Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

yaaaaaaaaa gökgürüldüyo şimşekler çakıyoooo bulutlar doluyo yağmur başlıcak yaaaaaaaaaaaaa
zaten ruhum uyuyo offffffffffffffffff hepten bayılcam birazdan yaaaaaaaaaaa kızlar bayılsam eve gönderirlermi ki beni ?

belki gelmezzz ki inşallah gelmez

gelecek an meselesi, kendinizi buna alıştırın:)))))))

özlemcim, inşallah olmazsın canım benim hayırlı haberlerini alırız..

inş bi dahaki aya:)))

:))))) darısı başımızaaa

yavruuum osledim tabisi ama yakalayamıom seni burda:)

dur ben sana bi kuru gönderim burdan,, adetinde yeni geçti ama ne iştahı bu böyle.. sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim tatlım..artık kafan rahat canım,, kocanı bulduğun yerde yapcağını biliyon sen:)))

benimde göğüslerimin acısı geçmiyor canım ya bi değişik sızı var, doktora gittim eliyle kontrol etti. kist falan yok dedi süt hormonlarındandır dedi,, acaba süt hormonlarımmı yüksek yaa((

Dalincim bu değerler senin için canım.benim yaptırdığım hastanin değerleri.ama bunlar gerçek değerler.normalde ben 3 haftaık hamileyim değere göre.

mlU/mL < 5
NEGATİF <5
GRAY ZONE 5-25
POZİTİF >25
GEBELİK 0-1. HAFTA 5-50
GEBELİK 1-2. HAFTA 50-500
GEBELİK 2-3. HAFTA 100-5000
GEBELİK 3-4. HAFTA 500-10000
GEBELİK 4-5. HAFTA 1000-50000
GEBELİK 5-6. HAFTA 10000-100000
GEBELİK 6-8. HAFTA 15000-200000
GEBELİK 8-12. HAFTA 10000-100000

bu konu benim alanıma giriyo gülşencim.süt hormonum yüksek olduğu için hamile kalamıyodum ben.ilaç tedavisi ile bu ay çok şükür hamile kaldım.sende hemen proalktin hormon testi yaptırsana be gülüm.

bu konu benim alanıma giriyo gülşencim.süt hormonum yüksek olduğu için hamile kalamıyodum ben.ilaç tedavisi ile bu ay çok şükür hamile kaldım.sende hemen proalktin hormon testi yaptırsana be gülüm.

yaptırayım dimi tatlım.. bu test nasıl yaptırıyor canım.. ayrıntılı olarak bi anlatıver canım benim ya bak bu aklıma takıldı bugün olurmu olur,,bende birde pko var.. doktor direk pko demedide bana yumurtaların accık tembel demişti..

ah o göğüsler öldürdü beni geçen ay ama bende iki göğsümde kistlerde varda daha önceki kontrolümde ağrı yapmazs demişti dr
aman canım vallahi isterse çatlasın memişlerim artık umurumda değil takıntı delisi olduk ya boşverrrrrrrrr ağrıcak ağrıcak geçecek salla gitsin hopaaaaa
kocişin tadını çıkarsın anı heheheheheheh

bu arada iştaha gelince noluyo bende bilmiom acaipppp yiyesim var herşeyi :

eski foça sahil (rakı - balık fotosu ) atacaktım sana,,,,,onuda takma kafana bunca işi hallettin onuda halledersin, akıllı kadınsın sen.. çok öpüyrum seni
Tüliiiinn , gönder gönder, çok özledim ben izmiri moral olur:) Bu arada pek bir mersi kuzum, yaparım di mi?:))))

dostlar ateş basması baş ağrısı ve boğazda sızlama grip belirtisidir değil mi? gebelik değil :)
Normalde grip belirtisi ama umut ettiğimiz hamişlik belirtisi olması:)))) ateşin nasıl gidiyor tatlım?

Ne güzelgrup buböyle içim açıldı candan konuşmalarınızla
Teşekkürler tatlım:) nisan için bol şans sana da

Hadi bakalım hayırlısı olsun.. kan testi sonucunu öğrenince haber ver tatlım:) Tebrikler şimdiden:)

Sağlıkla dünyaya gelsin inşallah minik yavrukuş..Bana da dua et yeniden hamile kalabileyim ama bu kez tutunsun,kese oluşsun,kalp atımı da olsun inşallahhhh :)
Amiiiiin narmikcim, inşallah..

Tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeer:)) Sana dedik ama dinlemedin ki bizi:) hadi gözün aydın bacım:)

Hehe bence eve değil hastaneye gönderirler sekerim, sen gel beni dinle cir cir en süperi:))

hoppaaa, haydı halaya hanımlar:)))) yavrum öle diyonda ben bi süt hormonlarıma baktırım belki ondandır çocuk olmayıda etkiliyor... casperden haber bekliyorum... onun süt hormonlarında sorun varmış,, bi bakım belirtileri falan varmı bende de...
bende sabahtan beri kurabiye tatlı yiyip duruyom,, Allahım yakında duba gibi olcaz... beluscum yeme, bende yemicem artık bugün yeter...

kız olsam solememmi??? olmadım daha ama bekliorum cunku aynen her ay oldugu gibi cok cins bir agrım var, hafiften akıntım var. ha oldum ha olcam durumları. biliom kendimi ondan yani ole diorum tatlım

o kadar kesin konuşuyon ki oldun sandım tatlım..

pazartesilerinden nefret ederim
işler çok olur kalabalık çok olur trafik yogun olur
birde bukadar aksilikler giderken mutlaka ben rahatsızlanırım şuan yumurtalıklarımda bi ağrı var anlayamadığım ama beni korkutan bi ağrı gecen cumada aynı şekilde oldu sonradan hiç bişeyim kalmadı bu nedir korkumdan ölecem 13 nisana kadar dişimi sıksamda allahın izniyle güzel sonuçlara varsam offf bunaldım kızlar neden olur bu ağrı ters bişey olmaz demi?

kızım ben niye duymuyorum şimşekleri , bulutlarda zaten sabahtan beri aynıı öyle çokta kapalı değil senin ruhun kararmış bacımm....
gelecek an meselesi, kendinizi buna alıştırın:)))))))

inş bi dahaki aya:)))

:))))) darısı başımızaaa

yavruuum osledim tabisi ama yakalayamıom seni burda:)
yakalayamazsın kızım , özelden ulaşan bana anında cevap veririm sana
banuş tabikide yaparsın sen kızım biz adamın aklını başından alırız allah allah dediğin lafa bak sende...atacam sana bir foto müsait oluncaa

yok canım daha olmadım, bekliom:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…