- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.361
Canım karıştırdın herhalde yaa. Benim bugün kontrolüm yoktu. Pazartesi gideceğim. Testlerimi yaptıracağım. Belki kalp atışlarını da duyarız diyorum. Ay ne güzel olur. Sen bu arada 4 aylık mı evlisin
Aşk olsun yaşında ne var senin :) Pazartesi kontrole bir gideyim de haber vereceğim. Bakalım inşallah güzel şeyler olur. Herşey yolunda gider inşallah benim için...
herkeze slm
bende mart ayında hamile kalmak istiyorum o yüzden daldım aranıza :)
inş bu formdan hep beraber haöiş kalıp çıkarız
arkadaslar ben yumurtladim galiba bu kesin akintim o kadar sunuyoki inanamazsiniz belkide ben hep son hafta yumurtluyodum ondan bebisim olmuodu 4 aydirbugun calisma var insallah adet olana kadar hergun yapmayi planliyorum sevincten havalara ucuyorum dua edin bana nolur bu ay yumurtlamadim diye o kadar agladimki Rabbim yuzume guldu ovulasyon testi yapmasaydim bu ay yine 14 15 16 da calisip bu gunlerimde ihmal edicektim dua edinde bebisimiz olsun bu ay:)
Aynı fikirdeyim arkadaşım :) Hani bu hamilelik belirtileri, yumurtlama belirtileri var ya onların hepsi birbirinin aynı işte... Yani her seferinde regl olacakmış gibi kasık ağrısı yaşanıyor. Ben de belirtileri hep araştırmış araşştırmış ama emin olamamıştım. Şuan 5+5 hamileyim ona rağmen süpürge işi yapınca yada biraz üşüsem hemen adetimin yoğun günündeymiş gibi ağrı oluyor. Yumurtlama dönemimi hiç ağrı ile anlayamadım ben hep gelen akıntıdan anladım ama fark ettiğim en büyük şey normalden daha önce regl belirtilerinin başlaması oldu. Onun dışında ise göğüsler falan normal regl dönemindeki kadar büyüyor ve hassaslaşıyor.... Birde belki biraz bulantı olabilir. Bende olmuştu. hala daha oluyor. Artık her sabah bulantıyla uyanıyorum....:26:
benim ilk gebeligimde reglimden 1 hafta sonra kan testi yapmistik 136 cikmisti sonucm bugun dusundumde acaba ben hepmi gec yumurtluyodumda haberim yoktu bu ay ovulasyon testi sayesindemi anladm
arkadaslar ben yumurtladim galiba bu kesin akintim o kadar sunuyoki inanamazsiniz belkide ben hep son hafta yumurtluyodum ondan bebisim olmuodu 4 aydirbugun calisma var insallah adet olana kadar hergun yapmayi planliyorum sevincten havalara ucuyorum dua edin bana nolur bu ay yumurtlamadim diye o kadar agladimki Rabbim yuzume guldu ovulasyon testi yapmasaydim bu ay yine 14 15 16 da calisip bu gunlerimde ihmal edicektim dua edinde bebisimiz olsun bu ay:)[
dualarımız hep birbirimizle tatlıcım inşallah sana tutunmuştur yavrucun:)
hepinize günaydın kızlarrr
günaydın canım bugün tatil şekerlemesi yapıyor heralde bizim kızlarDAHA UYANAN PEK YOK
Günaydıııınn sabah şekerlerim bir gidiyorum bakıyorum kaç sayfa daha yazmışsınz yetişemiyorum kızlar sizin hızınıza kurs okul sınav ev koşturuyorum çok yoruluyorum onları okumak çooookk zor oluyor ama yine de tek tek okuyorum bugün herkesler uyuyor heralde ooohh ne güzel bende kursuma gideceğim hadi size tatlı rüyalar şeker bebişler:)akşam görüşürüz inşallah:)
hepinize günaydın kızlarrr
hem aşkolsun yani, sabahın 8:30 unda yazdım günaydın diye, ne uyumasıııı:))
Mşallah bu minik prenses çok tatlı maşallah:)) valla ben de talip olabilirim) benim de 3,5 yaşında dünya yakışıklısı bir oğlum var:))
arkadaslar yorum istiyorum hepinizden
ben bu ay ovulasyon testi kullandim ve yumurtlama tarihim bir turlu cikmadi bunu goruncede bugunle beraber 4 gundur sogan kuru yapiorm bugun bir belim agrio bir kotuyum hadi ovulasyon testi yapiyim dedim birde bakarimki ovulasyon cizgimin 2. cizgisi bu zmana kadar hic koyulasmadigi kadar koyu eee benim adetime 6veya 7 gun kaldi nolcak simdi muhtemel test yarina dahada koyu olur ben yumurtladimmi bu kadar gec mumkunmu yada sogan kurumu yaradi aninda off ben napcam
arkadaşlar benimde adet tarihim 24 şubat benim ilk gebeliğim erken düşükle sonuçlandı3 aydr deniyoruz ama hamile kalamıyorum her defasında test yapıp üzülmekten çok yıprandım bu ay ilk defa hissettiğim ve yaşadıgım şeyler kasıklarımda agrı 4 gün falan sürdü öksürdüğüm zaman falan daha belirgin şekilde agrıyordu.idrarım koyulaştı ve çok kötü kokoyor..ilk gebeliğimde gögüslerim hemen şişmişti şimdi gögüslerim çok rahat 2 gün önceye kadar kasklarımda agrı çoktu eşimle dün birlikte olduk ilişkiden sonra lavobada tuvalet kagıdına bulaşan akıntılı kan geldi öyle kaldı başkada gelmedi ama agrım geçti ara ara idrarımda sanki sperm akıntısı varmış gibi oluyor su bulanık gibi kimi dış gebelik olabilir dedi ve beni çok korkutttu dış gebelik belirtisi nasıl bilenler cvp bekliyorum...
