Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

canım ya bişey sorcam sen hamile olduğunu öğrendiğinden beri ilk defa mı gideceksin kontrole yoksa keseyi gördün şimdi kalp atışı için mi gideceksin birde senin son adet tarin neydi ? ben çarşamba günü gittim keseyi gördük ama kalp atışı başlaamıştı geç döllenme olabilir dedi son adetim 3 ocaktı birde 9 gün olmuştum adet oraya bakınca henüz 5 haftalık hamileyim benyani o 9 günlük adetimi çıkınca

Kizlar size bir resim yollucam bakalim gelicekmi 4 gunluk ovulasyon testim en assagidaki 4. Gunum en yukardakide bugun

yorumlarinizi bekliorm:)

Eklentiler

• $image.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Günaydıııııııııııııın Kızlar...:) Hepinize harika bir cumartesi ve haftasonu diliyorum..

Aşk olsun yaşında ne var senin :) Pazartesi kontrole bir gideyim de haber vereceğim. Bakalım inşallah güzel şeyler olur. Herşey yolunda gider inşallah benim için...

İnşallah tatlım, inan aklım sende.. bi duysak şu minik kalbin atışlarını da rahatlasak. Hoş ben herşeyin yolunda olduğuna eminim ama sen daha rahat olacaksın biliyorum..

herkeze slm
bende mart ayında hamile kalmak istiyorum o yüzden daldım aranıza :)
inş bu formdan hep beraber haöiş kalıp çıkarız

Hoşgeldin tatlımm..:) İnşallah hayatım, güzel haberlerimizi paylaşırız hep birlikte.. nedir mart ayı bat tarihin?

Hadi bakalım inşallah tutar:)) Bu yumurtlama takvimlerine testlere falan çok takılmamak lazım zaten tatlım.. mesela geçen ay benim 19 unda yumurtlamam lazımdı ama 21-22 arası oldu , hatta adetim de gecikti bir gün .. Bu ayda 17-19 arası dedi o hesaplayıcılar ama bu seferde 14-15 arası ymurtladım ben.. o ateş basmalarından ve ertesi günkü kasıklarımdaki sancıdan ve akıntıdan anlıyorum.. Hiç belli olmuyor yani ne zaman olacağı sapma yapabiliyor.. O yüzden zaten eşinle haftada 2-3 kez düzenli ilişkideysen takip etmene falan da gerek kalmıyor.. Bakalım, tuttururuz inşallah bu ay:)

öncelikle günaydın canım o günleri bizde görürüz inşallah bizimde midemiz hafif haff bulanarak uyanırız da bebişlerimizin varlığını hissederiz:)

benim ilk gebeligimde reglimden 1 hafta sonra kan testi yapmistik 136 cikmisti sonucm bugun dusundumde acaba ben hepmi gec yumurtluyodumda haberim yoktu bu ay ovulasyon testi sayesindemi anladm

selam canım muhtemelen geç yumurtluyorsun çünkü bende de aynı şeyler var reglimden 6 gün geçmesine rağman 2 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim bebeğimi kaybettim ama geç yumurtladığımı öğrendim yukarda arkadaşları dediği gibi regl dönemi içinde bile yumurtlayanlar varmış bende ovulasyon testi yapmayı düşünüyorum yine de bu ay tam emin olmak için pahalı mı bu testler hiç almadım da canım...

Günaydıııınn sabah şekerlerim bir gidiyorum bakıyorum kaç sayfa daha yazmışsınz yetişemiyorum kızlar sizin hızınıza kurs okul sınav ev koşturuyorum çok yoruluyorum onları okumak çooookk zor oluyor ama yine de tek tek okuyorum bugün herkesler uyuyor heralde ooohh ne güzel bende kursuma gideceğim hadi size tatlı rüyalar şeker bebişler:)akşam görüşürüz inşallah:)

hepinize günaydın kızlarrr

Günaydın kızlar..:)

GÜNAYDDIIIINNNNNNN

Dedimki içimden, haftasonu, bizden başka sabahın köründe kalkan var mıdır acaba? herkes kocişinin yanında ohhh sıcacık uyuyordur hala...
Biz de saat 6:30'dan beri begümle evcilik oynuyoruz, gürültü yapmayalım diye :)))
Bi baktım, uyanan erkenciler varmış benden başka....

