GÜNAYDDIIIINNNNNNN
Dedimki içimden, haftasonu, bizden başka sabahın köründe kalkan var mıdır acaba? herkes kocişinin yanında ohhh sıcacık uyuyordur hala...
Biz de saat 6:30'dan beri begümle evcilik oynuyoruz, gürültü yapmayalım diye :)))
Bi baktım, uyanan erkenciler varmış benden başka....
GÜNAYDIINNNNNNNNN HERKESEEEEEE
Mşallah bu minik prenses çok tatlı maşallah:)) valla ben de talip olabilirim

) benim de 3,5 yaşında dünya yakışıklısı bir oğlum var:))
ohhhh.... yerim ben o yakışıklı paşayı... nerde oturuyorsunuz siz? görüşelim bari :)))))
arkadaslar yorum istiyorum hepinizden
ben bu ay ovulasyon testi kullandim ve yumurtlama tarihim bir turlu cikmadi bunu goruncede bugunle beraber 4 gundur sogan kuru yapiorm bugun bir belim agrio bir kotuyum hadi ovulasyon testi yapiyim dedim birde bakarimki ovulasyon cizgimin 2. cizgisi bu zmana kadar hic koyulasmadigi kadar koyu eee benim adetime 6veya 7 gun kaldi nolcak simdi muhtemel test yarina dahada koyu olur ben yumurtladimmi bu kadar gec mumkunmu yada sogan kurumu yaradi aninda off ben napcam
ramrod, ben sana bişey diyim mi.. sen kendine bak, o testleri çok kafaya takma canım benim.
ben kullanmıştım, 1 ay boyunca hiç gülen surat görmedim, hep somurtan surat vardı testte sonuç olarak. o ay hamile kalmıştım. nasıl oldu bilemiyorum... yumurtlamadığımı söyleyen testle hamileydim neticede...
sen kendini kontrol et, en güzeli akıntı kontrolü. çok keyifli bir yöntem olmamakla birlikte, %99 güvenilirliği olan bi yöntem.
soğan kürü de o kadar çabuk yaramaz :))) sen muhtemelen geç yumurtluyorsundur zaten. olur öyle şeyler zaman zmaan... kuzenimin kızı, adet günlerinde birlikte olduğu ilişki neticesinde döllenmişti. eşi askerdi, mecburen o günlerde denk geldi görüşmeleri.. birliktelik sonucu da hamile kalmıştı. bu kız kocasını aldatmadığına göre, demekki adetliyken yumurtlamıştı :))
arkadaşlar benimde adet tarihim 24 şubat benim ilk gebeliğim erken düşükle sonuçlandı3 aydr deniyoruz ama hamile kalamıyorum her defasında test yapıp üzülmekten çok yıprandım bu ay ilk defa hissettiğim ve yaşadıgım şeyler kasıklarımda agrı 4 gün falan sürdü öksürdüğüm zaman falan daha belirgin şekilde agrıyordu.idrarım koyulaştı ve çok kötü kokoyor..ilk gebeliğimde gögüslerim hemen şişmişti şimdi gögüslerim çok rahat 2 gün önceye kadar kasklarımda agrı çoktu eşimle dün birlikte olduk ilişkiden sonra lavobada tuvalet kagıdına bulaşan akıntılı kan geldi öyle kaldı başkada gelmedi ama agrım geçti ara ara idrarımda sanki sperm akıntısı varmış gibi oluyor su bulanık gibi kimi dış gebelik olabilir dedi ve beni çok korkutttu dış gebelik belirtisi nasıl bilenler cvp bekliyorum...
canım, dış gebelik gibi bi şüphen varsa, aman diyim ihmal etme. hemen bi doktora görün.
belirtilerini biliyorum, araştırmıştım. ama yaşamadım, o sebeple yanıltacak bi bilgi vermek istemiyorum. Sen en kısa zamanda bi doktorla görüş istersen
Aynı fikirdeyim arkadaşım :) Hani bu hamilelik belirtileri, yumurtlama belirtileri var ya onların hepsi birbirinin aynı işte... Yani her seferinde regl olacakmış gibi kasık ağrısı yaşanıyor. Ben de belirtileri hep araştırmış araşştırmış ama emin olamamıştım. Şuan 5+5 hamileyim ona rağmen süpürge işi yapınca yada biraz üşüsem hemen adetimin yoğun günündeymiş gibi ağrı oluyor. Yumurtlama dönemimi hiç ağrı ile anlayamadım ben hep gelen akıntıdan anladım ama fark ettiğim en büyük şey normalden daha önce regl belirtilerinin başlaması oldu. Onun dışında ise göğüsler falan normal regl dönemindeki kadar büyüyor ve hassaslaşıyor.... Birde belki biraz bulantı olabilir. Bende olmuştu. hala daha oluyor. Artık her sabah bulantıyla uyanıyorum....:26:
5+5 iken, artık kalp atışlarını duymuş olmanız lazım. hadi gidin de dinleyin minik pıtpıt'larınızı :)))
Her şeyden önce çok çok tebrikler, şimdi gördüm hamile olduğunu canım. allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağında gör meleğini inşallah.
benim ilk gebeligimde reglimden 1 hafta sonra kan testi yapmistik 136 cikmisti sonucm bugun dusundumde acaba ben hepmi gec yumurtluyodumda haberim yoktu bu ay ovulasyon testi sayesindemi anladm
:)))) muhtemelen :))) haydi inşallah değerlendirmişsindir...
herkeze slm
bende mart ayında hamile kalmak istiyorum o yüzden daldım aranıza :)
inş bu formdan hep beraber haöiş kalıp çıkarız

