- Konu Sahibi pembemasal
-
- #14.521
yaaaaaaa banuuuuuu hemen kan testine gitmelisin beklemen bile hataaa ya sen resmen hamilesin :) ben her iki hamileligimdede altima yapiyorum saniyodum) hala da oyle adet oldum saniyorum kosturuorm tuvalete parmak kontrolunu dene:) eline yine sertlik gelio ama onceki gibi deil ilk yumusak bisey oluo dene onayliyalim hemen kendinide ekle listeye:) heuehueh ben cok umutluyum:)
aa yok canım yapmadım. yaparım az daha bekliyim diorum. belus cok heveslı canım benım ya.
canim sana 3. hcg yapildimi peki nie bu vakte kadar kirmizilar gelmedi bide hala belirtilerin var
ama senin bayağı geçti tatlım aslında yapsan iyi olur bende merak ediyorum.. :)) banudada bişeyler olmuş,, galiba ikinizde bu ay hamiş olcanız canım..inşallah hayırlısıyla..
:))))))))) kız ben onlara guvenmiom ya nedense, markası da yok zaten. kutunun icindeki paket haliyle duruolar:))))))))))
hayırlısı olsun canım
canım benım bat 24 dü. 4 gun geçti. bilmiom artık:. banucumun da 2 gunu var batına ama belirtileri var onun da
Anam sende 25 liralik test işeyemiyosun ama 3 liralık test içinde çişin çok değerli oluyo :)) nolcek büle bacım sana ikisinin ortası fiyatta test bulmak lazım:)))
canım benım bat 24 dü. 4 gun geçti. bilmiom artık:. banucumun da 2 gunu var batına ama belirtileri var onun da
hayırlısı hayatım sıkma canını, bazen olabiliyor demek böyle gecikme, strestten vs ise verir bir söktürücü olur biter.. Doktora gidince haber ver ama bize de merak ederim ben.. Kaç gündür bakınıyorum hep sana çünkü ama bir türlü yakalayamamıştım:))
selam kızlar:)nasılsınız..topiğin umutsuz ev kadını geldi:)
ben sana soylemıstım hersey dahda ıyı olcakkk masallah olsun annesı bıraz rahatsızlık vercek sana:)oda okadar olsun....
ama senin bayağı geçti tatlım aslında yapsan iyi olur bende merak ediyorum.. :)) banudada bişeyler olmuş,, galiba ikinizde bu ay hamiş olcanız canım..inşallah hayırlısıyla..
kızlar bugün hiç bişeyi doğru dürüst okuyamıyorum bi sorun var internetimizde, bu yazdığımda gelirmi gelmezmi bilmiyom valla..canım çok sıkkın eşimle yine kavga ettim.. ne aksi kız diyeceksiniz her hafta bi vukuatı var diyeceksiniz ama.. ben cidden masumum(( siz neler yaptınız.. en son okuduğumda özleme test yaptırmaya calışıyordunuz. başka neler var değişik bi yazıverin kurban olayım..
yaaaaaaa banuuuuuu hemen kan testine gitmelisin beklemen bile hataaa ya sen resmen hamilesin :) ben her iki hamileligimdede altima yapiyorum saniyodum) hala da oyle adet oldum saniyorum kosturuorm tuvalete parmak kontrolunu dene:) eline yine sertlik gelio ama onceki gibi deil ilk yumusak bisey oluo dene onayliyalim hemen kendinide ekle listeye:) heuehueh ben cok umutluyum:)
özlem ya bu adam beni öldürcek,, kredi kartı borcu kredi borcu yetmiyormuş gibi yine kendine kredi kartı çıkarttırmış, kan beynime çıktı,, bayağı büyük kavga ettik.. boşancam senden deyip kapattım telefonu.. aramıyor şimdi bende aramıyorm.. tabi ben durmadım birde kayınvaldemi aradım.. onada anlattım sağolsun kadın benim tarafımda üzülme kızım.. halletcez kızım diyip durdu.. neyse çıkarttığı kredi kartını geri vermiş hemen.. durum bundan ibaret...
Hanım çişine yada paraya bi kıyabilse öğrencek ne olduğunu ama kıyamiyoki:)))) canim valla brnce sen hamish gibidin bak ben diyeyim sana içime ole dogdu.
gülşencim dalinde doktora gitti ondanda haber bekliyozz.. umarım hatasını anlar eşin tatlım
ah bu erkekler ah malesef ince düşünemiyolar...
ÖZELEMMMMMM SENDE ŞU TESTİ YAPIVER ŞEKERİM YOKSA BEN GELECEM ORAYA....
BANUCUM İNŞALLAH HADİ BAKALIMYA GÜZEL 1 MÜJDEDİR BU TATLIM...
RANBO SENDOKTORA GİDECEKTİN SANKİ GEÇEN HAFTA NE OLDU GİTTİNMİ
YOKSA BEN KARIŞTIRIYOMUYUM YİNE HEHEH:
Hanım çişine yada paraya bi kıyabilse öğrencek ne olduğunu ama kıyamiyoki:)))) canim valla brnce sen hamish gibidin bak ben diyeyim sana içime ole dogdu.
canım sende hiçbir belirti yokmu,, vardı bizemi söylemiyon yoksa(
guldenımmmm:):)sen gelceksen yapmıcam gel sen yeterki:)
topiğin cimrisi sancaklar beni:)))))))))))
emosh gül_sen'de hamiledir diye içine doğarsa ne güzel olur..
Özlem bacım, peki sen ben test yapmam diyosun ne zaman öğrencez hamişsen, doğumda mı?:))))
guldenımmmm:):)sen gelceksen yapmıcam gel sen yeterki:)
topiğin cimrisi sancaklar beni:)))))))))))
sanmıyoruz yahu kesin eminiz:))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?