Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kız içlenmesin eltisi hamile die benimkide kalmıştı düşük yaptı yazık ama ben hiç içlenmedim nasip bu işler ya hayırlısını versin rabbim yarışa girmesin

özlemin saçını başını yolcam zaten inletio bizi burda

yumuşakmıydı kız parmağı atınca hehehehe inşallah canım ya test yapmıomusun sennnnnnnnnnnn yapmazsan senide yolcam

ramrodda yapsın şu testi
zaten tepem atık dövecem hepiniziiiii

Canı gönülden katılıyorum tüm dediklerine güldencim:)

ah sorma işim başımdan aşkın oturup ağlıcam nerdeyse du bi dedim dürtükleyim şurayı :)

Kıyamam sana.. ağlama ağlama nütfeeneen..

canımmmmm inş alabilirsem yapcam bu akşam. belus ve senın ıcın:):)

aynen öle ailesi annesi gelsin hakkından tosbahanın.:))

ah sorma işim başımdan aşkın oturup ağlıcam nerdeyse du bi dedim dürtükleyim şurayı :)

canım benim pek işim yok gelim sana yardıma,,,

Kız ramrod zaten hamiş ya allahın ofis çalışkanı seni, nevri dönmüş yine hatlar karışmış:))) sefiooom seniii..:)))))))

Yapcam hayatım, günümü geçirmeyi bekliyorum sadece... yumuşakdı evet, öyle pamuk gibi değil ama geçen aydan farklıydı anlıyosun dokununca farkı yine sertlik hafif var gibi ama daha büyükçe ve daha yumuşak..kulak memesi kıvamında gibi..

:))) ay bak erik de ama istenmez mi hiç:))) Afiyet bal şeker olsun o zaman ikinize de

hü hü hü ama benimde canım ereki istiyooooooooo :

Canı gönülden katılıyorum tüm dediklerine güldencim:)

Kıyamam sana.. ağlama ağlama nütfeeneen..

canımmmmm inş alabilirsem yapcam bu akşam. belus ve senın ıcın:):)

aferin şekerim...

banucum desteğin için sağol tatlım ..

hahahaha delusss ben karıştırıyodum bu topikte sende bana bebnzedin hahahaha:
ranbo zaten hamile yavrucum..

gülden kıyamam sana tatlım ya erik mi istiyon sen,, ah yakın olsanda alıp yedirsem canım yaa((

ayyyy doğru dion o zaman noluyo ramrodaaaa derdi neeee otursun oturduğu yerdeee ne kuduruyooo

ayyy yumuşak haaa geçen bende yapmıştım ya taş gibiydi kızzzzzzz o zaman senden ümitliyim ben hehehe gelsin bebeişlerrr

banuuuuuuuuuuuuu cevaba bak biii

ayyyy doğru dion o zaman noluyo ramrodaaaa derdi neeee otursun oturduğu yerdeee ne kuduruyooo

ayyy yumuşak haaa geçen bende yapmıştım ya taş gibiydi kızzzzzzz o zaman senden ümitliyim ben hehehe gelsin bebeişlerrr

:)))) ramrod bana hamiş kaldığı ay nasıl olduğunu anlatıyor ki bende anlıyayım diye, o bir yerine ellemiyor yani beluşum benim elleyen:))))))

:)))) ramrod bana hamiş kaldığı ay nasıl olduğunu anlatıyor ki bende anlıyayım diye, o bir yerine ellemiyor yani beluşum benim elleyen:))))))

özlemde yapsaya yaaaa ona göre ümitlenelim şurda demi amaaaaa :):):):):) 2 dk iş kız ben yapmıştımmm hehehehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…