merhaba, hoşgeldin. inşallah aynur.
arkadaslar ben yumurtladim galiba bu kesin akintim o kadar sunuyoki inanamazsiniz belkide ben hep son hafta yumurtluyodum ondan bebisim olmuodu 4 aydir

bugun calisma var insallah adet olana kadar hergun yapmayi planliyorum sevincten havalara ucuyorum dua edin bana nolur

bu ay yumurtlamadim diye o kadar agladimki Rabbim yuzume guldu

ovulasyon testi yapmasaydim bu ay yine 14 15 16 da calisip bu gunlerimde ihmal edicektim dua edinde bebisimiz olsun bu ay:)
dualarım seninle ramrod, inşallah canım inşallah...... vardır her şeyde bir hayır bak... inşallah o test bi biçimde vesile olmuş olur bebişine..
canım ya bişey sorcam sen hamile olduğunu öğrendiğinden beri ilk defa mı gideceksin kontrole yoksa keseyi gördün şimdi kalp atışı için mi gideceksin birde senin son adet tarin neydi ? ben çarşamba günü gittim keseyi gördük ama kalp atışı başlaamıştı geç döllenme olabilir dedi son adetim 3 ocaktı birde 9 gün olmuştum adet oraya bakınca henüz 5 haftalık hamileyim benyani o 9 günlük adetimi çıkınca
9 günlük adetini çıkmayacaksın dilfeza.
adetinin ilk günü, gebeliğinin birinci günü sayılarak hesaplanıyor.
en son regl döneminin ilk günü, senin gebelik haftalarının başlangıcıdır.
en son adet tarihin, (SAT), 3 ocak 2012 ise, sen şu anda 6+4 haftalık hamişsin demektir.
ama evet normal zamanda yumurtlamadıysan, geç döllenme de olabilir. bunun için, 1 hafta çıkartmak lazım 6+4 haftadan 1 haftayı çıkartacaksın.
YAni sen şu anda, en küçük olma ihtimaliyle, 5+4 hatalık hamişsin, en büyük olma ihtimaliyle 6+4 haftalık hamişsin. Ortası pek mümkün değil.
Her iki şekilde de, artık kesenin dolu olduğunu ve hatta kalp atışlarının başladığını görmeniz ve duymanız lazım.
Ne zaman gideceksin doktora tekrar?