Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....


evet yani sanki o bölge büyümüş gibi, kulak memesi kıvamında, geçen ayda ellediğim için aradaki farkı anlatamasam da anlıyorum:)
İnşallah yavrimo yaa:))) Valla memişlerde bişey yok, ama benim memişler öyle hassas modelden değil zaten:) ama akıntı bel ağrısı, adet olmuşum gibi sancılar son sürrat devam:)) bekliycem işte bakalım günüm geçsin idrar testi yapayım diye:) tabii kırmızılar gelmezse inşallah:))
 
çoooook kötüyüm eltim hamileymiş benden sonra evlendi ama............ nasıl dayanıcam buna

canim hic oyle uzulme olur mu oyle bak Rabbim ona nasip etmis oyle sevinki ona oyle guzel dua et ki Rabbim bu yaptiklarin hatrina sana saglikli bi bebek nasip etsin. biliyorum cok zor bak ben hemen hemen 3 senelik evliyim benim ustume 10 kisi evlendi hepsinin kucaginda bebisi ben okuyodum korundum sonra korunduguma nasil pisman oldum hepsinin kucaginda bebisi sonra agustosda hamile kaldim hop ekimde yavrumun kalbi durdu Rabbim o aciyi kimseye gostermesin cok acilar cektim psikolojm bozuldu bak simdi yine hamileyim odum kopuyo bunada bisey olcak diye simdide troidim cikti mecburi ilac kullaniorm napicagimi sastim ondan her halimize sukredelim Allah hepimize guzel vakitlerde nasip etsin insaallah bebisleri....
 

ya seni cok umitlendirmiyimm diyorum ama ben bile cildirdim burda umitten ehuehueuehe:))))
 
Seni cok iyi anliorum canim bakma ben biraz geyik muhabbetine vuruyorum rahatlarsin belki diye tek amac bu. Ama gercekten cok iyi anliorum

kız ben o kadar heveslenmıstım kı kesın hamıleyım dedım ya, normalde gecıkmeelrım olmaz 14 gun boru mu benım ıcın:):):) sonra fıssssss

ALLAH razı olsun hepinizden... paylaşmak istedim sizinle, kimseye söyleyemedim üzüntümü.

ayy anlıorum seni, benım krdesım hamılelık planlıodu sakın dedım benden once olmas. o hamıle kalsa benım kayınvalıde bak karedsın bıle yaptı dıe başlaardı. senınkı eltı bır de. ama hiççç takmamaya calış tatlım boşver kim kimi hamıle bırakmıs salla gıtsın:)
 

Valla bravo hayatım sana fgak a negüzel moral verdi , jayinvalidenler konuscak falan eminim kiz suan kendisini daha iyi hissediodur bide arkasina üzülme dio :))))))))))))
 
canım benım bat 24 dü. 4 gun geçti. bilmiom artık:. banucumun da 2 gunu var batına ama belirtileri var onun da

ayyy allahım su özlemdeki rahatlıga bak ya 4 gün gecmiş 4 koca gün kızım yapsana bi test valla topluca catlıcaz burda ya napalım gelip zorlamı yaptıralım bu testleri size yaaaa )))))))))
 
Valla bravo hayatım sana fgak a negüzel moral verdi , jayinvalidenler konuscak falan eminim kiz suan kendisini daha iyi hissediodur bide arkasina üzülme dio :))))))))))))

gerçekçi kızım naparsın:):) ama ole olabilir benim kayınvalidem olsa ole olurdu, o benı anlamıstır yahuu:)
 

Sen ne diosun bacım ben ayip bayilmalara baslamistim esime bi naz lar bi görsen çise bild nerdeyse kendim gitmicektim ki benim sadece 4 gün geçmisti:)))) seninkidi harbidrn yani boruyu da gecmis cinar mübarek:))) sonrasi cok kötü oluyo iste(
 
kızlarrrrrrrrrrrr çok işim varrrr bi özet alsam sizdennnnnnnnnnn

Önemli bir durum yok bebeeem, gül-sen kocasına kızmış kart borcu yapmış, fgak eltisinin hamiş haberini alınca azcık içlenmiş, özlem yarın test yapacak, ekşam açık eczane bulur alırsa tabii, ramrodla ben parmakla kontrol olayı üzerine beniim hamiş olduğuma karar verdik , kendi kendime gelin güvey oluyorum yani:))))

bir de sana mesaj attım oku bir ara yavrimo...
 
Ay bacım valla bende aynen yani:)))) kendi derdime yandım sana sormayı unuttum bu arada, nasılsın hayatım? minnoşumuz nasıl bugün?:)

iyi canim cok sukur bi skintimiz yok azck huysuzluk yaptiriyo bana o kadar dun erik die olduk bitti babamiz gariban gitti erik buldu yedim rahatladim ehueehu:)
 
ayyy allahım su özlemdeki rahatlıga bak ya 4 gün gecmiş 4 koca gün kızım yapsana bi test valla topluca catlıcaz burda ya napalım gelip zorlamı yaptıralım bu testleri size yaaaa )))))))))

bak altta ozet var neden rahat oldugumla ilgili:):):):) eczaneyı yakalarsam alcam akşam yapıcam yapıştırıcam buraya:):)


evet 14 gun kızım, bir de rahmetlı dedmın cenazesıne gıtmıstım, safım ya ben hamısım yolda ızde bısı olmaz ıns dıom bı de:):)
 

tatlım en iyisini yapmışsın onlar yola getirirler onu sen merak etme canım..
nasıl böyle sonunu düşünmeden bişey yapıyolar ya ben inanamıyorum gerçekten..


özlemim seni çok iyi anlıyorum tatlım ama bekledikçe daha kötü olacağı için söylüyorum ben en azından biran önce anlayalım diye..

Attım desteğimi güldenim:) bak yapacakmış akşama:)

teşekkür ederim şekerim..

çoooook kötüyüm eltim hamileymiş benden sonra evlendi ama............ nasıl dayanıcam buna


canım öyle düşünme sonuçta bu işler kısmet işi ve kim önce evlenmişe bakmazki bu allahım hayırlı ve sağlılı evlat versin..

sen bunun için dua et bence..
 
iyi canim cok sukur bi skintimiz yok azck huysuzluk yaptiriyo bana o kadar dun erik die olduk bitti babamiz gariban gitti erik buldu yedim rahatladim ehueehu:)

:))) ay bak erik de ama istenmez mi hiç:))) Afiyet bal şeker olsun o zaman ikinize de
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…