• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Aramiza hosgeldin canim, allah mesut bahtiyar etsin daha yeni sayirsiniz,folik asiti zaten hamile olmak isteyen herkez kullanmali bende kullaniorum. Bebish olayinda en önemlisi kafanizi bos birakicaksiniz piskoloji cok önemli (söyleyene bak :) ) yani basarabilirseniz tabii, oluruna birakicaksiniz insallah olmustur deyip adet gününü bekliceksin, stress yapmadan. Bu yöntemler hakkinda fikirler ikiye ayrilmis durumda bazi doktorlar sacma dio bazilarida iyi olur dio yani sen iyisimi iliskiden sonra en az bi yarim saat yat zarari olmaz canim. Ve iliskiden 1 hafta öncesine kadar mümkün oldugu kadar ne esin ne sen agri kesici dahil ilac kullanmamaya bakin saglik sorunu olmadigi sürece tabii, yeni okudum bi yazı orda diodu da sicagisicagina sölim dedim:) insallah en kisa zamanda hamish olursun canikom

:))) inşallah çok teşekkürler biraz olsun rahatladım ister istemez insan geriliyo işte ferahladım biraz olsun

eger yumurtan catlamıyorsa kıste cevırıyor yumurtlama gunelrınde catlatma ıgnesı onermedımı dr un.22 mm den fazla buyuyen ve catlamayan yumurta 22-23-24-25-26-27..vsvsvs gıttıkce buyuyor ve kıste cevırıyor o yumurta 50 mm oldugunda cok gec oluyor amelıyatla alıyorlar.bnm bır arkadasıomında basına geldı cunku.o yuzden drlar klomen tarzı ılacları yumurta takıbı olmaksızın kullandırtmıyorlar.

eger yumurtan catlamıyorsa kıste cevırıyor yumurtlama gunelrınde catlatma ıgnesı onermedımı dr un.22 mm den fazla buyuyen ve catlamayan yumurta 22-23-24-25-26-27..vsvsvs gıttıkce buyuyor ve kıste cevırıyor o yumurta 50 mm oldugunda cok gec oluyor amelıyatla alıyorlar.bnm bır arkadasıomında basına geldı cunku.o yuzden drlar klomen tarzı ılacları yumurta takıbı olmaksızın kullandırtmıyorlar.

canım ben de bi dr a gidip baktıriim yine...bu böyle olmayacak...çeşitli ilaçlar var onlardan birinden verir mutlaka...

SEVGİLİ BACİŞLERİM,anca mantıklı düşünmeye başladım.Ben ne kadar da aptalca davranmışım şu son 1 haftadır.Burda hamile kalmak için çırpınan sizleri görürken,yok idrarda az çıktı yok kanda çok değer çok çıktı diye mızmızlanıp durdum.halbuki düne kadar bende sizlerin arasındaydım.anlayacağınız valla şımarıklıklarım için kusura bakmayın kıslar.valla insan birden kendini fena kaptırıyo.ama fazlasıda iyi olmuyo.ben kendime gıcık oldum valla böyle davrandığım için...eminim bu hallerimi mazur görmüşsünüzdür..sizleri çok sevdiğimi unutmayınız lüften.burda iyi kötü herbişeyi paylaşıyoruz.birbirimize destek oluyoruz.benim yaptığım sanki nispet yapmaya benzedi.sakın böyle düşünmeyin bacişler.şuan duygusala bağlamış vaziyeteyim :43:

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43: üstüme aldım sımdı aptalmıyım ve nıspet yapmayamı calıstım :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43: ustume aldım cunku bende mızmızlanıp durdum cöööööösper küstüm sana işte

canım ben de bi dr a gidip baktıriim yine...bu böyle olmayacak...çeşitli ilaçlar var onlardan birinden verir mutlaka...

ewet tatlım.gecıktırmeye ıhmale gelmez.kıst var ıse caresıne baktırıp yumurta takıbı yaptır bence sneın durumun yumurta kıstı olabılır.uzun sure yumurtlama gununde bazı ılaclar kullanarak tedavıde olabılırsın tabı bebıs dusunen bızlere uzuns urelı tedavı can sıkıcı gelıyo.yada bebek olduktan sonra tedavıye baslayabılrısın

