- Konu Sahibi pembemasal
-
- #13.641
ye teyzesi ye sen onuuu:
emosçum özlemve banu bizim sıpanın doğunca resmini istedilerde rica olayı budur canım...
10 gun nekı ben 2 aya yakın adet gordugumu bılıyorum artık kıcım basım pızmıstı 2 gunde bır bazen hergun dus alıodum esım cıldırmıstı artık :))))))) o 2 ayın acısı fena cıkmıstı benden hazırlıklı ol :))))
:))bende cok ıcerım tatlım zararı var derler genelıkle ama gazete okudum sasırdım ıyımıs caya devam ozman:)
Hööööyyyttt ben geldimmmm,,, napıyorsunuz bakalım, neler karıştırıyorsunuzi neler kaynatıyorsunuz....benim bir hafta var batıma , belirti falan dinlemiyorum , kendi halimde , kendi havamda takılıyorum..ancak şunu söyleyebiliyorum geçen ayda olduğu için ve ben geçen ayda hastalandığım için umrumda olmasada , kasıklarımda çekilmeler başladı...iğğğ sinir bozucu belirtiler , takmayın sakın kafanıza kızçeler...
selam arkadaşlar, benim yumurtlama günüm yarın hesabıma göre ama bu ay ilk defa hiç akıntım olmuyor çok garip neden anlamadım. kadınların bazı aylarda yumurtlamadığı doğrumu sizce? acaba ben bu ay yumurtlamayacakmıyım
Hööööyyyttt ben geldimmmm,,, napıyorsunuz bakalım, neler karıştırıyorsunuzi neler kaynatıyorsunuz....benim bir hafta var batıma , belirti falan dinlemiyorum , kendi halimde , kendi havamda takılıyorum..ancak şunu söyleyebiliyorum geçen ayda olduğu için ve ben geçen ayda hastalandığım için umrumda olmasada , kasıklarımda çekilmeler başladı...iğğğ sinir bozucu belirtiler , takmayın sakın kafanıza kızçeler...
birde ben sabırsızlık yapıyorum :18: iki gün bekleyemiyorum her gün ilişkiye giriyorum dün de hem sabah hemde gece oldudayanamadım napim bu sperm kalitesini etkilermi?
Demekki ya daha gec yada gerçekten bu ay yumurtlama olmayanilir tatlım , bu kadinlarda olabiliomus bazi ay yumurtlamamasi bu kafaya takilcak bisey degilmis fazla kez olursa bu duru
Kontrolden gecilmesi gerekiomus.
Etkiler tatlim yani belli bi kapasiteleri ve gücleri var spermlerin sen günde 10 de girsen belki hoş olabilirama bebishi işine yaramaz tatlım, o yüzden iki günde bir ki toplasın testisler kendilerini
bu ay hamile kalmayı çok istiyorum 10 nisan eşimin doğum günü ve benim de bat günüm. ona en güzel hediyeyi vermek istiyorum sadece
ben o belirtilerin yedi ceddini yaşasam takmıyorum artık çekiliyo kasılıyo derken erkende çıktı geldi kaçıyom ya ben zoru neyse
bide utanmadan 10 gün sürdü şaka gibi resmen dalga geçti vücudum benimle heheheheh yani kendiyle :)
etymezmıyım hayatım senın ıcın hepınız ıcın edıyorummm 1 kaç ay ıcınde bu topıkte gubusu bos kımse kalmıcka ınsssssSağlıkla dünyaya gelsin inşallah minik yavrukuş..Bana da dua et yeniden hamile kalabileyim ama bu kez tutunsun,kese oluşsun,kalp atımı da olsun inşallahhhh :)
yaaaa noldu sımdı :2::))))))))))))))) başkada bişey demiorum :))))))))))))
kızlarrr mrb geldim gidiyorum sayfaları okuyabildim valla 2 saatte anca bu ne kadar konusmusunuz yaaa masallah bitirene kadar canım cıktı dallllliiiiinnnnniiiiimmmm valla heyecandan ellerim titredi okurken naber ben sana ne demiştim kızıımm ama senin ellerini gelince baglıcam gercekten biz sana sigarayı bırak dedik sen hamişken içmişin aferin yani diğer yeni hamişler sizide tebrik edrim mevlam kucagınıza almayı mutlu bi şekilde büyütmeyi nasib eder inşallah.
ayyy bende kaytarabilseydim keşke çok uykum var yaaa yorgunum 10 gün sürmesi halsiz bıraktı birazda eee saatlerde alındı dengem hepten altüst oldu
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr degerımı gorendım degerım 2 gunde tammmmmm 4 katına cıkmıs 63 olmussssssss hemsıre cok cok ıyı bır deger dedı bebegın haftasına gore tebrıkler artık hamıle oldugunuza ınanın dcedı.ve en kısa zamanda kadın dogumcunuza gıdın dedı.sımdı gıtsem ne kese ne bebıs gorunur 1 hafta bekleyıp olemı gıtsem hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?