• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

insaallah biran once sokulursunde rahatlarsin tatlim.

ayyyyyy efet yaaa boyle yumusak bisi varmis gibi tabaka gibi dimi hamissin iste laylaylom yoksa ztn findik gibi oluo sepsert hamisken ama ustunde o sertligin tabaka oluo yumusak. hihihi cok seviniorm suandaa memislerinede dokun bakem azck bisickler varmi eheuheu:):49::49::49:

evet yani sanki o bölge büyümüş gibi, kulak memesi kıvamında, geçen ayda ellediğim için aradaki farkı anlatamasam da anlıyorum:)
İnşallah yavrimo yaa:))) Valla memişlerde bişey yok, ama benim memişler öyle hassas modelden değil zaten:) ama akıntı bel ağrısı, adet olmuşum gibi sancılar son sürrat devam:)) bekliycem işte bakalım günüm geçsin idrar testi yapayım diye:) tabii kırmızılar gelmezse inşallah:))

çoooook kötüyüm :43: eltim hamileymiş :43::43::43: benden sonra evlendi ama............ nasıl dayanıcam buna :43::43::43::43::43:

canim hic oyle uzulme olur mu oyle bak Rabbim ona nasip etmis oyle sevinki ona oyle guzel dua et ki Rabbim bu yaptiklarin hatrina sana saglikli bi bebek nasip etsin. biliyorum cok zor bak ben hemen hemen 3 senelik evliyim benim ustume 10 kisi evlendi hepsinin kucaginda bebisi ben okuyodum korundum sonra korunduguma nasil pisman oldum hepsinin kucaginda bebisi sonra agustosda hamile kaldim hop ekimde yavrumun kalbi durdu Rabbim o aciyi kimseye gostermesin:( cok acilar cektim psikolojm bozuldu bak simdi yine hamileyim odum kopuyo bunada bisey olcak diye simdide troidim cikti mecburi ilac kullaniorm napicagimi sastim:( ondan her halimize sukredelim Allah hepimize guzel vakitlerde nasip etsin insaallah bebisleri....

evet yani sanki o bölge büyümüş gibi, kulak memesi kıvamında, geçen ayda ellediğim için aradaki farkı anlatamasam da anlıyorum:)
İnşallah yavrimo yaa:))) Valla memişlerde bişey yok, ama benim memişler öyle hassas modelden değil zaten:) ama akıntı bel ağrısı, adet olmuşum gibi sancılar son sürrat devam:)) bekliycem işte bakalım günüm geçsin idrar testi yapayım diye:) tabii kırmızılar gelmezse inşallah:))

ya seni cok umitlendirmiyimm diyorum ama ben bile cildirdim burda umitten ehuehueuehe:)))):21::21::21::21::21::21::21:

Seni cok iyi anliorum canim bakma ben biraz geyik muhabbetine vuruyorum rahatlarsin belki diye tek amac bu. Ama gercekten cok iyi anliorum:(

kız ben o kadar heveslenmıstım kı kesın hamıleyım dedım ya, normalde gecıkmeelrım olmaz 14 gun boru mu benım ıcın:):):) sonra fıssssss

ALLAH razı olsun hepinizden... paylaşmak istedim sizinle, kimseye söyleyemedim üzüntümü.

ayy anlıorum seni, benım krdesım hamılelık planlıodu sakın dedım benden once olmas. o hamıle kalsa benım kayınvalıde bak karedsın bıle yaptı dıe başlaardı. senınkı eltı bır de. ama hiççç takmamaya calış tatlım boşver kim kimi hamıle bırakmıs salla gıtsın:)

bende bısı oldu sandım yaaa.. evet sınır bozucu bı durum hele de bunun lafını edecek ınsanlr ıse kayınvalıdenler. aman bosver uzulme sakın bunun ıcın

evet cebımde 5 tl para var su anda 1,5 tl kalcak:))))))))))))))))))))

o yuzden ısteee fazla alıstırmıorum

Valla bravo hayatım sana fgak a negüzel moral verdi , jayinvalidenler konuscak falan eminim kiz suan kendisini daha iyi hissediodur bide arkasina üzülme dio :))))))))))))

canım benım bat 24 dü. 4 gun geçti. bilmiom artık:. banucumun da 2 gunu var batına ama belirtileri var onun da

ayyy allahım su özlemdeki rahatlıga bak ya 4 gün gecmiş 4 koca gün kızım yapsana bi test valla topluca catlıcaz burda ya napalım gelip zorlamı yaptıralım bu testleri size yaaaa ;))))))))))

kız ben o kadar heveslenmıstım kı kesın hamıleyım dedım ya, normalde gecıkmeelrım olmaz 14 gun boru mu benım ıcın:):):) sonra fıssssss

ayy anlıorum seni, benım krdesım hamılelık planlıodu sakın dedım benden once olmas. o hamıle kalsa benım kayınvalıde bak karedsın bıle yaptı dıe başlaardı. senınkı eltı bır de. ama hiççç takmamaya calış tatlım boşver kim kimi hamıle bırakmıs salla gıtsın:)