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43: üstüme aldım sımdı aptalmıyım ve nıspet yapmayamı calıstım :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43: ustume aldım cunku bende mızmızlanıp durdum cöööööösper küstüm sana işte

saka yapıyorum tatlım.son derece haklısın bızımkınede bulduda bunadı denmezde ne denır.ama bu kızlar ole sıcakkı emınım tedırgınlıgımızı anlamıslardır.hamıle kalırken stres hamıle kalıyosun saglıklımı degerım yukselıomu dusucekmı al sana stres hamılelık ılerlıyo erken dogum olucakmı saglıklımı bebegım al sana stres dogar sarılık olcakmmı kuveze gırermı kılosu azmı boyumu kısamı hastamı al sana stres buyuturken ay hasta oldu ay zayıfladı ay dısı cıkmadı al sana stres hanımceler bunlara hazırlıklı olun bı bebeıslerınız olsun bakın ne stresler takıp edecek pesınızı.ıns zamanında saglıkla alalım hepımız kucakalrımıza.cöösper bundan sonrada sızlanmak yok ona gore sızlananı yakarım.gercı benı kımler yaksın :52::52::52::52:

zaten baslıga yazmısım nassınız :)):54::54::54::54::54::54::54::54::54:

canim selaamm. 1 saatir gecmisi okuyorum artik ucer beser sayfa gecmeye basladim. ama arada degerinin yukseldigini okudum. tebrik ederimmm ! :32:

ben cok yogun bir gun gecirdim. esim rahsizlandi onu hastaneye goturdum. simdi iyi cok sukur. eger bu ay hamis kalamazsam nisani esimin ilaclari yuzunden bos gecmek durumunda kalacagiz. o nedenle bu ay daha bir onemli hale geldi benim icin :)

bugun 27. gundeyim. son 3 aya gore aslinda bugun regl olmaliydim ama gec yumurtladigim icin 2 gunum daha var. bakalim merakla bekliyorum.

ee daha daha nasilsin? :)

Başağrısı hamilelikte olabiliyor tatlım:) Ben de minoset diye biliyorum diğer ilaçlarla ilgili bilgim yok.. Çok da merak ediyorum seni bu arada, nasıl oldun bugün diye;)

banuuuumm selam. aynen valla ben de seni cok merak ettim. okudum gorusme detaylarini. ben olsam modern olani secerdim. ama ondan ekibin cok onemli. eger geyik yapan ve cok ciddiye almayan bir siifta olursan zor olabilir. derslere girip secmene izin vermeleri ne kadar guzel bir sey.

bu arada adet oldum sanip sadece akinti gorenler hamile cikiyor :) insallah sen de bu ay hamilesin canim. bir kac kisi daha senin icin oyle hisleri oldugunu yazmis. insallah dogrudur. atesine de baktim. o da iyi. son kritik gunlerdeyiz. hayirlisi olan olsun, bebesin gelmesi hayirli olsun :)

benim de atesim hala ayni. bu iyi bir sey. cok komik belirtilerim var. goguslerimden bir tanesi buyudu boyle bir sey olabilir mi :52: digeri de kasiniyor. bas agrisini zaten biliyorsun :) onun disinda bir seyim yok. hatta normalden daha iyiyim. FF'ye gore daha 2 gunum var. bekliyorum bakalim. yari n izmire gidecegim bu arada bir sey ister misin ? :)

selam kizlar. gecmisi okudum ama gozunen kacan olduysa ozuur dilerim :16:

9ay cım hamilelikte ve emziren anneler etken maddesi parasetamol olan ağrı kesiciler kullanabilirlermiş..Minosetin etken maddelerinden biri de parasetamol olduğu için güvenle kullanabilirmişiz....:49:

canim hosgeldin aramiza yeniden :). cevabin icin tesekkur ederim. bu sure uzayacak gibi duruyor en azindan bosuna agri cekmeyeyim. senin de henuz adet sokulmemis. tuh ya. keske gelse de bir an evvel rahatlasan.

kızlar günaydın ....

Ben galiba hamileyim , bu sabah evde test yaptım ikinci çizgi çok netti aynı 1.çizgi gibi gözüküyor ,
çok şaşırdım :52: testim ucuz bişeydi eğer testte bi hata yoksa hamileyim dimi ?

tebrik ederimmm COK MUTLU OLDUMM :nazar::nazar::nazar: gozun aydin canom. Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallah. pembe akinti disinda baska belirtin var miydi?

ayy yerim ben o tambalak tosuncuğu,,:))) aslında doğumdan sonra hepimiz bir araya gelip şu bebişlerimizi bir araya getirmemiz gerekyior.. tanışsınlar koklaşsınlar kaynaşsınlar.. inşallah bizde en yakın zamanda hayırlısı ile hamış oluruz.. hayallerimiz gerçek olur...

bu fikir cok hosuma gitti :)

günaydın canım, minoset vermidon benim de bildiğim.

gunaydiin. tesekkur edeirm cevabin icin. neyseki dogru bir ilac kullanmisim. hemen de kesti agriyi.

bişy olmaz canım minosetten ama majezik biraz ağır gelir canım

Selam berceste! Nasilsin? Amcanin kizinin taburcu oldugunu okudum. Tekrar cok cok gecmis olsun. Insallah bir deva, care bulunur.

