- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.321
arkadaslar yorum istiyorum hepinizden
ben bu ay ovulasyon testi kullandim ve yumurtlama tarihim bir turlu cikmadi bunu goruncede bugunle beraber 4 gundur sogan kuru yapiorm bugun bir belim agrio bir kotuyum hadi ovulasyon testi yapiyim dedim birde bakarimki ovulasyon cizgimin 2. cizgisi bu zmana kadar hic koyulasmadigi kadar koyu eee benim adetime 6veya 7 gun kaldi nolcak simdi muhtemel test yarina dahada koyu olur ben yumurtladimmi bu kadar gec mumkunmu yada sogan kurumu yaradi aninda off ben napcam
kızlar alakasız olacak ama yakında annemin doğum günü. bu kek buketlerinden yapıp göndertiyim diyorum hem ben de giderim ben oradayken gelir güzel olmaz mı?? her sene kazak, ev eşyası falan alıyoz bu sene değişiklik olsun dedim. zaten kıyafet illa sorun oluyo tombiş annemde :)
tamam da tatlım ben adtım bıttı 7.gunu basladım 15 gun devam edecegım sımdı yalnısmı yaptım ya pekı yanı boyle devam edıp sonra 2 gun daha bekleyım adaetıme 5 gun kala bır daha baslayackmıyım yoksa 15 gun yapıp bırakıp dıger ay mı tamamlayacagım karsıtırdım ıyıce
hiç kullanmadım o testlerden, belki testte bir sorun vardır diyicem ama emin olmak zor.. soğandan olmaz ama onu unut.. belki geç yumurtlamış olabilirsin.. test dışında bir belirti hissettin mi muhtemel yumurtlama döneminde??
Bence çok güzel fikir tatlım, iyi düşünmüşsün, değişiklik olsun yap bence.. sen böyle deyince annemi özledim birden çok fenaa..
belim agridan kopuo kalktigimdada yumurtaliklarm cok agrio ama ben heralde erken adet olucam die dusunuodm tabi
o da olabilir tabii, bu ağrıların hepsi birbirine benziyor çünküama inşallah olmazsın hamişsindir:)
hamile degilimdirde yumurtluyormdur gibi gelio banaaaa ovulasyon testide cift cizgi cikti
ne desem şaşırdım inan, adetine çok az kalmış çünkü..
Slm kızlar nasılsınız banucum ben hep heves ettim bu sefer tam tersini düşünüyim dedim belki tutar diye kafayı takmamak aslında amaçım yoksa çalışmalara devam
ne desem şaşırdım inan, adetine çok az kalmış çünkü..
mutlumla ıdrar yolu enfeksıyonu falan gecırıyor olabılırsın agrı sürerse dra görün bence
Aynı fikirdeyim arkadaşım :) Hani bu hamilelik belirtileri, yumurtlama belirtileri var ya onların hepsi birbirinin aynı işte... Yani her seferinde regl olacakmış gibi kasık ağrısı yaşanıyor. Ben de belirtileri hep araştırmış araşştırmış ama emin olamamıştım. Şuan 5+5 hamileyim ona rağmen süpürge işi yapınca yada biraz üşüsem hemen adetimin yoğun günündeymiş gibi ağrı oluyor. Yumurtlama dönemimi hiç ağrı ile anlayamadım ben hep gelen akıntıdan anladım ama fark ettiğim en büyük şey normalden daha önce regl belirtilerinin başlaması oldu. Onun dışında ise göğüsler falan normal regl dönemindeki kadar büyüyor ve hassaslaşıyor.... Birde belki biraz bulantı olabilir. Bende olmuştu. hala daha oluyor. Artık her sabah bulantıyla uyanıyorum....:26:
artık çok korkmaya başladım kötü bir rahatsızlıgım çıkacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?