- Konu Sahibi pembemasal
-
- #14.541
gülşencim dalinde doktora gitti ondanda haber bekliyozz.. umarım hatasını anlar eşin tatlım
ah bu erkekler ah malesef ince düşünemiyolar...
ÖZELEMMMMMM SENDE ŞU TESTİ YAPIVER ŞEKERİM YOKSA BEN GELECEM ORAYA....
BANUCUM İNŞALLAH HADİ BAKALIMYA GÜZEL 1 MÜJDEDİR BU TATLIM...
RANBO SENDOKTORA GİDECEKTİN SANKİ GEÇEN HAFTA NE OLDU GİTTİNMİ
YOKSA BEN KARIŞTIRIYOMUYUM YİNE HEHEH:
Ramroood bacımm, ben geçen ay adetten 2 gün önce o parmak olayını denemiştim böyle burun ucu gibi, leblebi gibi sert bişey hemen gelmişti parmağıma, şimdi deneyince dediğin gibi yine bişey geliyor ama geçen ay gibi değil, daha büyükçe ve yumuşak,yani yumuşak dediysem pamuk gibi değil de farklı işte geçen ayki gibi değil..
Kan testi yaptıramam şimdi, TR de değilm ben, kocişle gitmemiz lazım bir de sağlık güvencem için kartım henüz çıkmadı 1-2 hafta sonra gelecek, şimdi gidip yaptırsam bile dünyanın parasını alacaklar benden , zaten nereye gideceğimi de bilmiyorum bilsem de fince bilmiyorum:))) O yüzden idrar testi yapmam lazım önce onun için de günümün geçmesini bekliyorum.. Ama bak sen böyle deyince umutlandım şimdi çok:))
Allah yardımcın olsun tatlım, zor iş gerçekten çok da ayıp etmiş kocan.. Al karşına konuş, bir an önce hatasını anlayıp düzeltmesi lazım..
özlemmmmmmmmmmmm:
Sen yap bende gelicem hadiii
ya şekerim böyle acabamı diye bi şüpe hiç yokmu içinde en azından o şüpe kalksın ortadan yaaaa:
Banucum babna bidestek atarmısın şekerim...
gülşencim dalinde doktora gitti ondanda haber bekliyozz.. umarım hatasını anlar eşin tatlım
ah bu erkekler ah malesef ince düşünemiyolar...
ÖZELEMMMMMM SENDE ŞU TESTİ YAPIVER ŞEKERİM YOKSA BEN GELECEM ORAYA....
BANUCUM İNŞALLAH HADİ BAKALIMYA GÜZEL 1 MÜJDEDİR BU TATLIM...
RANBO SENDOKTORA GİDECEKTİN SANKİ GEÇEN HAFTA NE OLDU GİTTİNMİ
YOKSA BEN KARIŞTIRIYOMUYUM YİNE HEHEH:
Ramroood bacımm, ben geçen ay adetten 2 gün önce o parmak olayını denemiştim böyle burun ucu gibi, leblebi gibi sert bişey hemen gelmişti parmağıma, şimdi deneyince dediğin gibi yine bişey geliyor ama geçen ay gibi değil, daha büyükçe ve yumuşak,yani yumuşak dediysem pamuk gibi değil de farklı işte geçen ayki gibi değil..
Kan testi yaptıramam şimdi, TR de değilm ben, kocişle gitmemiz lazım bir de sağlık güvencem için kartım henüz çıkmadı 1-2 hafta sonra gelecek, şimdi gidip yaptırsam bile dünyanın parasını alacaklar benden , zaten nereye gideceğimi de bilmiyorum bilsem de fince bilmiyorum:))) O yüzden idrar testi yapmam lazım önce onun için de günümün geçmesini bekliyorum.. Ama bak sen böyle deyince umutlandım şimdi çok:))
Allah yardımcın olsun tatlım, zor iş gerçekten çok da ayıp etmiş kocan.. Al karşına konuş, bir an önce hatasını anlayıp düzeltmesi lazım..
cevap verıorum: evet:))))))))) yaoıcam ulan test tamam aksam eczane acık olursa alcam yapcam, tek cizgiyi de yapıştırıcam buraya:)))))) gulden cım bebem evdekileri kullanmak istemiom dedim ya dandik gibiler onlar. o yuzden yenisini alcam gıcırrrrrrr
özlemmmmmmmmmmmm:
Sen yap bende gelicem hadiii
ya şekerim böyle acabamı diye bi şüpe hiç yokmu içinde en azından o şüpe kalksın ortadan yaaaa:
Banucum babna bidestek atarmısın şekerim...
