- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #14.561
insaallah biran once sokulursunde rahatlarsin tatlim.
ayyyyyy efet yaaa boyle yumusak bisi varmis gibi tabaka gibi dimi hamissin iste laylaylom yoksa ztn findik gibi oluo sepsert hamisken ama ustunde o sertligin tabaka oluo yumusak. hihihi cok seviniorm suandaa memislerinede dokun bakem azck bisickler varmi eheuheu:)
çoooook kötüyümeltim hamileymiş benden sonra evlendi ama............ nasıl dayanıcam buna
evet yani sanki o bölge büyümüş gibi, kulak memesi kıvamında, geçen ayda ellediğim için aradaki farkı anlatamasam da anlıyorum:)
İnşallah yavrimo yaa:))) Valla memişlerde bişey yok, ama benim memişler öyle hassas modelden değil zaten:) ama akıntı bel ağrısı, adet olmuşum gibi sancılar son sürrat devam:)) bekliycem işte bakalım günüm geçsin idrar testi yapayım diye:) tabii kırmızılar gelmezse inşallah:))
banucum ne zman ıdrar testı yapcan pıkı
Seni cok iyi anliorum canim bakma ben biraz geyik muhabbetine vuruyorum rahatlarsin belki diye tek amac bu. Ama gercekten cok iyi anliorum
ALLAH razı olsun hepinizden... paylaşmak istedim sizinle, kimseye söyleyemedim üzüntümü.
bende bısı oldu sandım yaaa.. evet sınır bozucu bı durum hele de bunun lafını edecek ınsanlr ıse kayınvalıdenler. aman bosver uzulme sakın bunun ıcın
evet cebımde 5 tl para var su anda 1,5 tl kalcak:))))))))))))))))))))
o yuzden ısteee fazla alıstırmıorum
kızlarrrrrrrrrrrr çok işim varrrr bi özet alsam sizdennnnnnnnnnn
ya seni cok umitlendirmiyimm diyorum ama ben bile cildirdim burda umitten ehuehueuehe:))))
canım benım bat 24 dü. 4 gun geçti. bilmiom artık:. banucumun da 2 gunu var batına ama belirtileri var onun da
Valla bravo hayatım sana fgak a negüzel moral verdi , jayinvalidenler konuscak falan eminim kiz suan kendisini daha iyi hissediodur bide arkasina üzülme dio :))))))))))))
kız ben o kadar heveslenmıstım kı kesın hamıleyım dedım ya, normalde gecıkmeelrım olmaz 14 gun boru mu benım ıcın:):):) sonra fıssssss
ayy anlıorum seni, benım krdesım hamılelık planlıodu sakın dedım benden once olmas. o hamıle kalsa benım kayınvalıde bak karedsın bıle yaptı dıe başlaardı. senınkı eltı bır de. ama hiççç takmamaya calış tatlım boşver kim kimi hamıle bırakmıs salla gıtsın:)
Ay bacım valla bende aynen yani:)))) kendi derdime yandım sana sormayı unuttum bu arada, nasılsın hayatım? minnoşumuz nasıl bugün?:)
ayyy allahım su özlemdeki rahatlıga bak ya 4 gün gecmiş 4 koca gün kızım yapsana bi test valla topluca catlıcaz burda ya napalım gelip zorlamı yaptıralım bu testleri size yaaaa)))))))))
Sen ne diosun bacım ben ayip bayilmalara baslamistim esime bi naz lar bi görsen çise bild nerdeyse kendim gitmicektim ki benim sadece 4 gün geçmisti:)))) seninkidi harbidrn yani boruyu da gecmis cinar mübarek:))) sonrasi cok kötü oluyo iste(
çoooook kötüyümeltim hamileymiş benden sonra evlendi ama............ nasıl dayanıcam buna
gülden anne,, hiç konuşamadık senle kaç gündür.. gördün dimi koca beni nasıl üzdü.. ama ben ona yapcağımı bilirim.. bir ay daha hamileliği bekleyebilirim...(
banucum ben karşıma almıcam artık. annesine havale ettim.. onlar bi yesinler başının etini anlasın aklı başına gelsin.. tatlım bu arada sende belirtiler varmış.. ayy inşallah hamişsindir..
ya umutlanmak ıstemıyorum o yuzden ınan dusunmuyorum. he akıntı hıssettıgımde kosuyorum wc ye acaba kırmızı mı dıe ama alıstırmıyorum aa bak 5 gun gectı kesin hamileiym die. cunku cok uzuldum ben bir oncekinde. yıne aynısı olsun ıstemıyorum ne bilim ole işte
Attım desteğimi güldenim:) bak yapacakmış akşama:)
belus nerdesin kuzum sen ya.. özledim falla:))))))))))))
iyi canim cok sukur bi skintimiz yok azck huysuzluk yaptiriyo bana o kadar dun erik die olduk bitti babamiz gariban gitti erik buldu yedim rahatladim ehueehu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?