu güzel haberi inşallah eşimin doğum gününde verirrim sende inşallah hayatının en güzel hediyesini haberini alırsın dualarımız hepimiz için RABBİM kimseyi ümitsizlikte bırakmasın:)

kızlar benimde bat 10 mart . 1 haftadır soğan kürü uyguluyorum soğan kürü kullandıktan sonra çok hamile kalanlar olmuş çok araştırdım . inş bende faydasını görürüm de 10 mart da adet olmam :))

Back
X