Allah yardımcın olsun tatlım, zor iş gerçekten çok da ayıp etmiş kocan.. Al karşına konuş, bir an önce hatasını anlayıp düzeltmesi lazım..[/QUOTE
Canim yaaa keske yakin olsak hemencecik gidiverirdik seninle vallainsallah hamishsindir tatlim cunku belirtilerin bi aacayip:)) hic hamile olamadigim icin bilemiorum tabii ( insallah hamishsin tatlim umutluyum senden
Attım desteğimi güldenim:) bak yapacakmış akşama:)
gülden anne,, hiç konuşamadık senle kaç gündür.. gördün dimi koca beni nasıl üzdü.. ama ben ona yapcağımı bilirim.. bir ay daha hamileliği bekleyebilirim...(
banucum ben karşıma almıcam artık. annesine havale ettim.. onlar bi yesinler başının etini anlasın aklı başına gelsin.. tatlım bu arada sende belirtiler varmış.. ayy inşallah hamişsindir..
Canim yaaa keske yakin olsak hemencecik gidiverirdik seninle vallainsallah hamishsindir tatlim cunku belirtilerin bi aacayip:)) hic hamile olamadigim icin bilemiorum tabii ( insallah hamishsin tatlim umutluyum senden
emosh gül_sen'de hamiledir diye içine doğarsa ne güzel olur..
En iyisini yapmışsın o zaman. biz kardeşimle benzer sorunlar yaşadığımızdan çok üzüldü valla.. inşallah çözülür bir an önce..
Sağol tatlımmmm..:) Valla bende bilmiyorum emosh, bir garibim ama geçen aylarda böyle olmamıştım bu ilk ama bakalım inşallah gerçekten hamişlik belirtisidir:)
yanlış olmasın bacılar 7 de ısten cıkıom eczaneye yetısırsem alcam haaa
ya umutlanmak ıstemıyorum o yuzden ınan dusunmuyorum. he akıntı hıssettıgımde kosuyorum wc ye acaba kırmızı mı dıe ama alıstırmıyorum aa bak 5 gun gectı kesin hamileiym die. cunku cok uzuldum ben bir oncekinde. yıne aynısı olsun ıstemıyorum ne bilim ole işte
En iyisini yapmışsın o zaman. biz kardeşimle benzer sorunlar yaşadığımızdan çok üzüldü valla.. inşallah çözülür bir an önce..
Sağol tatlımmmm..:) Valla bende bilmiyorum emosh, bir garibim ama geçen aylarda böyle olmamıştım bu ilk ama bakalım inşallah gerçekten hamişlik belirtisidir:)
Senimi kircam tatlim icimde öle bi his varki hamishsin sen caniminsallah isteyen herkez hamishtir valla positif enerji var bugün hissediorum :)
Amiiiiiin:)))Yok tatlim çok fena soldan soldan alior sinyalleri inşallah hamish olceksin bacim bu ay, ayyy valla süperrrr olur
çoooook kötüyümeltim hamileymiş benden sonra evlendi ama............ nasıl dayanıcam buna
çoooook kötüyümeltim hamileymiş benden sonra evlendi ama............ nasıl dayanıcam buna
Aha kivirmaya basladi bile:) paraya kiyamion dimi:)))
canım benim kıyamam sana..
saol tatlım..
insaallah biran once sokulursunde rahatlarsin tatlim.Hayır canım.Ultrasona da girdim..Hatta sol yumurtalığımda gelişmekte olan bir yumurta görüldü..Adet söktürücü de aldım...Ne zaman adet olucam bilmem hala olmadım...
ayyyyyy efet yaaa boyle yumusak bisi varmis gibi tabaka gibi dimi hamissin iste laylaylom yoksa ztn findik gibi oluo sepsert hamisken ama ustunde o sertligin tabaka oluo yumusak. hihihi cok seviniorm suandaa memislerinede dokun bakem azck bisickler varmi eheuheu:)Ramroood bacımm, ben geçen ay adetten 2 gün önce o parmak olayını denemiştim böyle burun ucu gibi, leblebi gibi sert bişey hemen gelmişti parmağıma, şimdi deneyince dediğin gibi yine bişey geliyor ama geçen ay gibi değil, daha büyükçe ve yumuşak,yani yumuşak dediysem pamuk gibi değil de farklı işte geçen ayki gibi değil..
ya umutlanmak ıstemıyorum o yuzden ınan dusunmuyorum. he akıntı hıssettıgımde kosuyorum wc ye acaba kırmızı mı dıe ama alıstırmıyorum aa bak 5 gun gectı kesin hamileiym die. cunku cok uzuldum ben bir oncekinde. yıne aynısı olsun ıstemıyorum ne bilim ole işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?