Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Gününüz ayfın olsun şekerler, işe gidiyorum bi cöö yapim dedim biraz moral
Bulurum. Eceellimm günaydınn bacımm:)

Gunaydın canım bende kendı kendıme konusuyom zannettım meger burdan dıkızlıyormussun benı:)) sana kolay gele iş kadını hehehehhehe

Oh oh masallah mamalar falsn iyisin kisss:)) o kurabiye tarifimi istiyorum bak he, valla bide bana diyon kis düğün hediyelwrinden secicekmis :))) bugünde arkadaşında doyurcan karnini ohh tamsm beleş 2. Gün :))) canim zaten bende aksama ya girerim ya giremem bbilmiorum firsat buldukca bakarim bacim. Gec olsun guc masin tarifi cerirken balzemelerinide göndert uğraştırma beni kusum:) canim sende doldur ozaman limiti bi zahmet parayla degil ya:)) canm benim öpüyorum seni sana bol eğlenceler

Hahahahahah oof delıı guldurdun benı sabah sabah hee bırde malzemelerıne yolluyacam olur sekerım hem tarıf hem malzeme yok oyle cennet :)))Hadiii be git artıkın kovulacan heee:)))

Hahahahahah oof delıı guldurdun benı sabah sabah hee bırde malzemelerıne yolluyacam olur sekerım hem tarıf hem malzeme yok oyle cennet :)))Hadiii be git artıkın kovulacan heee:)))

Nerde o gunler dermisssimm:) cikamiyom kis napim valla koyuyo bee sizi birakip gitmek valla busefer gittim ama öptüm:))

kızlar hepinize günaydın, dün kan testimi verdim ama sonucumu alamadım bugün saat 3 gibi vereceklermiş, bende iş çıkışı öğrenebilirim sanırım,
sizler nasılsınız,
banu canm görüşmeni yapmışsın hayırlısı olsun canım senin için :)),

canım nasılsın durumunu okudum inşallah değerin bugün yüzü geçmiştir ve sürekli katlar kendini tatlım :)))

çok sağol kuzum :)) pembe akıntımın dışında akıntımın olduğu iki gün çok belim ağrıdı başkada bir belirti yok bende :))

canom gunaydın gunaydın arkadaslar hadı bakalım bugun gün heppimize çok nefis süprizler hazırlasın gun bıtımınde paylasalım neler yasadıgımızı bende kahve alım kendıme sızde ıstermısınız 3 bır arada 5 bır arada 10 bır arada ahahahahaha

Afiyet olsun cnm ben de yesil cayimi iciyorum adeti beklemelerdeyim:)

herkese günaydın kızlar ...:
nasılsınız bakalım..
dün yoktum tahlillerimi yaptırmaya gittim ve sağlık ocağına kayıt yaptırmaya allaha şümkür bi sıkıntı çıkmadı..
herşey yolunda..
ama bugün miydem inanılmaz bulanıyo:

günaydın canım :))

Kızz şu tarıhı 12 12 2012 yapamadınmı:)) ne bu acelenn bır aydaha gec calıssaydın hehehehe

bulancak tabeeee yok öle rahat rahat bedavadan bebiş :)

olsun cnm senin yerinde olmak isteyen o kadar insan var ki burda ah keske hamile kalsak ta midemiz bulansa Allah hepimize nasip ettsin Amin

gülden canım günaydın, tahlillerinde bi promlem çıkmamız çok şükür çok sevindimmmmmm......,
canım ben galiba hamileyim dün sabah test yaptım sonuç hemen pozitif çıktı,dün öğlenden sonra kan testi yaptırdım ama sonucumu bugün alıcam inşallah,
bu sabah teste güvenmedim dite idrar testimi yine tekrarladım yine pozitif çıktı ,doğrudur dimi tatlım :)))

ooff inşahh havanı yesınler şeker:)))

doğrudur tabiiiiii ne güzel endişelenme artık sevin yahu tadını çıkar anniş olacaksın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…