Canim seni tebrik ediyorum bi doktor bile ancak bukadar güzel anlata bilirdi valla süpersin ;)

teveccunuz efendim :)

SEVGİLİ BACİŞLERİM,anca mantıklı düşünmeye başladım.Ben ne kadar da aptalca davranmışım şu son 1 haftadır.Burda hamile kalmak için çırpınan sizleri görürken,yok idrarda az çıktı yok kanda çok değer çok çıktı diye mızmızlanıp durdum.halbuki düne kadar bende sizlerin arasındaydım.anlayacağınız valla şımarıklıklarım için kusura bakmayın kıslar.valla insan birden kendini fena kaptırıyo.ama fazlasıda iyi olmuyo.ben kendime gıcık oldum valla böyle davrandığım için...eminim bu hallerimi mazur görmüşsünüzdür..sizleri çok sevdiğimi unutmayınız lüften.burda iyi kötü herbişeyi paylaşıyoruz.birbirimize destek oluyoruz.benim yaptığım sanki nispet yapmaya benzedi.sakın böyle düşünmeyin bacişler.şuan duygusala bağlamış vaziyeteyim :43:

tatlim olur mu hic oyle sey. hamile olan gitmiyor bu sefer de hamileligiyle ilgili seyler paylasiyor. bundan guzel, samimi bir sey olabilir mi :) lutfen aynen boyle devam et

canim selaamm. 1 saatir gecmisi okuyorum artik ucer beser sayfa gecmeye basladim. ama arada degerinin yukseldigini okudum. tebrik ederimmm ! :32:

ben cok yogun bir gun gecirdim. esim rahsizlandi onu hastaneye goturdum. simdi iyi cok sukur. eger bu ay hamis kalamazsam nisani esimin ilaclari yuzunden bos gecmek durumunda kalacagiz. o nedenle bu ay daha bir onemli hale geldi benim icin :)

bugun 27. gundeyim. son 3 aya gore aslinda bugun regl olmaliydim ama gec yumurtladigim icin 2 gunum daha var. bakalim merakla bekliyorum.

ıyıyım sukur yarın ogleden sonra dr um cagırdı gene bakacak degerım yukselmısmı dıye 100 un uzerıne cıkmıssa artık takıplere baslıcaz dedı sabırsızlıkla beklıyorum.

esıne gecmıs olsun ıns olmustur bu ay yoks amayısa kalıyo sanırım belkıde coooktan olmustur ssenıdne hayırlı haberlerını beklemedeyım.

ıyıyım sukur yarın ogleden sonra dr um cagırdı gene bakacak degerım yukselmısmı dıye 100 un uzerıne cıkmıssa artık takıplere baslıcaz dedı sabırsızlıkla beklıyorum.

esıne gecmıs olsun ıns olmustur bu ay yoks amayısa kalıyo sanırım belkıde coooktan olmustur ssenıdne hayırlı haberlerını beklemedeyım.

insallah 100'un ustune cikmistir.pozitiften sonraki hayatlla ilgili hic bir fikrim yok. kese ne zaman olur kalp atislari ne zaman duyulur falan. artik sizinle ogrenecegiz insallah :)

cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin bu arada. mayista dogum gunum var. artik bu ay olmazsa tesellim hazir. klise ama olsun: dogum gunu hediyem olsun diyecegim. bakalim insallah hayirli haberler verebilirim.

iyi gecelerrr dalinn

kızlar selam e bu saatte kimsecikler kalmamış...benim koca tv izliyo ben de yazayım dedim hemen:)))
24 ü idi adet tarihim adet olmadım ama çok az lekelenmem oldu...
test negatif..
1-2 cm lik kistim var galiba ondan gecikiyor adetim:(( yumurtam çatlamıyor mu acaba? noluyor bilemiyorum....ama hamie değilim...tek çizgiyi görünce moralim alt üst oldu:((
napalım sağlık olsun...belki bi daha yaparım test...ama doktora görünmem lazım:(((

