- 15 Mart 2012
- 1.233
- 9
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #14.281
Gününüz ayfın olsun şekerler, işe gidiyorumbi cöö yapim dedim biraz moral
Bulurum. Eceellimm günaydınn bacımm:)
Seni fırsatcı seniii kız varya sen hayatı baya bedavaya getırmıssın:)) hatta sanırsam alacagın bıle vardır ahahahah canım ben dun hıc gıremedım akraba gunumuz vardı ayda bır kere cok guzel mamalar vardı keske olsan super zaten rejımıde ayda bırkere bozuyoruz:)) ben normalde bır otobus fırmasında banko gorevlısıydım 7 yıl falan calıstım ama evlenınce esım ızın vermedı işmi eşmi dedi ee 40 yıl eşsiz olunca malum eş dedim ahahahah iyikide demisim hmmmm super bişePP ev kadınlıgı olmak zor yemek yapmayı bılıyordum da boyle gunlere falan gıtmedıgımde pasta borek bılmem anaaa okadar degısık seyler yapıyorlarkı valla dedım kusura bakmayın ben daka mutfakta çömezim cok cecıt seyler belemeyın benden neyse ee 1 bucuk seneye ulastık artık ogrendım hele dun bır kurabıye tarıfı aldım manyak bıse tarıfını yazarım ılerlıyen saatlerde aa yazamam bugunde yokum arkadasım ev aldı hayırlısı olsuna gıdecem hedıye baktım dugunde bana gelenlerden kararsız kaldım neyse bu arada benım sabahları agzım kuruyo gecen hamılelıgımdede oyle baslamısrı kihikihikih hayal kuruyorda olabılırımmm :)))) amma uzun oldu emosummm ben ozelden yazamıyom ızın vermıyorlar daha lımıtı doldurmamısım ama sen masallahh son gazzz:))öptüm bitanem...
Oh oh masallah mamalar falsn iyisin kisss:)) o kurabiye tarifimi istiyorum bak he, valla bide bana diyon kis düğün hediyelwrinden secicekmis :))) bugünde arkadaşında doyurcan karnini ohh tamsm beleş 2. Gün :))) canim zaten bende aksama ya girerim ya giremem bbilmiorumfirsat buldukca bakarim bacim. Gec olsun guc masin tarifi cerirken balzemelerinide göndert uğraştırma beni kusum:) canim sende doldur ozaman limiti bi zahmet parayla degil ya:)) canm benim öpüyorum seni sana bol eğlenceler
gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim?
Hahahahahah oof delıı guldurdun benı sabah sabah hee bırde malzemelerıne yolluyacam olur sekerım hem tarıf hem malzeme yok oyle cennet :)))Hadiii be git artıkın kovulacan heee:)))
Sanada gunaydın konu annemız:)) valla sayende ne guzel dostlar edındım pembe masal cok tesekkurler seker...ama sanırsam sen hep arazı oluyorsun neysee bız burda gemıyı surelım kaptan yok:))
sizin muhabbet çişe sarmıs kuzular koptum okurken. :))))))))))
gene toptan dusmus cenenızzz masallah oku oku bıtmedı yahuuuuu
canooommmm test sonucunu kaç ogrenıcen kuzu
emoshh naber :)))
lata banu tulıns hayaletcöööösper ve suan ıcın aklımda olupta son anda unuttugum allatakı mevcut arkıdısler hepınızı kucakladımm.
selam kizlar. gecmisi okudum ama gozunen kacan olduysa ozuur dilerim
canim hosgeldin aramiza yeniden :). cevabin icin tesekkur ederim. bu sure uzayacak gibi duruyor en azindan bosuna agri cekmeyeyim. senin de henuz adet sokulmemis. tuh ya. keske gelse de bir an evvel rahatlasan.
tebrik ederimmm COK MUTLU OLDUMMgozun aydin canom. Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallah. pembe akinti disinda baska belirtin var miydi?
bu fikir cok hosuma gitti :)
gunaydiin. tesekkur edeirm cevabin icin. neyseki dogru bir ilac kullanmisim. hemen de kesti agriyi.
Selam berceste! Nasilsin? Amcanin kizinin taburcu oldugunu okudum. Tekrar cok cok gecmis olsun. Insallah bir deva, care bulunur.
teveccunuz efendim :)
tatlim olur mu hic oyle sey. hamile olan gitmiyor bu sefer de hamileligiyle ilgili seyler paylasiyor. bundan guzel, samimi bir sey olabilir mi :) lutfen aynen boyle devam et
canom gunaydın gunaydın arkadaslar hadı bakalım bugun gün heppimize çok nefis süprizler hazırlasın gun bıtımınde paylasalım neler yasadıgımızı bende kahve alım kendıme sızde ıstermısınız 3 bır arada 5 bır arada 10 bır arada ahahahahaha
canom gunaydın gunaydın arkadaslar hadı bakalım bugun gün heppimize çok nefis süprizler hazırlasın gun bıtımınde paylasalım neler yasadıgımızı bende kahve alım kendıme sızde ıstermısınız 3 bır arada 5 bır arada 10 bır arada ahahahahaha
herkese günaydın kızlar ...:
nasılsınız bakalım..
dün yoktum tahlillerimi yaptırmaya gittim ve sağlık ocağına kayıt yaptırmaya allaha şümkür bi sıkıntı çıkmadı..
herşey yolunda..
ama bugün miydem inanılmaz bulanıyo:
nasılsınız bakalım..
dün yoktum tahlillerimi yaptırmaya gittim ve sağlık ocağına kayıt yaptırmaya allaha şümkür bi sıkıntı çıkmadı..
herşey yolunda..
nasılsınız bakalım..
herşey yolunda..
nasılsınız bakalım..
herşey yolunda..
gülden canım günaydın, tahlillerinde bi promlem çıkmamız çok şükür çok sevindimmmmmm......,
canım ben galiba hamileyim dün sabah test yaptım sonuç hemen pozitif çıktı,dün öğlenden sonra kan testi yaptırdım ama sonucumu bugün alıcam inşallah,
bu sabah teste güvenmedim dite idrar testimi yine tekrarladım yine pozitif çıktı ,doğrudur dimi tatlım :)))
gülden canım günaydın, tahlillerinde bi promlem çıkmamız çok şükür çok sevindimmmmmm......,
canım ben galiba hamileyim dün sabah test yaptım sonuç hemen pozitif çıktı,dün öğlenden sonra kan testi yaptırdım ama sonucumu bugün alıcam inşallah,
bu sabah teste güvenmedim dite idrar testimi yine tekrarladım yine pozitif çıktı ,doğrudur dimi tatlım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?