- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.381
dün bizim internetten kesilmişti, sonra da bi daha gelememişti. habersiz çektim gittim gibi oldu.
akşam halletti eşim arızayı. şimdi sıkıntı yok :)
haber veriym dedim.. ben kaçtım şimdilik, benim zilli çok gürültü yapıyor konu komşuya sabah sabah... azıcık oyalayayım.
görüşürüz teyzoşlaaarrrrr...
kızlara valla burda sizinle konuşurken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum kaptırıyorum kendimi işler aksıyo tabi arada olcak okadar demi
Olacak tabii:)) Ben de aynı durum var, çalışmıyorum evdeyim bu sıralar ama eşimin gelme saati yaklaşınca bi bakıyorum ki yapmam gereken herşey kalmış ben hala netteyim:)))
canım malınmayacağını biliyorum şaka yaptım
hiç sormayın bende aynı işleri ara verip verip burayla ilgileniyorum ama olcak o kadar
dimi kızlar
yalnız kızlar ben işyerindeki işlerimi aksatıyorum ev işleriyle uğraşamak biraz zor oluyo çalışırken :)
Nolcak halimiiiiiz böyle:)))
arkadaslar yorum istiyorum hepinizden
ben bu ay ovulasyon testi kullandim ve yumurtlama tarihim bir turlu cikmadi bunu goruncede bugunle beraber 4 gundur sogan kuru yapiorm bugun bir belim agrio bir kotuyum hadi ovulasyon testi yapiyim dedim birde bakarimki ovulasyon cizgimin 2. cizgisi bu zmana kadar hic koyulasmadigi kadar koyu eee benim adetime 6veya 7 gun kaldi nolcak simdi muhtemel test yarina dahada koyu olur ben yumurtladimmi bu kadar gec mumkunmu yada sogan kurumu yaradi aninda off ben napcam
aynen canım öyle yapıyorum ama aradada kaptırıyorum tabi :) evide akşamdan akşama hallediyorum artık saat 10 da elimde temizlik bezi toz alıyorum nedir bu bizim çektiğimiz yaa yemek yap temizlik yap çamaşır bulaşık ütü ve bir sürü iş ben kendime ne zaman vakit ayırıcam yaaff valla ne domuşum he kızlar sormayın
benimde durumum aynı canım hiçbir şey tam olarak istediğim gibi olmuyor,
evle fazla ilgilenince kendinle ilgilenemiyorsun,
kendine vakit ayırırsan ev kalıyor bende kara kara düşünüyorum ne olacak sonumuz diye vallah
aynen canım öyle yapıyorum ama aradada kaptırıyorum tabi :) evide akşamdan akşama hallediyorum artık saat 10 da elimde temizlik bezi toz alıyorum nedir bu bizim çektiğimiz yaa yemek yap temizlik yap çamaşır bulaşık ütü ve bir sürü iş ben kendime ne zaman vakit ayırıcam yaaff valla ne domuşum he kızlar sormayın
yumurtlaman gec olmustur. endiselenecek bir sey yok :) benim de tahmin ettigimden 5 gun once olmus. 14.gun dememeli her firsatta denemeli diyorum :)
diyorum tatlım ama duygu sömürüsü yapıyo kuzum bende kıyamıyom napcan işte aslında kıymak lazım ama işte olan bana oluyo.
Arkadaslar GUNAYDINNN. Hayirli bir cumartesi diliyorum hepinize.
Ben ay basindan beri vucut sicakligimi olcuyordum. Bugun grafik cizeyim dedim bir de ne goreyim yumurtlamam 9 veya 10. gunde yani beklenen tarihten 4-5 gun once olmus! Sizin yazdiklarinizi da okudum. Gec olanlar da var. Ben 14 gun civari diye hesaplamistim ve muhtemelen is seyahatinde oldugum gunlere denk geldigi icin bu aykini kacirdim
Size tavsiyem ya ovulasyon testlerinden alin yada vucut sicakliginizi olcun. Ancak bu yontemle yumurtlamayi ancak is isten gectikten sonra gorebiliyorsunuz. Vucut sicakliginizin dustugu an yumurtlama olmus demek. Sonrasinda yukselmeye basliyor ve ancak yukseldigi zaman anliyorsunuz ki yumurtalama gerceklesmis. Size grafigimi gonderiyorum. noktalar vucut sicakligimi gosteriyor.
Eki Görüntüle 349514
CA125 değerim benim de yüksekti ama tam hatırlamıyorum rakamı. benim de 2 tarafta canım ben sana en büyük olanı söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?