Selam canim, lekrlenmeyi nezaman oldun? Yani test nefatif olabilir ama biliosun her test de doğru çıkmayabiliyor, heveslendirmek istemem seni canim ama hamish olma ihtimalin var bence. Kasik ağrilarin falan varmi? O lekekenme yerkesme lekeside olabilir yani? Kist in olduğunu sana doktor mu dedi canim? İnsallah hamish sindir cani
Ya

Canim benim geçmisi okuduysan eger cööööspere yazdiklarimiz senin icinde gecerli bebishim narahat olma, siz iyi olun moralimizi yüksek tuttun hayirlisiyla bebishlerinizi kucaginiza alin bu bize moralden öte moral olur ;))

saka yapıyorum tatlım.son derece haklısın bızımkınede bulduda bunadı denmezde ne denır.ama bu kızlar ole sıcakkı emınım tedırgınlıgımızı anlamıslardır.hamıle kalırken stres hamıle kalıyosun saglıklımı degerım yukselıomu dusucekmı al sana stres hamılelık ılerlıyo erken dogum olucakmı saglıklımı bebegım al sana stres dogar sarılık olcakmmı kuveze gırermı kılosu azmı boyumu kısamı hastamı al sana stres buyuturken ay hasta oldu ay zayıfladı ay dısı cıkmadı al sana stres hanımceler bunlara hazırlıklı olun bı bebeıslerınız olsun bakın ne stresler takıp edecek pesınızı.ıns zamanında saglıkla alalım hepımız kucakalrımıza.cöösper bundan sonrada sızlanmak yok ona gore sızlananı yakarım.gercı benı kımler yaksın :52::52::52::52:

Ayyy şiştim valla şiştim kiz bide iyi bişey yaz beee doğurmaktan vaz gecicem simdi bu ne hep evham hem panik :)))) nerde benim inzidonuuummm:)))bak bizleri baya iyi taniyosumki anliyisli oldugumuzuda anlamissin;) bizde sizinke hem sevincinizi hemde tedirginliğinizi paylaşiyoruz diğer kizlar adinada konuştum ama eminim onlarda aynı fikirdedir benimle.

bugun 27. gundeyim. son 3 aya gore aslinda bugun regl olmaliydim ama gec yumurtladigim icin 2 gunum daha var. bakalim
merakla bekliyorum

Geçmiş olsun canim yaa, inşallah hamishsindirde gerek kalmaz tüm bunlara. Allahim gönlüne göre versin insallah

kizlarrr sizinle sohbete gercekten doyum olmuyor aci tatli herseyi paylasiyoruz, cok tsk ediyorum sizlere. bende artik cikiyorum annem yemege cagirdida:) eceli bu aksamda yemegi bedavaya getirdim bak :))))) hep güzel haberlerinizi almak dilegiyle cok öpüyorum hepinizi. hoscakalin

Seni fırsatcı seniii kız varya sen hayatı baya bedavaya getırmıssın:)) hatta sanırsam alacagın bıle vardır ahahahah canım ben dun hıc gıremedım akraba gunumuz vardı ayda bır kere cok guzel mamalar vardı keske olsan super zaten rejımıde ayda bırkere bozuyoruz:)) ben normalde bır otobus fırmasında banko gorevlısıydım 7 yıl falan calıstım ama evlenınce esım ızın vermedı işmi eşmi dedi ee 40 yıl eşsiz olunca malum eş dedim ahahahah iyikide demisim hmmmm super bişe:PPP ev kadınlıgı olmak zor yemek yapmayı bılıyordum da boyle gunlere falan gıtmedıgımde pasta borek bılmem anaaa okadar degısık seyler yapıyorlarkı valla dedım kusura bakmayın ben daka mutfakta çömezim cok cecıt seyler belemeyın benden neyse ee 1 bucuk seneye ulastık artık ogrendım hele dun bır kurabıye tarıfı aldım manyak bıse tarıfını yazarım ılerlıyen saatlerde aa yazamam bugunde yokum arkadasım ev aldı hayırlısı olsuna gıdecem hedıye baktım dugunde bana gelenlerden kararsız kaldım:( neyse bu arada benım sabahları agzım kuruyo gecen hamılelıgımdede oyle baslamısrı kihikihikih hayal kuruyorda olabılırımmm :)))) amma uzun oldu emosummm ben ozelden yazamıyom ızın vermıyorlar daha lımıtı doldurmamısım ama sen masallahh son gazzz:))öptüm bitanem...

Back