Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

sen ovulasyon testi mi kullaniyorsun banucum? nasil oluyor o testler?

hayır tatlım ben test ya da ateş ölçme tekniği kullanmıyorum, sadece kendimi takip ediyorum, yumurtlamamamın başlayacağı zaman gece ateşim yükseliyor benim, o kadar ki uyanıyorum yani, sonraki bir ya da iki gün de kasıklarımda batmalar, hafif hafif kramplar oluyor ve akıntım başlıyor, sürekli ıslakmışım gibi, 2 gün içinde gidiyor tüm belirtiler.. o 2 gün de yumurtanın geldiği zaman işte.. Ama tabii bu benim bünyemde böyle, kişiden kişiye değişebiliyor..

Son düzenleme:
Günaydin kizlar ne kadar cok yazmissiniz yine :)
Bu haftasonumu sirf esimle bana ayiricam biraz bebek düsüncesini aklimdan cikarayim.
Sizler ne yapacaksiniz Hafta sonu

Günaydin kizlar ne kadar cok yazmissiniz yine :)
Bu haftasonumu sirf esimle bana ayiricam biraz bebek düsüncesini aklimdan cikarayim.
Sizler ne yapacaksiniz Hafta sonu

merhaba hayatım, evet ellerimiz iyi çalıştı bu hafta:)) güzel karar vermişsin ve en doğrusu bence.. ben de eşimi bekliyorum, öğleden sonra gelecek sonra h.sonu moduna geçeceğiz, alışveriş, yürüyüş, pazar tembelliği ve özel haftasonu gurme hallerimiz başlayacak yani:)

Canim bebek bebek diye esimi de ihmal ettim bebegimiz olursa Beni daha sevmessin bile diyo :)
Sanada cook güzel bir Hafta sonu dilerim. Ben kalkayimda güzel bir kahvaltiyla baslayayim.

Canim bebek bebek diye esimi de ihmal ettim bebegimiz olursa Beni daha sevmessin bile diyo :)
Sanada cook güzel bir Hafta sonu dilerim. Ben kalkayimda güzel bir kahvaltiyla baslayayim.

keyifli bir hafta sonu dilerim bende.. İhmal etme adamcağızı da:)))

merhabalar,ben yeni katıldım aranıza :)) gerçi sürekli yazılanları okuyordumkimi zaman hüzülnedim sizlerle kimiz zamanda sevindim :))) Bende hamile kalmayı dileyenlerdenim inşallahhhh.Bakalım benimde 23 Şubat Adet tarihim.Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah

göğüste şişme oluyor mu kızlar sizde yumurtlama zamanı yani? ben de diyorum bazen gece terleme oluyo niye diye. heeee ondanmış :)

Hoşgeldin tatlım aramıza.. az kalmış adetine, inşalah bir kaç güne güzel haberlerini alırız.. var mı herhangi bir belirtin??

göğüste şişme oluyor mu kızlar sizde yumurtlama zamanı yani? ben de diyorum bazen gece terleme oluyo niye diye. heeee ondanmış :)

Ben de olmuyor tatlım, yani ne yumurtlama zamanı ne de adet öncesi bende göğüs hassasiyeti olmaz zaten.. Ve evet yumurtlama zamanı bende oluyor o terleme fenalık durumları:)

merhaba Banucum,
ya kasıklarımda ağrı var.dün midem çok bulandı.Bide kabız oldum ya.hiç adet öncesi böyle bişey olmazdı.bide göğüs uçlarımdaın harelerinin rengi açılmaya başladı.Bilemiyorum yaaa (

bende de ateş yükselmesi oluyor ve akıntım koyulaşıyor.Yumurtlama olduğunu anlıyorum :))

Adet belirtileri ile hamilelik belirtileri çok benzer, ayırt etmek çok zor gerçekten.. Çok kafaya takmamaya çalış tatlım, çoğu zaman istediğimiz için psikolojik olarak biz de yaratabiliyoruz belirtileri.. Az kalmış zaten öğreneceksin ne olduğunu, kendini oyalayacak birşeyler bul, belirtileri düşünmemeye çalış:) demesi kolay yapması zor biliyorum ama rahat olmak lazım.. Sonrasında da inşallah, bize güzel haberlerini ilet.. :)

Haklısın tatlım.9 aydır deniyoruz.prolaktin yüksekliği vardı.ilaç kulanmaya başladım bakalım ne zaman iyi haberler alacağız.İlk aylara göre sakinim.ilk aylar hayal kırıklığı ile ağlama krizlerine giriyordum ( Ama isyan edemem.Allah ım ne zaman uygun görürse artık..

Kıyamam sana.. İnan burada herkes hemen hemen aynı şeyleri yaşıyor.. O yüzden iyi anlıyorum seni.. İsyan etme zaten, hayırlısı olsun de.. Ben hep öyle dua ediyorum kendim için.. İnşallah annelik duygusunu tadarız, bunun için uğraşıyoruz zaten ama bazen de , istediğimiz bir şey olmuyorsa veya istediğimiz zaman olmuyorsa ,bizim için belki de bu hayırlıdır demek lazım.. Proloaktini halletmen iyi olmuş, ben de aynı sorunu yaşamıştım daha önce, doktorum, hamile kalmayı zorlaştırır demişti.. Sen de tedavini olmuşsun, bundan sonrasında inşallah tez zaman da gelir bebişin:)

Canım benim sağolasın.Allah ım dan tekdileğim bu mucizeyi bizlerede yaşatsın annelği bizede nasip etsin.evet prolaktin stres hormonu ayrıca.O yüzden stres yapmamamız, üzülmememiz gerek.

Canım benim sağolasın.Allah ım dan tekdileğim bu mucizeyi bizlerede yaşatsın annelği bizede nasip etsin.evet prolaktin stres hormonu ayrıca.O yüzden stres yapmamamız, üzülmememiz gerek.

amiiiiin hayatım.. evet, benim de doktora gittiğim dönem bekar olduğum zamandı zaten tesadüfen farkettik ama çok stresli bir dönem yaşıyordum o sıralar, adet düzenim de şaşmıştı.. stres gitti ve bir kür ilaçla düzeldi seviyeler.. Bu işte en önemli şey bu zaten, saplantı haline getirmeden , aşırı stres yapmadan denemek.. Ben şimdi o moddayım, olsa harika olur, olmazsa da yapacak bişey yok diyorum..

Banucum ,ben çıkıyorum tatlım.Öğlene kadar iş yerindeyim.Kısmet olursa pazartesi görüşürüz :) Sıcaklığın ve ilgin için teşekkür ederim.Tüm dualarımız hamile kalmak isteyen arkadaşlarımız için..

iyi haftasonları tatlım..:) rica ederim.. Benim de çıkmam lazım zaten artık..:) Pazartesi görüşmek üzere..:)

Günaydın herkese , güzel bir hafta sonu diliyorum izmirden hepinize özelliklede banucum sana ...
Ne kadar çok şey paylaşılmış neler kaçırmışım öle bir saatten fazla süredir okuyorum kaçırdıklarımı...yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz aramıza gittikçe çoğalıyoruz ne güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…