GÜNAYDIINNNNNNNNN HERKESEEEEEE

Mşallah bu minik prenses çok tatlı maşallah:)) valla ben de talip olabilirim) benim de 3,5 yaşında dünya yakışıklısı bir oğlum var:))

ohhhh.... yerim ben o yakışıklı paşayı... nerde oturuyorsunuz siz? görüşelim bari :)))))

ramrod, ben sana bişey diyim mi.. sen kendine bak, o testleri çok kafaya takma canım benim.
ben kullanmıştım, 1 ay boyunca hiç gülen surat görmedim, hep somurtan surat vardı testte sonuç olarak. o ay hamile kalmıştım. nasıl oldu bilemiyorum... yumurtlamadığımı söyleyen testle hamileydim neticede...
sen kendini kontrol et, en güzeli akıntı kontrolü. çok keyifli bir yöntem olmamakla birlikte, %99 güvenilirliği olan bi yöntem.

soğan kürü de o kadar çabuk yaramaz :))) sen muhtemelen geç yumurtluyorsundur zaten. olur öyle şeyler zaman zmaan... kuzenimin kızı, adet günlerinde birlikte olduğu ilişki neticesinde döllenmişti. eşi askerdi, mecburen o günlerde denk geldi görüşmeleri.. birliktelik sonucu da hamile kalmıştı. bu kız kocasını aldatmadığına göre, demekki adetliyken yumurtlamıştı :))

canım, dış gebelik gibi bi şüphen varsa, aman diyim ihmal etme. hemen bi doktora görün.
belirtilerini biliyorum, araştırmıştım. ama yaşamadım, o sebeple yanıltacak bi bilgi vermek istemiyorum. Sen en kısa zamanda bi doktorla görüş istersen

5+5 iken, artık kalp atışlarını duymuş olmanız lazım. hadi gidin de dinleyin minik pıtpıt'larınızı :)))
Her şeyden önce çok çok tebrikler, şimdi gördüm hamile olduğunu canım. allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağında gör meleğini inşallah.

benim ilk gebeligimde reglimden 1 hafta sonra kan testi yapmistik 136 cikmisti sonucm bugun dusundumde acaba ben hepmi gec yumurtluyodumda haberim yoktu bu ay ovulasyon testi sayesindemi anladm

:)))) muhtemelen :))) haydi inşallah değerlendirmişsindir...

herkeze slm
bende mart ayında hamile kalmak istiyorum o yüzden daldım aranıza :)
inş bu formdan hep beraber haöiş kalıp çıkarız

merhaba, hoşgeldin. inşallah aynur.

dualarım seninle ramrod, inşallah canım inşallah...... vardır her şeyde bir hayır bak... inşallah o test bi biçimde vesile olmuş olur bebişine..

9 günlük adetini çıkmayacaksın dilfeza.
adetinin ilk günü, gebeliğinin birinci günü sayılarak hesaplanıyor.
en son regl döneminin ilk günü, senin gebelik haftalarının başlangıcıdır.

en son adet tarihin, (SAT), 3 ocak 2012 ise, sen şu anda 6+4 haftalık hamişsin demektir.
ama evet normal zamanda yumurtlamadıysan, geç döllenme de olabilir. bunun için, 1 hafta çıkartmak lazım 6+4 haftadan 1 haftayı çıkartacaksın.
YAni sen şu anda, en küçük olma ihtimaliyle, 5+4 hatalık hamişsin, en büyük olma ihtimaliyle 6+4 haftalık hamişsin. Ortası pek mümkün değil.
Her iki şekilde de, artık kesenin dolu olduğunu ve hatta kalp atışlarının başladığını görmeniz ve duymanız lazım.
Ne zaman gideceksin doktora tekrar?

banucum sana yazmadık biz onu alınma sakın haa

ahahaha takılıyorum zaten tatlım, alınır mıyım hiç:) bugün sessiz ama burası malum h.sonu telaşesi var herkes de.. benim de eşim bugün çalıştığı için buralarda dolanıp duruyorum:)

GÜNAYDINNN kızlarr ne kadar çok sayfa olmuş ya valla hızınıza yetişmek mümkün değil valla bugünde hiç çalışasım yok.

ahahaha takılıyorum zaten tatlım, alınır mıyım hiç:) bugün sessiz ama burası malum h.sonu telaşesi var herkes de.. benim de eşim bugün çalıştığı için buralarda dolanıp duruyorum:)

valla :)) ohhh yayıl sen evde.. keyif sende taze gelin :)))

bizim babacık da uyuyor, 11:30 gibi uyanır en erken ihtimalle :)) biz de işte napalım begümle... oyun oynadık, kahvaltı yaptık.. şimdi resim yapıyoruz.... babaya gürültü olmasın diye oyalıyorum kısaca :))

GÜNAYDINNN kızlarr ne kadar çok sayfa olmuş ya valla hızınıza yetişmek mümkün değil valla bugünde hiç çalışasım yok.

aynen öyle, tam 38 dakika dünden beri kaldığım yerden itibaren okudum. hızlı hızlı geçtim ama, 38 dakika okudum.
yavaş azıcık kızlaaaarrrrr :)))

ahahahahah:)) aynen öyle yapıyorum yalelcim:) h.sonu başladı , benin kocişin yemek yapma günleri, o yüzden ne pişircem derdim de yok, keyfin dibine vuruyorum:))) Begümcük erken uyanıyor di mi? Sen nasıl oldun bu arada? Kanaman durdu biliyorum da halsizlik halin geçti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…