Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

hiç kullanmadım o testlerden, belki testte bir sorun vardır diyicem ama emin olmak zor.. soğandan olmaz ama onu unut.. belki geç yumurtlamış olabilirsin.. test dışında bir belirti hissettin mi muhtemel yumurtlama döneminde??

Bence çok güzel fikir tatlım, iyi düşünmüşsün, değişiklik olsun yap bence.. sen böyle deyince annemi özledim birden çok fenaa..

latacıgım bılıosun bende adetımın 7. gunu basladım ama arkadasın dedıgı dogru saracoğlu adete 15 gun kala baslayın dıyo fakat ben okudugum tecrubelere dayanarak 7. gun basladım canım..artık bunda olmazsa bıde adete 15 gun kala denerız bı dahakıne:)
bu arada bende yogunum bu aralar gelemıyorum pek gorusemedıgımız herkese cok selamlar

belim agridan kopuo kalktigimdada yumurtaliklarm cok agrio ama ben heralde erken adet olucam die dusunuodm tabi

Slm kızlar nasılsınız banucum ben hep heves ettim bu sefer tam tersini düşünüyim dedim belki tutar diye kafayı takmamak aslında amaçım yoksa çalışmalara devam

arkadaşlar benimde adet tarihim 24 şubat benim ilk gebeliğim erken düşükle sonuçlandı3 aydr deniyoruz ama hamile kalamıyorum her defasında test yapıp üzülmekten çok yıprandım bu ay ilk defa hissettiğim ve yaşadıgım şeyler kasıklarımda agrı 4 gün falan sürdü öksürdüğüm zaman falan daha belirgin şekilde agrıyordu.idrarım koyulaştı ve çok kötü kokoyor..ilk gebeliğimde gögüslerim hemen şişmişti şimdi gögüslerim çok rahat 2 gün önceye kadar kasklarımda agrı çoktu eşimle dün birlikte olduk ilişkiden sonra lavobada tuvalet kagıdına bulaşan akıntılı kan geldi öyle kaldı başkada gelmedi ama agrım geçti ara ara idrarımda sanki sperm akıntısı varmış gibi oluyor su bulanık gibi kimi dış gebelik olabilir dedi ve beni çok korkutttu dış gebelik belirtisi nasıl bilenler cvp bekliyorum...

ne desem şaşırdım inan, adetine çok az kalmış çünkü..

Aynı fikirdeyim arkadaşım :) Hani bu hamilelik belirtileri, yumurtlama belirtileri var ya onların hepsi birbirinin aynı işte... Yani her seferinde regl olacakmış gibi kasık ağrısı yaşanıyor. Ben de belirtileri hep araştırmış araşştırmış ama emin olamamıştım. Şuan 5+5 hamileyim ona rağmen süpürge işi yapınca yada biraz üşüsem hemen adetimin yoğun günündeymiş gibi ağrı oluyor. Yumurtlama dönemimi hiç ağrı ile anlayamadım ben hep gelen akıntıdan anladım ama fark ettiğim en büyük şey normalden daha önce regl belirtilerinin başlaması oldu. Onun dışında ise göğüsler falan normal regl dönemindeki kadar büyüyor ve hassaslaşıyor.... Birde belki biraz bulantı olabilir. Bende olmuştu. hala daha oluyor. Artık her sabah bulantıyla uyanıyorum....:26:

Slm kızlar nasılsınız banucum ben hep heves ettim bu sefer tam tersini düşünüyim dedim belki tutar diye kafayı takmamak aslında amaçım yoksa çalışmalara devam

bebek isteyen eşlerin tek amacı çalışmak ve gebeliği elde edip o güzel mutlulugu yaşamak allahım emeklerimizin karşılıgın inşallah en yakın zamanda verir...

ne desem şaşırdım inan, adetine çok az kalmış çünkü..

benim ilk gebeligimde reglimden 1 hafta sonra kan testi yapmistik 136 cikmisti sonucm bugun dusundumde acaba ben hepmi gec yumurtluyodumda haberim yoktu bu ay ovulasyon testi sayesindemi anladm

ramrod olabılır hatta bazen ıkı kezde yumurtlanabılıyormus adet zamnı bıle yumurtlayanlar var bende hep 28 günde adet oluyorum dıye 14.günü sayıyorum yumurtlama testı yapmadım hıc ama ogluma hamıle kaldıgımda yumurtlama günüm yanı 14 gecmıstıde esıme kacırdık yumurtlamayı demıstım 16-17.günlerde falan ılıskıye gırmıstım hamıle kalmıstım benımde adet gecıkmesınden sonra 3.gün kan degerım 841 dı demkkı benım dogru hesaplarım sen bugeceyı hatta bundan sonrakı günlerı kacırma derım

yumurtlama döneminden sonrada bnim karnımın şişliği devam ediyor sizinde öyle oluyor mu bazen patlayacak gibi oluyor nefes alamıyorum..

karın şişlıgı gazdan olur canım benımde olur yumurtlamdan sonrda sonucta yumurta büyüyor vücuttan adetle atılana kadar şişkınlık yapıyor
idrar yolu enfeksıyonunda genelde ıdrar yaparken yanma olur sık ıdrara cıkma kömtü kokulu akıntıda enfeksıyon belırtısıdır

artık çok korkmaya başladım kötü bir rahatsızlıgım çıkacak diye

Bence çok güzel fikir tatlım, iyi düşünmüşsün, değişiklik olsun yap bence.. sen böyle deyince annemi özledim birden çok fenaa..[/QUOTE]

aaa deme öyle üzülürüm

artık çok korkmaya başladım kötü bir rahatsızlıgım çıkacak diye

Arkadaşım korktukça beynine negatif düşünceleri yerleştireceksin. Herşeyin çaresi var. Neysen korkuyorsun? Sen böyle stresse girersen hasta olursun bak. Lütfen sakin ol. Kiitap falan oku. Yürüyüş yap, bol bol duş al. Bunlar insanı rahatlatan şeyler. Ha birde ben tamilik yapıyorum rahatlamak için. :) Bilemem işe yarar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…