Aynı fikirdeyim arkadaşım :) Hani bu hamilelik belirtileri, yumurtlama belirtileri var ya onların hepsi birbirinin aynı işte... Yani her seferinde regl olacakmış gibi kasık ağrısı yaşanıyor. Ben de belirtileri hep araştırmış araşştırmış ama emin olamamıştım. Şuan 5+5 hamileyim ona rağmen süpürge işi yapınca yada biraz üşüsem hemen adetimin yoğun günündeymiş gibi ağrı oluyor. Yumurtlama dönemimi hiç ağrı ile anlayamadım ben hep gelen akıntıdan anladım ama fark ettiğim en büyük şey normalden daha önce regl belirtilerinin başlaması oldu. Onun dışında ise göğüsler falan normal regl dönemindeki kadar büyüyor ve hassaslaşıyor.... Birde belki biraz bulantı olabilir. Bende olmuştu. hala daha oluyor. Artık her sabah bulantıyla uyanıyorum....:26:
benim ilk gebeligimde reglimden 1 hafta sonra kan testi yapmistik 136 cikmisti sonucm bugun dusundumde acaba ben hepmi gec yumurtluyodumda haberim yoktu bu ay ovulasyon testi sayesindemi anladm
herkeze slm
bende mart ayında hamile kalmak istiyorum o yüzden daldım aranıza :)
inş bu formdan hep beraber haöiş kalıp çıkarız
arkadaslar ben yumurtladim galiba bu kesin akintim o kadar sunuyoki inanamazsiniz belkide ben hep son hafta yumurtluyodum ondan bebisim olmuodu 4 aydirbugun calisma var insallah adet olana kadar hergun yapmayi planliyorum sevincten havalara ucuyorum dua edin bana nolur bu ay yumurtlamadim diye o kadar agladimki Rabbim yuzume guldu ovulasyon testi yapmasaydim bu ay yine 14 15 16 da calisip bu gunlerimde ihmal edicektim dua edinde bebisimiz olsun bu ay:)
canım ya bişey sorcam sen hamile olduğunu öğrendiğinden beri ilk defa mı gideceksin kontrole yoksa keseyi gördün şimdi kalp atışı için mi gideceksin birde senin son adet tarin neydi ? ben çarşamba günü gittim keseyi gördük ama kalp atışı başlaamıştı geç döllenme olabilir dedi son adetim 3 ocaktı birde 9 gün olmuştum adet oraya bakınca henüz 5 haftalık hamileyim benyani o 9 günlük adetimi çıkınca
banucum sana yazmadık biz onu alınma sakın haa
ahahaha takılıyorum zaten tatlım, alınır mıyım hiç:) bugün sessiz ama burası malum h.sonu telaşesi var herkes de.. benim de eşim bugün çalıştığı için buralarda dolanıp duruyorum:)
GÜNAYDINNN kızlarr ne kadar çok sayfa olmuş ya valla hızınıza yetişmek mümkün değil valla bugünde hiç çalışasım yok.
GÜNAYDINNN kızlarr ne kadar çok sayfa olmuş ya valla hızınıza yetişmek mümkün değil valla bugünde hiç çalışasım yok.
valla :)) ohhh yayıl sen evde.. keyif sende taze gelin :)))
bizim babacık da uyuyor, 11:30 gibi uyanır en erken ihtimalle :)) biz de işte napalım begümle... oyun oynadık, kahvaltı yaptık.. şimdi resim yapıyoruz.... babaya gürültü olmasın diye oyalıyorum kısaca :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?