- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #14.241
Banunun sesi çıkmıyo kesin geçmişi tırtıklıyo ayyy ben acık okuyom sona butarafı merak ediyom hemen geçiom ne sabır varmışya bide un utmuyo herşeyi teker teker döküyo vallahiiii
beluşummmm, balımmmm...:) valla öyle bugün kayıplardayım tembellik günü ilan ettim ama okuyorum ara ara:))
cuma bide pazartesi
ikiz olayıda şöle tatlım
benim abilerim ikiz
teyzemin kızları ikiz
öteki teyzem düşük yapmış birzamanalar ikiz
eşimin halasının kızları var ikiz
ühüüüüüüüüüüüüüü korkuyommm
BANUŞUMMMMMMM ne durumdasın kuzummmmmm özlemle seni sıkı takibe aldım saat başı tekmil verin bakem merak ediommmmm :44:
özletme fazla yahuuuuu ben sana bişi sorcam şimdi
diyelim arada her gün oldu sorun olurmu kine ? hehe bak akıllanmışım demi :)
Ne güzel iste sekerim sen bif beklerken allah belki sana 2 tane birden verir:))
siz bana 1 dene sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün Allahına kul anasına babasına ii evlat vatanına milletine hayırlı birey diye dua ediverin nolurrrrrrrrrrrr ama 1 dene olarmı :):):):):
ehehehehehe aferin be beluşum, harbi akıllanmışın sen, inanmamıştım özleme ama doğruymuş:))
Valla ben de seni deli özledim nolcek bu iş böyle:))))
Şimdi bu sorduğun sorunun cevabını bir 4 gün sonra net vericem sana yavrimo:) Biz bu ay hergün deneme yaptık çünkü, oluyomuymuş yoksa boşuna mı ter dökmüşüz görücez:))
ben hala adet olmuşum gibiyim, habire tuvalete gidiyorum ama bişey yok.. ateş ölçümü de yaptım ben bu ay, ateşim de hala yüksek, yani yarı umutlu yarı yok yav tutmadı modundayım:) deli miyim neyim:))))
canımcıkalrım az ewwel doktorumun hemsıresı aradı doktor bey gorusmek ıstıyor dedı.ıyı ver dedım.dr benı yarın ultrasona bekledıgını kan tahlılını tekrarlamamız lazım.degerın 63 cıkmıs dunkı tahlılde dedı.dun dr a haber vermemıstım.yarın ogleden sonra mutlaka gel 100 un uzerıne cıkmısmı ve ultrasondakı kesenın haftasına uygunmu bı bakalım dedı.dr a daha cok yenı gorebılırmıyız dedım.ewet dedı.ultrasona gore degısır dedı.kafam karıstı 100 un uzerıne cıkmıstır dıye umıd edıyorum.da durduk yere nıye aradı bu adam.tahlılde baska bıseymı gordu acaba cokta soramadım.yarın ogleden sonra mutlaka gel dedı.eger ultrasonla uygun gıdıyorsa gebelık takıplerı ve folıc asıt vıtamın yazıcam dedı.saolsun dr um cok ılgılıdır.cokta ıyı bı doktor.ıcımde kotu bı hıs yok ama sımdı heycanlandım ben pazartesı gıdıcektım ama yarın gorucem sanırım bebısı yada keseyı.bakalım
ayyy çok heyecan yaptım ben eğer işe yararsa hergün çalışcam bende kesinlikleeeeeee ayyy hadi inşallah kuzucum yaaaaaaaaaa
canlar ii akşamlar herkese öpüldünüzzzzz ben kaçar
aynen öyle ben cuma günü derdimi anlattım pazartesi gidince sormadı bile ben söylemesem ohooo bide not aldı oraya haaa kocamda sorup durdu şelalemi yuttun noluyo sana die hehehehehehehehehe
Canim senİnle hem tarih hemde adet düzensizliğinden de ortak sayılırız, yaptığım hesaba göre adet dönemin bi 25 bi 28 gün ( adet olduğun tarihten bidahaki adetinin ilk günü seklinde hasaplaniyo) normalde adet döneminden 14 gün çekiceksin o gün yumurtlama günün oluyor ama bizim zaten düzensiz olduğu için bu hesap bize uymayabilir. Bizim plan söyle: ben şimdi adetimin ilk gününüde sayarak 12. Günde ilişkiye gircez her 2 günde bir 18. Güne gelene kadar ilişkiye giricez, o arada bi yerde muhtemel yumurtlama olucağı icinde tutar insallah diye düsünüyorum. Bide istersen ovulasyon testleri var adet döneminin 11. Gününde test yapiyosun hamikelik testi idrarla çift çizgi çıkarsa yumurtlama dönemin olmus oluyo yani o gün iliskiye girmelisin eger tek cizgi ise ertesi gün tekrarliosun bu adetinin 16. Gününe kadar test edebilirsin o ara bi yerde yumurtlama olacaktır. Benim aldığım ovulasyon testlerinde 5 tane cikio icinden, türkiyedede vardir muhtemelen. Eger farkli bi bilgi yada yöntem bulursam sana bildiririm canim
siz bana 1 dene sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün Allahına kul anasına babasına ii evlat vatanına milletine hayırlı birey diye dua ediverin nolurrrrrrrrrrrr ama 1 dene olarmı :):):):):
ehehehehehe aferin be beluşum, harbi akıllanmışın sen, inanmamıştım özleme ama doğruymuş:))
Valla ben de seni deli özledim nolcek bu iş böyle:))))
Şimdi bu sorduğun sorunun cevabını bir 4 gün sonra net vericem sana yavrimo:) Biz bu ay hergün deneme yaptık çünkü, oluyomuymuş yoksa boşuna mı ter dökmüşüz görücez:))
ben hala adet olmuşum gibiyim, habire tuvalete gidiyorum ama bişey yok.. ateş ölçümü de yaptım ben bu ay, ateşim de hala yüksek, yani yarı umutlu yarı yok yav tutmadı modundayım:) deli miyim neyim:))))
öle demeeeee tabiiki Allahım hayırlısını versin ama RABBİM biliyo ya annem bakacak bebişe 2 dene olursa yapamazlar ondan bende işten ayrılamam ev borcumuz var ondan bacım yoksa olsun tabeeee
kanamaya gelince ilacı bıraktın die dedi ee ben çok oldu dedim
oda öteki ay bakalım olursa yine dedi çünkünüm hormonlarda bişi yokmuş iimiş kendileri :)
İnşallah kuzummmm:) valla belirtiler yalan olabiliyor biliyorsun, zaten son 2 güne kadar da bi halt yoktu bende.. Bakalım, dua edip bekliyorum, nisan listesi bile yapıyorum bir yandan biliyorsun, gerçi ben hamiş kalsam da yapıcam o listeyi, sizin karnınız şişmeden bana rahat yok:)) ama listemin adı(pc de yani) nisan listesi, without me, I hope so..:)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?