• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ooff inşahh havanı yesınler şeker:)))

canım sakın yanlış anlamayın hava atmıyorum asla, sadece kan değerimi göremediğim için tedirginim sizlerde biliyosunuz burda diğer arkadaşlarımızda idrar testinde pozitif görüp,kanda negatif değer gördüler o yüzden bu vesvesem benim .....

bulancak tabeeee yok öle rahat rahat bedavadan bebiş :)

hahaha dimi ama haklısın vallaha:

olsun cnm senin yerinde olmak isteyen o kadar insan var ki burda ah keske hamile kalsak ta midemiz bulansa Allah hepimize nasip ettsin Amin

evet canım haklısın ..
canommmmmmm:
çok sevindim tatlım tebrik ediyorum seni hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allahım
kan tahlilindede kaç haftalık olduğunu görecez inşallah..

canom bu sonuçları hemen alıyoduk sen nereye yaptırdınki bu kantahlilini ve kaçta alıcaksın sonucu
ayyy hemen bize yaz çatlarız vallaha
ayrıca tekrar çok tebrik ederim
inan bana kendim kadar sevindim desem abartmış olmam...
tatlım

canom bu sonuçları hemen alıyoduk sen nereye yaptırdınki bu kantahlilini ve kaçta alıcaksın sonucu
ayyy hemen bize yaz çatlarız vallaha
ayrıca tekrar çok tebrik ederim
inan bana kendim kadar sevindim desem abartmış olmam...
tatlım

canım ben çorluda yaptırmadım çerkezköy devlet hastanesinde yaptırdım o yüzden ,,,
sevinmene inanarım tatlım bende sende gerçekten çok sevinmiştim çünkü :))))

günaydın kızlarrrr..

dün çatladıgımı hissettim yumurtalıgımda çok büyük bi ağrı vardı ve yumurtlama akıntım resmen gelmişti..dün akşamı değerlendirdik ama benim dünden hiç umudum yok nedense..

birde bu sabah kalktıgımdan beridir sağ yumurtalıgımda ağrı var acaba neden sağdaki bugünde ağrıyo olabilir acaba:26:

günaydın kızlarrrr..

dün çatladıgımı hissettim yumurtalıgımda çok büyük bi ağrı vardı ve yumurtlama akıntım resmen gelmişti..dün akşamı değerlendirdik ama benim dünden hiç umudum yok nedense..

birde bu sabah kalktıgımdan beridir sağ yumurtalıgımda ağrı var acaba neden sağdaki bugünde ağrıyo olabilir acaba:26:

günaydın canım:
benimde yumurtalığımın sağ tarafı hep ağrıyodu hatta bi sıkıntımı varki acaba diyodum ama çok şükür doktor bebeğe bakarken yumurtalıklarımada bakıyo ve bi sıkıntı olmadığını söylüyo..
belki çatladığı içindir canım olsun en değerlendirmeye devam et ve umutsuzluğa kapılma..

gülden canım saat 3 gibi alabilirsin dediler .....

tatlım sonuçları bizimle hemen paylaş olurmu...

GUNAYDINNNNN
2 saattir foruma giremiom die yakınıom, megersem esek kadar yazmıslr sayfaya KK FORUM GIRIS dıe:):) Tulın olmasa beklıcem hala:)))))

Canoommm haberler nedir??

GUNAYDINNNNN
2 saattir foruma giremiom die yakınıom, megersem esek kadar yazmıslr sayfaya KK FORUM GIRIS dıe:):) Tulın olmasa beklıcem hala:)))))

günaydın özlemcim naber bakalım?
canomda haberler güzel ama bugün 3te alacakmış kantahlili sonucunu bugünde idrar yapmış yine pozitifi görmüş sabırsızlıklan bekliyoz..
ee dün neler oldu bakalım burda ben yokken..
?

günaydın özlemcim naber bakalım?
canomda haberler güzel ama bugün 3te alacakmış kantahlili sonucunu bugünde idrar yapmış yine pozitifi görmüş sabırsızlıklan bekliyoz..
ee dün neler oldu bakalım burda ben yokken..
?

iidir tatlım senden nbr, bekliyorum canoom u bende sabırsızlıkla.

walla pek degisik bisi yok canım aynı muhabbetler, zaten bi muddet sonra foruma da giremedim ben, bakım sebebiyle geçici olarak kapalı mı ne ole bişi yazıodu

güüünaayyydddııınnnnn kızlarrrr, bugün hava çok kapalı izmirde ruhum daraldı sabah sabah,,,,

eee herkes nasıl bakalım , keyifler yerindedir umarım.....

GUNAYDINNNNN

günaydın tatlım, benim açıklamamı sağolsun gülden yapmış sana evet saat 3 gibi alıcam inşallah sonucumu ama işten erken çıkabilirsem yoksa nasıl alıcam bilmiyorum bakalım,
kızlar eğer iş yerinde sonucumu öğrenirsem yazarım, ama hastaneye gidip öğrenirsem bugün yazamam yarın sabah yazarım haberiniz olsun tatlişlerim :)))

günaydın herkese,,nasılsınız kızlar...

sana da günaydın canım

kesinlikle katılıyorum sana benimde içim daralıyoooooooo
napıyon bakalım işler nasılll
günaydın tatlım, benim açıklamamı sağolsun gülden yapmış sana evet saat 3 gibi alıcam inşallah sonucumu ama işten erken çıkabilirsem yoksa nasıl alıcam bilmiyorum bakalım,
kızlar eğer iş yerinde sonucumu öğrenirsem yazarım, ama hastaneye gidip öğrenirsem bugün yazamam yarın sabah yazarım haberiniz olsun tatlişlerim :)))

sana da günaydın canım

canooommm sen güzel haberler alda bugün olmaz yarın olur bebeğim .....günaydın bu arada.... hersey güzel olacak inşallah, bende yakında kalırım gebe böyle heyecanlar basar banada ne güzel....

Back