- Konu Sahibi pembemasal
-
- #14.581
Önemli bir durum yok bebeeem, gül-sen kocasına kızmış kart borcu yapmış, fgak eltisinin hamiş haberini alınca azcık içlenmiş, özlem yarın test yapacak, ekşam açık eczane bulur alırsa tabii, ramrodla ben parmakla kontrol olayı üzerine beniim hamiş olduğuma karar verdik , kendi kendime gelin güvey oluyorum yani:))))
bir de sana mesaj attım oku bir ara yavrimo...
Canı gönülden katılıyorum tüm dediklerine güldencim:)tatlım en iyisini yapmışsın onlar yola getirirler onu sen merak etme canım..
nasıl böyle sonunu düşünmeden bişey yapıyolar ya ben inanamıyorum gerçekten..
özlemim seni çok iyi anlıyorum tatlım ama bekledikçe daha kötü olacağı için söylüyorum ben en azından biran önce anlayalım diye..
teşekkür ederim şekerim..
canım öyle düşünme sonuçta bu işler kısmet işi ve kim önce evlenmişe bakmazki bu allahım hayırlı ve sağlılı evlat versin..
sen bunun için dua et bence..
ah sorma işim başımdan aşkın oturup ağlıcam nerdeyse du bi dedim dürtükleyim şurayı :)
tatlım en iyisini yapmışsın onlar yola getirirler onu sen merak etme canım..
özlemim seni çok iyi anlıyorum tatlım ama bekledikçe daha kötü olacağı için söylüyorum ben en azından biran önce anlayalım diye..
canım öyle düşünme sonuçta bu işler kısmet işi ve kim önce evlenmişe bakmazki bu allahım hayırlı ve sağlılı evlat versin..
tatlım en iyisini yapmışsın onlar yola getirirler onu sen merak etme canım..
ah sorma işim başımdan aşkın oturup ağlıcam nerdeyse du bi dedim dürtükleyim şurayı :)
aynen öle ailesi annesi gelsin hakkından tosbahanın.:))
canım benim pek işim yok gelim sana yardıma,,,
canımmmmm inş alabilirsem yapcam bu akşam. belus ve senın ıcın:):)
kız içlenmesin eltisi hamile die benimkide kalmıştı düşük yaptı yazık ama ben hiç içlenmedim nasip bu işler ya hayırlısını versin rabbim yarışa girmesin
özlemin saçını başını yolcam zaten inletio bizi burda
yumuşakmıydı kız parmağı atınca hehehehe inşallah canım ya test yapmıomusun sennnnnnnnnnnn yapmazsan senide yolcam
ramrodda yapsın şu testi
zaten tepem atık dövecem hepiniziiiii
Kız ramrod zaten hamiş ya allahın ofis çalışkanı seni, nevri dönmüş yine hatlar karışmış:))) sefiooom seniii..:)))))))
QUOTE]
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
gelsene hadeeeeeeeeeeeee :) inanılmaz mutlu olurummmmmmmmm
:))) ay bak erik de ama istenmez mi hiç:))) Afiyet bal şeker olsun o zaman ikinize de
Canı gönülden katılıyorum tüm dediklerine güldencim:)
Kıyamam sana.. ağlama ağlama nütfeeneen..
canımmmmm inş alabilirsem yapcam bu akşam. belus ve senın ıcın:):)
hü hü hü ama benimde canım ereki istiyooooooooo :
aferin şekerim...
banucum desteğin için sağol tatlım ..
hahahaha delusss ben karıştırıyodum bu topikte sende bana bebnzedin hahahaha:
ranbo zaten hamile yavrucum..
Kız ramrod zaten hamiş ya allahın ofis çalışkanı seni, nevri dönmüş yine hatlar karışmış:))) sefiooom seniii..:)))))))
Yapcam hayatım, günümü geçirmeyi bekliyorum sadece... yumuşakdı evet, öyle pamuk gibi değil ama geçen aydan farklıydı anlıyosun dokununca farkı yine sertlik hafif var gibi ama daha büyükçe ve daha yumuşak..kulak memesi kıvamında gibi..
gülden kıyamam sana tatlım ya erik mi istiyon sen,, ah yakın olsanda alıp yedirsem canım yaa((
gülden kıyamam sana tatlım ya erik mi istiyon sen,, ah yakın olsanda alıp yedirsem canım yaa((
banuuuuuuuuuuuuu cevaba bak biii
ayyyy doğru dion o zaman noluyo ramrodaaaa derdi neeee otursun oturduğu yerdeee ne kuduruyooo
ayyy yumuşak haaa geçen bende yapmıştım ya taş gibiydi kızzzzzzz o zaman senden ümitliyim ben hehehe gelsin bebeişlerrr
:)))) ramrod bana hamiş kaldığı ay nasıl olduğunu anlatıyor ki bende anlıyayım diye, o bir yerine ellemiyor yani beluşum benim elleyen:))))))
gülden kudurma geçen gün bi tanıdığın karısı erik aşermiş 3 tanesini 25 tl ye almışlarrr haberin olsun belkim canın çekmekten vazcayar heheheheheh
evet evet ben eriği çok seviyom
hemen kocişi arıyayımda banada erik alsın hehehe:
gülden kudurma geçen gün bi tanıdığın karısı erik aşermiş 3 tanesini 25 tl ye almışlarrr haberin olsun belkim canın çekmekten vazcayar heheheheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?