Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

banu benimde ölee aynen altıma yapıyorum sanıyorummm adet olmuş gibi sonra hiç bişi yok ohhh şükür diyorummmm

aa yok canım yapmadım. yaparım az daha bekliyim diorum. belus cok heveslı canım benım ya.

ama senin bayağı geçti tatlım aslında yapsan iyi olur bende merak ediyorum.. :)) banudada bişeyler olmuş,, galiba ikinizde bu ay hamiş olcanız canım..inşallah hayırlısıyla..

canim sana 3. hcg yapildimi peki nie bu vakte kadar kirmizilar gelmedi bide hala belirtilerin var

Hayır canım.Ultrasona da girdim..Hatta sol yumurtalığımda gelişmekte olan bir yumurta görüldü..Adet söktürücü de aldım...Ne zaman adet olucam bilmem hala olmadım...

ama senin bayağı geçti tatlım aslında yapsan iyi olur bende merak ediyorum.. :)) banudada bişeyler olmuş,, galiba ikinizde bu ay hamiş olcanız canım..inşallah hayırlısıyla..

canım benım bat 24 dü. 4 gun geçti. bilmiom artık:. banucumun da 2 gunu var batına ama belirtileri var onun da

:))))))))) kız ben onlara guvenmiom ya nedense, markası da yok zaten. kutunun icindeki paket haliyle duruolar:))))))))))

hayırlısı olsun canım

Anam sende 25 liralik test işeyemiyosun ama 3 liralık test içinde çişin çok değerli oluyo :)) nolcek büle bacım sana ikisinin ortası fiyatta test bulmak lazım:)))

canım benim mutlaka haber veririm,merak etme tatlım :))) bir kaç gündür sürekli olarak takılamadım burda,hem net ağında bir problem var hem de yoğundu şirket...dediğim gibi yaın gitmeyi düşünüyorum doktora bakalım canım hayırlısı

selam kızlar:)nasılsınız..topiğin umutsuz ev kadını geldi:)

ben sana soylemıstım hersey dahda ıyı olcakkk masallah olsun annesı bıraz rahatsızlık vercek sana:)oda okadar olsun....

gülşencim dalinde doktora gitti ondanda haber bekliyozz.. umarım hatasını anlar eşin tatlım
ah bu erkekler ah malesef ince düşünemiyolar...

ÖZELEMMMMMM SENDE ŞU TESTİ YAPIVER ŞEKERİM YOKSA BEN GELECEM ORAYA....

BANUCUM İNŞALLAH HADİ BAKALIMYA GÜZEL 1 MÜJDEDİR BU TATLIM...

RANBO SENDOKTORA GİDECEKTİN SANKİ GEÇEN HAFTA NE OLDU GİTTİNMİ
YOKSA BEN KARIŞTIRIYOMUYUM YİNE HEHEH:

Ramroood bacımm, ben geçen ay adetten 2 gün önce o parmak olayını denemiştim böyle burun ucu gibi, leblebi gibi sert bişey hemen gelmişti parmağıma, şimdi deneyince dediğin gibi yine bişey geliyor ama geçen ay gibi değil, daha büyükçe ve yumuşak,yani yumuşak dediysem pamuk gibi değil de farklı işte geçen ayki gibi değil..

Kan testi yaptıramam şimdi, TR de değilm ben, kocişle gitmemiz lazım bir de sağlık güvencem için kartım henüz çıkmadı 1-2 hafta sonra gelecek, şimdi gidip yaptırsam bile dünyanın parasını alacaklar benden , zaten nereye gideceğimi de bilmiyorum bilsem de fince bilmiyorum:))) O yüzden idrar testi yapmam lazım önce onun için de günümün geçmesini bekliyorum.. Ama bak sen böyle deyince umutlandım şimdi çok:))

Allah yardımcın olsun tatlım, zor iş gerçekten çok da ayıp etmiş kocan.. Al karşına konuş, bir an önce hatasını anlayıp düzeltmesi lazım..

guldenımmmm:):)sen gelceksen yapmıcam gel sen yeterki:)

Hanım çişine yada paraya bi kıyabilse öğrencek ne olduğunu ama kıyamiyoki:)))) canim valla brnce sen hamish gibidin bak ben diyeyim sana içime ole dogdu.

topiğin cimrisi sancaklar beni:)))))))))))

canım sende hiçbir belirti yokmu,, vardı bizemi söylemiyon yoksa(

he var hatta karnım bilem cıktı ama ben solemıom. canım kendımı takip etmioyum hiç inan ki. akıntım oluo evet. her ay cektıgım o gıcvık gıcık ınce sızılar oluo adet oncesi. o yuzden bugun yarın beklıyorum. onun harıcınde bır belırtım yok benım hamıslıge daır. bilemedim. bi de bunu cokm defa soledım ama yone solım. daha onceden bole gecıkmem olmustu 14 gun, cok heves yapmıstım ama fos cıktı. o yuzden sımı o kadar heyecanlı degılım, anlatabıldımmı kendımı

Özlem bacım, peki sen ben test yapmam diyosun ne zaman öğrencez hamişsen, doğumda mı?:))))

cevap verıorum: evet:))))))))) yaoıcam ulan test tamam aksam eczane acık olursa alcam yapcam, tek cizgiyi de yapıştırıcam buraya:)))))) gulden cım bebem evdekileri kullanmak istemiom dedim ya dandik gibiler onlar. o yuzden yenisini alcam gıcırrrrrrr

guldenımmmm:):)sen gelceksen yapmıcam gel sen yeterki:)

topiğin cimrisi sancaklar beni:)))))))))))

özlemmmmmmmmmmmm:
Sen yap bende gelicem hadiii
ya şekerim böyle acabamı diye bi şüpe hiç yokmu içinde en azından o şüpe kalksın ortadan yaaaa:
Banucum babna bidestek atarmısın şekerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…