Sen ne diosun bacım ben ayip bayilmalara baslamistim esime bi naz lar bi görsen çise bild nerdeyse kendim gitmicektim ki benim sadece 4 gün geçmisti:)))) seninkidi harbidrn yani boruyu da gecmis cinar mübarek:))) sonrasi cok kötü oluyo iste:((

kızlarrrrrrrrrrrr çok işim varrrr bi özet alsam sizdennnnnnnnnnn

Önemli bir durum yok bebeeem, gül-sen kocasına kızmış kart borcu yapmış, fgak eltisinin hamiş haberini alınca azcık içlenmiş, özlem yarın test yapacak, ekşam açık eczane bulur alırsa tabii, ramrodla ben parmakla kontrol olayı üzerine beniim hamiş olduğuma karar verdik , kendi kendime gelin güvey oluyorum yani:))))

bir de sana mesaj attım oku bir ara yavrimo...

Ay bacım valla bende aynen yani:)))) kendi derdime yandım sana sormayı unuttum bu arada, nasılsın hayatım? minnoşumuz nasıl bugün?:)

iyi canim cok sukur bi skintimiz yok azck huysuzluk yaptiriyo bana o kadar dun erik die olduk bitti babamiz gariban gitti erik buldu yedim rahatladim ehueehu:):nazar:

ayyy allahım su özlemdeki rahatlıga bak ya 4 gün gecmiş 4 koca gün kızım yapsana bi test valla topluca catlıcaz burda ya napalım gelip zorlamı yaptıralım bu testleri size yaaaa ;))))))))))

bak altta ozet var neden rahat oldugumla ilgili:):):):) eczaneyı yakalarsam alcam akşam yapıcam yapıştırıcam buraya:):)

Sen ne diosun bacım ben ayip bayilmalara baslamistim esime bi naz lar bi görsen çise bild nerdeyse kendim gitmicektim ki benim sadece 4 gün geçmisti:)))) seninkidi harbidrn yani boruyu da gecmis cinar mübarek:))) sonrasi cok kötü oluyo iste:((

evet 14 gun kızım, bir de rahmetlı dedmın cenazesıne gıtmıstım, safım ya ben hamısım yolda ızde bısı olmaz ıns dıom bı de:):)

gülden anne,, hiç konuşamadık senle kaç gündür.. gördün dimi koca beni nasıl üzdü.. ama ben ona yapcağımı bilirim.. bir ay daha hamileliği bekleyebilirim...:((

banucum ben karşıma almıcam artık. annesine havale ettim.. onlar bi yesinler başının etini anlasın aklı başına gelsin.. tatlım bu arada sende belirtiler varmış.. ayy inşallah hamişsindir..

tatlım en iyisini yapmışsın onlar yola getirirler onu sen merak etme canım..
nasıl böyle sonunu düşünmeden bişey yapıyolar ya ben inanamıyorum gerçekten..

ya umutlanmak ıstemıyorum o yuzden ınan dusunmuyorum. he akıntı hıssettıgımde kosuyorum wc ye acaba kırmızı mı dıe ama alıstırmıyorum aa bak 5 gun gectı kesin hamileiym die. cunku cok uzuldum ben bir oncekinde. yıne aynısı olsun ıstemıyorum ne bilim ole işte

özlemim seni çok iyi anlıyorum tatlım ama bekledikçe daha kötü olacağı için söylüyorum ben en azından biran önce anlayalım diye..

Attım desteğimi güldenim:) bak yapacakmış akşama:)

teşekkür ederim şekerim..

çoooook kötüyüm :43: eltim hamileymiş :43::43::43: benden sonra evlendi ama............ nasıl dayanıcam buna :43::43::43::43::43:

canım öyle düşünme sonuçta bu işler kısmet işi ve kim önce evlenmişe bakmazki bu allahım hayırlı ve sağlılı evlat versin..

sen bunun için dua et bence..

iyi canim cok sukur bi skintimiz yok azck huysuzluk yaptiriyo bana o kadar dun erik die olduk bitti babamiz gariban gitti erik buldu yedim rahatladim ehueehu:):nazar:

:))) ay bak erik de ama istenmez mi hiç:))) Afiyet bal şeker olsun o zaman ikinize de;)

Back