- Konu Sahibi pembemasal
-
- #14.301
ooff inşahh havanı yesınler şeker:)))
bulancak tabeeee yok öle rahat rahat bedavadan bebiş :)
olsun cnm senin yerinde olmak isteyen o kadar insan var ki burda ah keske hamile kalsak ta midemiz bulansa Allah hepimize nasip ettsin Amin
canom bu sonuçları hemen alıyoduk sen nereye yaptırdınki bu kantahlilini ve kaçta alıcaksın sonucu
ayyy hemen bize yaz çatlarız vallaha
ayrıca tekrar çok tebrik ederim
inan bana kendim kadar sevindim desem abartmış olmam...
tatlım
canım ben çorluda yaptırmadım çerkezköy devlet hastanesinde yaptırdım o yüzden ,,,
sevinmene inanarım tatlım bende sende gerçekten çok sevinmiştim çünkü :))))
günaydın kızlarrrr..
dün çatladıgımı hissettim yumurtalıgımda çok büyük bi ağrı vardı ve yumurtlama akıntım resmen gelmişti..dün akşamı değerlendirdik ama benim dünden hiç umudum yok nedense..
birde bu sabah kalktıgımdan beridir sağ yumurtalıgımda ağrı var acaba neden sağdaki bugünde ağrıyo olabilir acaba:26:
gülden canım saat 3 gibi alabilirsin dediler .....
GUNAYDINNNNN
2 saattir foruma giremiom die yakınıom, megersem esek kadar yazmıslr sayfaya KK FORUM GIRIS dıe:):) Tulın olmasa beklıcem hala:)))))
Canoommm haberler nedir??
GUNAYDINNNNN
2 saattir foruma giremiom die yakınıom, megersem esek kadar yazmıslr sayfaya KK FORUM GIRIS dıe:):) Tulın olmasa beklıcem hala:)))))
hoşgeldin şekerrrrr
günaydın özlemcim naber bakalım?
canomda haberler güzel ama bugün 3te alacakmış kantahlili sonucunu bugünde idrar yapmış yine pozitifi görmüş sabırsızlıklan bekliyoz..
ee dün neler oldu bakalım burda ben yokken..
?
hosbulduk tatlım naber
güüünaayyydddııınnnnn kızlarrrr, bugün hava çok kapalı izmirde ruhum daraldı sabah sabah,,,,
eee herkes nasıl bakalım , keyifler yerindedir umarım.....
günaydın tatlım, benim açıklamamı sağolsun gülden yapmış sana evet saat 3 gibi alıcam inşallah sonucumu ama işten erken çıkabilirsem yoksa nasıl alıcam bilmiyorum bakalım,GUNAYDINNNNN
günaydın herkese,,nasılsınız kızlar...
napıyon bakalım işler nasılllkesinlikle katılıyorum sana benimde içim daralıyoooooooo
günaydın tatlım, benim açıklamamı sağolsun gülden yapmış sana evet saat 3 gibi alıcam inşallah sonucumu ama işten erken çıkabilirsem yoksa nasıl alıcam bilmiyorum bakalım,
kızlar eğer iş yerinde sonucumu öğrenirsem yazarım, ama hastaneye gidip öğrenirsem bugün yazamam yarın sabah yazarım haberiniz olsun tatlişlerim :)))
sana da günaydın canım
güüünaayyydddııınnnnn kızlarrrr, bugün hava çok kapalı izmirde ruhum daraldı sabah sabah,,,,
eee herkes nasıl bakalım , keyifler yerindedir umarım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?